Förorenad aluminiumburk

Idag har varit en dag av dagar där jag vaknade imorse fast jag verkligen inte ville, steg upp fast jag inte ville.

Grått och trist var det med och hade lite Bogdankänning och som Dubbel-Anders benämnde det igår så känns det lite som en Norén-dag men jag kom iväg till jobbet i alla fall och det har varit en helt okej dag på jobbet men har samtidigt haft ganska ont idag. Inte alls kul och drar ner humöret en del när man jobbar.

Efter jobb skulle jag köra min mamma från stugan till hennes lägenhet men vi beslutade att hon skulle ta bilen så hon kunde utföra lite ärenden imorgon. Sagt och gjort jag körde hem och där hoppade hon in på förarplatsen och körde iväg.. Stack och köpte lite mat och dricka och när jag kom tillbaka till min port och ska stoppa handen i fickan för att ta upp nycklarna kommer jag på att min dörrnyckel satt fast i bilnyckeln. Så där stod jag och kunde inte komma in. Trevligt värre. Försökte ringa mamma, men hon hade ju givetvis inte sin mobil med sig.

Fick tag i Mathias som kom bort med sin nyckel till mig vilket jag givetvis är otroligt glad och tacksam över. Plus att jag fick möjlighet att träffa hans flickvän Emma. Hon verkade trevlig..

Väl uppe så fick jag äntligen min mat och en stund senare kom Christofer och Emma på en kort visit (nej inte samma Emma haha). Alltid trevligt..

Ja just det. Givetvis när jag satt och väntade på Mathias så kom givetvis Jehovas Vittne och terroriserade mig med VAKNA!! i högsta hugg.
Men någon connection med han där uppe hade de nog allt. Den ene sa till mig eller ja frågade om hon fick erbjuda mig något att läsa medan jag väntade. Hur visste hon att jag satt och väntade? Och såg jag ut som en lost soul?

Nåja det var väl dagen så långt och väntar nu på landskampen i fotboll som jag tänkte man kunde slötitta på kanske.

Så nu blir det inte mer från mig just i denna stund så jag säger

With Love and Hell Fire


Want 2 be

I like to be me, but that's not to be
I just wanna find the way to get home
Before I get old, but where is the light
I wash my rusty burning glory
That never ever fit
To take it easy is not that easy
When time is a bitch


Soulweeper

Never wanted it this way
Oh baby I'm dying I'm crying over it
Maybe you feel it to, oh baby I'm blue


Mors dags presenten som utlovat


Söndagens knapptryckande

Vet inte om man skulle börjat med att skriva en överskrift som skulle syftat på Eurovison Song Contest eller något för att locka läsare, men ja jag tänkte som så att det nog finns tillräckligt med bloggar om det redan så jag tror jag hoppar det.. Tror jag hade hoppat det i alla fall..

Det var väl ett tag sedan som jag skrev ordentligt men det blir inte mycket uppdaterande av vad som har hänt sedan sist utan jag tror att jag håller mig till denna helgen..

Fredagen inte mycket att säga om och lördagen bestod av att jag var iväg på B&W med Mathias där det fixades lite mors dag present till min mamma (foto kommer i nästa inlägg) och när vi var klara där så blev det en tur till IKEA där jag köpte en liten matta att lägga vid balkongdörren, som är i samma modell och utseende som min vanliga vardagsrumsmatta.. Korv blev det inte denna gång på IKEA för Mathias var inte sugen på det... Vi tog turen in till Mobilia istället där det köptes en liten blomma till min mamma också (den syns på bilden i nästa inlägg) för att sedan köra Mathias hem för han skulle på fest..

Själv körde jag hem och vilade lite för att sedan köra och möta upp Christofer, för vi skulle på bio.. Det blev Men in Black 3.. Vi var inte många i salongen, vilket skulle kunna bero på att det var Pingstafton och att ESC skulle sändas lite senare.. Men filmen var bra och närmaste sällskap var trevligt så jag var nöjd...

Efter bion blev det hem och lite slötittande på ESC..

Söndagen kom och jag lyckades vakna och när jag gjort mig klar körde jag ut till min mamma och firade henne lite och njöt av det fina vädret och några minuters slummer i en BadenBaden-stol (och min morsdagspresent kommer fortfarande i nästa inlägg)
Och nu sitter jag här hemma och undrar var helgen tog vägen och det är imorgon dags för en ny arbetsvecka.. Har fått kallelsen till röntgen, men retar mig på att jag måste ta ledigt 1,5-2 dagar för att jag ska röntgas... Irriterande till max.. Men vad ska man göra?

Nu orkar jag inte skriva mycket mer även om hjärnan är full av tankar och ord som jag önskar jag hade kunnat få ut och som jag kunnat dela av mig av.. Men det är något som jag håller för mig själv tror jag...

Saar såå..

Torsdagens ärtsoppa uteblev

Det blev vårrulle.
Även om nu överskriften var mer för att hänvisa till uteblivet ordbajseri...

Har så mycket att skriva men har inget att skriva eller ska jag säga inget att dela med mig av

Ni får hålla till godo med en ny halvtaskig bild

Saar såå


Sommaren har kommit till Malmö

Och det säkra Sommartecknet kan väl bäst illustreras med denna bild av Patrick Persson från PPPress


Fläskkotlett också

I två dagar har jag varit på väg att skriva inlägg men det har inte blivit av. Attans.
Nåja imorgon är bara en annan dag...


Squeezeday

Ja idag är det ju en sådan dag som på svengelska skulle kallas för squeezeday..
Men själv är man i tjänst, allt i säkerhetens namn haha, medan Christofer städar toaletten hemma hehe..

Var väldigt tomt på vägarna imorse, så jag gissar att det är väldigt många som antingen är lediga enligt avtal eller har tagit ut semester/komp... Och solen skiner ju faktiskt lite grann..

Men här sitter jag och har sällskap av värken, men har tagit en liten pilla så förhoppningsvis försvinner den snart..

Har egentligen inte så mycket att skriva om just nu, men ja några ord blir det ju innan detta är klart, fast kanske inte så många till som jag kanske hade velat att det skulle bli..

Det känns lite som om någon hällt bromsolja i klockan också, men ja det blir inte så mycket samtal idag, eftersom de som brukar ringa antagligen ligger högre upp på näringskedjan och är lediga, eller så tror de att vi ligger högre upp och inte tror att vi jobbar..

Nåja nä jag får väl gå ut och ta en kopp kaffe kanske...

Saar såå..

With Love and Hell Fire...

Konfirmation idag

Idag har jag och grabbarna varit på konfirmation i Bunkeflokyrka. Det var min bästa kompis och broders dotter Johanna som konfirmerades.
Det var trevligt i kyrkan och efteråt serverades god mat iform av varmrökt lax med diverse tillbehör. Läsk att dricka för min del för att jag körde plus fall i fall jag skulle behöva min lilla painkillercocktail

Men trevligt att träffa alla trevliga människor igen. Vissa av dem var det nog fem år sedan jag träffade på

Lite foto från dagen:



Foto1: min broder, och konfirmandens pappa, Andrée som jag känt nu i ca 38 år och är verkligen som min broder och bäste vän. Mycket vi har varit med om, gjort och upplevt. With love and hell fire..
Foto 2: konfirmanden Johanna med sin farmor Birgitta som varit som en extra mamma för mig under min uppväxt
Foto 3: från Bunkeflo kyrka. Fullsatt och brist på sittplatser

 


Igår så....

Igår kväll så kom smärtorna tillbaka och jag fick frossa och feber. Thank God for 50 mg Voltaren....


Händelserikt ???

Det har varit en innehållsrik dag idag kan man väl lugnt säga. Jobbat till 10-tiden typ hem en kort smärtsam runda för att tillbringa ett antal timmar på SUS Akut innan jag blev utsläppt.

Mer om det en annan dag kanske;)

Sara så...


Måndag måndag måndag...

Bogdan kröp fram 2 min efter ankomst till jobbet... Underbara måndag


Dark Shadow

Nyss hemkommen från biobesöket tillsammans med Mathias. Vad kan jag säga om Dark Shadow då?

Hmm alldeles för svårt att förklara, men tycker man om Tim Burtons filmer med Johnny Depp och TB sätt att filma som jag gör så kommer man precis som jag att njuta och gå ut från biografen med samma glädje i själen och njutning i sinnet som jag gjorde.

Som sagt gillar man Tim Burton/Johnny Depp så har jag bara ett råd till dig: GÅ OCH SE FILMEN GOD DAMIT...

Och så bjuder jag på en thias after movie dinner photo


Lördagsnöje

Bio idag


Kross kross kross

Skånederby idag...

Jag var där. Sån härlig stämning, sådant underbart spel av Malmö..

Ska inte sjunka lågt och prata om patetiska bortasupportrar och att heif hade skott mot mål men INGA skott PÅ mål

Nä koncentrera mig på lyckan över underbart spel med härliga mål av Daniel Larsson, Ivo Pekalski och Mattias Renegie... Med 23 638 på läktaren där den stora majoriteten gick hem med glädje och kärlek i hjärta och sinne

Ingen himmel är så blå som min...


Meddelas endast på detta sätt....


Du...

Det vi hade en gång kan ju tyvärr aldrig komma tillbaka..

Det vi hade innan det kan jag bara hoppas på..

Vill inte allt ska vara borta, allt vara förstört..

Det har funnits lycka, skratt, mysighet och roliga stunder..

Nu finns det bara tomhet där det fanns mellan oss..


Hmmm

Skulle nästan kunna tro att jag glömt hur man bloggar.
Sov (extremt) länge idag men å andra sidan hade jag ju hållet mig uppe (onödigt) länge.
Sov om inte gott så i alla fall hårt och missat väckningssignal med vaknade när Mathias skickade sitt andra (eller tredje) sms med frågan om vi skulle ta vår vanliga lördagsrunda.
Så blev det med en tur till mobilia och glasbanken för att sedan att ta oss till Svågertorp och lite SIBA och ChinaBox.

När man berättar det så här låter det som om allt tog tio minuter men så var inte fallet;)

Sedan har det varit hemma med lite SIMS3 och käppakrig och so far har det ju gått bra för både Tre Kronor och mina Simmare.

Imorgon ska jag på borgen och se Malmö FF, eller jag och sönerna. Christofer och jag på Södra Sitt och Mathias givetvis på Norra Stå.. Får väl hoppas att de klarar av att spela två halvlekar denna matchen (som av många anledningar faktiskt blir min första på plats. Ja jag vet, jag skäms men inte mycket jag kunnat göra något åt det)

Lite orolig för en vän, ska givetvis inte ta upp så mycket om det här, men hoppas att allt löser sig och att denne vet att jag är här om denne vill det..

Har förresten äntligen fått gjort något som stått på min 10-års plan. TVn har ängligen kommit upp på väggen. Christofer och jag hade problem men kul när vi gjorde det så nu är det bara hyllorna och kabellissten som ska upp. Men det kommer och hoppas att Christofer och DeWALT vill hjälpa mig ännu en gång och så får vi se om det blir någon donation av Hultemarkaren också;)

Nä nu blir det inte mer skrivit idag tror jag..

Om DU läser, vilket jag inte tror, så saknar jag dig...

With Love and Hell Fire


Tankar...

Sometimes I feel I'm gonna break down and cry
Nowhere to go nothing to do with my time
I get lonely so lonely living on my own

Sometimes I feel I'm always walking too fast
And everything is coming down on me down on me
I go crazy oh so crazy living on my own

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead

Sometimes I feel nobody gives me no warning
Find my head is always up in the clouds in a dreamworld
It's not easy living on my own

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead

Family First...

Kan inte annat än känna stor kärlek till mina söner..
Det gör jag varje dag, alltid, oavsett. Men idag kände jag det lite extra. Inte för någon speciell anledning bara en sådan dag:).
Älskar er kära söner..

Nu är det kanske inte den senaste bilden på mina söner, men det är en bild jag tycker om och som jag ser varje dag..

Njut av denna underbara maj-dag





Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0