Fredagsnöjet

Fredag. 39,2 i temp.
Överlycklig.... Not


Sömn

Sömn är en viktig sak som man behöver få nog av typ..

Just nu sover jag väldigt dåligt och det är mycket som snurrar i skallen och jag vet inte just nu hur jag ska lösa det..

Jag vet det låter dramatiskt, men får det inte en lösning så är risken att en viss del av mitt liv är slut..

Ni vet vem ni är: Min kärlek till er alltid och förevigt..

Today

I haven't been top of the pops today

Tomorrow a new day and new worries and maybe some hope


Blogguppdatering

Eller ja, kallade vad ni vill hehe..

Totalt ointresse av att blogga något nämnvärt just nu... Känslan av att vem är intresserad av att läsa om mig i alla fall.. Får väl se om det blir ett uppehåll och om det iså fall blir ett kort eller långt uppehåll. Man vet ju aldrig nu när blogg.se äntligen blivit klar med appen..

Som sagt inte speciellt många som är intresserade av att läsa om mig väl så jag tar en kortare eller längre paus, kanske med avbrott för korta inlägg eller så..
Äh jag vet inte... Det som händer det händer..

Saar såå..

Återstår väl att se om jag orkar starta da...

Återstår väl att se om jag orkar starta datorn idag och skriva ett längre inlägg i bloggen.


Saturday evening

Tonight it was me, Jack and Sons of Anarchy

Feeling good, only missing you..
Rock the world

Lördagen borde vara en dag

Vad för en dag?

Jo en dag där man varit med om jättemycket och gjort en massa saker haha... Så stämmer det?

Nope haha...

Sov till runt 10-11 och drog mig då uppåt för att se till att få lite frukost, sedan så fick jag köra ett litet jobbmail och sedan började jag titta på tredje discen av Sons of Anarchy.. 

Har SMSat och HeyTellat lite med Mathias. Nu är jag inne på 4 och sista discen av 3 säsongen och vet inte ritkigt vad jag ska göra sen haha..

Sedan har det även varit lite funderande i soffan på både det ena och det andra haha, mest det ena haha..

Men nu har jag nog inte mycket mer att berätta för denna gången utan jag ska titta klart på avsnitten och samtidigt kanske drömma mig bort lite.. Inte mer att säga om det haha..

Puss och Kramen

Låt me like


En fredag som denna

Man kanske skulle försöka skriva ett inlägg idag, men å andra sidan så har ju inte så mycket av värde att skriva om idag.. Har varit i Halmstad hela dagen idag och det finns inte så mycket att skriva om här.. Bilresan gick bra och det brukar alltid vara bra när A och jag kör tillsammans. 

Men jag fick en mycket bra start på dagen i alla fall, även om den var väldigt tidig haha.. Nästan en av de bästa sorternas haha.. 'nough said haha..

Vissa saker blir ibland bara så bra tycker jag... Skulle kunna skriva mer om det men så blir det inte, det vet ni haha...

Men varit en givande dag och gratis mat.. Sånt uppskattas också ju haha..

Förresten som en liten kommentar till Mathias kommentar.. Vi sa så på MITT dagis haha..

Sen jag kom hem har jag käkat lite.. Det blev köttrester från igår men det funkade väldigt bra det också..
Sedan laddade jag DVD-spelaren med första discen av tredje säsongen av Sons of Anarchy.. I am in Heaven haha..

Fast å andra sidan så vet jag när dessa fyra discarna är, som det heter på skånska åtittade så är det ett år till typ till säsong 4 kommer ut.. Hur ska jag uthärda haha.. Får väl slita ut de andra tre säsongerna haha
Nä nu hade jag väl inte mer att skriva om idag så det är väl lika bra att kasta sig på soffan igen och fortsätta glo på S.O.A. Haha

Sköt om er.. Tänker på er.. Vissa mer än andra hehe..

Puss och Kramen

Tänka sig va...

Det blir ett (litet) inlägg även idag..

Bli nu inte bortskämda haha... Man vet ju aldrig när det helt plöstligt blir "jag orkar inte starta datorn"-tid igen..

Kan väl inte påstå att morgonen började i pigghetens tecken och att jag studsade upp ur sängen imorse... Först försov jag mig och min arbetskamrat I erbjöds sig att hämta upp mig när han körde till jobbet och jag tackade och tog emot, MEN jag lyckades somna om igen och fick lite brådis när han sa att han var där om fem minuter.. Men ja vi var på samma plats ungefär samtidigt så ja lite fart kan jag ju få när jag är på det humöret..

Jobbet idag har varit häktiskt och lite smått kaotiskt ibland, men tiden har gått fort så det finns ju inte så mycket att klaga över hehe, och det gör jag ju inte heller, för det har som tillägg funnits stunder som jag gillat extra mycket idag och som jag värdesätter väldigt mycket och ja me like haha..Those moments may come very often if I have something to say about it haha... Fan nu blev jag internationell också haha..

Nåja när jag kom hem från jobbet så möttes jag av två söner här hemma som satt och spelade FIFA11.. Men efter en stund så försvann Mathias för han skulle hem till sin mamma och käka och jag började med maten till Christofer och mig.. Idag blev det Rösti med kött och Chilibea.. Inte alls dumt och mätt blev jag

Imorgon är det fredag.. Och jag ska på liten tjänsteutflykt på dagen.. Kommer så långt som till Halmstad (vilken tur Malmö vann igår över HBK haha) men det är ju bara under dagen, men vi åker tidigt (07.00) och ja.. Det blir ju inte så mycket tid på kontoret imorgon men har ändå saker jag måste hinna med på kontoret innan vi sticker... Känns som tidig morgon imorgon och mina vanliga morgonrutiner hinns ju inte med, i alla fall inte alla, inte de viktigaste haha..

Nåja svamlandet har börjat komma känns det som haha.. Tror jag avslutar det här och nu, eller har jag mer att skriva om.. Hmmm tänka, tänka, tänka.. Hmm nä jag kommer nog inte på mer..
Måste väl snart hoppa i loppelådan och hoppas att jag drömmer vackra drömmar.. Synd man inte kan få bestämma lite mer om vad man ska få drömma om haha..

Nå säger som på dagis..

Slut för idag, tack för idag

Puss och Kramen

Jaha, men skulle kanske...

Skulle man kanske försöka få ihop ett inlägg som är värt namnet??

Tja förvisso vet jag inte det förrän jag har skrivit klart här ju haha, men får väl göra ett försök.. Jag har ju varit ebarmligt dålig på att uppdatera den senaste tiden, men det är som jag har skrivit innan jag orkar inte starta upp datorn nä jag väl kommer hem från jobbet, fast egentligen en liten sanning med modifikation haha.. Jag hade ju datorn igång igår, men det var bara för att synka min nya ajfån4 ju, efter det blev det matlagning och sedan blev det inte mycket mer med datorn haha..

Dagarna flyter på med fullt ös på jobbet.. Har ju tänkte de här dagarna på saker som jag skulle ta upp i bloggen, både om saker på jobbet, MFFs match mot Trellehulla, domarskandalen där, klackens tystnad o s v, men ja, den ilska som jag hade då finns ju inte här nu och därför svårt att skriva om det pch det fanns ju mycket trevligt med den matchen också ju.. Omgivningen och sällskapet då haha.. (det var fotbollen jag menade då när det gäller ilskan haha)
Just nu möter älskade Malmö FF Halmstad BK på bortaplan och vid senaste kollen eller updaten jag fick från Mathias och från Christofer så leder Malmö med 3-0, och det är ju alltid trevligt haha.. Och Reniegie har ju fått gjort sitt första mål..

Idag då?? Tja idag så kom jag till jobb i vanlig tid efter att ha en tisdag där jag snoozade duktigt och inte kom till jobb förren halv nio... Och allt gick sin gilla gång fram till lunch.. Efter lunch fick jag satt igång ett möte där det gällde att välja färger och golv till vårt nya trafikrum. Tyvärr kunde jag bara starta mötet och vara med i ca 30 min sedan var jag tvungen att sticka iväg på ett möte på stora Stadshuset.. Fast det var ett ganska intressant möte och kan bli något lite större av.. Kul hehe
4-0

Efter jobb så var det hem där det lagades till en liten korv stroganoff med lite makaroner.. Inte alls så dumt faktiskt.. Tyvärr sedan så höll jag på att somna sittande och tänkte jag lägger mig ner i en kvart och blundar och sedan bli väckt av Christofer... Hmm gick inte så bra, men ja, Christofers väckning gick väl inte helt igenom dimmorna och jag sov vidare..
4-1
Men tillslut vaknade jag till liv när Christofer skickade om att det stod 2-0 till Malmö och jag hade missat en del HeyTell meddelande från Mathias...
5-1
Ja målen verkligen ramlar verkligen in här men nu är matchen slut så nu blir det inte fler mål idag.. Målgörare idag för Malmö blev:

29 min    M Renegie
40 min    J Hamad
53 min    J Durmaz
67 min    Halmstad
81 min    W Figueiredo
89 min    M Reniegie

Malmö hade ett 6-1 mål också men offside..

Nä ja vad ska jag nu skriva om haha...

Kanske ska fortsätta lite matcher i WordFeud?? haha.. Har nog inte mycket mer att skriva om för dagen... Imorgon är det jobb igen och på fredag är det också jobb haha men då tjänsteresa till Halmstad..
Trevligt med lite fieldtrip haha

Nä nu är det slut för idag och ska försöka komma tillbaka snart igen haha.. 

Ha det bra alla vänner

Puss och Kramen

Idag kanske

Det blir ett inlägg ikväll..
Nä ni är inte bortglömda, har bara varit fullt upp med annat...

Ska försöka ge er en liten update ikväll..

Ha en bra dag

Puss och Kramen

Kanske. Kanske. Kanske. Kanske orkar jag s...

Kanske. Kanske. Kanske. Kanske orkar jag skriva något imorgon. Men har inte glömt er. Bara fullt upp med livet och wordfeud. Puss och Kramen


Total avsaknad av ork???

Nästan exakt två dagar sedan som jag skrev sist och nästan tre dygn sedan jag skrev ett riktigt inlägg..
Och som mitt inlägg sa för två dagar sedan; Jag har varit för trött för att starta datorn när jag kommer hem från jobbet.. Nä det är inte så att jag somnat när jag kommit hem från jobbet, utan bara att Nä jag orkar inte starta datorn..

Egentligen kände jag väl lite så när jag kom hem idag också, men idag så somnade jag en timme på soffan när jag kom hem och jag hade ätit och när jag vaknade med ett ryck så tänkte jag att ska jag få skrivit något inlägg idag så är det nu det ska göras och då var det lika bra att komma till skott..

Känns lite för långt borta nu att skriva om hur det varit på jobbet och liknande men kan ju säga att det är fullt upp, även om när man ser mig på jobbet kanske haha.. Men det är mycket sittande just nu, mycket med ombyggnaden, mycket driftledarfrågor och alla de andra projekten som måste försöka hänga med på ett hörn..
Vi har fått gjort om lite i trafikrummet och tycker det blev ett bra arbete som vi tre dedikerade fick till där inne.. Tänker man efter med allt arbete som sker framför skärmen på jobb periodvis är det kanske inte så konstigt att man inte orkar starta datorn när man kommer hem??

Gårdagen är det inte så mycket att skriva om heller.. Efter att jag käkat så hämtade jag upp Mathias för att vi skulle lite senare köra hem till Christofer och Emma för att kolla på Malmö FFs match mot AZ Alkmaar.. Ja och alla ni som har läst någon tidning eller diverse sidor på nätet vet ju att det mötet inte gick så bra för Malmös del.. Nåja det är fem matcher kvar så förhoppningsvis blir det någon poäng i alla fall.. Vi får väl se..
Mathias och jag stannade kvar en bra stund hos Christofer och Emma, och rätt intressant att det vi sysslade med var att spela WordFeud mot varandra fast vi satt typ i en radie av 2 meter haha.. 
Har spelat en hel del med min arbetskamrat Angelica också.. Det är väl blandade resultat, men den jag har kvar att slå är väl i så fall Angelica... Fast hon är ju en ärrad krigsveteran när det gäller Alfapet så hon är inte lätt att slå.. Men skam den som ger sig.. Och nu har jag fått sett hur en person ser ut när hon somnar sittandes, mitt i en mening..

Har fått beställt en ny telefon också och den kommer i nästa vecka.. Eller rättaresagt genom att förlänga mitt abonnemang så fick jag chansen att få en ajFån4 istället för min 3a..

Ja det var väl i korthet de senaste dagarna även om det kanske inte säger så mycket.. Men att sitta i detalj och beskriva typ tre fyra dagar känns inte så relevant just nu i alla fall haha...

Helgen? Tja ev ska jag ut en runda till stugan i helgen, det eller att jag lämnar över bilen till min mamma så hon kan köra ut där och på söndag är det dags för Malmö att möta Trellehulla i Allsvenskan och för en gång skull ska jag vara på plats.. Nä att jag inte är på plats de andra gångerna har absolut inget att göra med att jag inte vill, för det vill jag verkligen, men ja ibland är inte livet som man vill om man säger så.. Det är bara till att bita i det sura äpplet som man brukar säga.. Har ju ingen annan att skylla på än mig själv.. Men det kan bara bli bättre, och nu tar jag ju chansen när jag får möjligheten ju.. hehe

Nu har jag förvisso lite skumma tankar om matchen på söndag, men jag hoppas att jag har fel och att min närvaro är något som laget kanske har saknat och allt blir fantastiskt på söndag.. Vi får väl se haha

Ja som ni kanske förstår om mitt tjat om att inte orka starta datorn så kanske ni även förstår att jag inte fått skrivit så mycket på min berättelse heller.. Och ni som inte har läst den än så får ni bläddra ner några inlägg så finns den där, ja typ den första delen som jag har skrivit.. Mycket nöje hehe..

Nä nu orkar jag nog inte skriva mer i detta inlägg, och med tanke på hur jag är nuförtiden så vet man aldrig när jag kommer tillbaka så det är nog bäst att ni alla tittar in minst en gång per dag och kollar om jag skrivit något haha..

Hoppas att ni alla får en skön avkopplande fredag, en skön helg. Ta hand om och var rädd om varandra

Puss och Kramen

Er bechamelsås i etern

Orkar inte starta datorn ikväll.

Orkar inte starta datorn ikväll. Kanske orkar jag imorgon haha. Vi får väl se, men allt är iaf bra förutom tröttheten. Puss & Kramen


Tisdagen efter den bortglömda måndagen kanske..

Tänka sig jag har slarvat igen.. Jag fick inte skrivit något igår.. Inte för att det händer så mycket men vill ju försöka skriva några rader varje dag i alla fall..

Igår var det i alla fall dags att åka hem från hemlig ort.. Även om det var högst motvilligt som jag gjorde det och jag saknar det redan..
Finns inte så mycket att skriva om gårdagen egentligen så jag kan väl lika väl ge mig på dagen som inte varit mycket mer aktiv om man säger så, i alla fall inte vad det gäller att ha något att skriva om..

Jag kom upp tidigt imorse och var faktiskt på jobb redan 07.10. Har varit mycket den senaste tiden med att få ihop lite logistik gällande lite möbler, service på skalskyddet på jobbet o s v.. Men allt blev i alla fall fixat idag, det sista med lite sista handpåläggning under morgonen/förmiddagen.. Har också fått tag i de kontakter på Swedbank Stadion och Malmö Arena som jag sökt ett tag.. Kommer hjälpa mig en del i jobbet i alla fall..

Imorgon är det dags för övning och det är I som ska hålla i den själv, medan jag och A under tiden ska montera ner tre larmbord, byta ut de fysiska borden och sedan starta upp och montera upp borden igen rent tekniskt och det ska göras på 90 minuter. Vi får väl se hur det går med det hela, men håll gärna tummen för att det ska gå bra..

Väl hemma från jobbet idag så har det inte hänt så mycket egentligen.. Mathias och jag började spela lite Wordfeud, men han var tvungen att sticka iväg till sin match i Korpen.. 
Käkat middag har jag också och det blev en gigantisk måltid idga bestående av två vårrullar haha...

Ja annars har det väl inte hänt så mycket.. Hänt två saker som jag gillade idag i alla fall, men ja jag säger inte så mycket mer om det haha..

Har inte skrivit så mycket mer på min berättelse sedan sist, men det kommer när det kommer.. Det är väl typ någonstans mellan 6-8 A4 sidor på datorn hittills.. Som sagt orden flödar när de flödar och fram tills dess är det tyst haha

Nä nu har jag inte mer tror jag... Klockan är 19.30 och jag hade hoppats att klockan var lite mer för jag är trött och vill egentligen sova, men går jag och lägger mig nu vaknar jag säkerligen vid 03.00 och det är litta dumt haha

Vi hörs snart igen... Ska försöka låta det vara på onsdagen. Fast följer man den senaste tiden borde det ju bli torsdagen haha..

Nä sluta nu.. Nu svamlar jag mest ju

Puss och Kramen

Oups

Får justera senare...

Fick ju inte skrivit igår..

Tills vi hörs igen

Puss och Kramen


Söndagen efter den bortglömda lördagen..

Ja jag vet, jag fick inte skrivet något inlägg igår.. Glömde jag, eller bara struntade jag i det? Hmm ska jag vara ärlig så var det väl en liten egosak som gjorde att jag inte skrev något igår.. Jag borde väl egentligen erkänna det så här och så här enkelt haha.. Men saken är den att jag igår kände att jag ville att alla som kom in på min blogg igår skulle få se mitt inlägg med min berättelse först.. Ja jag vet.. Ego men kunde inte låta bli, men jag står för det haha..

Nåja, ni som fortfarande kan tänkas vara intresserade eller nyfikna på att läsa början på min lilla story har ju möjligheten att bläddra ner till det inlägget eller om ni är lata kan ni ju alltid klicka HÄR så öppnas den i ett nytt fönster..
Gårdagen då?? Nja det blev, nästan som vanligt på en lördag, att få sova ut lite, men jag kom i alla fall upp innan lunch, men kan väl ändå säga att dagen gick i den loja personens tecken... Stack iväg in till Liebenhaben och handlade lite och sedan tillbaka till min hemliga ort haha.. Var ju tvungen att ha lite mat..

Igår var det även dags att ta tag i disken, funderar på om jag ska åka hem idag eller vad.. Får väl se vad som händer. I vilket fall som helst måste jag hem om.

Jag skrev lite mer på min berättelse, men det är lite svårare att komma vidare än att skriva de första sidorna känner jag, men i mitt eget tempo ska jag kämpa vidare ett tag till i alla fall haha. Vi får väl se vad Jeds framtid blir

Idag är det söndag och det är sista helgdagen denna gång, söndagar som alltid kommer så snabbt och ja.. Kom idag upp vid 09.00 och käkade lite frukost.. Grått väder idag, lite regn har jag upplevt och det mullrar lite utanför så jag gissar att det finns lite åska i luften..

Just nu medan jag skriver detta sitter jag och tittar på omväxlande TV4 och SVT sändningar om 9/11 händelserna. Tänkt att det redan gått 10 år.. Jag kommer ihåg att jag var på väg in på jobb efter en servicerunda och hörde på radion att ett litet flygplan av misstag flugit in i en byggnad i New York.. Inte kunde jag tro då att det var så mycket större som det verkligen var..

Tårar har runnit idag, men hade inget med 9/11 att göra utan det var när jag satt på nätet och läste om minnesstunderna för hockeylaget i Ryssland och tårarna kom när jag läste om Stefan Liv, och om hans familj som står där utan Stefan nu.. Hans fru, hans två små söner, hans föräldrar (eller ja adoptivföräldrar).. Då kom tårarna

Ja där var väl en kort sammanfattning av min lördag och söndag so far..

Har väl inte mer att skriva om just nu, men lovar att återkomma i så fall.. Egot i mig säger att jag innnan jag slutar ska ha en länk till till min berättelse haha... Den hittar ni HÄR

Puss och Kramen

Min bokstart eller ja i af en berättelse;)

Jed vaknade av att en bil rivstartade utanför på gatan..
Huvudet värkte och det kändes som om något hade krupit in i hans mun och stilla dött..
Var är jag, tänkte han. Han knep ihop sina ögon och försökte minnas gårdagen, men minnesbilderna var väldigt suddiga, väldigt vaga.

Han kände något hårt och kallt mot sitt lår, det var en tom flaska Jack och på andra sidan låg någon okänd kvinna och sov lätt snarkande..

Hur fan hamnade jag här, tänkte han. Han sträckte sig efter sin telefon för att kolla klocka.. 05:24.. Fan jag måste få sova mer, tänkte han, men han kände att han måste iväg härifrån innan kvinnan bredvid honom vaknade..

Han stapplade sig ur sängen så obemärkt som möjligt och letade upp en toalett där han fick släppt ut större delar av ölen som intagits kvällen innan.. Jed tittade på sig själv i spegeln och såg en person med rödsprängda ögon titta tillbaka på honom.. Ärret från hans rakade skalle ner mot kinden mot hans långa blonda getskägg började läka fint.. Han lät två fingrar glida över ärret och tänkte tillbaka på slagsmålet som gett honom det ärret..

Jed smög tillbaka till sovrummet igen och fick på sig sina jeans, sitt linne och drog på sig axelhölstret och kände sig nu klädd igen när han kände sin SigSauer P226 under armen igen..
Han fick på sig skinnjackan och sina skor och precis när han skulle ge sig iväg vaknade kvinnan till..

- Måste du gå, frågade hon
- ja, svarade Jed, jag har lite jag måste fixa
- Kommer vi att träffas igen, frågade hon vidare

Jag hör av mig, hörde han sig själv svara, även han visste att detta var första och förhoppningsvis sista gången de sågs. Han öppnade dörren.. Och innan hon hade hunnit säga meningen "men du har ju inte mitt nummer" hade han stängt dörren bakom sig..

Han gick ner för trappan på loftgången och gick fram och gränslade sin älskade pärla, en helt svarta Harley Davidson Street Bob.. Jag måste sluta med dessa fyllor, tänkte han

Han startade hojen och kände hur motorn varvade och la in ettans växel och drog iväg..

Väl ute på vägen piggnade han till lite när han kände vinden piska mot sitt ansikte.. Det var en stilla morgon med solen som precis höll på att gå upp och alldeles för tidigt för vanligt folk att ha vaknat. Det var bara polisen han skulle försöka undvika.

Efter att han kört en stund svängde han av mot sitt favorithak för att få lite mat och kaffe.
J's Breakfast & Burgers hade legat på samma plats i 20 år och Jed hade käkat här de senaste 15 åren..

Han hoppade av motorcykeln och gick in genom dörrarna och av gammal vana såg han sig noga omkring innan han valde ett bord långt in i lokalen, han nickade åt Joe och Ann bakom disken samtidigt som han grymtade fram ett god morgon.. De hälsade tillbaka och Joe undrade om han ville ha det vanliga, han nickade till svar och gick och satte sig.

Efter en liten stund kom Ann med en rykande kopp kaffe och ett stort glas apelsinjuice till honom.
Tack. Ann tittade på honom, allt okej vännen, frågade hon honom. Ja då lite sliten bara svarade han med skrovlig röst. Hon log och sa att han borde vara mer rädd om sig själv. Jed tände en cigarett.

Det var ganska tomt i lokalen, det satt bara en som såg ut att vara chaffis till den stora långtradaren som stod utanför, han såg ut som om han kanske borde sitta lite mindre bakom ratten och på fik, tänkte Jed.

I andra änden av lokalen satt stadens original.. Lester. En ganska tragisk historia egentligen, då han hade varit en framgångsrik affärsman i stan för 10 år sedan, men en del problem som berodde på affärer med fel sorts människor som i sin tur ledde till problem hemma och ja, nu satt han här på J’s när han behövde lite värme och här visste han att han alltid kunde få en kopp varmt kaffe.

Joe serverade nu hans frukost som bestod av ägg, bacon, skinka och ett par skivor rostat bröd. Han fick samtidigt påfyllning på sitt kaffe. Jed bad även Joe att servera Lester lite frukost på hans bekostnad.

Medan Jed satt och åt tänkte han tillbaka igen på det ärr han hade i ansiktet och hur han hade fått det. Han hade haft väldig tur den kvällen när han hittade det kryp som hade sålt droger till hans bror. Han hade länge försökt få Oscar att lägga av med drogerna och han hade tvingat in honom på avgiftning. Allt verkade gå åt rätt håll, och Jed hade meddelat alla att den som sålde något till hans bror skulle få med honom att göra, men på hans brors andra permission hade ändå en kackerlacka vid namn Victor sålt till Oscar som samma natt dog i en överdos.

Jed hade sökt och frågat genom alla sina kontakter vem det var som sålt till Oscar och var han kunde hitta honom och efter någon dag hade han fått napp och han hade hittat Victor på Loafers Bar. Jed hade kört dit tillsammans med Lou och Zed. Väl inne i lokalen hade det blivit kalabalik när Jed drog fram sin pistol och sköt Victor med tre välriktade skott i halsen eftersom han visste att Victor precis som han själv, alltid bar väst. Victor var inte alls beredd på Jeds attack men å andra sidan så var inte Jed i balans när en av Victors hantlangare hade slagit den trasiga flaskan mot hans huvud.

Det var tur att Lou och Zed hade varit med för efter att Lou hade dragit flasksvingarkillen med ett baseballträ över ansiktet hade de burit ut Jed till bilen och kört honom till en bekant till Zed som var läkarstuderande, som hade fått äran att lappat ihop hans skador i ansiktet..

Nu 6 månader senare hade polisen fortfarande inget spår efter vem som hade skjutit Victor. Jed hade hållt sig gömd i två månader hos olika bekanta. Polisen kunde inte hitta någon som ville berätta vad de hade sett och Victors hantlangare hade ganska snart försvunnit från stan och ska sanningen fram var nog ordningsmakten ganska glada över att bli av med det problem som Victor och hans grabbar hade varit för staden.

Det gnagde Jed att han inte hade varit med vid Oscars begravning. Han hade inte vågat med tanke på polisen. Hans mamma hade tagit det hårt att han inte var på begravningen och Jed kunde ju inte berätta för henne varför han inte hade varit där. Hans mamma hade aldrig kunnat förstå vad Jed hade gjort och varför han hade gjort det.
Oscar och Jeds mamma var av den strikta kristna modellen och allt våld och hämnd var totalt främmande för henne. Hon hade länge förnekat Oscars drogmissbruk, om hon ens hade accepterat det än och hon visste inte ens hälften om det liv som Jed levde, och hon gillade absolut inte den hälft hon visste om.

Deras förhållande var fortfarande ganska frostigt men hade blivit lite bättre när han dragit en liten lögn om varför han inte hade varit på begravningen. Men även om han och hans mamma såg så olika på saker och ting så hatade han ändå att ljuga för sin mamma. Något av mammans försök till strikt kristen uppfostran hade kanske fastnat trots allt.

Han kände nu att han måste ut på vägen igen för att kunna rensa tankarna och få bort allt som han hade funderat på under sin frukost.

Jed drack upp det sista av sitt kaffe och på väg till kassan så tände han en ny cigarett. Han betalade sin mat och betalade även för Lesters mat. Han tittade bort mot Lester som nickade och ögonen visade en stor tacksamhet.
Han frågade Joe om han hade kvar den väska som han hade lämnat kvar där för två dagar sedan. Joe gick ut i köket och hämtade väskan.

Jed tog med väskan in på toaletten och ställde den på toastolen och öppnade den.
Han plockade fram en ren T-shirt ur bagen och sin skyddsväst som han knäppte på sig. 
Han tryckte ner sin skinnjacka i väskan och tog på sig sin svarta huvjacka istället, den var lite bekvämara att köra i när det var varmt och allra helst om man körde med skyddsvästen på. 

Han satte även fast sin KA-BAR kniv i bältet och satte sin KEL-TEC P11 pistol i sitt ankelhölster. Han kollade också magasinet i sin SigSauer och tog med sig ett antal fulla magasin som han fäste i bältet..
Han saknade lite sin Glock17 som han hade fått göra sig av med efter incidenten på Loafers Bar, men han hade börjat vänja sig vid sin Sig nu.

När han var klar så stängde han väskan och lämnade den till Joe igen och gick mot dörrren. Det sista han hörde var Joes röst som bad honom vara försiktig..

Väl ute vid sin motorcykel satte han sig på den, tog upp sin mobil och slog numret till Zed.

Vem fan är det som ringer hörde han Zed grymta när han svarade och han kom att tänka på att klockan inte var så mycket än. Sorry kompis sa Jed, tänkte inte på tiden. Äh är det du ditt svinhuvud svarade Zed, det är lugnt fortsatte han och skrattade.
Kan du möta mig vid vanliga stället klockan 10, frågade Jed
Jadå svarade Zed, allt för dig broder..

Jed stoppade ner telefonen i innerfickan, startade upp hojen och ut på vägen bar det igen..
Måste få allt fixat tänkte Jed, måste få tag i J.D

 


Fredagsskrutt..


Då var det äntligen fredag..

Lyckades denna fredag sova lite länge på morgonen men jag lyckades i alla fall vara på jobbet innan kl 08.00 och efter frukost var de dags för mig och min kollega I att köra ut på en liten runda med att hämta lite saker som skulle in på service hos oss, lite shoping stod också på listan och sedan en liten tur ner till Tygelsjö för lite service hos en kund och lite planerat underhåll på vår backup..

På vägen tillbaka var det meningen att vi skulle köra in om min hemliga ort (hehe) för att jag hade glömt min lunch.. Men när vi hade parkerat så kom jag på att jag hade glömt nycklarna på jobb.. Trist läge, men I var snäll nog att bjuda på en ostfralla och det fanns lite pålägg på jobb så det löste sig i alla fall..

Eftermiddagen gick mycket åt att få iordning lite mail som skulle besvaras och lite listor som skulle uppdateras. Vid eftermiddagskaffet så tog jag och I med en stol ut på baksidan och drack vårt kaffe där i solen.. Skönt..

Vid 15-tiden kände jag att det började dra lite i "dags att hålla helg"-tarmen och jag började att stänga och släcka ner, men jag och A fastnade lite ute hos S&I där det blev lite snack och så.. Men tillslut kom jag iväg i alla fall, så jag körde mot min hemliga ort där det ganska snart blev lite middag som bestod av den gryta som inte blev uppäten häromdagen.. Den var riktigt god tillsammans med lite stekt potatis och mätt som jag vet inte vad blev jag också.. Vilken tur haha..

I ett par dagar har jag lyssnat på Volbeat i bilen vilket av någon konstig anledning gjorde att jag fick en liten berättelse i skallen som jag kände att jag måste få ut på något sätt.. Kanske början till en ny bok haha (nä inte hybris jag skojade).. Har skrivit lite på den och tänkte ta ett litet inlägg och lägga ut det som jag har skrivit hittills.. Sen om storyn någonsin kommer bli klar eller ej, ja det återstår ju att se.. Men just nu har jag fått ut det som fanns i hjärnan so far..

Så vänta gärna på nästa inlägg och läs vad jag skrivit, men förvänta er inte allt för hög kvalitet haha..

Nä nu har jag inte mycket mer att tillägga i detta inlägg så jag avslutar väl bara tvärt med följande:

Puss och Kramen

Torsdagens röriga hjärna..


Men nog mest för att jag inte får ihop orden i skallen just nu..
Regnet smattrar utanför, hör det ganska tydligt mot taket.. Tur jag hann ta en bild innan idag när det fanns lite sol uppe och framme

Morgonen var lika trött som vanligt men jag kom i alla fall iväg till jobbet och var där faktiskt innan 07.30 vilket alltid är en bedrift ju.. Jobbet har varit som vanligt och jag har äntligen fått rensat mitt skrivbord efter semestern och kan nu igen se träslaget på mitt skrivbord.. Fick även rensat ut inboxen i mailen, ringt ett antal samtal till skolor och farbror blå, fick iväg de mailen som skulle iväg och jag fick även plockat fram den info som en av våra leverantörer behövde för lite felsökning. Alla larmrapporter skickade, så en riktigt produktiv dag tycker jag haha... Sedan får man ju inte glömma att det idag var GGGGGGGGGGGGGGG på jobbet.. Lika underbart som vanligt.. Det var längesedan som jag kände mig så avslappnad, även om tröttheten kröp på en efter åt..

Fick även kollat upp lite saker som jag funderat på som jag tänkte skulle kunna förbättra och förenkla vissa saker för mina kollegor i TR.. Men hmm ja får väl se, ser ut att bli dyrare än vad jag trott och tänkt så jag vet inte om chefen går med på det..

Efter jobb stack jag in på ICA Malmborgs för att handla lite dricka, men väl där inne så blev jag så otroligt sugen på KÖTT, alltså inte kött i en gryta, kött i en korv eller dylikt nä jag pratar om KÖTT.. Så det fick bli det med härligt grillat kött och till det lite god salsasås och lite coleslaw sallad..

Och idag var det äntligen dags för omstarten av Allsvenskan efter landslagsuppehållet och det var Gefle som stod på programmet för Malmö.. Min enda tanke var att hitta en stream och att Malmö inte skulle lida av sin "vanliga" "Vi spelar alltid dåligt efter ett landslagsuppehåll"..
Hittade en stream, och även om uppkopplingen är dålig på min hemliga ort gick det att se någorlunda hyffsat i alla fall.. Men Malmö spelade lojt.. Kändes ungefär som att titta på en svensk landskamp.. Och många gånger det värsta som kan hända är att jag går in med en taskig magkänsla när Malmö ska spela, för det brukar bli rätt.. Och så även i detta fall, och det hela började med att Gefle fick (enligt jäviga mig) en ganska billig straff..
Malmö hade förvisso en del chanser men man måste ju också förvalta dem för att man ska kunna vinna matcher.. Det är inte många, om än några, matcher som vinns på att man NÄSTAN gör mål..
Och till råga på allt elände så gjorde Gefle även ett andra mål och ja, matchen slut..

Det är inte mycket att göra åt, men det sätter sig alltid i själen att se när Malmö förlorar... Nu gäller det att de kan ladda upp ordentligt inför bortamatchen mot IFK Fisk.. Då funkar det inte att spela som de gjorde nu mot Jävle..

Nåja, nu ska jag sluta tjata om fotbollen och som i ett magiskt trollslag så slutar inspirationen att komma och jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om.. Men fredag imorgon och det är ju alltid något och det blir väl i alla fall en eller två dagar till på hemlig ort hehe.. 

Utanför så blåser det men regnet har slutat för tillfället i alla fall.. Alltid något.. Fast det är ju inget mot det regn som helt plötsligt började forsa ner under matchen mellan Malmö och Gefle..

Nä nu avslutar jag här tro jag.. Inte mycket mer på hjärtat nu som det känns i alla fall. Skulle jag komma på mer får jag ju antingen lägga till ett inlägg till eller försöka komma ihåg det till morgondagens inlägg...

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig och bra kväll 

Saar såå

Puss och Kramen

Tillägg fortfarande utan ägg

Igår skrev jag i avslutningen; Önskar du var här.. Fast du vet väl inte vem du är haha..

Borde kanske tillägga att jag knappt själv vet vem du är..... Kanske haha

Ha en bra dag alla

Puss och Kramen

Dagens inlägg utan ägg..

Ja jag får försöka få ihop något vettigt.. Fast vettigt är kanske för mycket begärt men vi kan ju sikta in oss på ett inlägg som innehåller ord kanske??

Idag var det tidigt uppe och jag svingade de lurviga över sängkanten typ kvart i 6 och var på väg mot jobb 06.25
På väg till jobbet skulle jag köra (om)vägen till bageriet för att köpa lite kakor och frallor till frukosten på jobbet.. Eller ja kakorna var till eftermiddagen..

Har väl inte så mycket att skriva om dagen egentligen.. Händer inte så mycket på jobbet som är värt eller som jag kommer ihåg så här att nämna i ett inlägg.. Angelica skickade mig ett foto som hon ville jag skulle jobba lite på med photoshop.. Blev typ 8 olika varianter och jag hoppas att någon av dem faller henne i smaken hehe..

På tal om photoshop så kunde jag inte låta bli att göra ett foto idag efter ett SMS som jag fick av Mathias.. Det tänkte jag i alla fall lägga in här.. Sen om Christofer uppskattar det är väl en helt annan sak, men tror inte att han blir allt för arg på sin kära fader hehe (hoppas jag)


Nästan så man inte ser vilken som är orginalet och vilken som är kopian haha... 
Nä jag vet Christofer du ska inte bli fastighetsskötare, det heter ju fastighetstekniker, men jag ville ju bara göra det likt orginalet ju hehe..

Dagens middag blev inte mycket mer än kokt wienerkorv, kände inte för att äta något speciellt idag bara.. Men imorgon blir det nog en gryta om jag gissar mig själv rätt haha..

Dagens tragiska är ju flygolyckan i Ryssland där ett helt ishockeylag strök med och där var ju även den svenske målvakten Stefan Liv.. Endast 30 år gammal..

Just nu känns det lite kyligt här på hemlig ort och det blåser och regnar lite så där med jämna mellanrum. Hösten har kommit, men här har det tänts lite ljus för att få upp lite värme i huset.. Får väl se till att hålla värmen i natt gissar jag..

Sugen på att köpa kläder... Fast å andra sidan what the heck, det finns en hel del jag är sugen på om sanningen ska fram

Fan.. Samma känsla idag att jag har något jag vill skriva om här men kan inte få ut det ordentligt... Innan var det en sådan där lite småkul irriterande känsla men idag känns det absolut inte så utan bara störigt och jobbigt och inte bra inombords.. Nåja tugga och svälj..

Nä får väl avlsuta detta inlägg och fortsätta titta på Simpsons..

Saar såå..

Älskar er.. Ni vet vem ni är hehe..

Önskar du var här.. Fast du vet väl inte vem du är haha

Nä nu slutar jag haha börjar bli lite spacat nu

Puss och Kramen

Vila i frid

Stefan Liv
1980-2011

Så är det bara ;) ..... Del 2 hehe


Så är det bara ;) .....


Tisdagen kom även denna vecka

Och snabbt kom den också.. Jag var inte riktigt beredd.. Det är i alla fall min officiella version när någon frågar varför jag försov mig imorse... Och jag håller mig till den haha..

Som sagt jag försov mig och vaknade till liv vid ca 07.30-07.37 och kom upp i ett huj.. Men å andra sidan så stämplade jag in på jobb 08.04 så jag tycker nog att det var rätt bra marcherat.. Och då hade jag ändå fått vända halvvägs till bilen för jag kom på att jag glömt ajfånen..

Annars har det väl gått sin gilla gång på jobbet idag gissar jag.. Har varit att göra hela dagen.. Men å andra sidan, vem är jag att klaga? Skönt när det flyter på och man är lite busy hela dagen.. hehe..

Vid halv5 var det dags att stämpla ut och då körde jag hem en runda till mamma mutti för att sedan köra ut till min hemliga ort igen hehe.. Där blev det dags att laga lite middag och på menyn idag stod det pannbiff med lök, kokt potatis och gräddsås.. Inte alls dumt och var nog en av de godaste måltiderna på väldigt länge.. Njöt av varje tugga och trevliga SMS-konversationer under tiden.. Alltid trevligt... Hehe

Ja just det.. Som jag har för mig att jag berättade tidigare så stod det om Christofer i matchreferatet efter hans match i lördags.. Jag har lyckats få tag i den och skannade in den så jag tänkte att jag skulle lägga in den här ju..



Och som vanligt, helst när det gäller Christofer, men även vi övriga generellt, så blev namnet felstavat, både för och efternamn... Suck att de aldrig lär sig.. Nåja, det var trevligt att läsa det om Christofer, allra helst som han berättade att tränaren vääldigt sällan pekar ut någon speciell spelare när det gäller beröm.. Då blir det på något sätt extra trevligt och kul.. 
Vem vet haha, fortsätter det så här, kanske div 3 hägrar haha..

Mathias ringde glatt igår också och berättade att de hade vunnit deras match med PPP.. 

Sa jag ju.. Mina söner kan göra allt bara de sätter sig för det.. Love you guys.. You are both my blood and soul..

Hmm sitter här och funderar om det fanns något annat jag skulle skriva om idag? Känns som om det var något jag funderade på innan som jag skulle skriva om idag, men just nu kan jag inte komma på vad det skulle vara för något.. Samtidigt som det inte är något annat att göra än strunta i det men samtidigt så stör det mig haha..

Hmm.. Var det om mat? Nope har jag ju skrivit om.. Skrivit om både Mathias och Christofers fotboll.. Lite om jobbet var skrivit... Kan det vara om någon söt tjej kanske?? Haha ni känner väl mig, det är inget som jag skriver mycket om här inne haha så det kan det inte vara.. Fan stör mig haha men får väl släppa det för stunden i alla fall och får väl återkomma om jag mot förmodan skulle komma på vad det var för något haha..

Hoppas jag sover bättre i natt, för imorgon måste jag komma iväg tidigt till jobbet och har några ärenden innan det är dags att vara på jobb.. Nåja hoppas ni hjälper mig att hålla tummen att jag kommer upp i tid haha..

Just det, landslaget spelar visst i kväll och möter San Marino.. Får väl hoppas att det går bättre än mot Ungern.. Men statistiskt sett så ska det ju inte vara några problem, men bollen är ju rund och man vet ju aldrig om den svenska diciplinnämnden lägger sig i resultatet hehe..

Nä nu börjar jag svamla så jag får väl avsluta det här innan jag flippar ut totalt haha... Och NEJ som det ser ut nu ska jag INTE se matchen..

Vi saar såå

Puss och Kramen



Måndagens efterspel..

Eller vad jag nu menar med den överskriften haha...

Det var måndag igen och efter en del snoozande så var det dags att ramla ur sängen och göra sig i ordning.. Medan jag höll på som bäst ringde Christofer och berättade för mig att jag, om jag kunde, skulle försöka få tag i söndagens sydsvenskan (papperstidningen) för det stod om honom i referaten från div 4 fotbollen.. Så det frågade jag Anders när jag kom till jobb om han hade kvar och det trodde han.. Hittar han den så kanske jag skannar det och lägger in i bloggen imorgon hehe..

Väl på jobb så var det dags att få klart det sista med debiteringarna, så nu är de klara och iväg.. Eftermiddagen bestod av ett byggmöte så det finns inte så mycket att berätta mer om det haha..
Så vid 4-tiden stämplade jag ut och körde hem och väl hemma så öppnade jag lite post och kastade mig sen in i duschen och packade ner lite kläder och körde sedan till food court och köpte ChinaBox och körde sedan vidare till ytterligare en dag på hemlig ort haha..

Har sedan pysslat lite med photoshop och DVD-omslag och sitter nu och tittar på nyheterna.. Och på tal om nyheter så har idag beslutet om den avbrutna allsvenska matchen mellan Malmö FF och Djurgården... Den avbröts när Malmö ledde med 1-0 och det hade kastats in typ 6 bangers..
Och det lite väl överraskande beslutet från diciplinnämnden på Svenska FF var att radera Malmös mål, låta matchen spelas om, för det inte går att bevisa vem som kastat.. Hmmm undrar hur bangers kom in under tak på Djurgårdens läktare?? Djurgårdens forum på Svenska Fans pustar nu ut och skrattar åt Malmö för beslutet..
Börjar förstå ännu mer nu varför man står och skriker Svenska FF - Fotbollsmördare..
Kontentan är också att kan man bara få iväg en banger utan att någon märker något på en bortamatch när man ligger undan.. JA då har du ett omspel som ett brev på posten
Nä nu orkar jag inte skriva mer om det för då blir jag bara mer irriterad.

Och med det så har jag väl inte så mycket mer att skriva om egentligen.. Så det är väl bäst att avsluta detta inlägg för nu har jag lite annat jag tänkte jag skulle göra och pyssla med... Men skulle kunna tänka mig att..... *drömmer mig bort en kort stund* hehe

Saar såå
Puss och Kramen

Måndag so far



Trött
Huvudvärk


Stirrande ögon i tomheten


Eller ja.. Rätt bra överskrift i alla fall..

Har suttit en väldigt lång stund nu och bara stirrat in i skärmen på det tomma inlägget.. Och med tanke på det så passade ju överskriften väldigt bra..

Satte mig för att jag kände att jag hade ett behov att skriva något men kunde inte och kan väl inte komma på något att skriva om egentligen, så därför blir det väl det här ordbajsandet som slutar med ett inlägg som inte säger något överhuvudtaget..

Ibland när det blir sådant skrivande direkt genom utan baktanke så kan det ibland bli rätt långa inlägg och t o m någon gång intressanta inlägg, men idag känns det som om det inte blir ett så långt som jag kanske hade hoppats på när jag satte mig framför tangenterna..

Mitt öra piper och locket för höger öra kommer och går fortfarande.. Irriterande.. I natt och igår (ja aven lite idag) har jag känt mig konstig i halsen, som ont i halsen men inte typ halsflussaktigt... Hosta som kommer med ojämnt jämna mellanrum... Vill bli av med det nu känner jag... Undan eller väck typ..

Hmm just nu är jag sugen på någon frukt.. Ett päron eller en banan tror jag... Kanske lite glass med... Hmm nä orkar inte köra iväg igen för att handla.. Borde jag ju tänkt på när jag var och handlade, men då var jag inte sugen ju.. áll höfuð

Hmm ComHems reklam med småbarnen som "pratar" med varandra var kanske gullig första gången och kanske andra gången jag såg den men nu... 

Hur kommer det sig att man på TV4Sporten idag i sitt avsnitt Kanon och Kalkon beklagade sig om alla som tackade gud och liknande efter sina vinster i friidrotts VM med en massa klipp men inget om den löpare (kommer tyvärr inte ihåg distans och land) som efter sin vinst sprang omkring på löparbanorna i 5-10 minuter skrikande Allahu Akbar?? Lika illa båda två iså fall?? Det är i alla fall vad jag tycker...

Hmm det blev visst ett litet inlägg i alla fall.. Och handlar väl som vanligt om egentligen inget alls haha..
Blir väl inte mycket mer skrivit nu skulle jag tro så jag tror att jag avslutar detta..

Tillsist.. Hade du varit här hade du fått världens kram.. och ja förresten till Mina söner... Jag tror på er... Ni kan göra allt ni sätter er för...

Puss och Kramen

Söndagen i korthet eller?

Jaha då var det söndag igen.. Och på ett sätt kan man ju säga att denna söndag började väldigt tidigt.. För kvart i 3 ungefär så blev jag inringd till jobbet för lite problem och där blev jag fast typ tills jag kom hem igen vid 5 tiden.. Tänker inte gå in så mycket på varför, men jag var där i alla fall.. När jag kom hem så hade jag problem att somna igen.. Men tänkte att något måste jag göra så jag satt uppe en timme cirka och dönade sedan in i bingen och somnade nog på fläcken.. Och vaknade sedan vid 10 tiden så någon timme blev det ju med sömn..

Vid 13-tiden typ somnade jag igen typ en halvtimme, så med tröttheten och huvudvärk hela dagen kan man egentligen säga att hela min söndag blev förstörd av nattarbetet..

Så idag har jag inte gjort så mycket precis.. Jag har tittat på Tv och där en hel del friidrott..
Käkat lite frulle och sedan lite middag som idag blev en fiskgratäng..

Lite roliga med när de ringde inatt var att telefonen var inne i vardagsrummet och när jag väl hörde den var det försent, och så stod det okänt nummer.. När jag ändå var uppe tänkte jag att då passar jag på att gå på toaletten.. Och givetvis så ringer de igen då hehe... Men gudskelov så lämnade de meddelande på svararen så jag kunde få reda på vad det var och vad som hänt och kunde komma iväg..
Idag skulle egentligen blivit sista dagen på hemlig ort, men min trötthet och huvudvärk har gjort att jag bestämt mig för att jag stannar en natt till.. Klagar väl inte egentligen..

Har precis varit iväg och handlat lite till frulle på jobb imorgon och passade samtidigt på att sätta ner tunnan för trädgårdsavfall, eftersom det tydligen är tömning imorgon..

Nä nu har jag nog inte mer att skriva i detta inlägg så jag lägger nog ner skrivandet, om inte för idag så i alla fall för detta inlägg..

Puss och Kramen..

På ny hemlig ort jag sitter utan fnitter. ...

På ny hemlig ort jag sitter utan fnitter. Mer om det senare. Eller ja det är ju sent nu typ 03:41. Saar såå


Lördagens avslutning

Tänkte jag får väl klämma till med ett tredje inlägg också..
Jag har ju skrivit ett inlägg om början av lördag, sedan ett inlägg om kläder jag skulle vilja köpa, så då får ju detta bli ett inlägg om avslutningen av lördagen..

Vad har hänt sedan sist då? Nja inte mycket egentligen.. Jag fick ju klippt gräsmattan, men det har jag ju redan berättat om, och att jag skulle äta har jag ju också pratat om.. Sedan dess har jag surfat lite på nätet, tittat på TV, njutit av min hemliga ort haha..

Så ser man det på det sättet så har det inte hänt så mycket idag precis haha... Lärt mig lite i af när jag var inne på en sida i alla fall, och det blev bara en liten bekräftelse på att man inte ska lita på allt som folk säger haha, men i detta fallet så bryr jag mig egentligen inte nämnvärt haha, bara lite patetiskt..
Men valet var ju hennes inte mitt och ja, I dont care much... Om inte allt för lång tid kan jag bry mig om än ännu mindre haha..

Nu tänkte jag förvisso skriva om en helt annan sak, men risken är ju att ni kära läsare tror att det beror på det jag skrev här ovan precis, men det kan jag garantera er av hela mitt hjärta och själ att det inte gör.. Men har gått omkring med en sådan liten orosknut i magen idag.. Den vill liksom inte försvinna.. Även om det inte helt beror på det så tror jag lite beror på en viss sak, och än en gång NEJ det beror inte på det ovan haha, tjatiga ni är...

Det beror på tankar om en viss person eller på en viss person.. Inget jag kan göra något åt i det fallet heller men ja fastnat av någon anledning.. Men det retar mig och stör mig något så att jag låter det gå till knuten i magen.. Det kommer gå över snart igen, men stör mig i alla fall haha... Lite närhet med denna person hade ju förvisso säkert botat allt i ett nafs, men ja vad kan jag göra haha.. Jag får lida lite och sedan blir allt bra igen hehe..

Annars är det väl inte mycket som händer och inte mycket mer att skriva om... Vad är det man brukar säga?? Annars så mår jag bara bra och toppen haha... Och ja det stämmer väl rätt bra det med..

Just nu ligger jag samtidigt som jag skriver och slötittar på han den där Arn... Tänker väl avsluta mitt inlägg här som vid första anblick verkar väldigt nere och negativt, men som egentligen inte är menat som det.. Stör mig bara lite över mig själv haha... Det är lugnt och göra det en lördag som denna´hehe

Vi hörs säkert snart igen

Puss och Kramen

Dagens outfit..

Eller skulle vilja


Lördagen so far... p.VII

Ja jag kan väl inte säga att så mycket har hänt egentligen..
Jag har vaknat.. (och nu tror alla att jag vaknade precis haha).. 

Jag har ätit frulle, jag har kollat på friidrotten lite, jag har haft lite middagslur, jag har klippt gräsmattan och nu håller jag på att laga lite lunch/middag..

Det blir lite kycklinggryta med ris hade jag tänkt... Snart färdigt..

Mathias skickade en bild på sitt rum med sin nya matta, och det verkar vara en magisk matta för att han har kommit upp ganska tidigt idag tydligen haha... Men hans rum ser i alla fall mysigt och cosy ut..
Christofer spelar match idag, tyvärr hade jag inte möjlighet att titta men han vet att jag håller tummen så den blir blå att det ska gå bra för honom

Ja det var väl allt så här långt på dagen och nu ska jag äta

Saar såå

Puss och Kramen

Jaha..



Det gick ju bra..

Fredag, Friday, Freitag, Vendredi, Perjantai, Föstudagur

Dagens FrenkieBoy på hemlig ort haha

Då var det äntligen fredag.. En dag att längta efter lite... Varit så trött hela veckan, sedan om det beror på att jag inte riktigt hämtat mig från sjukperioden, eller att jag inte är riktigt frisk än eller att de beror på det jag skrev i inlägget häromdagen ja det vet jag inte.. Jag vill bara bli lite piggare tack..

Det blev mycket snoozning imorse men kom tillslut iväg till jobbet och var där väl runt 8.. Och jag fick satt igång med lite debiteringar.. Blev inte klar med det under dagen då telefonen hade förmåga att ringa med jämna mellanrum och något personlarm som skulle lämnas ut..

Men var i alla fall en bra dag på jobbet idag, men det kanske kan bero på några bra samtal under dagen idag??

Efter jobb så hämtade jag upp Mathias, för att han ville åka ut till IKEA.. Väl där ute så strosade vi omkring och det kanske tog lite väl lång tid att hitta hans matta haha.. Men tillslut så hittade vi den i alla fall (i området där vi sprungit omkring och letat ett antal gånger..)
När vi handlat klart så tog vi oss vars en köttbullsmeny och åt i godan ro.. Och när vi var klara med allt det så körde jag honom hem och han konkade in sin nya matta, papperskorg och tvättkorg hehe.. Och enligt rykten har jag hört att det blev bra på hans rum hemma hos sin mamma hehe..

Körde hem en kort runda till min mamma också för att sedan köra till min hemliga ort hehe... Skulle behövt hem om och hämtat lite kläder och så men bestämde mig för att jag försöker göra det under förmiddag imorgon istället.. Ska försöka få klippt en gräsmatta också om vädret står sig och daggen torkar upp i rimlig tid..

Christofer ringde också och frågade om jag (och Mathias) kände för att komma hem till honom och Emma för att titta på landskampen i fotboll idag.. Jag tackade faktiskt nej för jag kände för att se matchen med en öl och hade jag gjort det så hade jag ju inte kunnat ta mig hit sedan.. Plus att jag känner mig sliten typ.. Men samtidigt så fick jag väldigt dåligt samvete för att jag tackade nej, men jag hoppas att Christofer inte håller det emot mig utan att jag blir bjuden någon annan dag ändå och att han inte blev allt för arg/besviken eller så... För det vill jag inte.. Trivs ju alltid bra i mina söners sällskap, men idag kände jag soffa+öl+fotboll..
Men i alla fall, menade inget illa i alla fall käre son..

Nja sedan har det väl inte hänt mycket mer men det har ju ändå blivit några rader som jag fick skrivit.. Inte så pjåkigt för att vara mig.. Kanske återkommer jag ikväll eller så gör jag det inte hehe...

Må väl och ha en underbar fredag alla kära läsare..

Love you my sons..

Puss och Kramen

S*F*T*


Vill börja fira helg, trött, får väl se om det blir hemlig ort i helgen..


Något vettigt??

Haha ja det var ju rätt kul.. Det är väl som vanligt när det gäller mig och mitt bloggande att jag inte har något speciellt att skriva om egentligen men jag gör allt för att knåpa ner en del ord om dagen även om det inte har hänt så mycket..

Idag har jag varit på tjänsteresa hela dagen, och det har varit en trevlig dag med intressant möte och god mat och även ett inhandlande av ett flak öl..

Efter jobb så stack jag och handlade och sedan så försatte jag mig ännu en dag på hemlig ort haha..

De senaste dagarna på hemlig ort har gjort att jag fått en liten önskan, eller en längtan att ha ett eget (litet) hus.. Inget stort hus utan bara ett litet hus med tre rum typ 90m2.. Jo jag vet jag har inte råd med något sådant, i alla fall inte just nu, men ett lagom litet/stort hus med en en liten lagom trädgård.. Ja det skulle ha varit mysigt och härligt.. Och drömma är vad jag vet inte än så länge förbjudna.. Och även om ni inte märkt det har detta inlägg tagit väldigt lång tid att skriva och det beror på att jag snöade in mig på hemnet.se en väldigt lång stund och ja något intressant var där allt..

Nåja nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om egentligen så det får bli detta korta och kanske innehållslösa blogginlägg.. Men glöm inte hehe.. Någon dag så blir det ett bra inlägg och det vill ni ju inte missa så det är ju bättre att ni kommer in och läser med jämna mellanrum, gärna varje dag minst en gång hehe
Vi hörs säkert snart igen...

Puss och Kramen


Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0