Längtar...


Längtar efter den här känslan
Längtar efter att se bilden växa fram
Längtar eftter känslan av färgen som fyller min kropp

Ny dag, nytt försök många tankar

Idag är en dag fylld med många tankar, med många funderingar, med många val som jag vet att jag förr eller senare måste brottas med och ta tag i skulle jag tro..

Tyvärr så kan jag inte ta upp allt eller så mycket här för ja man vet ju inte alla som läser här inne.. Men om jag inte kommer på någon annan lösning måste jag göra något för att not go bananas..
Komma ifrån ett tag, förändra i vardagen, kanske följa någon av mina drömmar som jag har..
Kanske då kan jag komma tillbaka till den glädje som jag vill känna för något som jag faktiskt gillar väldigt mycket men som nu till vissa delar står mig högt upp i halsen just nu.. Och jag gillar inte alls den känslan..
Jag vill känna om inte 100% så i alla fall 90% glädje när jag går till jobbet..

Något måste jag göra.. Vad vet jag inte än.. Funderat lite på högskole-/universitetsstudier ja jag vet inte.. 

I don't wanna go bananas..

Nåja det var lite om det.. Haft bra samtal på jobb idag och det tackar jag den personen för, skönt att få av sig lite från hjärtat och själen.. Och i morgon är det dags för ett studiebesök eller vad man ska kalla det i Dronningens By..
Usch så mycket gnäll.. Sorry inte min mening.. Och då har jag inte tagit upp en bråkdel av det jag har på hjärtat..

Nåja efter jobb så stack jag och hjälpte min mamma att få handlat lite och stack sedan hem för att hämta lite saker för att sedan ännu en gång befinna mig på hemlig ort..
Mitt humör speglade väl mitt val av middag idag, då det blev pizza..

Nä för gnällig blogginnehavare idag hehe.. så jag avslutar detta inlägg..

Saar såå..

Puss och kramen



Varför skulle jag....

Ja det är ju en jättebra fråga egentligen..

Varför skulle jag egentligen...

Varför skulle jag skriva ett blogginlägg idag?? Jag har ju mig veterligt absolut inget att skriva om ju.. Men ändå vill jag skriva några ord till de trogna som kommer in på min sida varje dag...
Känner mig sjukt trött och nästan som om jag skulle bli sjuk igen.. Men det kan ju också vara att jag inte riktigt hämtat mig från 3 veckors feber och annat tjafs.. Tror väl mest på det.. Får väl hoppas att kropp och själ kommer i kapp snart..

Fick gjort någorlunda vad jag skulle på förmiddagen och sedan var det dags för ledningsmöte på eftermiddagen som tog några timmar.. Men lite trist att känna sig närvarande men ändå inte närvarande.. Nåja.. Det blir säkert bättre.. Kanske lite posttraumatisksemesterstress haha...

Efter jobb så tog jag mig hemåt och packade ihop lite och begav mig sedan till hemlig ort för natten.. Och nu försöker jag få ihop ett litet snabbt och trevligt inlägg till er om just inget speciellt haha..

Foto Max Wiman Sydsvenskan

Jag kan ju alltid berätta att : Ranégie klar för Malmö FF. Han kommer närmast från BK Häcken... Jag gissar att ni som inte är fotbollsintresserade inte bryr er så mycket och ni som är intresserade kanske redan vet om det här.. Men om allt man läst och hört om honom så kan han verkligen bli en targetplayer som Malmö behöver.. Så jag önskar honom hjärtligt välkommen.. Många har klagat på att han har valt tröjnummer 99.. Något att gnälla om egentligen... För min del är det som så att presterar han så får han gärna ha nummer 10½ för min del..

Nå har väl inte mycket mer att skriva om, förutom att det kanske kommer en liten nyhet till ifrån Malmö FF imorgon.. Men vet inte mycket mer om det än så. så vi får väl se vad som händer, om det händer något..
Nä nu har jag väl inte mycket mer att skriva om utan har lite annat att fixa med hehe... Men jag kommer tillbaka med ett nytt inlägg, senast imorgon hehe..

Puss och Kramen


Trycka lite en måndag kanske

Då var det måndag och början på min första hela arbetsvecka..
Det blev snooz i morse.. Var verkligen trött för jag hade sovit dåligt under natten, eller ja rättare sagt svårt för att somna igår.. Men jag var i alla fall på jobb innan kvart i åtta..

Det som fick mig att vakna ordentligt var faktiskt Christofer som sms:ade med mig på morgonen.. Haha man är inte riktigt van vid att ha han uppe vid den tiden på dygnet..

Som sagt jag kom till jobb tillslut och jag glömde inte heller min mat haha... Angelica, som egentligen är tjänstledig för studier, var inne och jobbade lite extra på förmiddagen, så där fick jag ju ett litet sällskap på min altan haha...
Annars kan jag inte påstå att det hänt så mycket uppseendeväckande på jobbet idag.. Det är liksom samma vanliga lunk på jobbet..

Efter jobb så stack jag ut en tur till IKEA och köpte ett nytt påslakan (jag köpte ju ett stort täcke för ett tag sedan och har ju inte så många påslakan).. Tog och käkade lite korv när jag ändå var där ute också haha.. Vissa måste köpa värmeljus när de är på IKEA och jag måste köpa korv haha..

Just nu ligger jag på soffan efter att ha jobbat lite i photoshop med DVD-omslag..

Suget efter nya avsnitt av Sons of Anarchy är så stort att jag nästan funderar på att börja om på säsong ett igen haha.. Får väl hålla mig lite till.. Snart så kan jag beställa säsong 3 men sedan kommer det ju att dröja innan jag kan få tag i säsong 4 så jag lär ju få många chanser att se om säsongerna gång på gång haha

Hmm nu har jag väl inte mycket mer att skriva om egentligen... Händer inte så mycket just nu så det finns inte så mycket att skriva om så jag slutar nog detta inlägg här...

Puss och Kramen

Söndagens knapptryckande

Brukar ju skriva lite tidigare på dagen, men så har inte fallit blivit idag..

Mathias och jag sov i stugan i natt, och jag hade lite svårt att sova eller rättare sagt svårt att somna i natt, men tillslut vid 2-3 tiden så knoppade jag nog in.. Vaknade först vid 8 somnade sedan om och vaknade igen vid 10 tiden.. Och c:a två timmar senare så började jag väcka Mathias... 

Vi kom upp och började städa upp och ställa i ordning och då körde vi ut till B&W Jägersro och käkade lite på pölsemannen och handlade lite på Jula... Sedan var det dags att ta sig hemåt och vi skulle göra oss i ordning för vi skulle iväg och fira Livias födelsedag..
Så när vi var klara körde vi ut till Kölnans Fritidsby, lite utanför Malmö, där Livias mormor och sambo har en stuga.. Det var en trevlig samvaro med god pastasallad och sedan kaffe och goa kakor..

Nu är vi hemma igen och vi sitter här med vars en dator hehe..

Annars har det väl inte hänt så mycket mer hehe.. Vädret har ju inte varit allt för trevligt och har regnat en del idag...

Hmm nu försöker jag mest skriva för att fylla ut inlägget haha.. Tror det är bättre att sluta skriva istället hehe kan ju inte sitta här och ordbajsa helt okontrollerat haha... Imorgon är det måndag och det är dags för min första hela arbetsvecka.. Känner mig väl inte helt kry än och väldigt trött men det ska säkert bli bra.. Bara fortsätta ta penicilinet de sista dagarna så kanske det blir bra.. Och så ska jag få bort hostan och locket för örat som gör att jag hör sämre..

Malmö har förresten spelat idag.. De mötte Ellos på hemmaplan och vann med sköna 2-1.. Viktiga och sköna poäng..

Nä nu har jag inte mer att skriva om idag så jag avslutar här och nu..

Saar såå..

Puss och Kramen

Foto från Fætter BR idag

img_3645 (MMS)

Foto från Fætter BR idag


En dag över...

Blev inte något bloggande igår... 
Jobbade, och det var trevligt att vara tillbaka på jobbet.. Träffa trevliga arbetskamrater och kollegor.. Märks att det var typ 6 veckor sedan man var där sist.. Fick även klämt in ett medarbetarsamtal..

Fanns några rapporter som behövde skrivas också, så det blev väl en 80 st haha.. Men jag hade ju sagt att de skulle låta dem ligga till jag kom tillbaka.. En liten debitering hade jag lyckats få fel också innan jag gick på semester så den fick jag ju rätta till haha... Kan ju förstå att de ville att den skulle rättas till.. Hehe

Efter jobb så mötte jag upp med Mathias och vi åkte ut till IKEA och jag fick köpt lite hyllor och hyllplan, och givetvis blev det en och annan korv efter handlandet.. Körde sedan Mathias hem till sin mamma eftersom han skulle äta Chilliconcarne hehe..

Själv körde jag hem och funderade faktiskt på att blogga, men ja jag orkade inte starta upp datorn så det blev inte något med det.. Var ganska trött efter allt farande och att ha jobbat igen.. Fast en skön känsla, och är ju inte helt helt frisk heller ju.. Så jag somnade ganska tidigt (för att vara mig)

Vaknade imorse (lördag) först vid 06.15.. Fråga mig inte varför men så var det, så jag gick upp och drack lite och tog min medicin.. Men sedan gick jag och la mig igen och somnade om efter en liten stund och vaknade sedan när Christofer ringde mig vid 11.30 och då tänkte jag att jag kanske skulle stiga upp också haha.... Så det gjorde jag och ja det blev ju att ta sin medicin igen ju haha... Ska träffa på Christofer lite senare idag, men det får bli senare för han skulle spela match borta idag..

Mathias har vi landsförvisat och han är i Dronningens By (Köpenhamn) och ett litet besök på Bakken.. Hoppas att han har trevligt och att vädret är till belåtenhet..

Just nu har jag precis betalt räkningarna och då var den pärsen gjord för denna månaden.. Sitter och tittar lite på friidrotts VM men börjar känna mig lite hungrig och kanske borde fundera på lite frulle (eller lunch/middag mat över huvudtaget haha)

Hmm ja då var det väl inte så mycket mer... Men ni har fått en liten update i alla fall..

Tänkte på en sak förresten igår när jag satt och väntade på att min mamma skulle komma.. De pratade om fritidspedagoger på radion och min tanke var om de var pedagoger på fritids eller om de var pedagoger på sin fritid haha... Ja jag vet den var dålig, men sån är jag hehe

Nä nu ska jag göra lite annat...

Vi hörs kanske senare

Puss och Kramen

Vilken lycka.....

När jag vaknade imorse så tog jag tempen som vanligt och förväntade mig väl inte något glädjande..
Blev det något resultat då??

Jaaaa... För första gången på typ 3 veckor så låg min morgontemp ungefär där den ska ligga... Tempen visade 35,9 (ja jag är undertempare).. Det var faktiskt en stor glädje att se dessa siffror haha...

Jag somnade om en liten stund och gick sedan upp och bland det första jag gjorde var att ringa till jobb och säga att jag kommer imorgon (så blir det ju en mjukstart också ju hehe) och det lät som om A var glad för att jag skulle komma tillbaka imorgon... Så nu är jag väl frisk?? haha även om jag hostar lite ibland och att höger öra är det titt som tätt lock för (vilket är jävligt jobbigt för allt man gör ekar i skallen, varje steg.. Och tandborstningen kändes som om jag använde en fil i munnen)

Annars har det väl inte hänt så mycket idag.. Mathias har varit hos doktorn med sin hosta, men de tog allergiprov på honom?? Nåja han har varit hos läkaren i alla fall och det är det viktigaste..
Christofer skickade och frågade om jag var på jobb idag för han skulle jobba på Ön idag, men det var jag ju inte så han kom hem till mig istället på lunchen.. Vi fick ett litet snack i alla fall innan det var dags för mig att bege mig ut, för jag skulle hämta min mamma i stugan och köra henne till hemmet i stan..

Känns lite ovanligt att sitta och tänka och planera för vad man ska äta idag.. Inte för att det blir något jättestort eller imponerande.. Nä valet går mellan potatismos med köttbullar eller makaroner med köttbullar haha..

Hmm har jag något mer att skriva om?? Nja egentligen inte, ser fram emot att jobba imorgon, och om jag kommer ihåg det rätt så är det väl kalas på lördag..
Och fortfarande så jävla sugen på att tatuera mig, vill ha pengar till massor av kläder också och inredning av olika sorter till lägenheten.. Nåja keep on dreaming...

Some day... Tempus Tuum Veniet...

Vi hörs säkert eller kanske senare igen hehe

Puss och Kramen

Kvällen...

Det börjar gå åt rätt håll, även om jag mår liite illa just nu..

Febern har pendlat mellan just feber och inte feber, men feberfri i morgon så ringer jag och friskar mig.. 
Idag har jag också ätit min första varma fasta föda på ett bra tag.. Kände att jag helt plötsligt blev sugen på lite grillad kyckling så jag tog tag i mig själv fick på mig lite kläder och stack och köpte det... 
Det var gott, inte riktigt så gott som det var i fantasin innan jag stack i väg och handlade men det var gott..
Men ja lite illa mår jag just nu men det är väl en vanesak hehe

Annars har det väl inte hänt något speciellt... Somnade som en klubbad säl innan och sov en timme, men tror det är positivt i tillfrisknandet..

Som sagt annars har det inte hänt så mycket men ville väl mest köra en update på att det verkar gå åt rätt håll nu.. Skönt.. Har hostat idag, men inte på långa vägar så mycket som tidigare.. Medicinen börjar kanske göra lite verkan nu förhoppningsvis.. På tiden hehe...

Nu lämnar jag bloggen och detta inlägg för denna gången...

Puss och Kramen

En liten uppdatering eller nåed

Ännu en dag... 

Jag tänkte att jag skulle skrivit ett inlägg till igår efter matchen, men det fanns liksom bara tomhet i kroppen... Samtidigt som det fanns en lycka i kroppen.. Det är jättesvårt att förklara.. Tomheten är ju givetvis för att det var så jävla nära att MFF gått vidare till CL gruppspel.. Ett jävla mål... Men det är bara att det tas nya tag i EL gruppspelet nu.. Och spelar de som de gjorde i går så vet i fan vart det kan leda..
Lyckan?? Ja det var för spelet som MFF spelade igår.. Hur alla spelare verkligen kämpade och hade hjärta in i kaklet.. Jag visste när det var 10 minuter kvar att när domarens pipa ljuder för slutsignalen så kommer det komma tårar.. Antingen av lycka eller av ledsenhet, och de kom men tyvärr blev det av ledsenhet..

Det perfekta för mig vore att Ulrich Vinzents hade fått sätta sitt skott som var stenhårt..

Nåja nog om fotbollen, nu måste jag ju gå över och gnälla om mitt vanliga, alltså hur jag mår haha... Febern steg igår igen, men är nu på väg ner igen.. Hostan sitter i och nu har jag lock för höger öra, och ibland så växlar det till vänster öra.. Jävligt irriterande när man inte kan höra 100% på ett öra.. Men samtidigt så gör det att varje andetag hörs inne i skallen som ett skorrande eko haha..
Men jag är nog på rätt väg nu, och jag längtar ju att få börja jobba igen.. Har ju inte varit på jobb på snart 6 veckor så det är kanske förståligt??

Tänkte snart försöka få i mig lite att äta eller ja dricka (drickyoggi what else haha) Får väl se om jag kan lura i mig själv en macka också kanske hehe..

Massa konstiga drömmar i natt.. Men inget jobbigt med drömmarna, bara konstiga.. Och att de inte var jobbiga är en seger.. Låter kanske konstigt för er när ni läser det, och jag vill egentligen inte gå in närmare på det, men det brukar oftast bli jobbiga drömmar när vissa personer är med och det blev det inte, nog sagt om det haha

Sedan är det rätt skönt att drömma igen, för de senaste veckorna som jag har varit sjuk har jag (i alla fall inte som jag kommer ihåg) drömt specieltt mycket så det var skönt att få drömma ordentligt igen hehe..


Egentligen har jag väl inte mycket mer att skriva om just nu så ni får nöja er med de ord som kom ner denna gång hehe... Och jag bjöd ju på ett litet foto också ju.. Bilden är tagen när jag var på väg ut att handla lite igår.. Måste ju göras även om man är sjuk..

Kanske kommer jag tillbaka senare, kanske gör jag det inte

Puss och Kramen...

En uppdatering från sänghalmen

Febern verkar (peppar, peppar, ta i trä) vara på väg på rätt håll. MEN hostan känns lite värre (slemmet pratar vi inte om) och när jag vaknade imorse så kunde jag inte öppna mitt högra öga..

Mitt öga var typ igenmurat/geggat och fick stappla mig upp på vingliga ben och ett öga till toa så jag kunde tvätta ögat.. Så antagligen har jag en liten infektion i ögat också (eller inflamation, vad vet jag haha)

Var tvungen och krypa till affären också eftersom det inte finns någon annan här hemma som vill handla till mig.. Tyvärr har jag väl inte dresserat mina dammråttor så väl än.. Men nu fick jag i alla fall handlat lite mer vatten, cola och yoggi.. Men nu ligger jag här igen.. 

Mathias blev precis hemskickad från sin praktikplats p g a hans hosta och han skulle ringa VC imorgon.. Bra beslut käre son...

Förresten så har jag nu tittat klart på 2 säsonger av Sons of Anarchy.. Säsong 3 kommer ut 21 september, så det kan ju bli lagom till nästa lön hehe...
Något annat? Nja jag surfade runt lite på nätet igår och hittade en ny förkortning jag gillade hehe:

Nä nu orkar jag inte skriva mer för denna gången.. Hörs kanske senare igen

Puss och Kramen

Måndagen....

Som skulle ha varit den första arbetsdagen efter semestern.. Men det sket sig..

Vid exakt 8 så satte jag mig och ringde till vårdcentralen och då var jag nummer 9 i kön.. Det tog ungefär 40 minuter att snirkla sig genom kön.. Nåja jag fick en tid hos läkaren i alla fall 10.50.. Så eftersom jag hade lite tid så tittade jag på några avsnitt av Sons of Anarchy.. Sedan blev det duschen och iväg till vårdcentralen.. Efter en liten väntan i väntrummet med svetten rinnandes så fick jag komma in till doktorn och fick där en 5 minuters undersökning och det konstaterades snabbt och enkelt att det var en halsfluss.. Och med lite kåvepenin så skulle det bli bättre.. Och det kunde även hjälpa min efterhängsna feber.. Cross my fingers...

Tabletterna är hämtade och första är tagen, och nu kollar jag på Sons of Anarchy igen och har väl 4 avsnitt kvar på första säsongen.. So far so good...

Nä nu har jag väl inte mycket mer att skriva om, ni är säkert trötta på mina ord om feber, hosta och huvudvärk..

Men jag kanske kommer tillbaka senare, who knows..

Puss och Kramen..

Skulle varit sista dagen innan jobbet börjar igen...

Men har precis fått ringa till jobb och sjuka mig.. Imorgon måste jag upp tidigt så jag kan ringa till vårdcentralen och få en akuttid.. Tempen ligger fortfarande på 38,2.. De senaste fjorton dagarna har jag om jag kommer ihåg det rätt haft tre dagar där tempen inte legat mellan 38-40.. Så jag tänkte att det kanske kunde vara dags att komma iväg till farbror doktorn.. Fast jag kommer väl känna mig kärnfrisk imorgon..

Nåja.. Det har ju varit fint väder idag och jag tänkte att oavsett hur jag känner mig idag skulle jag iväg och se när Christofer skulle spela på Malmö Stadion.. Nu blev det tyvärr som så att Christofer fick sitta på avbytarbänken som reservmålvakt.. Liten besvikelse för mig och en ännu större för Christofer som menade på att han inte kände att han fått någon annan idikation än att han skulle stå i matchen..
Mathias och jag tog en del bilder på matchen och hittar jag någon bra bild så kanske jag lägger upp dem här på bloggen.. Efter matchen så skildes Mathias och jag åt och jag gick hemåt.. Fick med mig säsong 1 och 2 av Sons of Anarchy så de ska jag sätta tänderna i hehe...

Efter en liten stund hemma så dök Christofer upp och jag körde honom hem... Köpte lite drickyoggi på vägen hem och lite annan dricka.. Och drickyoggin är väl det jag har fått i mig idag.... Se om jag kanske kan få i mig en smörgås eller så också...

Nåja mycket mer har jag inte att skriva om just nu... Mår inte så bra.. Trött men vågar inte sova för jag är rädd att jag ska ligga vaken halva natten och missa att vakna innan 8 så att jag kan ringa och få tid hos doktorn...

Vi hörs säkert senare.. Om inget annat så kanske efter jag varit hos doktorn (OM jag nu får en akuttid)

Puss och Kramen

Mer gnällande

Att tvätta när man har feber och mår illa är ingen höjdare.. Jag lover er...

Men nu väntar jag bara på att sista tvätten ska bli torr så att jag kan hämta den.. Orkade inte mer än 4 maskiner idag.. Fick bli det viktigaste..

Mat var det länge sedan jag skrev något om.. Hmmm ja vad kan jag säga.. Det blev en frukost med drickyoggi och till middag så blev det två mackor med mjukost och till det lite oboy.. Cant blame me for overeating haha..

Imorgon hoppas jag att jag ska orka gå och kolla när Christofer spelar på Malmö Stadion.. Mathias hade tänkt göra mig sällskap där så det kan ju bli trevligt..

Oj vad mycket jag har att skriva om haha... Jag ligger ju mest på soffan eller sängen och tycker synd om mig själv eller lider av min hosta haha.. (skrev han och fick hostattack)

Nä avslutar nog nu.. Snart dags att ner i tvättstugan ju... Önskar man hade någon man kunde skicka ner istället för tt gå själv haha

Puss och Kramen

Ännu en dag...

Egentligen skulle jag kunna kopiera allt som jag skrivit den senaste tiden om hur jag mår för det stämmer väl in fortfarande..
Tempen ligger konstant mellan 38-39 grader.. Huvudet värker, hostan irriterar, mår illa... Som det verkar nu så är det väl att försöka få en tid på vårdcentralen på måndag, men samtidigt så betyder väl det att jag måste sjuka mig min första dag efter semestern.. Inte så kul, varken jobbmässigt eller ekonomiskt...

Måste snart också ta mig för att sortera i alla fall lite tvätt eftersom jag har tvätttid ikväll.. Inte för att jag känner för att tvätta utan för att jag måste.. Den enda fördelen med att ha varit sjuk är ju att det inte har gått så mycket kläder, så det är väl därför som jag har dragit ut på tiden vad det gäller tvättandet..

Fan min skalle värker.. Och när jag vaknade imorse så var det typ Sahara i munnen.. Samtidigt som det smakade som om något hade krupit in och dött där...
Sömnen är inte den bästa just nu heller, vaknar ideligen antingen av att jag fryser eller att jag svettas.. Mest av att jag svettas..

Fan vad gnällig jag är.. Sorry..  
Skulle bara vilja sova nu men måste ju sortera tvätthelvetet..

Bäst att avsluta detta inlägget tror jag.. Blir nog inte mycket positivt skrivit i det här inlägget i alla fall...

Saar såå

Puss och Kramen

Slarvpelle igen..

Dags att komme med en liten uppdatering kanske, även om det inte har hänt så mycket (som vanligt)..
Febern är tillbaka, hostar så jag vet inte vad och massor av slem som har en färg som inte går att beskriva.. hehe... Ja nu har jag målat bilden av det för er, försök nu bli av med den haha..
Och tänka på mat gör bara att jag mår illa just nu, även om jag samtidigt känner mig lite hungrig...

Just nu är jag lite irriterad på min TV-box som visar SVT1 och SVT2 på ett sätt som gör att man tänker på en dåligt dubbad kampsportsfilm haha.. Får väl ta tag i saken och stänga av boxen och sätta igång den igen så brukar det hjälpa haha..

På söndag ska Christofer spela match och han ska göra det på en legendarisk plats hehe... Han ska spela på gamla Himmaborgen, Malmö Stadion.. Han ska möta IFK Malmö.. Eller ja det är ju inte bara han som ska möta dem, för då hade det nog blivit lite svårt, nä det är Eriksfälts FF som ska möta dem..
Är inte i stugan längre, började bli lite småkyligt där ute, men hade nog kunnat klara det, men jag behövde tvätta och lite sådant så då var det bättre att vara hemma..
Hmm måste nog sträcka mig efter fjärrkontrollen, för det programmet som började nu börjar redan gå mig på nerverna haha.. Kan bero på att det spelas jazz hehe... Man skulle kanske ta och sova en liten stund.. Har sovit jättekonstigt inatt och vaknat typ en gång i timmen (minst) ena gången genomdränkt av svett och nästa gång så frös jag.. 

Nä nu har jag nog inte mer att skriva för närvarande, så jag tror det är lika bra att avsluta detta inlägget... Jag kanske återkommer senare idag, eller så gör jag det inte...

Puss och Kramen..



Ilska, hälsa, sorg

Foto: Nils Jakobsson

Ilskan och sorgen

Ja det hänger väl till stor del ihop med bilden ovan.. Malmös match mot Dinamo Zagreb i (näst)sista kvalmatchen till CL.. Förlust med 1-0 kunde jag ha tagit, hell även 2-1 och kanske ev 3-1 men fan inte 4-1.. Det var inte många i Malmös lag som kom upp i någon CL-standard idag, fan vissa kom inte ens upp i allsvensk standard.. Vissa gjorde nog t o m sin sämsta match i den ärade himmelsblå tröjan.. Jag ska inte nämna och droppa namn här, för förhoppningsvis så vet spelarna själv att de inte gjorde någon strålande insats ikväll.. 

Detta betyder att Malmö måste göra 3 mål i returen på tisdag, samtidigt som D Zagreb inte får göra något mål.. Inte den enklaste uppgiften och känns lite övermäktigt, men hoppet är ju det sista som lämnar människan, så så även mig.. Himmelsblå förevigt, förevigt Himmelsblå... 

Men även om hoppet inte är ute, bara väääldigt långt borta så känner jag mest ilska, sorg, besvikelse just nu, men det går säkert över så småningom men just nu har jag tillåtelse att gräva ner mig i illskans och besvikelsens träsk..

Hälsa

Ja då var det det hela med min hälsa.. Känns inte som om den är på topp just nu.. Idag började det med att behöva uppleva frukosten två gånger om ni förstår vad jag menar.. Det hoppas jag för jag vill inte prata så mycket mer om det...
När jag körde iväg till Christofer och Emma så svettades jag som en liten gris... Eller ja det började redan när jag gick ifrån stugan..
Har kännt mig trött och nere hela dagen.. Men förhoppningsvis blir jag snart bättre...

Övrigt

Hmm Ja det finns väl inte så mycket mer att prata om när det gäller den här onsdagen.. Har mest legat och tagit hand om mig själv och spelat FIFA..  Fick i mig lite middag i alla fall.. Nåja det är nog det hela ni får av mig idag.. Får väl snart hoppas att det händer något så att jag kan ha något roligare att skriva om haha... Inte för jag vet vad det skulle vara men i alla fall haha..

Nå saar såå

Puss och Kramen



Tom måndag, blå tisdag

Blev visst inte skrivit något igår.. 
Har väl inte mått så där hundra precis, eller ja jag mår inte bra än, börjar bli lite trött på att vara sjuk eller så där lite halvsjuk.. Men har i alla fall sluppit mer svullna ansikte... Fast öronen krånglar fortfarande och hostan ligger i..

Just nu försöker jag kurera mig på Mossis och njuter av tystnaden och lugnet..

Mathias var också här i natt och jag kom upp tidigt för att se om han kom iväg till jobbet och det gjorde han ju hehe
Själv somnade jag någorlunda bra i natt, allt efter en liten jakt på en mygga och en stor rälig spindel..

Idag har jag inte gjort speciellt mycket mest tagit det lugnt och spelat lite FIFA... Njuter av att ta det lugnt, även om jag hade gjort det lite mer pigg och uppåt, men ja det är väl tur man har semester.. Blir ju lite billigare att vara sjuk när man är ledig än när man jobbar haha...

Ja det här är ju sista veckan av semestern, och samtidigt som jag längtar tillbaka till jobbet så hade jag inte haft något emot en eller två veckors ledighet till hehe... Men man kan inte få allt.. Nöjd med det jag har haha.. Nåja haha nä som ni märker har jag inte så mycket att skriva om precis..

Får väl återkomma senare och hoppas på att jag har något mer att skriva om då hehe..

Så Saar såå
Puss och Kramen

En kort söndagsupdate...

Får bli en kort update idag,,, 

Sov länge idag, men det beror också på att jag hade så svårt att somna igår... Plus att jag vaknade miss i natten och det visade sig att halva mitt ansikte (nästan rakt över vid näsan) var jättesvullet...  Halva överläppen och halva underläppen var minst dubbelt så stort och över ögat med..

När jag vaknade imorse så var det mesta av svullnaden borta men den syntes fortfarande och ögat (höger) har strulat som fanken idag och har runnit och kliat...
Nåt fel  är det väl som inte är rätt... Skönt att svullnaden gått ner, det mesta i alla fall..

Mathias och jag käkade på food court idag och sedan körde vi hem till Emma och Christofer för att titta på matchen mellan Malmö FF och Milan...

Nja matchen var väl inte speciellt upplyftande, det märktes väl att matchen inte betydde något speciellt.. Man å andra sidan så får jag väl säga att Malmö och allra helst deras yngre spelare verkligen gick in spelade totalt respeklöst mot Milan.. Ja även i första halvlek, och det var synd att Malmö släppte till ett mål i slutet när det stod 2-1 Malmö.. Så matchen slutade med straffar där Milan lyckades göra ett mål mer än Malmö FF.. Sedan måste jag väl också säga att SVTs sändning, reportage och reportrar var under all kritik.. Nåja nu har matchen varit och på onsdag är det allvar igen...

Nu ska jag inte skriva mer för denna gången, mår inte hundra så jag får väl återkomma en annan gång..

Puss och Kramen

Lördag...

Ja då var det alltså lördag.... 

Sovit som en sömnlös i natt... 

Lyckades inte somna förrän efter 04.00..
Varm, kall, hosta...
Börjar helt ärligt bli lite trött på detta nu..

Detta gjorde ju också att jag inte kom upp när jag tänkte att jag skulle utan det blev något betydligt senare än som sagt förväntat...

Vaknade och efter en stund gick jag in och väckte Mathias och efter en stund så dök Christofer upp i ytterdörren..

Christofer och Mathias har nu hjälpt mig att konfiguera FIFA 11 och när jag är ensam ska jag börja min träning haha..
Har som vanligt inte hänt något här hemma eller så, så jag har inte något att skriva om..
Vädret är grått och jag fortsätter tycka i alla fall lite synd om mig själv..

Jag återkommer säkert, eller kanske senare

Puss och Kramen

Det var inte förväntat..

Men jag kanske borde kanske ha anat det..
Att må så här skulle sätta sig på humöret lite...
Känner igen "the tingeling sensation" när jag börjar känna lite deppighet..

Men jag ska göra allt för att inte låta den känslan vinna, aldrig i livet
Jag vet att ljuset finns där inne..
Detta är bara en tillfällig liiten dipp..

Äh glöm det..
Det är snart bra igen *ler*
Mathias är här i helgen...
Vi har redan skrattat så jag fått hostattack..
Vi har redan fjöntat oss i bilen med skratt..

Just nu är han hemma hos Emma och Christofer...
Spelar FIFA 11

Tack älskade söner för att ni finns *ler*
Ni är mitt allt, mina ljus, mina skratt.. Min lycka

Puss och Kramen

Update..

..Magen kass..
..Mår illa..
..Suck..
..!!..
...
.

Ska jag hata något vet jag vad det blir...

Och just nu är det min hosta som ligger etta på just den listan.. Plus att jag gärna skulle vilja känna mig frisk.. För just nu känner jag mig allt annat än frisk.. Tror inte jag har feber idag (har inte kollat) men ja jag känner mig inte bra..
Vaknade till vid halv 8 imorse och tänkte att jag kan ju sova till klockan ringer vid 9 i alla fall så jag blundade och när jag vaknade igen var hon inte 9 kan jag ju säga... Tror inte jag ska avslöja vad klockan var när jag vaknade.. Får väl skylla på att jag inte känner mig bra?? Somnade nog inte förrän vid 4 ca i natt.. Hostans fel..

Så jag kan inte påstå att jag har hunnit med så mycket än idag.. Har hunnit läsa runt på lite bloggar och på några tidningars nätupplagor.. Några positiva läsningar då? Ja det skulle väl vara att Gammeldansken är på väg tillbaka igen (nä det är inte spriten jag pratar om haha).. Vi får väl se om han är med på söndag..

Gårdagen så var jag hemma hos Emma och Christofer och bjöds på middag, en god pasta rätt och trevligt sällskap... Alltid lika trevligt..
För en stund sedan så ringde Mathias och frågade om han kunde vara här i helgen och ja.... Den frågan var ju inte så svår att besvara med ja.. Alltid trevligt, även om jag kanske inte är så trevligt sällskap just nu, men jag får ju sällskap i alla fall haha... Lite ego får man väl vara??

Satt och tittade på ikea.se igår och ja.. Handla vill jag, så mycket kan jag ju säga i alla fall haha.. Får väl se om jag kan beta av min inköpslista lite varje månad.. Inte det lättaste men kan ju alltid försöka hehe..

Just nu sitter jag mest och skriver för att fylla ut inlägget, vilket ni säkert har märkt, i alla fall ni som läst hos mig ett tag.. Har ju inte så mycket att skriva om ju haha... Kanske en del har funderat på varför det inte skrivit så mycket om bluethoughts på länge, och ja vad kan jag säga... Tankarna finns kvar där, känslorna finns kvar där.. Men det känns meningslöst att skriva om dem här om jag inte kan få utlopp för de känslorna in real life.. Jag vet vad jag vill, men jag har hört att man måste vara två om ett sådant beslut.. Men det behöver ju inte betyda att jag ger upp helt för det..???

Nä nu har jag väl haft tillräcklig skrivdiarré för den här gången så jag avslutar detta lilla inlägg med ett vanligt

Saar såå

Puss och Kramen

En stilla undran...

Undrar vad den här skylten betyder egentligen??


Jävla idioter

En morgon som denna

God morgon  får jag väl säga, och precis som det ser ut på bilden så har jag väl inte varit vaken allt för länge haha... Kom väl upp vid 8-snåret..

Dragit i mig en Drickyoggi också... Päron/Vanilj blev det idag.. 
Har inte kollat men kan tänkas att jag är näst intill feberfri idag, men å andra sidan så börjar jag få ont i öronen nu, så än är plågorna inte slut haha.. Men som jag tror jag skrivit innan så är det ju billigare att jag är sjuk nu än när jag börjar jobba igen haha... Och vädret är ju ändå inte det bästa hehe... 
Tittar man ut idag så känns det som om det är en färgskala.. En färgskala i grått..

Vad står på programmet idag då? Hmm jag vet inte riktigt, men funderar på att sortera mina 14 ton tvätt och sedan kanske försöka hitta en tvätttid... Mamma skulle komma och lämna bilen igen, även om det inte är som så att jag behöver den precis nu..

Hmmm inte så mycket att skriva just nu eftersom jag precis har vaknat, men jag ville väl mest komma in och säga godmorgon till er kära läsare..

Vi hörs säkert senare igen.. Saar såå

Puss och Kramen

Funderat länge..

På om jag skulle skriva ett inlägg till idag eller om jag skulle låta bli.. Egentligen har jag inte något att skriva om men samtidigt lite rastlös och skulle vilja skriva något trevligt och intressant, men ja vad skulle det vara om... ??

Jag fick i alla fall ramat in de tre bilderna..
Två blev jättebra och en blev inte så bra.. Eller ja inramningen blev det inte något fel på utan bilden var lite mörkare än vad jag trodde. Men där har jag bara mig själv att skylla eftersom det är jag själv som tagit bilden och det är jag själv som har redigerat den också.. Nåja..
Jag får väl påpeka att det mörka är mysticismen i bilden som är det viktiga haha... Eller så får jag se om jag kanske redigerar om den och beställer en ny senare.. Men så länge får den sitta uppe haha...

Får väl se om jag bland alla bilder hittar den gamla bilden också kanske haha.. Ska väl se om jag kan hitta de andra bilderna jag funderar på att förstora.. Det är väl lite tillåtet att vara liite ego när man beställer och hänger upp bilder på väggen va?? haha Frågar mest för att det blir en stor förstoring av mig själv haha.. Tror jag...

Måste också köpa ramar till Christofer och Mathias studentfoto.. Har i alla fall fått upp deras konfirmationsfoto på väggen haha... Fast skulle vilja hitta orginalbilderna så att jag hade kunnat göra dem i samma format som studentfotona.. 

Fan hatar att ha så många idéer om lägenheten, om tatueringar och massor av annat och sedan inte ha möjligheten just nu att fullfölja de idéerna och drömmarna... Har bara mig själv att skylla men vill ändå skrika FTW..

Nåja.. Tempus Tuum Veniet Frankie.. Tempus Tuum Veniet...

Ja nä då hade jag väl inte mer att skriva om för närvarande haha... Så ni får nöja er med detta inlägget för denna gången...

Vi hörs igen... Saar såå..

Puss och Kramen

A new day, a new hope?

Haha var fan får jag allt ifrån??

Sovmorgon till runt 9 idag, vädret är ju inte precis så där upplyftande och glädjande, precis regnat en rejäl skur och det lär väl inte dröja innan nästa skur kommer... 

Lite frulle har jag fått i mig, ja den vanliga drickyoggin haha... Och sedan bäddade jag ner mig,, Känner mig inte helt kry än... Något som ligger och spökar fortfarande.. Febern har sjunkit men känner mig ändå väldigt konstig och inte bra.. Nåja... Går väl över när det är dags för det att gå över..

Just nu håller jag på att rama in några bilder, ja jag vet jag håller ju inte på med det nu för jag sitter och skriver ett blogginlägg haha.. Fan vad petiga ni är haha...

Men jag är lite sur när man beställer förstoringar på sina bilder och jag beställer dem i 50x70 cm och medan jag väntar på att de ksa komma så stickar jag och köper ramar till bilder som är 50x70 cm.. Sedan kommer bilderna och man ska rama in dem så visar det sig att bilderna jag beställde som skulle vara 50x70 (ja jag vet jag tjatar) istället är 51x72... Jag måste alltså nu ligga och krypa på golvet och beskära bilden så att den passar in i ramen.. Så lite sur är jag allt..

Har ett par bilder till som jag funderar på om jag kanske skulle ta och förstora och rama in, fast denna gång i storleken 70x100 (fast de kommer väl inte i den storleken då gissar jag haha)

Nä nu har jag väl gnällt färdigt för den här gången haha men jag återkommer kanske senare, har ju en tavla kvar att göra nu...
Saar såå

Puss och kram

Beslut..

Tankar
Ett litet och ett lite större

Should I stay or should I go
???


Hehe


Visitors from outer space..

Haha nä riktigt så farligt var det inte kanske haha..
Men jag hoppas att Emma, Livia och Dexter överlevde besöket här hemma, eftersom de följde med Christofer upp när han skulle hämta dator och lite annat smått och gott?? 

Kanske inte ett optimalt tillfälle men i alla fall, så jag hoppas att det inte var för skrämmande haha...

Man skulle kanske..

En ny dag..
Hostan är kvar, ont i skallen, ont i örat.. Febern lite lägre idag för att ta upp något positivt haha

Blev lite sovmorgon idag och vaknade någon gång vid 10-tiden (tror jag) och det har inte hänt så mycket idag, ligger mest pall i soffan.. Funderar på om jag skulle fortsätta läsa på boken jag köpte.. Men då måste jag ju orka mig in i sovrummet och hämta glasögonen haha... Fast Christofer kommer ju hit om en stund så han kan kanske hämta dem till mig då hehe...

Hörde lite åska innan, men det blev inte mycket mer än en knall, så jag får väl fortsätta längta efter den haha.. Gillar ju när det knallar haha..

Nästa vecka kanske det blir ett par dagar i stugan.. Får väl se hur det blir med det hela.. Kanske bjuda en gammal bekanting på kaffe där ute?? Får väl se hur det blir med det hela?

Hmm ni märker säkert att jag inte har så mycket att skriva om.. Men det har ju som sagt inte hänt så mycket här hemma, men fått lite frulle som även idag var drickyoggi och en risifrutti..

Hmm nä jag får nog avsluta detta inlägg, lär ju inte bli mycket mer av intresse i alla fall haha... Får väl se om jag återkommer med mer idag haha... I så fall får jag väl ladda min andra lappis, då Christofer ska hämta min stora för att ha den till skoluppgift imorgon...

Vi hörs säkert senare.. Saar såå
Puss och Kram

Ibland så..

Ibland så undrar man men har då valet att fråga eller att låta det passera..
Move along, move along... ;)

Låt min kärlek....

When people keep repeating
That you'll never fall in love
When everybody keeps retreating
But you can't seem to get enough
Let my love open the door
Let my love open the door
Let my love open the door
To your heart
When everything feels all over
When everybody seems unkind
I'll give you a four-leaf clover
Take all the worry out of your mind
Let my love open the door
Let my love open the door
Let my love open the door
To your heart I have the only key to your heart
I can stop you falling apart
Try today, you'll find this way
Come on and give me a chance to say
Let my love open the door
It's all I'm living for
Release yourself from misery
Only one thing's gonna set you free
That's my love
Let my love open the door
Let my love open the door
Let my love open the door
To your heart
When tragedy befalls you
Don't let them bring you down
Love can cure your problem
You're so lucky I'm around
Let my love open the door
Let my love open the door
Let my love open the door
To your heart

Seriöst...Var kommer allt snor ifrån??

Ja kanske ska be om ursäkt för en något kanske lite äcklig titel?? Men det är min fråga egentligen... Snyter mig och sedan är det fullt igen... Men lägger jag mig sedan på vänster sida så blir det tomt i ena näsborren medan den andre är proppfull och givetvis samma sak fast tvärt om om jag lägger mig på andra hållet... 

Nåja något måste jag ha och gnälla om ju haha... Skulle jag välja något annat så är det väl min hosta jag skulle kunna gnälla lite över, eller kanske febern som inte vill släppa taget om mig... Drog mig in i duschen och då steg tempen med typ 0,5-1 grad haha...

Var tvungen att ge mig ut innan och det var en mindre pärs. Skulle lämna bilen till mamma och passade på att handla lite drickyoggi, dricka och lite snytepapper/toapapper... Jag gick som en pigg 80 åring och svettades så jag höll på att dö när jag rörde på mig.. Nä jag är inte 80... Det är en liiten bit kvar tills dess..
Köpte en bok också så att jag kan roa mig lite när jag ligger här och tycker synd om mig själv och tycker att dagarna sniglar sig fram... Vid 12 idag så skickade jag ett SMS till både Mathias och Christofer och uttryckte min känsla av att det kändes som om klockan var 16.00. Men kan ju också bero på att jag varit uppe sedan 07.20???

Köpte förresten lite risifrutti också när jag handlade och det var väl den första typ fasta födan som jag har fått i mig... Det var helt okej, men inte mycket mer... Jag som brukar tycka jättemycket om det.. Men ja lite av något som om man verkligen kämpar skulle kunnas ta för lite näring är ju inte fel.. Haha jag som inte ens tycker coca colan smakar just nu... Fast, GUDSKELOV, snuset funkar lite bättre nu haha.. Men har en ask cigaretter framför mig och de har inte lockat mig alls, inget bloss sedan typ i torsdags eller fredags...

Hmm tänk vad man kan få ihop vad det gäller inlägg genom att egentligen inte skriva något som helst av värde haha... Men det får jag för jag är sjuk och det är synd om mig haha (Tack Emma för din tröstande kommentar hehe).. Och Christofer har ju bett om ursäkt för att han smittade mig haha... I wont hold it against him... hehe...
Mathias var tydligen också lite dålig... Så jag vet inte om han har fått sig en stänk av samma bacilusk?? Denna djävulska bacilusk som verkar slå hårt på alla oss Grabbarna Grus haha...

Hmm har egentligen inte mycket mer att skriva, men känner samtidigt för att skriva mer, men jag har ju suttit upp minst tjugo minuter nu så jag tror det är dags att lätt, stilla, tyst och nästan obemärkt falla åt höger och hoppas att det inte ger något utslag på richterskalan...

Nåja, vi hörs säkert snart igen... Och glöm inte att hälsa på min blogg haha..
Nu ska jag ut på balkongen i ett par sekunder för jag tycker det luktar (brand)rök..

Puss och Kram..

Ännu en dag...

Gårdagen var inte så kul rent hälsomässigt.. Låg som en klubbad säl hela dagen.. Med en temp som hela tiden steg.. Det slutade i natt med toppnoteringen på 39,7.. Vaknade i natt av att det kändes som om jag badade i svett och jag stapplade upp och fick öppnat fönstret och lyckades somna igen..
Vaknade vid halv 8 och kan väl inte påstå att jag sovit bra under natten, men jag sov så pass mycket igår att jag inte än känner mig så trött, men klockan är ju inte så mycket än så man vet ju inte hur det kommer att sluta.. Hostan håller mig i alla fall vaken haha.. Tempen något lägre med ca 38.1 nu.. 

Mat? Inte att tänka på haha.. Igår fick jag i mig en drickyougurt och det samma idag, plus vanlig vätska.. Det är t o m så illa att inte ens snuset är lockand..

Hmm vilket kul och positivt inlägg detta blev då haha... Kanske blir mer senare men just nu ska jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv haha, det är ju ingen annan som gör det ju haha..

Puss och Kram

What a night... What a F**king night

Eller ja.. Lät kanske värre än vad det var haha, men det har inte varit roligt i natt precis... Var absolut inte trött igår, fanns inte en gnutta trötthet.. Så jag låg och vred och vände mig i sängen, spelade Angry Bird, vred mig lite till, hostade, nös och nös (vi snackar typ 10-20 gånger efter vartannat.) Vid 04.00 somnade jag och sov till 04.30 och då gav jag upp och gick upp i stället och satte mig i soffan..

Framåt 07.00 somnade jag till och sov till typ 08.00.. Då satte jag på TVn och möttes av en hurtfrisk Paulo Roberto, med motion.. Nja inte precis den morgonen efter den natten som jag önskat mig..

Nysningar fortsätter, halsen värker, näsan rinner, hostar ibland.. Febern ligger konstant på ungefär samma nivå ända sedan igår...

Så jag vill passa på att ta tillfället i akt att tacka Christofer för att han har smittat mig... Tack så jävla mycket... Hahaha.. (Skojar lite, är ju inte arg på Christofer ju hehe)

Nä nu ska jag nog fortsätta att tycka synd om mig haha, och hoppas på att folk förstår hur sjuk jag är (haha) och höra av sig till mig haha...

Skoja... Vi hörs säkert senare..

Puss och Kram

Vad har jag gjort??

För det var fan vad besökarantalet har sjunkit de senaste två dagarna haha, eller så är det som vanligt när det går ner under helgerna??

Nåja hindrar ju inte mig från att skriva i alla fall även om det som vanligt inte hänt något speciellt idag heller... Har varit iväg på Mobilia idag (också). Det var Mathias igen haha, men han bjöd ju på en Stor Vanilla Latte så jag klagar ju inte haha..
Mår väl inte riktigt hundra idag, med en hosta from hell, ja inte riktigt men kommer hostperioder när jag nästan hostar så jag håller på att vomera (fint ord inte sant haha). Mår lite illa också och känner mig allmänt bläää..

Ligger på soffan just nu och lyssnar på Carrie med Europe som dundrar från deras tältturné som bara är någon hundra meter härifrån vid gamla stadions norra läktare.. Jag har hört dem hela dagen haha, med deras soundcheck och lite annat, ja förresten kan ju ha varit Takida med för de är väl också med på turnén haha.

Där skulle man ju kunnat vara med någon som jag tror skulle uppskattat i alla fall 50% av uppträdandena haha... Nåja lär ju inte bli så, men det är ju ett beslut som jag respekterar, även om man kanske kunde sagt något.. Nåja jag är stark nog att klara det också.. Det är bara hostan som kan knäcka mig haha...
Tur förresten att det är tältkonsert och inte en utomhuskonsert med tanke på den regnskur som kom för en liten stund sedan..

Sagt att jag vill tatuera mig?? Haha... Jasså har jag det? Nåja det vill jag i alla fall, men ja inom en inte allt för lång framtid (beror på vad man jämnför med förvisso) så kanske jag kan börja fundera på det.. Sjukt många idéer om tatueringar..

Hmm något mer att skriva om?? Nope jag tror inte det.. Tror jag ska avsluta detta lilla inlägg och lägga mig lite på vänster sida i soffan och titta på TV och tycka synd om mig själv.. Haha.. Har förresten en Andersson i kylen hehe... Ja det är en öl, och jag köpte den för jag gick och nynnade på en låt när jag var och handlade på bolaget och då såg jag den ölen och kunde bara inte låta bli haha..

Vilken låt? Hmm ge mig en stund så ska jag leta lite på Youtube för jag har för mig att den finns här.. Det är en fotbollsramsa:


Andersson son son

Daniel Daniel Andersson

Andersson son son

Pappa Roy och Solbritts son

Sidled hit, sidled dit folk dom snackar massa skit

vår kapten, hård som sten och han sopar banan ren


Har det hänt något idag??

Nopilidopeli...
Kvavt som fan var det innan.. Och allt som hänt idag är att jag var runt lite med Mathias idag... Han frågade om jag ville följa med på Mobilia så det gjorde jag haha

Han skulle köpa väst, ev en skjorta och se om han kanske hittade några skor. Väst hittade han på H&M och sedan körde vi ut till Skopunkten och tillsist till Ecohallen och det slutade med att han kom ut därifrån med en växt haha.. Han sa något om att han ville ha lite sällskap på sitt rum och någon att prata med så han köpte en växt haha.. Och det tog väl honom typ 40 minuter att välja en ytterkruka till sin nya kompis..
Men det var en kul liten tur vi hade Mathias och jag haha..

Ja sedan har det inte hänt mycket mer i min dag idag haha...  Ja lottningen till CL läste ni ju om innan och den satt jag och Christofer och tittade på eurosport.se

Hmm ja det lär inte bli något långt inlägg idag märker jag haha.. Som sagt inte hänt så mycket och absolut inte gjort något mer än det jag nämnt här.. Jo förresten jag gjorde en lite korkad sak.. Jag somnade på soffan, så jag får väl hålla tummen att jag kan somna sedan haha..

Jo förresten jag har ju satt upp lite tavlor också ju haha.. Här kryper det fram hehe

Nä det blir nog inte mer skrivet idag... Saar såå haha
Puss och Kram


Sista omgången kval CL

Malmö FF kommer att möta Dinamo Zagreb
Malmö börjar med att möta dem borta 16 alt 17 augusti. Hoppas lite på 17 aug då Malmö möter AC Milan den 14 augusti. Malmö får väl räknas som underdog och måste göra lika starka kämpainsatser som de gjorde mot Glasgow Rangers..

Ny dag... Igen hehe

Hade lite funderingar på om jag skulle blogga något idag eller inte, och jag lutade väl en stund åt att inte blogga idag, mest för att jag inte hade så mycket att berätta om idag egentligen..

Tog en liten sovmorgon, steg upp och käkade lite frukost och fick sedan en galen idé att jag skulle möblera om lite i vardagsrummet, vet inte för vilken gång i ordningen, men tror jag börjar närma mig den slutgiltiga versionen haha.. Lite till att göra i vardagsrummet, och det behövs lite monetas för att köpa in lite som behövs för att komplettera det sista i vardagsrummet..

Givetvis så kommer jag att bjuda på en (suddig) bild på hur det såg ut när jag var någorlunda klar. Inte för att det hjälper er något för ni vet ju inte hur det såg ut innan det var klart haha.. Och blir inte hela rummet eftersom en del inte är riktigt klar än, för där ligger typ 14 ton kläder som ska sorteras i tvätthögar och kasta högar haha...

Men så här blev bilden i alla fall:



Ser kanske inte så jättebra ut för er med milimeterprecission i ert hem, men jag är nöjd haha plus att jag fick en naturlig plats för mina golfklubbor haha.. Men fan mattan måste bytas ut.. Typ 7 års spillande av barn på den mattan.. Minst haha.
TVn måste upp på väggen och få färdigt min lösning med ny DVD bänk..
Soffan ska ut och bytas ut mot en soffa som står hemma hos min mamma, men efter som den väger typ 23 ton den soffan jag ska ha och är rätt bred måste jag räkna ut en lösning hur jag ska få hit den här.. hehe..

Sedan måste jag sätta igång och rama in lite bilder och fundera på placeringen på tavlorna.. Bli så där lite Ernstig haha.. Även om det inte blir så mycket lulullande som han gör det haha..

Annars blev det inte mycket gjort idag haha.. Orkade inte med något annat så det blev pizza till middag och det kan t o m bli lite över till frukost imorgon haha... Fast man vet ju aldrig..

Imorgon ska jag förhoppningsvis få kastat lite skräp, kan ju behövas, en del att kasta... Men får väl köra samma koncept som med allt annat, lite i taget så blir det klart så småningom hehe... Får förhoppningsvis hjälp av Christofer imorgon också..

Nja då hade jag väl inte mycket mer att skriva i mitt inlägg för dagen.. Har ju som sagt inte hänt så mycket idag egentligen.. Hållt på med ommöbleringen bara.. Svassat runt med cadilacen lite


Saar såå
Puss och Kram

Dagens dag.. 3 augusti 2011

Jaha ja vad kan jag skriva mer än vad jag skrev i förra inlägget om MFFs match och vinst ikväll?? Haha Ja det tar ju upp en stor del av dagen vad som har hänt idag hehe..

Men jag kom upp i ganska rimlig tid idag och körde ut till min mamma i stugan och käkade frukost där ute.. Ja jag tankade lite innan jag körde ut där också haha (intresseklubban va haha).. Slöade mest medan min moder körde in till sin lägenhet i stan för att kolla post och lite sådant..

När hon kom tillbaka hade hon köpt sockermunkar och vi fikade lite medan vi tittade på Miss Marple på TV4 och under tiden så ringde Christofer och frågade om jag ville se matchen tillsammans med honom hemma hos Emma.. En livestream som vi hade hittat och givetvis tackade jag ja..

Mathias hörde också av sig för att höra om de ev kunde låna min P-plats när de skulle på matchen och det var ju självklart att de kunde det.. Lite avis att han var på matchen och såg denna härliga vinst (ja jag vet det blev oavgjort).. Han fick även tag i en av de feltryckta halsdukarna som nu hänger på hans vägg hemma hos hans mamma

Nåja haha, inte ett dugg avis haha..

Hemma hos Emma så bjöds det på chokladpudding och senare lite chips, alltid trevligt till match.. Tyvärr så laggade livestreamen lite, men ja vi fick ju sett det mesta av matchen och det var ju huvudsaken, samt att jag fick sett matchen i trevligt sällskap, istället för ensam i soffan som det var planerat från början haha... Tack för det..

Nu är jag hemma igen och jag sitter här och försöker få ihop lite inlägg och det har jag väl fått nu så jag kan kanske koppla ner eller i alla fall avsluta detta inlägg som med all säkerhet blir dagens sista... Ni får vara nöjda med det lilla ni får haha...

Vi hörs snart igen...

Älskar mina söner..

Live long and prosper..

Puss och Kram


Kampen går vidare.. Så jävla gött..

Malmö FF - Glasgow Rangers 1-1

Det mina kära vänner betyder att Malmö är vidare till sista kvalificeringsomgången till Champions League (och inte Champions Leauge som MFF skrev på 300 halsdukar haha)
En helt underbar match där jag satt och bet på naglarna större delar av matchen, mer i slutet.. Blev en hel del nervöst när Rangers gjorde första målet, vilket gjorde att det var oavgjort och skulle bli förlängning om resultatet stod sig (Malmö vann bortamatchen med 0-1).. Jiloan Hamad gjorde en liten tabbe vid det målet men revancherade sig duktigt när han smällde till med ett kanonskott i Rangers målvakts vänstra kryss.. Vilket mål, vilket mål och så förlösande det var.. Hela fullsatta Swedbank Stadion exploderade..

Men samtidigt en mycket konstig match där Rangers spelade fult och matchen slutade också med sammanlagt 9 gula kort och 3 röda kort (utvisningar).. Två till Rangers och ett till Malmö...

Men vi vann.. Vi vann.. Vi vann... Nu återstår en match och vem vi möter där är inte klart än utan lottas antingen i slutet på denna vecka eller i nästa vecka.. Vinner vi den matchen är vi i Champions League gruppspelet.. Skulle vi förlora där går vi ju direkt in i Europa League gruppspelet... Lite win win situation, fast jag hoppas ju givetvis på CL-slutspelet..

Avslutar detta inlägg på dagens gudabenådade spelare, även om hela laget förtjänar det så blir det ändå en bild på målgöraren, hann som tog oss vidare.. J Hamad..



Jag svävar på moln..
Jag är så glad..
Framåt Malmö..

Suget...

Ja skulle ju inte varit så dumt just nu..
Några iskalla öl
Någon shot JD
och en rök

Skriva något idag??

Tja man kanske skulle skriva något idag?? Fast vet inte vad det skulle vara för något haha.. Det har ju inte hänt något alls idag ju haha.. Jag har renbäddat om det nu kan vara någon sensation att skriva om i bloggen haha.. Hur det blev? Haha jag hade väl inte skivit den frågan om jag inte hade en bild eller hur?? Haha så här kommer bilden.. Inget speciellt men här är i alla fall resultatet:

Jaha vad ska jag nu skriva om när jag redan skrivit om hela min dag haha... Jo jag var nere lite på ICA och köpte lite drick och lite kyckling..

Har bara varit så otroligt trött idag och skulle princip kunnat somna stående (nästan hänt det med haha) Men jag har en plan för veckan (förhoppningsvis haha) och imorgon ska jag ut till stugan för att hjälpa min Mamma Mutti lite.. Skkulle behöva handla en ny matta till vardagsrummet, men det får tyvärr vänta, men funderar på om jag ska köra mattlöst fram tills att jag har pengar att köpa en ny matta.. Måste fan bli färdig med att sätta upp min TV på väggen också så att jag kan bli av med TV-bänken.. Just nu är den ju bara en dammsamlare.. Me not like.. Funderat lite på att möblera om lite i vardagsrummet också, men får suga på den karamellen en stund till för att se hur det blir med det.. 

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om så jag får väl avsluta här och kanske surfa lite på IKEAs sida lite och göra en "drömlista" haha.. Eller en lista som jag kan beta av efter hand kanske hehe..
Men tills vi hörs igen..
Puss och Kram

Dagens mat...

Inte speciellt upphetsande idag heller hehe
Stekt fläsk, lagom knaprigt
Vita bönor
(Heinz är godast och bäst)
Äggröra Pusta
Och så klickade jag lite Het Chilisås

Ny dag, nya bekymmer...

Haha inte så allvarligt som det låter haha... 
Slappedag idag... Och nu har funderingarna kommit på om vad det ska bli till middag idag... Får väl se vad det blir och om ni får en bild på det idag också haha...
Frukosten blev två mackor med kokt ägg och en med mjukost och eftersom jag inte hade någon "frukostdricka" hemma så blev det en energidryck..

Annars tycker jag bara att dagen flugit iväg, tyckte inte det var så länge sedan jag steg upp och det visar sig ändå vara typ 6 timmar sedan... Hmm så jag har nog inte så mycket att skriva om just nu, och lär väl inte bli så mycket mer heller idag haha... Har inget hänt än så lär inte så mycket hända resterande timmar...

Nu ska jag nog ge mig ut i köket.. Hörs kanske senare
Puss och Kram


Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0