Nyårsaftonen

Kan väl inte påstå att jag har mycket att skriva om men jag ska försöka få ihop några rader till er i alla fall..

Jag vaknade vid niotiden och steg väl upp typ en timmer senare.. Käkade lite frulle och tittade lite på TV, skickade lite nyårs-sms och somnade till en stund och vaknade när Mathias smsade mig och frågade om jag ville följa med honom på systembolaget.. Ja han är så stor nu hehe

Sagt och gjort jag gjorde mig i ordning och körde för att hämta kära sonen och vi körde till Mobilia.. Var en hel del folk där men vi slog oss fram till systembolaget och Mathias botaniserade bland hyllorna och plockade till sig det han skulle ha och vi gick och ställde varorna i bagageluckan och gick in på Mobilia igen för att käka lite.. 
Vi hamnade på Gyllene Måsen och när vi satte oss sa de i högtalarna att de stängde om femton minuter.. Hmmm snacka om att inte få lugn och ro att käka??
Värst var det för Mathias för hans chilicheese blev inte klara förrän det bara var fem min kvar innan de stängde, så han packade ner allt för att ta med det hem till mig så han kunde käka det där och jag kunde passa på att ge honom hans försenade present..

Han fick en morgonrock och en rakapparat.. Om det nu var någon som undrade hehe..

Uttittad på Mobilia blev jag också, eller ja mest tatueringarna och skägget skulle jag tro hehe... Men dont mind..

Efter han öppnat sina presenter och ätit klart så snodde han några öl av mig och sedan körde jag honom hem för han skulle på nyårsfest..

Efter det så var det hem för mig och glo lite på TV-burken.. Började sedan fundera på om man skulle börja så smått med maten (lika bra att klargöra att det är timmar mellan Gyllene Måsen och mina tankar om mat nu haha)

Sagt och gjort så började jag pyssla med maten, och jag tänkte att jag skulle föreviga maten med ett foto på bloggen, men jag får nog använda en bättre kamera än mobilens nästa gång och kanske träna en hel jävla del på min uppläggning haha.. Ser mer ut som en sörja haha, men men här är bilden:



Men för att underlätta för er så kommer här menyn:

Lövbiff fylld med ädelost,
rullad med bacon
Svampstekt potatis
Baconrullad sparris
Ädelostsås

Och till det ett glas rött


Som sagt behöver jobba med upplägget haha..

Precis SMSat med Christofer och deras nyårsmeny lät inte så dum den heller som var en stekt ytterfilé med potatissallad, svamp, syltlök oliver och vitlöksbröd och till det hade de smällt till med ett glas vitt hehe..

Och snart hade jag tänkt att jag skulle börja läsa Svår, Svårare, Ekwall.. Får väl se, kan ju finnas något bättre på burken man vet ju aldrig haha..
Och så här på årets sista skälvande timmar tänkte jag avsluta detta inlägg med att skrämma, glädja, förarga, intressera mina kära läsare med ett foto som togs efter jag lämnat av Mathias.. Och om ni undrar över vissa delar av fotot.. Det var faktiskt gott om sol ute idag haha..

Alltid någon som inte skriker när de ser bilden haha..

Nå då hade jag väl inte mycket mer att skriva som sagt, men till alla som kommer in här önskar jag ett gott slut och ett gott nytt år.. En extra tanke från mig går till de speciella i mitt liv som jag älskar, tycker om och bryr mig om..

With Love and Hell Fire

Puss och Kramen


Fredagen, Lille Nyårsafton??

Var jobb idag ju och svårt att komma upp imorse, men lyckades till slut även om jag var trött som en gnu..

Dagen på jobb bestod mest i att inför det nya året justera prislistor och fakturaunderlag så det finns väl inte så mycket att berätta om det egentligen.. Plus att jag tog en kort dag och slutade vid 14 tiden då jag efter lite strul hämtade upp min mamma för hon skulle handla lite, och samtidigt så passade jag på att få hem lite varor jag också även om det alltid är något som man glömmer..

Men får väl ge mig ut imorgon och handla det sista, så jag har allt hemma till Nyårsafton..
Nä blir inget partajande för min del utan en stilla och lugn kväll med lite god mat, ett gott glas vin och en god bok, kanske en J.D. slinker ner också..

Annars under kvällen har jag inte gjort så mycket, käkat lite och tittat på TV och försökt hindra mig själv från att somna haha..

Visar sig väl att jag inte har så mycket mer att skriva om egentligen hehe..
Så jag tror jag avslutar med detta nu.. Ja jag vet det blir ett kort inlägg, men det är ju bättre än inget alls hehe..

Någon i tankarna idag, som snurrar lite, men inget mer om det

Saar såå...

Imorgon är årets sista dag..

With Love and Hell Fire..

Christofer i Skånecupen..

Igår så spelade Christofer sina matcher i Skånecupen, som är en fotbollscup i Malmö som alltid spelas vid den här tiden, inomhus..
När jag kom dit så möttes jag av Mathias.. På plats fanns även grabbarnas mamma och hennes man, samt Emma och Livia..

Kom på plats någon minut in i den första matchen där Christofers lag (Eriksfälts FF) möte Lödde.. Då stod det redan 2-0 till EFF och Christofer spelade bra i målet och matchen slutade 4-0, så det var en seger..

Innan andra matchen var det en match mellan Barrikaden och Malmö FF.. Den matchen slutade 8-0

Sedan var det dags för Eriksfälts andra match där de skulle möta Torn.. Eriksfält gjorde ganska snabbt två mål och räddades av många kvalificerade räddningar av Christofer.. Tredje målet kom och det kändes ganska säkert att de skulle gå vidare i gruppen till 8-delsfinal.. Men EFF började nog slappna av lite och Torn gjorde två mål och det blev en nagelbitare de sista minuterna men matchen slutade med en (välförtjänt) seger till Eriksfält...

Vi gick ut från läktaren och splittrades upp och jag promenerade hem och la mig för att läsa klart Maffiakrig, och efter en stund så öppnades dörren och in kom Christofer och jag fick reda på att nästa match och 8-delsfinalen skulle spelas samma kväll.. Tyvärr var den informationen inte så känd så de flesta hade gått hem när Eriksfält då fick möte Malmö FF.. Jag såg inte matchen så jag kan inte säga så mycket om den, men matchen slutade med en försmädlig uddamålsförlust 2-3.. 

Ja det var det om det.. Christofer räddade laget i alla fall många gånger... Proud of him..

Saar såå..

Torsdagen om onsdagen...

Hmm verkar bli väldigt många dagenefter bloggningar känns det som.
Samma sak om gårdagen, även om jag kom på att datorn stod på så när jag gick in på den så hamnade jag på massor av andra sidor istället för blogg.se..

Var ute på installation igår och det gick bra, om jag bara inte satt den ena sladden i ett uttag med timer på, hmmm nåja det löste sig idag ju.. Även en installation idag..

Bjudning på italiensk buffé igår och när jag kom hem så klämde jag i mig lite julskinka och lite sillabitar, inte alls så dumt..

Igår blev det läst typ 100 sidor av Maffiakrig, och det finns väl en risk för att den är färdigläst ikväll.. Mycket bra bok... Om nu det ämnet intresserar en.. (ja just det fortfarande skyldig en recension av Zlatanboken)

Idag är det hem och käka lite och sedan så ska jag nog iväg och se när Christofer spelar Skånecupen, två matcher.. Får väl se om Mathias dyker upp också.. Han skulle bli klar med städning av en festlokal idag först..

På tal om Mathias så är det ju faktiskt som så att idag är det 20 år sedan som den lille parveln föddes..




Mathias
Vilken tur jag hade,
för han valde mig till sin pappa
Idag, 20 år senare, fyller han alltså 20 år
Ett stort GRATTIS till dig älskade son
Hoppas att du får en bra dag
och
Tack för att du valde mig till din pappa


 Nä nu var det väl inte mycket mer för stunden, får väl se om jag kommer att skriva mer idag.. Annars blir det väl imorgon hehe..

Saar såå..

With Love and Hell Fire


Om gårdagen en vanlig vardag efter jul

Hallå gott folk..

Orkade som sagt inte starta upp datorn igår, var så trött och så fastnade jag i boken som heter Maffiakrig..
Hann väl läsa en 170 sidor igår och längtar faktistk till ikväll när jag kan fortsätta läsa boken..

Annars så gjorde jag inte mycket igår efter jobb, hade funderingar på att gå tidigare igår från jobbet men kom inte iväg förrän efter 15.00 i alla fall.. Var en ganska lugn dag på jobbet igår, men ändå så kändes det som om det var någon konstig stämning här i alla fall..

Inga byggare på plats igår, vet inte om de glömt bort oss eller om det inte var planerat något.. Men å andra sidan så hade de varit här både i fredags (lillejul) samt på söndagen (juldagen) och bilat för avlopp. Tyvärr för dem så är det ju aldrig som så att de kan jobba utan att störa någon här, eftersom vi har verksamhet 24/7/365 (jaja 366 om det är skottår givetvis). Men vad jag förstår så hade det gått så bra det nu kan gå..

Körde in om på COOP på vägen hem och handlade lite mat och sedan var det hem, käka och sedan soffan och läsa, som jag skrev tidigare..

Hade visst lovat en recension på Zlatan-boken, så jag får väl försöka komponera ett sådant inlägg sedan också..

Ja nä nu har jag väl inte mycket mer att skriva om gårdagen och får väl fortsätta morgondagen (alltså nu) igen och får vi väl se om jag återkommer ikväll med något inlägg eller om det blir som så att jag skriver det i morgon..

Skulle förvisso kunna skriva det redan nu, eftersom hela jobbdagen har snart gått och jag vet väl ungefär hur kvällen kommer att te sig (mat och läsa hehe) Men jag väntar i alla fall..

Så antingen hörs vi ikväll eller så blir det imorgon

Saar såå

With Love and Hell Fire

Trötthet

Skylla på att det varit ett långt år?? Hehe

Blir inte mer skrivet idag, men kommer säkert tillbaka imorgon

With Love and Hell Fire


Min son C....

Han bad om skjuts ut till MediaMarkt för att köpa en rakapparat..
Det blev inte någon rakapparat
Det blev en 40" TV haha
Och som grädde på moset kom kvällsposten och intervjuade honom.
Fanns med på nätbilagan idag (bilden ovan)

En annandag jul

Blir inte något långt inlägg.
Orkar inte starta datorn.

Lite sovmorgon och sedan till Mobilia med Mathias.
Fika på espresso house. Inhandlande av ett par klädesplagg. Mathias lika så. Körde honom hem och själv vidare till B&W där det blev en tröja och isskrapa, även om den sistnämnda inte verkar behövas. I alla fall inte än. Men bra att vara förberedd haha.

Hem. Laga mat. Enkelt. Pommes och burgare. Sedan soffan och läsa sista halvan av Zlatan-boken.
Nu färdigläst. Försök till recension en annan dag hehe

Nu är det snart sovdags, är ju jobb imorgon.

Hörs snart igen....

Puss och Kramen



Fan vad trött jag ser ut.....

 


Böckerna jag väljer mellan...







Tror jag vet vilken som blir första i af..

En dag i födelsen, trevligt sällskap, god mat och söta flickor..

Hej hopp och ett inlägg från soffan där jag har min kropp...

Hehe... Ja som sagt det är ju min födelsedag idag och jag vill börja med att tacka alla de som på ett eller annat sätt har meddelat mig ett grattis:).. Som jag skrev i förra inlägget så är jag väldigt glad över det..

Nåja.. När Mathias och jag vaknat idag så bestämde vi oss för att vi skulle ut och ta en bit mat på stan någon stans som Mathias ville bjuda på.. Vi hade ju först tänkt oss att vi skulle gå lite i affärer och så, men det visade sig ju att allt var stängt, om det inte handlade om elektronikaffärer.. Men vi fick ett litet tips om att Entré var öppet så det blev vårt mål.. Men Christofer ringde och ville komma upp och gratulera sin gamla far och då blev det lite ändrade planer eftersom Christofer skulle ut på Media Markt och titta lite och jag erbjöd att vi kunde köra honom ut där..

Sagt och gjort vi kom tillsist iväg och körde mot Svågertorp och Media Markt.. Full kaos på parkeringen men samtidigt inte så svårt att hitta någon parkeringsplats.. Mycket folk i affären var det, men efter en stor rundas spatserande så spontanköpte Christofer en 40" TV och vi skulle lyckas trycka in den i en liten Nissan Micra plus att tre personer skulle in också.. När vi höll på med det (eller ja när Christofer höll på och Mathias och jag tittade på hehe) kom det fram en fotograf och en journalist och frågade Christofer om hans inköp och tog några bilder på honom. Får väl hoppas att det kommer med i KvP idag eller imorgon hehe..

Christofers kommentar var ändå den bästa när de frågade typ om han åkt dit för att köpa en TV och han svarar att han egentligen åkte dit för att köpa en rakapparat haha..

Vi körde Christofer hem till Emma och han lyckades kånka upp TV själv och Mathias och jag körde vidare till Entré, och vi tog det säkra före det osäkra och parkerade bakom Polishuset och promenerade den sista biten.. Första stopp blev Akademibokhandeln där jag köpte boken Maffiakrig, som handlar om Malmö. 
Väl ute därifrån så tyckte Mathias att vi var så hungriga så det var dags för lite mat innan vi fortsatte, sagt och gjort upp på översta våningen och där stod vi först lite handfallna när vi skulle välja var vi skulle äta, men tillslut så gjorde vi ett val, som visade sig på alla sätt måste ha varit det bästa valet. Det blev en måltid på O'Learys där vi möttes av väldigt trevliga och avslappnade tjejer som serverade. Vi hade två av dem som slogs om vår uppmärksamhet hehe, men det blev Carolina J som nog vann haha.. Även om hon lovade att hon skulle sjunga för mig eftersom det var min födelsedag men inte gjorde det så var hon väldigt trevlig och söt hehe.. Men hon uppvägde väl det genom att bjuda oss på kaffe efter maten och hon såg uppriktigt glad ut när jag sa att det måste vara det godaste kaffe jag någonsin har fått serverat mig hehe plus att det blev lite rabatt på notan hehe... 
Men som sagt en väldigt söt tjej måste jag säga och hon vinkade glatt när vi gick haha (eller bara glad att bli av med oss hehe).. Kanske se till att äta där fler gånger, eller vad säger du Mathias hehe..

Vi stannade där rätt länge, av självklara anledningar haha, men hann i alla fall efter maten med ett besök in på MQ där jag köpte mig en t-shirt och Mathias köpte sig ett par väldigt snygga svarta jeans, och när Mathias stod och provade sina byxor kom en av expediterna och menade på att vi fick skynda oss lite för de stängde om tio minuter men vi fick i alla fall betalt våra kläder hehe..

Sedan promenerade vi tillbaka till bilen och körde hem till mig där Mathias hämtade sina julklappar och jag körde honom hem till hans mamma. På vägen tillbaka passade jag på in på COOP och handla snus och cigaretter och körde sedan hem..

Så det har faktiskt varit en bra födelsedag
  • Jag har fått gratulationer
  • Jag har fått umgås med mina älskade söner
  • Jag har blivit bjuden på en underbar middag
  • Jag fick träffa Carolina hehe (även om det kanske var första och sista gången hehe)
  • Jag har fått umgås med mina älskade söner (ja jag vet haha)
  • Fått en bok till i samlingen
  • Fått en ny T-shirt
Som sagt en bra dag och en jättebra födelsedag.. Med väntade gratulationer, mindre väntade gratulationer, välkomna gratulationer och änner mer välkomna gratulationer haha...

Ja jag försöker verkligen dra ut på texten lite.. Egentligen är jag lite godissugen nu men jag orkar nog inte ge mig ut igen, och det är väl bara bra så slipper jag få de skuldkänslorna efter jag tryckt i mig en massa godis haha..

Får väl avsluta detta inlägget och kanske börja läsa en av mina nya böcker.. Men jag vet inte riktigt vilken jag ska börja med.. Zlatanboken? Ekwall-boken? Maffiaboken?? Hmmm får väl se vad det blir..

Men tills vi hörs igen..
Tack än en gång för allt, känner mig lyckligt lottad idag

Puss och Kramen

Dagens första present

Från min mamma:


Decembers 25e dag

Vad ska jag skriva om idag då??

Igår var det alltså julafton och den firade jag hemma hos min mamma med förutom min mamma även Mathias..
Det åts god mat och det kan ni se här hehe:



Det blev en trevlig dag/kväll men som vanligt så åt man väl för mycket av både mat och godis.. Cant help it hehe
Lite julklappar delades ut också och i min hörna hamnade det lite Van Gills rakvatten och deo, pengar och Zlatanboken och Patrick Ekwalls bok som även innehöll en dedikation från herr Ekwall hehe..

Nu kan jag ju också äntligen skriva om vad jag köpte i julklapp till grabbarna ju hehe..
Christofer fick ett dockningstorn till sin ajfån plus hörlurar och en liten radiostyrd bil
Mathias han fick en bärbar DVD spelare plus hörlurar och även han en liten radiostyrd bil haha

Till min mamma så köpte jag en CD-radio som hon skulle kunna använda i stugan när hon sitter i trädgården hehe..

Förresten så här såg Mathias ut på Julafton:



Nån bild på mig blev det inte för det fanns ingen bild där jag tycker att jag blev tillräckligt presentabel så det slipper ni i detta inlägg i alla fall hehe

Nåja vid midnatt så körde Mathias och jag hem och vi satte oss i soffan och tittade på Valkyria innan vi tyckte att det nog var dags att sova lite..

Vaknade upp nu på morgonen (eller okej då förmiddagen) och förutom de tre som gratulerade mig i natt var ju min ajfån fylld med folk som ville gratulera mig och det värmer alltid mitt hjärta.. Väldigt mycket.. Blir väldigt glad över dem alla, men vissa värmer mer än andra hehe

Men nu ska Mathias och jag ut lite, vi har lyckats hitta ett köpcentra som är öppet så här på juldagen och det var Entré så dit är vi väl på väg skulle jag tro hehe

Men jag återkommer säkert senare

Puss och Kramen

Julaftons slut


Eller ja som klockan sägar...
Om 5 min är julafton slut
och min födelsedag tar vid haha
Puss och Kramen

Lillejulen är kommen

Jaha då var det alltså Lille Julafton, dagen före dopparedagen och jag har i dag haft semester..

Trots denna semester så har jag varit uppe tidigt, eller ja tidigt för att ha semester hehe..
Så vid 07.30 slog jag upp ögonen och kom väl upp vid 8-tiden och gjorde mig i ordning och tog en stadig rejäl frukost bestående av lite coca-cola, snus och en cigg och begav mig sedan ut för att göra den första ronden av julklappshandlandet och var hemma från den vid halv10 tiden och la mig lite på sängen och passade på att ringa och väcka Mathias och vi snackade nog en typ halvtimme i telefon även om vi snart skulle träffas, men säkert ett bra sätt att få honom vaken på riktigt hehe...
Halv11 hämtade jag upp honom och vi körde bort mot Mobilia, och där fanns ju lite andra människor som också ville handla lite julklappar om man uttrycker det lite milt.. Men tillsist fick vi parkering och traskade in mot alla affärerna. 
Vi tog först ett varv utan att hitta något, sedan påbörjade vi nästa varv med att Mathias köpte en vinröd slips och vinröda hänglser..

Mathias lyckades också hitta lite julklappar till kompisar och till sin farmor och då tyckte vi att det kunde vara lite dags för frukost och vi hamnade på Kniv & Gaffel där vi käkade vars en jultallrik, och hade vi lagt till 4 kr kunde vi fått hela julbordet på IKEA istället haha.. Nåja det var helt okej ändå..

Träffade på bl a Christofer på Mobilia också som där med sällskap handlade julklappar och Mathias och jag vandrade vidare till SIBA där jag köpte julklappen till mamma..

Vi promenerade sedan till bilen och körde till COOP eftersom jag hade ju i ett svagt ögonblick lovat att göra Janssons Frestelse till Julafton.. Så väl där köpte jag ströbröd, potatis och lök och en god bit leverkorv (nä jag vet man har inte leverkorv i Janssons Frestelse)..
Mathias köpte lite mer sill tills imorgon.. Väl där så fick jag ett sms från Christofer att en gubbe gick förbi honom och hade då armbågat honom hårt i solar plexus med vilje.. Hmmm Han hade stått vid informationen på Mobilia (tror jag) när det hände.. Efter det hände gick Christofer efter gubben och knuffade till gubben i ryggen men han gick bara vidare.. Hmmm basketcase?? Mentalcase? Femfemma?? Ingen julefrid i den hjärnan??
Nåja när Mathias och jag var klara på COOP körde jag honom hem och jag körde hem till mig och la mig och vilade en stund för att sedan sätta igång och fixa till Janssons Frestelsen..
Innan de skulle in i ugnen så såg de ut så här:



I villervallan så glömde jag att hälla på grädden så jag fick rusa ut och hälla på grädden också..
Tyvärr så fick jag nog på lite för mycket grädde och smör och den blev lite lös. Men kan ändå säga att min Jansson may look like hell but have a taste from heaven haha
Så här såg en av dem ut när de var klara:



Nåja, det finns så mycket mer mat på bordet då så det ska säkert bli bra i alla fall hehe... Jag får väl begära revansch till nästa jul haha..

Under tiden som de stod i ugnen så passade jag på att packa in alla julklapparna och blev klar med det också, och givetvis så ska ni få ett (suddigt av någon anledning) bildbevis på det också:



Och nu sitter jag i soffan, mätt efter en tallrik Janssons Frestelse och en macka med leverkorv och har väl inte så mycket mer att skriva om just nu..

Men jag hoppas att ni alla har varit snälla nu till när Tomten kommer med klapparna imorgon:


HeHe

Nu ska jag göra lite annat så ni får klara er utan mig en liten stund i alla fall, men vill passa på att önska alla mina läsare, mina nära och kära, de jag tänker på:

Tänker på er alla, vissa mer än på andra..

Puss och Kramen..

Torsdagsorden

Några rader ska jag väl klara av denna torsdag dan före dan före den kära dopparedagen.

Har inte så mycket att skriva egentligen. Var på jobb vid 07.20 och jobbade fram till typ 16.00. Hade väl egentligen tänkt jobba typ till 14.00 och flexa ut då, men så blev det alltså inte hehe.

Det har varit en arbetsdag där det har varit att göra mestadels av tiden men samtidigt så har det varit en dag i skön julestämningstempo med mycket prat och skratt.

Nåja väl hemma, eller ja jag körde in på COOP först och pantade flaskor och köpte snus, så började jag fundera på kvällens meny, vilket slutade med att jag kastade ett par burgare i stekpannan och käkade dem. Helt okej och blev mätt så det är inget att klaga på hehe.

Gjort de sista kontrollerna och förberedelserna inför handlingen av de sista julklapparna imorgon och nu ska jag bara försöka att ha disciplin nog att komma upp tidigt fast jag är ledig, så att jag kommer iväg när jag ska.

Som sagt imorgon är det lillejul och dagen före julafton. En julafton som jag ska fira med Mathias och min mamma. En viss oro av en viss sort finns men förhoppningsvis blir jag positivt överraskad men just nu känns det inte så. Men ska försöka göra det bästa av det. Nog sagt om det. Ni som känner mig väl vet vad jag menar och syftar på.

Dagen efter den dagen är det i alla fall min födelsedag. Ja på juldagen. Det kommer bli en lugn dag och inget större firande.

Nä nu är det nog tomt i skallen så jag avslutar. Tänkte jag skulle försöka göra det med ett foto från en del av ombyggnaden. Inte mycket nybyggt där inte. Mest rivning och demolering.

Puss och Kramen



Onsdagens julgran som barrade vidare

Tänkte att jag inte skulle somna igen, eller ja det lät ju lite fel, jag ska inte somna i förtid på soffan utan jag ska hålla mig vaken tills det är dags för mig att somna.. Lagom snurrigt eller haha..

Onsdagen har gått bra sen jag skrev imorse.. Och dagen har gått på i sin lilla takt och har varit någorlunda fullt upp hela dagen och imorgon är det sista arbetsdagen för mig innan julledigheten..

Efter jobbet idag ville mamma ha lite sällskap/hjälp med att handla, eller ja hon behövde ha med mig för att få hjälp att bära upp kassarna med julmaten hehe.. Sagt och gjort körde vi till Mobilia och hon fick inhandlat det sista av julmaten.. Samtidigt som vi gick inne i mataffären så lyckades jag på något sätt lova att göra Janssons Frestelse.. Jag vet inte hur det gick till egentligen.. Men ja det är ju bara att sätta igång... Jag ska bara köpa potatis och lök sen är det ju bara för mig att sätta igång haha... Får fixa det på fredag också..

Fredagen annars består av att gå upp tidigt, fast jag har semester, sedan köra till en viss affär och vara där och hänga på låset när de öppnar och köpa julklapp samt födelsedagspresent till Mathias.. Efter att det är gjort ska jag hämta upp Mathias för att handla julklappar till mamma/farmor.. Och har vi tur kanske vi får med oss Christofer också hehe.. Men fick precis svaret att det skulle han inte för han skulle även handla till mig och Mathias hehe... Ja det är inte ett lätt pusslande precis hehe...
Middag idag?? Nja nä orkade inte det utan det blev mackor, och sedan blev jag ju bjuden på lunch idag så det var inte så behövligt hehe..

Nä det var väl allt för denna gång.. Men återkommer snart igen

Puss och Kramen





Födelsedag -4 dagar hehe

Den slabbiga tisdagen blev den mjuka onsdagen

Ja eller något sådant i alla fall..
Blev ju inget skrivet igår, jag tror att en stor bidragande orsak till det var att jag somnade på soffan vid 20.30 och vaknade någon gång 00.15 och kände väl att blogga just då inte var min största prioritet...

Var fullt upp på jobbet igår, mest på förmiddagen, då jag även började få känningar att mitt alter ego Bogdan var på väg att krypa fram, eller ja han var nog framme lite.. Det var alltså inte helt snälle Franke som var framme..
Men jag lyckades i alla fall ta mig genom dagen och på väg hem körde jag in om COOP och handlade lite mat körde hem och tryckte det i munnen och körde sedan ut igen för att skjutsa Mathias till Mobilia där han skulle skicka iväg och hämta paket.. Sedan var det hem igen och ja som sagt sedan somnade jag ju typ halvvägs in i Äntligen Hemma, och vaknade sedan när de körde reprisen hehe

Idag är det alltså onsdag och så mycket har ju inte lycktas hända än, har kommit till jobbet, har hunnit uppleva snöfragment och isig bakruta.. Har hunnit med frulle och nu ska jag vidare så vi hörs senare

Puss och Kramen

Suddig måndag...

Ja en överskrift är en överskrift haha...

Inte för att jag vet riktigt vad jag ska skriv om idag heller... Ovanligt va haha..

Det är måndag och jag bestämde mig ganska tidigt för att det skulle bli lite sovmorgon idag och jag kom inte upp ur sängen förrän vid 0720.. Och loggade in mig på jobbet vid lite i åtta... Nästan direkt tog jag frukosten, mest egentligen för att jag hade ont i huvudet och mådde illa så jag tänkte att det var nog mat som kroppen ville ha och då fick den det och två koppar kaffe hehe...

Förmiddagen gick undan och jag vet egentligen inte var den tog vägen... I flera arbetsdagar har jag varit på väg att få iväg ett visst SMS som känns bäst att få iväg under arbetstid, men får inte iväg det för det händer för mycket så jag inte hinner med, men imorgon får jag försöka i alla fall.. Så det inte blir försent.. Samtidigt som jag är lite orolig för att skicka iväg det men å andra sidan så kan jag inte få mer än nej så vad har jag att förlora??
Nåja eftermiddagen gick om möjligt ännu snabbare med både byggmöte och sedan möte angående upphandling och helt plötsligt var klockan 15 och det var den tid jag hade bestämt mig för att jag skulle gå hem idag eftersom jag vid fem var bjuden på ett svårt julbord på St Marcus vinkällare..

Sagt och gjort så kom jag hem, lyckades slappa lite i soffan innan jag klädde om och styrde fötterna mot bussen som skulle ta mig upp i stan.. Väl där så väntade jag ett par minuter utanför stället på att de andra skulle komma och väl det gjort intog vi borden inne på stället och ett dignande julbord väntade oss.. Det fanns så mycket gott och jag hade ett svagt ögonblick där jag bestämde mig för att aldrig mer äta haha..

Här kan ni läsa lite av vad som fanns att välja mellan (nä allt står inte med här faktiskt)

Sillbord
Smör, Bröd, Vört, Ägghalvor, 5 sorter av husets sill, Räktårta, Rökt Lax, Gravad Lax,
Varmrökt Lax, Bakad Lax, Kräftor, Rökt Ål, Skaldjurs- och Räksallad.
Mellanbord
Fisksoppa, Fårfiol, Julskinka med 3 sorters Senap, Parmaskinka, Rödbetssallad, Lökkorv,
Leverpastej, Leverkorv, Marinerad Oxfilé, Sweet chili Kyckling, Rökt Kyckling,
Capris, Pesto, Semitomater, Oliver, Mimosasallad, Grönsallad,
Tomat- och Mozzarellasallad
Varmrätter
Lammracks, Prinskorv, Köttbullar, Brunkål, Janssons Frestelse, Bergtunga Walewska,
Fläskfilé med Shiitakesås, Potatisgratäng, Revben, Vegetarisk rätt
Desserter
Mandelmusslor med Grädde & Sylt, Ris á la Malta med Saftsås, Pepparkakor, Spettkaka,
Nötter, Choklad, Godis, Saffransclementiner, Marängtårta eller Daimtårta, 3 sorters Paj
med Vaniljsås, Cheesecake
Ostbuffé
Varierat utbud av delikata ostar med tillbehör
Sillbord
Smör, Bröd, Vört, Ägghalvor, 5 sorter av husets sill, Räktårta, Rökt Lax, Gravad Lax,
Varmrökt Lax, Bakad Lax, Kräftor, Rökt Ål, Skaldjurs- och Räksallad, Laxtårta
Mellanbord
Fisksoppa, Fårfiol, Julskinka med 3 sorters Senap, Parmaskinka, Rödbetssallad, Lökkorv,
Leverpastej, Leverkorv, Marinerad Oxfilé, Sweet chili Kyckling, Rökt Kyckling, Sylta, Viltpaté,
Capris, Pesto, Semitomater, Oliver, Mimosasallad, Grönsallad, Marinerad fetaost,
Tomat- och Mozzarellasallad
Varmrätter
Lammracks, Prinskorv, Köttbullar, Brunkål, Janssons Frestelse, Bergtunga Walewska,
Fläskfilé med Shiitakesås, Potatisgratäng, Revben, Vegetarisk rätt
Desserter
Mandelmusslor med Grädde & Sylt, Ris á la Malta med Saftsås, Pepparkakor, Spettkaka,
Nötter, Choklad, Godis, Saffransclementiner, Marängtårta eller Daimtårta, 3 sorters Paj
med Vaniljsås, Cheesecake
Ostbuffé
Varierat utbud av delikata ostar med tillbehör


Som ni ser var det en hel del att välja emellan, och det som är i kursiv stil är det som jag hann trycka i mig innan kroppen skrek SLUTA ÄTA FÖR FAN haha
Efter god mat, god dricka och väldigt trevligt sällskap (mycket trevliga samtal med Grandmaster MC Zed hehe, som vanligt) så var jag tvungen att ge mig hemåt eftersom jag lovat hämta min mamma vid jobb imorgon 06.50, och ska jag vara någorlunda människa då så var det bäst att sluta i tid haha.. Så jag var hemma igen vid 20.30 och har sedan legat på soffan och tänkt jag ska aldrig mer äta, jag ska aldrig mer äta haha... Om jag kommer hålla det löftet när tisdagen gryr och jag sitter på jobbet? Skulle inte tro det haha

Nä nu har jag väl inte mycket mer att skriva om.. Kan väl skriva att jag är väldigt stolt över A som lyckats så bra på sina prov och fått så bra betyg... 

Men nu tänker jag i alla fall avsluta, men jag återkommer med all säkerhet imorgon igen... Brukar ju bli så hehe

Saar såå..

Puss och Kramen

En glasklar söndag...

Eller? tja varför inte.. En överskrift så god som någon..

Det är ju söndag igen och snart dags för en ny arbetsvecka.. Veckan innan jul ju hehe..

Idag blev det inte en lika lång sovmorgon men tillräckligt i alla fall hehe.. Så vid 10 kom jag upp och käkade lite frulle som idag bestod av risgrynsgröt och en macka med mjukost.. Helt okej hehe..
Satt/låg sedan och tittade på Musikhjälpen tills jag fick ett SMS av Mathias som frågade om vi skulle dra till Mobilia och det är ju söndag så varför frångå traditionen hehe.. Sagt och gjort gjorde mig i ordning och körde iväg och hämtade upp Mathias.. Innan jag for iväg så märkte jag att december månad är månaden där allt går isönder för mig.. Först som jag nämnt innan var ju mina vinter/marchkängor, nu var det hål i jeansen och mina stålhättelågskor som börjar gå på sin sista vers.. Nåja inte mycket att göra åt..

Behöver man piggas upp kan man ju alltid lyssna på en sådan här liten glad låt hehe:



Nåja väl på Mobilia så gjorde vi nog det visa valet och parkerade på Warsawa torget.. Ganska stor panik bland bilisterna inne på ordinarie parkering.. Sedan blev det väl en sedvanlig runda på Mobilia fast vi glömde Stadium hehe.. Men inne på Dressmann så köpte Mathias fluga och hängsler och inne på H&M köpte han skor.. 
När vi gick omkring där så hann jag lokalisera lite julklappar också, vilket inte är så dumt hehe.. Nåja till sist hamnade vi på Espresso House där jag blev bjuden på en Vanilla Latte..
När vi kände oss färdiga där så körde vi till COOP där jag köpte snus och lite middagsmat och Mathias köpte juice och te.. Körde sedan kära sonen hem..

Väl hemma så tryckte jag i mig middagen som idag blev en enkel middag med grillade kamben och givetvis julmust att dricka.. Passade på att SMS lite med Christofer om lite julklappssnack hehe.. Alltid trevligt..

Ja just det.. Björn Hellberg satt på Mobilia och signerade sin senaste bok. Och eftersom han är Sveriges tennisorakel och kan alla setsiffror så jag hade en stor fundering om jag skulle fråga honom om han visste setsiffrorna i Christofer och Grevens senaste dubbelmatch.. Fast hade han vetat det hade jag nog blivit något imponerad haha...

På tal om inget så måste jag ju passa på och visa upp en "Balkanvideo" till, fast denna gången är det mer HipHop och det är ju förvisso inte min sorts musik riktigt men eftersom jag känner han som är "leadsinger" i denna grupp så är jag ju bara tvungen att lägga in den haha.. Även om jag inte förstår så mycket av vad som sjungs hehe..


Han i början med vita 3/4 byxor;)

Nåja det var väl det hehe... Nu har jag väl inte mycket mer att notera ner här på bloggen för denna gång.. Eller jo det var en sak som jag funderade på härom dagen..

Hur tänker kvinnor/tjejer när de säger att alla män är lika dana och håller stenhårt på det men när man som man påpekar att alla kvinnor är likadana också så får man höra att "Nä du har inte träffat rätt sorts kvinna än" hehe
Kan ju fundera på hur de tänker hehe.. Är det också inte som så att den partner som har varit den mest perfekta ibörjan mycket väl kan vara den värsta man varit tillsammans med när uppbrottet kommer??

Nåja det var bara en liten fundering.. hehe
Saar såå
Puss och Kramen

Ett tappert försök eller ett inlägg i mängden??

Var ett tag sedan nu det blev ett "riktigt" inlägg från min sida..
Men det är väl som så att det inte händer så mycket i vardagen nu som är kul att skriva om.. Och det som kanske skulle vara intressant att skriva om, mina innersta tankar och mina innersta känslor, ja det är ju inte något som jag känner för att skriva om.. Jag är just nu i alla fall ganska bestämd över vad jag vill skriva om och vad jag inte vill skriva om.. Och givetvis finns det saker som jag inte KAN skriva om, antingen för att det är fel forum, eller för att min respekt för de det gäller är för stor..

Nå idag är det i alla fall lördag, även om den börjar gå mot sitt slut och ja vad har hänt idag som kan vara av intresse?? Tja det beror ju förvisso helt och hållet på vad ni har för intresse av det ni läser här men jag bablar på som jag brukar så får vi väl se vad det blir av det när allt är färdigskrivet..

Tog en sovmorgon idag som sedan blev till en extended sovmorgon.. Alltså jag vaknade först, SMSade lite med Christofer och sedan så somnade jag om igen..
Har lite svårt att komma ifatt och återhämta mig på helgerna just nu men jag försöker mitt bästa..

Nåja väl uppe blev det frulle bestående av köttbullsmacka x2 och lite risgrynsgröt.. Sedan så har jag mest tittat på en massa olika sport på TV, bestämde mig också för att i (väldigt) god tid sortera min smutstvätt (eller ja en del av den i alla fall) innan jag skulle tvätta.. Fast tvättandet inte skulle ske förrän på kvällen..

Som sagt TV tittande, wordfeudande, slappande, tankar, funderingar.. Allt detta tillsammans gjorde att jag kom närmare dagens middag som idag blev kålpudding, kokt potatis, gräddsås och lingon och till det ett stort glas kall julmust..
Eftermaten blev jag, förutom otroligt mätt, även väldigt trött så jag passade på att ta mig en liten eftermiddagsslummer.. Det kan jag säga inte var så dumt hehe..

Förutom att jag nästan skulle kunna sova så länge så jag missat tvätttiden hehe, men det klarade sig och och jag hann med två maskiner tvätt, och allt är t o m torrt förutom mina skjortor som jag hängt på tork här uppe i lägenheten.. Så lite nytta fick jag ju allt gjort idag hehe..

Mathias var lite taskig innan och erbjöd mig godis om jag kom och hämtade det själv.. Det var inte snällt hehe.. Man bråkar inte så med en socker-junkie haha.. Men jag orkade inte ge mig av för att hämta det uppe i stan så att det fick vara utan haha...

Fick faxat över min önskelista till Christofer igen och nä det är fortfarande inte traditionell fax utan jag smsa det till honom (står i ett tidigare inlägg varför det kallas fax haha)

Hmm har jag mer att skriva om?? Nja egentligen inte.. Snart är det ju jul.. Exakt en vecka kvar idag.. Vilket då givetvis betyder att om en vecka och en dag är det dags för min födelsedag hehe.. (Jaaa för er som inte känner mig så väl så fyller jag år den 25 december på juldagen)

Julen i år ska firas hos min mamma och vad jag vet så skulle Mathias också komma dit, medan det sista jag hörde var att Christofer skulle fira julafton hemma hos deras mamma..

Har väl alltid lite ångest på julafton eller inför julen eller ja inför denna tid generellt.. Det har mycket med förväntningar och ensamhet att göra egentligen, fast egentligen är jag ju inte ensam men ibland kan jag känna att det fattas en detalj i mitt liv, men samtidigt andra gånger så känner jag att jag antingen inte vill eller är redo för det.. Vad vet jag? jag är ju en enkel man med enkla krav vill bara sitta och lita mig lugnt tillbaks... (och som sagt vissa dagar är det annorlunda och då får man tillägga: med ett glas i handen och min kvinna bredvid)
Tänk där fick man ju in lite Wilmer X hehe.. Någon som vet vilken låt det är ifrån??

På tal om låttexter och känslor så hörde jag idag en låt som jag skulle vilja tillägna till de två som är det bästa som jag gjort i mitt liv.. Mina älskade två söner..
Så här är den låttexten, eller i alla fall utdrag ur den:

So excuse me forgetting, but these things I do
See I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple, but now that it's done
I hope you don't mind, I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

Nu är det kanske någon som kanske läser och tycker att den kanske inte passar, men screw you hehe för i min hjärna när jag hörde låten framföras så gjorde den det och det är min blogg hehe..

Men nu börjar nog orden ta slut i fingrarna så jag tror jag ska börja försöka avsluta det hela med att skrämma er med ett litet foto där jag i mina ögon är långhårig haha.. Och skägget yvigt..

Hörs snart igen

Puss och Kramen


With Love and Hell Fire...


Snart

Så ska jag försöka skriva lite.
Ska försöka genomdriva liten måltid på Brasserie Frankie och en 4-5 maskiner tvätt kanske

Puss och Kramen och all Kärlek


Tomorrow is just another day

Imorgon är en annan dag och då ska jag skriva ett litet (o)vettigt inlägg. Igår blev det inget och idag får ni detta korta (livstecken)inlägg. Samt en liten bild på en manlig storlek på en schnitzel.

I'll be back.... Soon

Puss och Kramen


En onsdag ur mitt perspektiv

Ja den överskriften lovar kanske mer än vad jag kan hålla haha.

Var i alla fall någorlunda pigg när jag steg upp imorse och det är ju alltid något och tillslut kom jag iväg och var väl på jobb vid halv åtta och förmiddagen gick åt att besvara frågor och funderingar från entreprenörer i ombyggnaden och lite mer förberedelser inför faktureringsintroduktionen.

En liten Felix Mexicansk Tacopaj till lunch och sedan var det dags för introduktionen och systemet kändes väl inte allt för svårt så det ska nog kunna klaras av.
När det var klart så var det lite mer ombyggnad och lite ändringar i de förberedelserna jag gjort inför faktureringen och kom iväg tidigt från jobbet idag (17.00) och på skrivbordet väntar en bra hög att fakturera imorgon.

Anledningen till att jag stack redan vid fem var att jag lovat mamma att följa med henne och handla och när det var gjort så möttes jag av Christofer där hemma och jag satte igång att laga middagen som blev en kulinarisk höjdare bestående av makaroner, köttbullar och ketchup och till det lite ful-julmust.

Ja sedan har det inte blivit mycket mer händelser och tittar nu på TV och bloggar lite samtidigt. Multitasking??? Haha

Jaha vad ska jag nu skriva om nu då? Hmm har väl inte så möed mer att tillföra i dagen och då är det kanske dags att avsluta inlägget?? Fast det var längesedan jag riktigt bara ordbajsande i 200 km/h. Får kanske ta upp den traditionen snart igen?? Hehe

Men idag blir det inte i alla fall.

Men vi hörs säkert snart igen hehe.

Puss och Kramen


Inget bättre resultat idag??

Med att få till ett längre inlägg då alltså.
Men idag har det varit bättre humör så jag kan ju inte klaga allt för mycket hehe.

Har varit mycket med fakturering idag och imorgon ska jag lära mig ett nytt faktureringssystem så jag var tvungen att förbereda lite för det. Och givetvis ska man ju inte lita på datorer. Borde ha lärt mig det vid det här laget, men ack nej. Höll på med lite i excel och fick lite fuckup med kopplingarna och kom inte tillbaka så det var bara att börja om från början. När jag i andra omgången kommit en bra bit in i det jag skulle göra så tänkte jag att jag skulle spara det jag gjort so far. Vad händer?? Jo excel kraschar och stänger ner sig innan jag hann spara. Så tredje gången gillt. Men då sparade jag i princip på varje rad jag gjorde och blev äntligen färdig med det. Tjurig som jag kan vara så ville jag bli klar innan jag gick hem, så det blev tillslut att jag stängde ner och stämplade ut vid halv sex typ..

Nåja sedan har det inte blivit mycket mer gjort idag. Var hemma vid ca halv 7 och klockan 7 hade jag fått i mig lite mat. Sedan lite TV med Äntligen Hemma och House.

Idag är det ju lucia och m à o 11 dagar till jul vilket ju betyder att det är 12 dagar till min födelsedag hehe. "Faxade" min önskelista till Christofer igår hehe. (alltså jag gjorde en jpg-bild i PS med överskriften FAX. Ja vadå haha han bad mig ju faxa över den haha)

Jaha då var det väl inte mycket mer för denna gång. Återkommer med all säkerhet imorgon igen hehe.

With Love and Hell Fire

Puss och Kramen


Försök till inlägg??

Nja jag vet inte det.
Har inte hänt massor idag plus att det känns som om jag haft en lite sådan lättirritabel dag och varit lite on the low side.

Nä inget allvarligt. Bara en sådan dag.

Snart sängdags tror jag och vi får väl se vad det blir för inlägg imorgon.

Puss och Kramen


Underskattat

Att i trevligt sällskap dricka en god kopp kaffe, lyssna på Metallica och puffa på en god cigarr. Det är underskattad livskvalité


Jag vet inte....

Nu kanske det kan vara dags att skriva ett litet inlägg kanske??

Har ju inte skrivit varken igår eller i förrgår..

Har inte haft något speciellt att skriva om plus att jag mått lite halvkasst både på ena och andra sättet..
Får väl se om jag kan få ihop ett litet lördagsinlägg kanske??

Torsdagen som inte blev skrivet något?? Tja det var fullt upp på jobbet och flytta över 6 skrivbord, 12 datorer och 24 skärmar och en massa meter och kilo kablar från ett större rum till ett mindre rum.. Vi lyckades i alla fall genomföra det under den dagen.. Detta flyttande, krypande på golvet och sittandes en massa på huk gjorde i alla fall att jag vaknade på fredagen med ont i ryggen och (tränings)värk i låren.. Så fredagen kändes som om jag gick omkring som en halt och lytt äldre gubbe...

Natten mellan torsdag och fredag hade jag världens konstigaste dröm.. En dröm där jag drömde att jag drömde om ni hänger med i resonemanget?? 
Helt plötsligt drömmer jag i drömmen att någon håller fast mig i ett mörkt rum.. Jag känner med mina händer för att se vad det är som håller mig fast.. Jag känner då ett par händer mot mina ben som jag följer upp för personens armar och följer dem vidare och känner ett ansikte.. Jag försöker slå mot ansiktet samtidigt som jag tänker att jag måste vakna så jag slipper den här känslan.. Men eftersom jag drömmer att jag drömmer så vaknar jag ju inte upp utan jag vaknar ju upp till en dröm.. Känner fortfarande händerna mot mina ben och får då någon sorts panik och skriker samtidigt som jag slår runt mig, och då vaknar jag äntligen upp till verkligenheten och försiktigt känner jag ner mot benen och känner då att det inte finns något och jag vet att jag är vaken haha... 
Kan ju kanske bero på att smärtan i mina lår har gått in i drömmen som om att någon håller hårt i mina ben.. Sedan kan jag kanske inte förklara att jag drömde att jag drömde...

Nåja hehe.. Fredagen bestod av att tömma ut det sista ur rummet och sedan hitta ställen att ställa allt överblivet på, samtidigt som andra kollegor behövde hjälp att flytta ur och flytta in i deras nya eller nyrenoverade rum och massa annat hehe, var helt slut i skallen när jag kom hem från jobbet och eftersom jag var utan bil då blev jag väldigt glad när jag blev körd hem av (S)F... Då slapp jag ju somna på bussen haha.. Men å andra sidan att efter jag käkat lite mackor när jag kom hem så somnade jag på soffan typ vid 18 tiden och vaknade igen lite efter 21..

Efter jag vaknat blev det lite TV tittande och sedan stupa i säng för att somna igen och vakna någorlunda pigg idag lördag vid halv12..  SÅ nu vet ni varför jag inte skrivit så mycket de senaste dagarna hehe..

Lördagen?? Ja det har inte hänt så mycket egentligen, fast ändå... Tittade lite på skidlöpen på TV, och sedan så bestämde sig Mathias och jag oss för att göra stan, men å andra sidan blev det inte så mycket på stan.. Lite felval när vi väl var på Triangeln gjorde att det inte blev så mycket springande på stan, men vi fick någon timme tillsammans i alla fall..

Det började i alla fall med att jag promenerade hem till min mamma för att låna bilen och kan väl säga att det var kallt och blåsigt idag men mötte i alla fall upp Mathias vid COOP där han köpte snus och vi promenerade vidare hem till mamma/farmor och så hämtade vi bilen för att sedan köra vidare till Triangeln och vi hann väl inte så långt där eftersom vi eller förlåt jag gjorde ett litet felbeslut, men jag hoppas och tror inte att han blev allt för besviken.. Det blev lite extra tid för vi körde en runda till till COOP och sedan så hjälpte kära sonen mig att bära upp lite saker från bilen och sedan så passade han på att hämta lite kläder här hemma då och sen körde jag honom hem för att han skulle äta lasangett (stavas det så hehe).. Själv åt jag lite ytterfilé (Mathias fick valet var han skulle äta och inget slår lasagne eller liknande i hans bok hehe)

Nu sitter jag här och är jättemätt och börjar känna att jag nog har fått ihop ett rätt bra inlägg, I alla fall lite långt hehe..

Fast lite ångetst för att det är kväll vilket betyder att det är söndag i morgon och då är det snart måndag igen..
Men å andra sidan så har jag tur så blir det rena spa-upplevelsen imorgon hehe... Kan väl hoppas på det hehe..

Förresten pratade med Christofer innan idag också, han ska ha julparty idag, men det var inte det, det var mer det intressanta samtal som han hade haft med sin farmor haha... Nä jag tänker inte skriva så mycket om det här, men kan ju säga som så att det inte alltid står stämplat i pannan på folk, inte ens på Facebook haha.. Men lite kul att min mamma, grabbarnas farmor ringer till Christofer och pratar facebook haha... Nåja...

Hmm nu har jag nog inte mer att skriva om just nu.. Lite huvudvärk och nackont som maler, ryggen känns bättre och träningsvärken lite bättre så allt är på rätt håll och på rätt väg haha... 

Nä nu får man väl gå och byta om, det är ju väl dags för Nobelmiddagen nu???
Saar såå
Puss och Kramen

Allt ni får idag...


Tionsdag?

Ja tionsdag.. För ett inlägg för tisdagen och för onsdagen..

Fast å andra sidan så är det inte så mycket att skriva om tisdagen tror jag för minnet är svagt och kommer inte ihåg så mycket haha..  Hmm åt spätta, det kommer jag ihåg i alla fall..

Idag då? Tja lite sovmorgon sedan iväg till jobbet för vidare befordran till Brøndby där jag sedan med ett par kollegor har tillbringat större delen av dagen.. Trevligt och en trevlig lunch bjöds det på..

Hmm ja det känns inte som om jag hade så mycket att berätta om ju hehe..
Ja just det jag kollade in igår vad det är som ska köpas i julklapp.. Så nu tror jag att inköpslistan är spikad.. Får väl bara hoppas att allt finns kvar när det är dags för inhandlingen.. Och hoppas att mottagarna blir glada för det de får.. Fast det tror jag och har en känsla av i alla fall..

Om en stund så ska Christofer hedra mig med ett besök hehe.. Och Mathias och jag spelar WordFeud.. Ännu en gång så låter jag honom vinna (hrm hehe)

Hmm jag lyckas svamla på lite hehe..
Nåja imorgon är det en stor rumsbytardag på jobbet och lär bli en del ur- och inkopplande och bärande av både det ena och det andra..

Visst är det trevligt med julstämning med 4-6 plusgrader, gröna gräsmattor o s v hehe... Ja jag är ju inte så glad för snö ju.. Ska det vara snö kan den väl komma typ 23 december och börja töa senaste 1 januari hehe.. Men sådant händer inte i mitt älskade Skåne.. hehe

Hmm min granne verkar inte använda en hammare när det sätts upp något, känns, eller ja hörs, mer som en slägga..

Längtar till boxen med säsong 4 av Sons of Anarchy kommer ut.. Har sett spridda avsnitt redan, men läst mer om plotten.. Spännande hehe..

Nä vad säger ni kära läsare, kanske ska försöka avsluta detta inlägg?? Blir ju bara en massa meningslösa korta storys haha.. Får återkomma imorgon och hoppas att det finns några rader att skriva om där i stället haha..

Men vi "ses" imorgon igen
Puss och Kramen

Monday and a unfucked up week;)

Ja då var det måndag igen.. 
Rusar på och snart innan jag vet ordet av är det väl fredag igen..

Imorse tog jag mig lite sov-/snoozemorgon och kom inte till jobb förrän vid 07.50. Men hellre ta det lugnt på morgonen än att rusa iväg.. Lite nytta får man väl ha av flexen..

Förmiddagen gick åt till massage, skicka rapporter och lite annat sådant trevligt hehe.. Eftermiddagen var vigt för byggmöte och lite åt det hållet.. Och där har vi berättat om hela jobbdagen haha..
Det går åt rätt håll när det gäller bygget i alla fall, och på torsdag är det dags för lite flytt och på måndag sätts väl förhoppningsvis spaden i jorden for real för etapp 2, för då är etapp 3 och 4 klar (haha ja ni läste rätt)

Körde från jobb vid 16.30 och körde då till Dalaplan och köpte mig en grillad halv kyckling med pitabröd och vitlökssås.. Alltid gott och en billig måltid så det var inte mycket att klaga på där..

Hade lite otur och glömt mitt snus på jobbet, men tänkte då kan jag ta mig ett bloss istället, och då visar det sig att jag även glömt mina tändare på jobbet hehe.. Orkade inte ge mig ut då så jag fick "lida".. Men skulle ut och köra sedan så då passade jag på att köpa lite snus till mig hehe.. Så nu sitter jag här glad, lugn och avslappnad med en dubbel portion blå granit under läppen hehe..

Hänt något annat kul idag då? Nja inte precis.. Skulle vara den lilla bisarra historien om att 1978/79 var den nu döde diktatorn i Libyen Mohammad Kadaffi intresserad av att köpa Malmö FF haha... Ja satan i gatan vad intressant det hade varit hur det hade varit och hur det hade mottagits så här i efterhand hehe.. Varför han ville köpa Malmö FF?? Tja tydligen hade han sett när Malmö FF mötte Monaco och gillade MFFs sätt att spela fotboll haha.. Nu blev det (gud ske lov) inte så

Något annat då?? Nja nä tror inte det.. Lite foto i skallen som jag kanske inom en viss framtid hoppas på att Mathias kan hjälpa mig att förverkliga haha.. Vi får väl se..

Då har jag väl två val gissar jag, och det ena är väl att avsluta detta inlägg och det andra är att fortsätta svamla på om allt och ingenting alls.. Hmmm luter väl mest åt det först nämnda skulle jag tro.. Hehe... 

Men det blev några rader i alla fall till er kära läsare.. Och detta blir väl sista inlägget här idag gissar jag, kanske blir det några rader till på Twitter men ja det vet man ju inte det heller hehe..

Saar såå

Puss och Kramen



Söndagen

Skulle kanske skriva något kort även idag??

Fast kan ju inte påstå att det hänt något av värde som kan berättas här. Plus att tankar som snurrar får snurra vidare utan er inblandning hehe.

Tagit det mest lugnt hela dagen. Ni vet helga vilodagen och allt det där haha.

Mått bra idag i alla fall och intagit kålpudding till middag och sedan inte mycket mer haha

Som ni märker, dåligt med inspiration och ämnen att skriva om idag men ville i alla fall ge er något livstecken hehe

Jo förresten. Mina m90 kängor tyckte tydligen inte om sina sulor, för när jag var ute en runda så lossnade sulorna bit för bit och när jag kom hem hade jag inget kvar av sulorna, så det blev soppåsen för dem. :-/

Nu blir det inte mer text för denna gång, bilderna är bild 1 kängor innan promenad. Bild två efter promenad.

Puss och Kramen


Lördagen som blev söndag..

Ja det blev ju det innan jag hann skriva ett inlägg..
Eller ja det fanns ju ett inlägg idag vid kl 10 som handar om en speciell hon men annars inte mycket mer haha..

Fast det var lite förinställt det inlägget för när klockan slog tio och det inlägget publicerades så var det faktiskt som så att jag sov hehe.. Eller ja jag vaknade väl till vid den tiden men bestämde mig snabbt och enkelt utan att veta det egentligen för att somna om och vaknade inte förrän vid runt lite efter kl 13 hehe.. En skön och rejäl sovmorgon hehe..

Nåja jag kom upp då och såg att dörren till Christofers rum inte såg ut som den gjorde innan jag gick och la mig så jag öppnade upp dörren, och slogs av en hmm speciell sprit och öldoft hehe.. Och en son som snarkade högt så jag stängde dörren igen och gick till soffan haha.. Käkade lite frulle bestående av rostade mackor och makrill i tomatsås.. Inte alls dumt..

Nåja efter en stund så vaknade sonen till liv och stapplade upp hehe och en kort stund senare så försvann han hehe... Själv tog jag det lite lugnt för att sedan kasta mig in i duschen och göra mig redo för min svåra sittning med min kompis på Kvarterskrogen..

Fram tills min kompis ringde så höll jag mig vilandes och spelade lite wordfeud och när han väl ringde så tyckte jag att han skulle komma upp här först så vi kunde dra några Jack Single barrel innan vi gick ner.. Sagt och gjort så blev det..
Men till slut blev hungern för stor och vi promenerade ner och där beställdes det öl och pizza.. Båda körde på specialaren MIF Support som är en pizza med räkor, tzaziki bea sås och en hel skiva lövbiff hehe.. Och sedan så tillbringade vi kvällen där med både roliga samtal, djupa samtal o s v.. Alltid lika trevligt.. Det brukar vara det när vi väl träffas och 7 stora starka och 3 jack senare så sitter jag här nu och försöker skriva ihop ett litet inlägg om dagen haha..

Även om jag har varit med om mycket med vårt snackande idag så har jag inte så mycket att skriva om egentligen haha.. Fick ju skrivit mycket igår om både det ena och det andra och även för er som vill kommentera anonymt, men har inte fått någon sådan kommentar än, men har ju fått andra trevliga kommentarer av en ny läsare på min blogg.. Tack för det.. Uppskattas..

Men som sagt har jag inte mycket mer att skriva om just nu så det är väl inte lönt att skriva så mycket mer.. Det som kanske snurrar i min skalle, som inte beror på ölen, ja det är inget som jag vill dela med mig av här inne...
Jag får avsluta och låta det fortsätta snurra i skallen.. Och nej det beror fortfarande inte på ölen haha.. Ölen hade ingen större effekt idag haha..

Saar såå..

Och du, du som inte är någon av mina söner.. Tänker på dig
(För sönerna finns alltid med haha)
Puss och Kramen

Jag efter sju öl haha..

Ibland så..

Ibland så behöver man bara titta på ett eller flera foton på en person för att man ska tänka väldigt mycket på den personen, för att man ska sakna den personen, längta efter den personen, oavsett om det är att man bara haft lite innan.. Oavsett om det blev ett abrubt avslut.. Det var ju bra..

Det är både med värme och saknad och liiite ledsenhet som jag tittar på bilderna..
Kanske igen någon gång.. Hon vet var jag finns.. Kort men bra stund i mitt liv..
Du fick mig att må så bra.. Så otroligt bra.. Tror du vet det annars vet du det nu..

Puss och Kramen..

Ah va fan...

Nu höll jag på att glömma skriva idag också... Eller ja jag glömde inte igår...
När jag vaknade igår morse så vaknade jag med en bultande huvudvärk som kändes som om det fanns en golfrange i min skalle och alla slog ut nästan samtidigt... Men tog mig till jobbet där huvudvärken fortsatte och jag började må illa, så 11.30 fick det vara nog och jag flexade ut.. Visst blir ju ett antal timmar minus men hellre det än att jag fick sjukdag..

Väl hemma la jag mig på soffan med ett täcke och tänkte att jag skulle vila lite, men somnade som en klubbad säl och sov i ett par timmar och vaknade sedan med en försvunnen golfrange hehe.. Vilket var helt underbart plus att jag kände mig utvilad..

Tog det lite lugnt tills det var dags för Christofer och mig att sticka och få något i magen efter att han hade varit och spelat tennis och det blev snabbt och enkelt med Hassan.. Jag la mig att läsa en ny bok som jag hade fått som heter Den svarta nazisten.. Mer om den vid ett senare tillfälle.. Christofer fick sedan samtal att han hade träning så jag körde honom dit och regnet bara ökade och ökade... När jag kom hem och väntade på att jag skulle hämta honom så fortsatte jag läsa boken.. Körde sedan och hämtade honom för att hem på soffan igen och fortsätta läsa boken hehe..

Har kommit på att läsa böcker som jag tycker är bra och intressanta gör att jag kopplar av jobbet och inte har en massa tankar på det, vilket är en bra grej... Behöver koppla bort det ibland..  
Har även tänkt en del på en viss person den senaste tiden som jag också tror skulle kunna få mig att koppla bort jobbet.. Det har hon i alla fall gjort innan.. Vissa dagar är saknade och längtan större än andra men den finns där rätt ofta..

Jag somnade i alla fall gott och vaknade någorlunda pigg på fredagen och gav mig iväg till jobbet.. Det har väl varit på sitt sätt full rulle hela dagen på jobbet och känner ibland stressen komma krypande genom att jag känner mig lite låst.. Nåja det blir väl bättre det med..

16.10 tyckte jag att det var nog och jag begav mig hemåt.. Kyckling till middag.. Inte alls dumt.. Sedan har jag väl inte hittat på jättemycket egentligen, men imorgon har jag (för att använda TV4s Patrick Ekwalls ord) en ganska svår sittning på Kvarterskrogen tillsammans med min kompis sedan 1974.. Ska bli trevligt med en pizza, några öl och en massa skitsnack hehe.. Kanske ska bjuda upp honom på en gammelwhiskey först.. We will see.. Får väl se om jag har något att berätta om det sedan, men kanske en liiten risk att jag inte berättar om det förrän på söndag haha...

Ja just det.. Hehe..
Jag fick en liten fråga för ett tag sedan om att kommentera på min blogg och om man ville skriva något som inte andra skulle se vad de hade skrivit.. Om det skulle vara så att man vill kommentera något i min blogg som ska stanna mellan mig och den som kommenterar, ja då är det enkelt, då skriver man bara det i kommentaren att man inte vill att det ska publiceras, och då gör jag givetvis inte det.. Enkelt eller hur hehe.. Så kommentera iväg nu även om ni vill göra det i hemlighet.. Men skriv gärna någonstans var jag kan ev svara er i så fall hehe..

Jaha, vad ska jag nu skriva om??
Jo Mathias skickade över en filmsnutt som han hade filmat från TV-rutan som fick mig riktigt sentimental.. Hoppas att snart kunna få tag i hela sekvensen och filmen för att kunna lägga över det på DVD.. Finns just nu bara på VHS..

Nä nu hade jag nog inte mer för närvarande, och vi får väl se, eller jag får väl se om det kommer några trevliga glada hemliga kommentarer haha...

Får väl se om och när jag kommer in och skriver imorgon hehe.. Lite sovmorgon kan jag väl få vara värd hehe..

Men vi hörs snart igen..

Puss och Kramen..

Oj då

Av många anledningar har det inte blivit skrivit något idag. Men lovar återkomma imorgon.

Puss och Kramen



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0