Long time no see...

Det är engelska och betyder lång tid ingen syn..

Var ett tag sedan jag skrev något ordentligt, men å andra sidan, bara för att jag kommit på det så är det ju inte säkert att jag får iväg ett långt inlägg här och nu, men förhoppningen finns i alla fall..

Finns ju en del att ta igen vad det gäller skrivande, och vissa saker som jag inte kommer ta igen med skrivande.. Men orkar inte gå igenom allt ändå känns det som, men en liten resumé kanske man skulle kunna komma med..

Har varit på mitt kusinbarns student, min mamma, Christofer, Emma och Livia åkte också med dit, och det var en trevlig sammankomst med god mat och trevligt sällskap..


Här är studenten med ett varmt välkomnande

Och den lille varelse som tog emot honom så varmt är The Pys.. Eller Pysen som hunden egentligen heter.. Världens goaste hund, även om han börjar bli gammal nu (14 år), men eftersom han är så go tänkte jag faktiskt att jag skulle visa en liten bättre bild på honom..


Tycker nästan att han ser ut som en liten valp här men är alltså hela 14 år..

Hade väldigt gärna själv skaffat hund, men känns som om det inte hade varit rättvist mot hunden att jag är borta så mycket dagtid i jobbet.. Funderade först på att se om jag kanske kunde "dela" hund med min mamma, men ja vi hade ju aldrig kunnat komma överens om en ras.. Känns som om att hon i så fall skulle tänka sig en mindre ras och jag skulle kunna tänka mig en lite större ras. Eller så tycker hon att mitt rasval av hund dräglar för mycket.. Får väl se hur det blir.. Har varit en liten dröm sedan jag var väldigt liten att ha en hund..
Kommer ihåg att jag en gång hade en låååång lista med namn jag skulle kunna tänka mig på min hund..

Har ju varit välsingnad med en njursten.. En upplevelse jag absolut hade varit förutan.. Det blev en konstig bilfärd hem från jobbet och väl hemma blev det en ambulanstransport till akuten.. 
Förlägningen gjorde också att jag blev kallad på en urografi (tror jag det heter) så jag har varit hemma från jobbet i två dagar nu för att det var ju en hel dag med förberedelser med äta rätt o s v (tänker inte gå närmare in på o s v)
Kom upp väldigt tidigt imorse för jag skulle iväg på njurröntgen och jag kan väl inte påstå att jag såg så speciellt pigg ut när jag kom ut från duschen och fått på mig kläderna, eller?? Avgör själva



Men jag kom iväg i alla fall och de fick ta sina små bilder på mig. Det hela tog ungefär en timme och hade det inte varit för att de var inne med jämna mellanrum och skulle vända mig, sticka mig (tre försök behövde för att få in nåljäveln) så hade jag nog somnat, för britsen var inte alls så dum...

Nåja efter jag var klar på SUS så gick jag bort till ICA och handlade lite frallor och kanelsnäckor så jag kunde locka med det när jag bjöd in mig på fika hos Christofer och Emma (och jag hade ju inte ätit på typ 20 timmar typ).. Jag fick komma in så jag tror jag var välkommen;)
Vi satt och fikade och snackade, och det är alltid lika trevligt med sällskap när man äter, och eftersom de är några av mina favoritsällskap blev allt bara jättebra..

Satt kvar en stund och min mamma ringde och undrade om jag ville bli hämtad, och eftersom Christofer hade satt igång med Mario Cart på Wii och Emma gick runt och putsade fönsterna så tänkte jag att ja varför inte.. Promenerade bort mot mötesplatsen och efter en liten stund kom min mamma farande med den lilla blå faran och jag hoppade in på förarplatsen. Efter lite handlande så körde jag henne ut till stugan och jag körde mig själv hem och kastade mig på soffan.. 

Ligger nu på soffan och tar det lite lugnt. Mår lite illa och magen är inte i toppform precis, men hoppas att det går över så jag kan sticka till jobb imorgon. Sedan är det ju dags för lite midsommarledighet. Midsommardag ska jag ut i stugan och med mig ska jag ha Christofer, Emma och Livia, delvis för att det är barndans kl 14, men även för lite trevlig och gemytlig samvaro... Jag ska även se om jag kan dra med mig Mathias också.. Sist jag frågade visste han inte, och nu har han legat lite sjuk också det lilla livet.. Och då blir det, förutom dansen runt midsommarstången, lite god midsommarmat och kanske t o m lite grillande på kvällen.. Vi får väl se hur dagen och kvällen artar sig, men jag ser fram emot det i alla fall, och förhoppningsvis så är alla 5 i min lilla familj samlade och det är ju aldrig fel..

Varmt ute är det och jag klagar inte även om jag tycker det är lite åskklibbigt periodvis.. Får väl vara nöjd med den åskan som var häromdagen, och den bjöd ju även på lite regn och en strålande vacker sådan här



Strålande vacker och fin i betraktarens ögon (alltså mina) precis som en del annat i livet med.


Hmm ja då var det väl inte mycket mer jag hade att skriva för denna gången och hoppas att någon läst och tyckt det var trevligt med en liten uppdatering...
Väntar även på ett litet paket som ska komma med nya byxor, en T-shirt och ett par nya 3 håls killerboots.. Nice.. Just det glömde nämna mössan jag beställde (ja jag vet att det är sommar, men tyvärr tyvärr så försvinner den ju så småningom *snyft*)

Men nu blir det inte mycket mer skrivit för denna gång.. Och avslutar med en liten bild som även finns på toppbilden och den är lite PSad, mest med mössan, för det är den jag har beställt och jag har inte fått den ännu..

Saar såå....
Puss och Kramen


Borta...

Ibland kan jag sakna det vi hade, fast jag vet att det aldrig kommer tillbaka.. Sakna våra samtal som aldrig kommer tillbaka.
Jag kan sakna hur vi connectade, den närhet som fanns och då tankar på hur det kunnat bli och vad som kunde ha varit.
De små överraskningarna jag hade i tankarna för dig/oss.

Saknar värmen..
Saknar leenden..
Saknar blickarna..
Saknar lyckan jag kände..

Saknar Dig..


Don't know

Just nu känns min sinnesstämning och lite annat som en fin cocktail mellan min binjure-operation och när jag hade min depression/transporterade mig rakt mot den berömda väggen. Och för första gången sedan min förra arbetsplats har jag känt känslan att vilja säga upp mig. (nä ligger ändå inte närtid så så lätt blir ni inte av med mig)

Alltid trött känns det som ont lite överallt i kroppen men mest koncentrerat på baksida med ont från nacke ner till ländryggen

Nästa vecka består av lite provtagning och in för lite röntgen/ultraljud av njurarna. Borde kanske kört en full body scan istället?

Nåja denna kvälls gnällande slut och hoppas på liite glädje i EM matchen mellan Sverige och England... Och nästa vecka förhoppningsvis ett litet paket.

Till slut ett litet meddelande till mina nära och kära ni är viktiga för mig och ni gör mig lycklig och glad. Gäller mest mina söner och deras omgivning

Nu matchdags


Jag...

... Såg någon jag inte sett på länge, och tänkte; Vad såg jag i henne??

Kändes ytterst bra och tillfredsställande...


If I was....

Var jag en hypnotisör hade du varit min...

Var jag en Jedi och kunde göra "a Jedi mindtrick" hade du varit min

Men nu är jag inte något av det och kan bara förlita mig på att vara mig själv.. Men det ska du veta, att det är fan inte så dumt det heller.... Så länge man ser genom fasaden...




Ny dag...

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.


Var är du?

Nätterna plågar mig, stirrar I taket.
Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.


Med......

Med rätt erbjudande hade jag inte tvekat en sekund...


För jävla trist

För första gången på riktigt känner jag att bag verkligen skulle vilja byta arbetsplats.
Tidigare känt bag skulle vilja ta en paus och studera men nu känner jag att jag skulle vilja bort därifrån, samtidigt som jag egentligen trivs med mitt arbete och de flesta arbetskamrater. Men tydligen behövs det inte så mycket ibland för att det ska tippa över på fel sida...



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0