Slut för idag, tack för idag.. God nattinatti

Slut för idag, tack för idag.. God nattinatti


Måndag igen..

Ett litet inlägg till borde jag väl kunna klämma in om jag lägger den sidan till hehe..
Fast har inte hänt så mycket egentligen sedan sist.. Förutom att jag slutat jobba och att jag kommit hem, för att där ha käkat lite kycklingfilé med ris och bea.. Till det ett stort glas bubbelvatten.. 

Dagen på jobb har varit bra och varit så där lagom i underkant att göra.. Fast vet ju att det blir mer att göra imorgon när det är dags för att fakturera ut typ så där 1,6 miljoner i runda slängar.. Blir lite mer att göra just de dagarna runt månadskiftet.. Eller ja dagarna efter månadsskiftet.. Men samtidigt så är det min lilla tid av meditation då man inte kan tänka på så mycket annat än det man håller på med hehe..

Något mer? Nja nä har inte hänt så mycket idag.. Haft ett sms samtal idag som jag inte riktigt vet var det ledde någon stans.. Men ändå känns det lite som om att man inte alltid kommer längst med sanningen?
Men det är inte mycket jag kan göra just nu, för det ligger inte i mina händer.. Jag har sagt min inställning och var jag står.. Men jag tänker inte låta det trycka ner mig..
Det får bli som det blir.. Men jag vet vad jag kunde satsat.. Och antagligen bara jag som vet det hehe

Nåja skit i det nu hehe.. Nu ska jag lägga mig lite på soffan.. Fluffa till kudden och lägga mig bekvämt på höger sida och titta lite på dumburken om det nu finns något att titta på.. Annars får jag väl lådsas att något program är bra och titta på det i alla fall hehe... Ska väl börja med att bläddra lite bland kanalerna, för just nu är det på SVT2 och handlar om att göra något bra och nyttigt för kroppen med växter i trädgården, lite intressant ändå faktiskt hehe men nu ska jag greppa fjärrkontrollen så fort jag fått avslutat här..

Ha det underbart och må väl...


Måndag..

Alla gillar inte måndagar...
Men jag är på jobb, har sovit gott (om än för kort) och kom givetvis inte upp innan kl 6 som jag hoppades eller hade som intention.. Det blev närmare 06.30.. Varmt och skönt (om än ensamt) under täcket ju..

Nåja mer blir det säkert sedan..

Ha en underbar dag så länge..

Guten Nacht eines gutes Sonntag. Känns bra...

dsc01505 (MMS)

Guten Nacht eines gutes Sonntag. Känns bra, har inte mått dåligt på hela helgen, och det känns ju inte så dumt om jag får säga det själv. Och detta trots att ingen av de två handbollsmatcherna gick som jag ville, men det var två spännande, bra och underhållande matcher, och måste än en gång få påpeka att Sverige har en världsmålvakt på gång. Fast det är ju en gammal fin svensk tradition Hehe. Jag har ju idag också fått träffa båda mina underbara söner, vilket alltid värmer och glädjer, även om det var korta träffar. Sedan var det ju det MMS som värmde och gladde både gladde och värmde. Sådana MMS tar jag gärna både fler och ofta Hehe. Sötsak för ögat. Hoppas gör jag. Nåja nu är jag, om det inte syns på bilden, nyrakad och redo för en ny arbetsvecka. Även om vissa tycker att jag borde antingen raka fler ställen eller andra ställen haha. Hmm nä man borde kanske fundera på om man skulle lägga sig så man kommer upp senast kl 6 imorgon bitti. Så till alla säger jag Saar Såå, och till ett antal utvalda With Love and Hell Fire.. Puss och Kram


Finaldags...

Go Denmark Go
Kom nu Danmark.
Nu skal vi knuse den franske maskiner.
Mit hjerteer i hele det danske hold ..
Kæmper med kærlighed og helvedes ild

Faaaaaaaaaaaaaaaaaan

Som sagt

Handbollen.. Johan Sjöstrand

Vilken jävla hjälte..
Sådant jävla härligt spel
Vilken jävla målvakt..
Vilken bra svenska va... Är egentligen bara lyrisk inombords när jag ser sådant härligt målvaktspel, han har verkligen kommit in i zonen..  Jag knyter näven och halvskriker vid varje räddning..
Är jag partisk som fd handbollsmålvakt? Mycket möjligt men det skiter jag i, han är fan bäst...

Ett tack..

Ett MMS kan betyda så mycket:)

Slutet på denna sista lördag i januari. De...

dsc01496 (MMS)

Slutet på denna sista lördag i januari. Det har varit en bra dag, förutom jag varit gnutrött. Men trevlig stund hos Christofer och Emma, även om Malmö förlorade. Men klagar inte, trevligt sällskap som sagt och allt är bra. Men nu är det dags för lite vatten och sedan dags att sova. With Love and Hell Fire..


Fastnat

Den här låten har suttit fast i skallen hela dagen idag.. Vet inte varför.. Det var en låt som jag av någon anledning lyssnade mycket på när jag mådde dåligt förra gången, alltså den stora gången... Och av någon anledningen har jag nynnat på den mycket idag, och tänkt på den ett par dagar nu.. Kan varit den som fått mig på andra tankar? Delvis..



Där här går fan inte längre..

Nu kan det inte vara så här längre..
Nu kan jag inte ha det så här längre..

Nu får det vara slut med att ligga på soffan och kolla på SVT1s direktsändning av konståkning, nu måste jag börja göra mig i ordning och komma iväg så jag kan hämta upp Mathias och sedan ska vi köra och fixa lite mat för att sedan köra hem till Christofer och Emma och käka och kolla på matchen.. Då kan man inte ligga kvar i soffan och slöa ju..

Vad trodde ni det handlade om?

Mår idag? Jo jag mår idag... Men kan väl i alla fall i all ärlighet säga att jag på något konstigt sätt känner ett konstigt lugn inombords, ett behagligt lugn..

Nä nu sitter jag ju här och låter tiden gå hehe.. Det är den rasmussonska frysningen.. Nä raket i röven nu kör vi

Ljuset

Med ljus i sinnet
Med ljus runt omkring
Med ljus i livet
Då kan man bara se framåt
Det är det jag ska sträva efter
Jag ska se framåt
Jag ser framåt
Jag ska lyckas med det som finns i min hjärna
Jag ska lyckas med det som mitt hjärta vill
Jag var nere på botten och vände
Jag har gjort det förr
Jag fick hjälp upp även om personen kanske inte vet det
Jag hoppas att jag inte hann förstöra för mycket
Jag har öppnat ögonen lite mer
Jag vaknade
Jag är här nu
Ser du mig
Tar du mig
Här?
Nu?

Ibland så..


Ibland så kan en mental örfil eller i alla fall en mental väckarklocka hjälpa


Tack...

Tack för biljetten
16:36 till Normalville
Enkel resa

Dina ord satte sig
Nu kan jag bara hoppas

Jag förstod..

Jag läste vad du skrev, inte bara på SMS..
Jag brukar förstå när det är mig du talar om..
Kanske har du rätt? Men samtidigt så var det ändå ord som värmde..
Orden du skrev "om mig"

Det var ju inte min mening att skrämmas.. Ge mig chansen så är det
bot och bättring.. Saknar bara dig.. Längtar till din famn..

Det var allt.. Men ändå så mycket mer..

Om det skulle vara så..


Har jag skrämt bort dig så har jag inte mer än mig själv att skylla. Det är och har aldrig varit min mening. Det är något övergående och är inte så att jag är så hemsk/farlig som det kanske verkat eller uppfattats..

Jag hoppas på en andra chans

Det kloka oraklet har talat.. 3


God natt onsdag..


Liten dröm..

Skulle kunna tänka mig en heldag med ovanstående ingredienser, kanske med lite tillägg för lite kaffe..
God dricka, god mat, goda snacks och godis och båda säsongerna av TV-serien Sons of Anarchy
Sällskap?
Ja jag vet vem jag skulle kunna tänka mig att bjuda in på en sådan heldag

Eller hur


Avdelningen: Vad hände sen..

Tja kära läsare, vad hände sen.. 
Förmiddagen gick bra då det var o göra hela tiden med APM och utbildning/info till kollegorna med en god frukost som lön för mödan.. Men ändå något gnagande i bröstet från det jag åkte hemifrån.. Lunchen intogs med en god kycklinggryta och ris, men ungefär samtidigt kom en huvudvärk krypande och ett illamående med ett tryck över typ sidorna, som jag hade för ett tag sedan, så jag bestämde mig för att stämpla ut vid 13 tiden och begav mig hemåt.
Tog en liten promenad och sedan upp och la mig på soffan där jag somnade..

Ja det var väl allt det upphetsande som hände idag..

Har lite bubblande inom mig som jag egentligen skulle vilja skrika ut, men bryr mig nog inte om det, inte här inte för vem som helst.. Kanske inte ens för någon.. Fast i huvudet har eller ja hade jag ett helt blogginlägg klart om det igår.. Men arkiverar nog det i bakre delen av skallen i alla fall.. Men nog lärt mig en hel del de senaste dagarna..

Nåja har väl inte mer att skriva just nu

Heaven nor Hell

Fast mest hell..
Ingen bra dag idag, i alla fall inte inombords...
Fan vet inte vad det är, men mår skit i själen just nu..
Vill bara gå och lägga mig...

Massa svordomar jag skulle kunna rabbla...

Nåja jag var på jobb enligt planen idag i alla fall

Hör säkert av mig igen om jag inte springer och gömmer mig innan

Natten börjar komma, och tiden att försöka...

dsc01490 (MMS)

Natten börjar komma, och tiden att försöka sova. Det blev inget PC-bloggande idag, utan ni får nöja er med mobilblogg. Dagen? Ja det har varit lite bättre än igår, men 100% kan jag inte påstå att jag är. Var på jobb tidigt idag, och om allt går som jag vill och hoppas så ska jag vara på jobb ännu tidigare än idag, så där typ kvart i 7 senast, gärna halv7 men känner ju också mig själv. Nåja, efter jobb idag körde jag Mathias hem till sin mamma och körde själv hem och käkade middag. Pratade lite i telefon med någon det var ett tag sedan jag pratade med och fick reda på en del intressant av henne. Sedan blev det handbollsmatchen mellan Sverige och Danmark, men får väl säga att matchen var intressant och spännande i ca 10 min, sedan styrde Danmark matchen. Får väl hoppas de kan stå upp lite bättre mot Frankrike på fredag. Nä blir inte mycket intressant skrivit här så ska väl försöka sova lite istället!? Hörs snart igen! With Love and Hell Fire...


Som en ballong från ett sedan länge bortgl...

dsc01487 (MMS)

Som en ballong från ett sedan länge bortglömt barnkalas. Det är väl så jag känner mig egentligen. Liten, skrynklig och tömd på all luft. Tröttheten ligger över mig, och de ord av kanske glädje som jag skulle vilja fylla min blogg med de finns inte här just nu. På jobbet gör jag allt för att i största möjliga mån dölja mitt mörker. Kanske lyckas jag till och med ibland. Uppriktig glädje och värme känner jag när jag umgås med mina underbara söner, och ibland vid något samtal, men mest och bäst tillsammans med sönerna. Jag har dolt mitt mörker förr, i många år, men då hade jag ingen riktig att prata ut om allt som grodde i bröstet, nu har jag iaf bloggen som jag kan skriva av mig i lite. Jag börjar lära mig vem som finns där när jag behöver det, med en del överraskningar åt båda hållen. Nåja nu ska jag ta mig tiden att försöka somna och förhoppningsvis drömma vackert, som jag faktiskt gjort de senaste nätterna. Tillbaka i morgon är jag nog med all säkerhet. Och till alla som är värda det säger jag With Love and Hell Fire, och till alla andra: Saar Såå!


Vissa kallar det måndag, jag kallar det sån-dag

En ny dag, en ny vecka..
Där skulle jag egentligen kunnat sluta detta inlägg..
Ont i ryggen har jag kryddat med lite huvudvärk....

Men som sagt ny vecka vilket betyder att det var dags för jobb idag igen.. Tog väl liite sovmorgon i morse och var på jobbet ca 07.40, men tog igen det lite med att jobba till kl 16.40..
Varit ganska fullt ös på jobbet idag, men har väl mest varit en hel del telefonsamtal.. Dagens samtal har inneburit tråkiga besked, vissa samtal har betytt glädjande besked, vissa samtal har gjort mig mer förvirrad än innan och något samtal har skapat nya samarbetsmöjligheter.

När jag kom hem så käkade Mathias och jag middag, vilket idag blev lasagne som stod på menyn..

Annars då?? Nja ryggen besvärar lite, och hjärnan är total förvirrad och vet inte riktigt vad som händer i ämnen som jag gärna skulle vilja ha lite mer koll på och jag vet inte hur jag ska göra för att få mer koll så att jag i alla fall känner någon liten ro i själen..
Får väl se vad som händer.. Vill ju bara ha ljusning...

Nä nu blir det inte mer skrivande för denna gång (eller idag) snurrar för mycket i skallen just nu och lite svårt att reda ut begreppen som finns där i hjärna/hjärta/själ..

Men innan jag slutar vill jag passa på och tacka för en jättetrevlig kväll och som vanligt underbar god mat hemma hos Emma och Christofer igår, där Mathias och jag även tittade på Sveriges match i handbolls VM.. Intressant att se hur det går på tisdag när det är dags för Sverige att möta Danmark..



[mobilblogg] Litet utereportage...... Elle...

dsc01483 (MMS)

[mobilblogg] Litet utereportage...... Eller hur;)? Ute en runda. Har varit och "besiktigat" stugan lite, kollat så den klarat snön och vintern hittills. Det såg helt Okej ut, även om det är den gröna oas som jag njuter av så mycket på sommaren. Men å andra sidan så behövde jag bara se insidan för att vilja åka ut där och övernatta;) fast lite kallt;). Saar såå


IVu2


Värme
Tankar
Känslor

Kvällen...

Hemma igen från mamma..
Mathias var med också.. Vi har käkat och sedan så tittade vi på handbollen.. Härlig vinst och härligt spel, riktigt smutsigt spel och som gammal handbollsmålvakt så gillar man att se bra målvaktsspel också och det har man många gånger fått se när man tittat på Sveriges matcher..
Har för mig att det är match i morgon igen mot Kroatien tror jag och sedan är det årets match på tisdag, Sverige mot Danmark.. Synd att allt är slutsålt fast även om det funnits platser kvar så hade jag väl inte haft råd med biljetten i alla fall.. Nåja.. Tur man har Tv4 i alla fall..

Tack du som knäpper mig lite på näsan när jag är knäpp så att jag fattar att jag inte ska tänka som jag gör<3

Just nu sitter jag och Mathias och tittar på Fångarna på Fortet, är väl inte mitt favvoprogram precis men inte mycket intressant att titta på idag ändå.. Sitter ju ändå här och fibblar med datorn i alla fall..
Snart dax förresten för byte av mobiltelefon, och jag har räknat på det och gjort mitt val, men tror inte jag ska säga vad valet blir än hehe, men jag vet att det blir billigare än vad det jag har idag.. Vilket jag tycker är rätt intressant..

Något mer har jag nog inte att skriva tror jag.. Och nu har Mathias tvingat mig att vi ska titta på filmen på TV4 som är America's Sweethearts..

Nåja vad gör man inte för de man har närmast sig.. och avslutar härmed för att inte bli allt för svamlig...
Och hade inte klockan varit för mycket hade jag ringt någon..

Tack för dina ord tack för dina tankar <3

dsc00093 (2) (MMS)

Tack för dina ord tack för dina tankar <3


Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag....

dsc01479 (MMS)

Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag Lördag. Händer inte så mycket idag. Känner mig inte riktigt toppen. Mathias är här och vi ska väl sticka till mamma/farmor lite senare där vi ska käka lite. Sovit Okej i natt, drömmer blandade från den positiva sidan och den negativa sidan. Men inget jättehemskt iaf. Idag är det väl litta handboll också skulle jag tro. Svamlar jag? Det känns så iaf. Innan jag avslutas så skulle jag bara vilja säga att det finns någon som jag låter tankarna gå till just nu. Vill du ska veta att du inte är bortglömd även om jag är tyst. Känn min värme. Saar såå!


4u

Vill inte riktigt sova.. Tänker.. En hel del..

Rättelse

Bilden var ju på fel håll innan

VVFB


Om jag har dessa två böcker betyder det då
att jag har Facebook?? hehe...

Nä jag är fortfarande med i VVFB
Alltså
Våga Vägra FaceBook

Har inte kommit på någon som helst
nytta med Facebook.. Inte för min del
i alla fall.. Jo jag har haft konto, men
jag avslutade det delvis för att det
är (för mig) meningslös sysselsättning
och då var det bara dåliga känslor
och minnen kopplat till det.

Många säger, men man kan ju hålla
kontakt med vänner och typ long lost friends
Tja vill de mig något kan de söka mig på eniro
och om det är ens vänner, varför måste man
ha en applikation på internet för att hålla
kontakten?? Och denna lilla hysteri med att
Den som har flest vänner på FB vinner..

Nä ännu så länge står jag emot FB, och
jag behöver inte kämpa hårt för att motstå
Det är förhållandevis enkelt måste jag påstå
Så jag tror jag klarar mig utan det ett tag till

Och så "lilla" jag på kontoret, med glasög...

dsc01472 (MMS)

Och så "lilla" jag på kontoret, med glasögon och allt


Mitt kontor 3

dsc01476 (MMS)

Mitt kontor 3


Mitt kontor 2

dsc01475 (MMS)

Mitt kontor 2


Mitt kontor 1

dsc01474 (MMS)

Mitt kontor 1


Den efterlängtade bilden på kaffemuggen;)

dsc01473 (MMS)

Den efterlängtade bilden på kaffemuggen;)


Godnatt... typ...

Prisoner by ~thias91 (sonen) on deviantART
Nu ska jag försöka sova,
sova utan att tänka för mycket innan jag somnar
och förhoppningsvis drömma vackra drömmar
som jag verkligen vill drömma,
drömma om den speciella tjejen

This is not a comeback, more of a come back..

Blir inte så mycket skrivande av mig nu skulle jag tro, mår inte helt hundra som kanske gått att läsa ut och det började i början på veckan att jag fick så jävla ont både på höger och vänster sida av bröstkorgen och det släppte inte förren morgonen efter. Haft det tidigare och då har det varit stressrelaterat.. Vet inte om det är så nu.. Tänker mycket.. Just nu är det inte positiv stress, för den stressen går jag i gång på...

Lite besviken på någon som jag trodde skulle bry sig lite mer när denna fick reda på hur jag mådde.. Men det kanske var väntat..

Något glädjande, eller ja man ska ju inte ropa hej, men ni kan ju hålla tummen att det går min väg för då sticker jag iväg 15-17 maj.. Ser fram emot det.. Tur man får åka någonstans..

Mer blir det inte idag.. Kanske jag oljar loss i helgen




Nope

Inget mer från mig idag heller
Jag känner det som om jag är på väg mot botten, på ett nytt sätt
Så man kan inte säga annat än att jag utvecklas

Tittar in lite, trött som ett helt ålderdo...

dsc01467 (MMS)

Tittar in lite, trött som ett helt ålderdomshem. Se om jag orkar skriva något mer när jag kommer hem, så slipper jag dra allt om hur jag mår och sådant nu. With Love and Hell Fire


En ny morgon, en onsdag 2011, igen. Inte s...

En ny morgon, en onsdag 2011, igen. Inte sovit särskilt bra, men på väg mot jobb nu i alla fall


SMS-INLÄGG. Mer blir det inte idag fram mi...

SMS-INLÄGG. Mer blir det inte idag fram mig, förutom låten. Haft ont större delen av eftermiddagen och kvällen. Pallar inte med mycket vill bara försöka sova. Saar såå!


Ny bekantskap....


God förmiddag.. Inget skrivet igår, men ta...

dsc01463 (MMS)

God förmiddag.. Inget skrivet igår, men tackar för rösterna. Rösta gärna mer i inlägget nedan om skägget. Annars? Nja själen strider vidare men är otroligt trött, precis som själens skal. Hörs kanske mer sen.. Saar såå


Hört man kan göra så här hehe

Kommentera gärna också om du vill hehe

Nyrakad...

Vet inte..
Men funderar på att odla lilla skägget igen
Och som sagt om det beror på tristess
eller vad, det vet jag inte..
Får väl se vad det blir

Vissa dagar

Vissa dagar känns allt bara bra och man mår toppen..

Men vissa dagar känns det bara som om man sjunker
Som om man bara håller på att förlora all sans

Sunday like heaven like hell

Då var det alltså söndag igen, eller ja den är ju snart slut förvisso..
Idag blev det inte sömn lika länge, utan jag kom nog upp någongång runt 11 så det var ju lite bättre än igår..

Har väl inte så mycket att skriva egentligen idag.. Varit ute lite och sedan tog jag en tur hem till min mamma där jag käkade lite och kollade handbollen mellan Frankrike och Egypten innan jag åkte hem, och har alltså precis kommit hem, om med i bagaget efter denna dag var det två nya kuddar och en del mat..

Imorgon blir det i alla fall lasagne till mat om det kan vara till intresse...

Har väl inte mycket mer, men förresten... Till dig.. Om du menar allvar, låt mig veta.. Har varit med om mycket som gör att det förr hade gjort en sak, men nu gör tvärtom om det dras för länge och jag vill inte tröttna.. Inte nu.. Förhoppningsvis aldrig..

Just nu behöver själen lite hjälp.. För just nu känns det som om själen sitter ihopkrupen i en hörna och biter på naglarna...

Men då var det väl inte mer jag hade på hjärtat.. Helgen är slut och den har som vanligt rusat iväg och det är dags för en jobbvecka igen.. Hoppas bara att jag kan få vara lite piggare denna kommande arbetsvecka...

Nä om man skulle ta sig lite risalamalta..??

Förresten.. Om jag har TUR, så ska jag åka på en liten resa i vår.. Ska eventuellt åka till England... Nä det blir inte London men det blir i så fall Birmingham. Men inget är bestämt än så vi får väl se vad som händer..

Nu är det slut..

Ögat kliar lite

dsc01459 (MMS)

Ögat kliar lite


Ska jag skriva mer idag

Eller ska jag bara gå och lägga mig..

Det jag skulle vilja skriva just nu är bara en mening

Kan jag lita på det jag läser??
För det jag har läst vill jag tolka positivt och
då kommer jag nog vara lycklig..
Och en ljus framtid kanske

Men ska inte skriva mer om det, i alla fall inte just nu.. Börjar bli trött, vilket egentligen är rätt fantastiskt med tanke på att jag egentligen inte varit vaken så många timmar..

Vad har hänt idag då? Tja jag har kollat på Sveriges fantastiska match i Handbolls VM.. Och även om jag aldrig kom upp i samma kvaliteter som Sveriges målis i den matchen vet jag precis hur det känns att komma in i den zonen som han var i denna matchen.. En sådan känsla när man är GUD, när man tar i princip allt.. Det finns inte många känslor som slår en sådan känsla.. (jo jag kan nämna känslor som är bättre, men det är inte många)
Vad ville jag ha sagt med det? Inget speciellt förutom att jag också varit Gud haha.. Och kanske önskar att ens söner fått se en i ens glans dagar i handbollsmålet.. Och kan man få hoppas på en final mellan Sverige och Danmark på Hyllie Arena hehe, eller ja förlåt Malmö Arena heter det visst..

Annars idag då? Tja Mathias stannade för sen lunch/tidig middag innan han skulle vidare på glass-kalas hehe.. Annars har det väl varit sedvanligt SMSande..

Nä har väl egentligen inte mycket mer att skriva om, fast har väl inte skrivit så mycket egentligen i detta inlägg.. Men tänker en hel del på det fetkursiva lite högre upp..

Nä ska nog kolla lite TV och se om man kanske somnar framför TV idag också..
Hörs snart igen..






Sjukt sugen

På milkshake
bl a<3

Oj då.. 2

Denna gången har jag sovit ordentligt.. Och då menar jag ORDENTLIGT..
Jag somnade på soffan igår och vaknade idag hmmm typ 14.00.. Var kanske lite länge att sova, men var rätt skönt, och när jag vaknade var det två missade samtal och tre SMS.. JA det var från jobbet, men var väl egentligen inget jätteviktigt..

När jag vaknade till liv såg jag att min sovrumsdörr var stängd och att Mathias jacka låg nonchalant slängd över stolen så då gissar jag att partysonen sov hemma hos mig.. Men han är väckt nu hehe... Även om det luktade lite död och förruttnelse i det rummet..

Dimmigt som fan är det också idag, kan knappt se ut.. Eller man ser inte så långt om man säger så, men fan det är i alla fall bättre än som vissa som har en massa ny snö som vräker ner.. 
Eller vad säger du? Det är lättare att gå ut och köpa cigaretter i dimma än genom massor utav snö.. Hehe eller hur<3

Fått snackat med mamma i telefon också och någon annan också hehe..
Hmm tecken på att man vaknat sent när båda samtalen innehöll lunch/middagsmat och jag inte ens ätit frukost än..

Nåja Har inte mycket mer att skriva just nu så jag tror jag avslutar för denna gången..


I'm so....


God morgon på er alla. Dagens tanke är väl...

God morgon på er alla. Dagens tanke är väl att ALLA KAN MAN PRATA MED OM NÅGOT MEN BARA NÅGON KAN MAN PRATA OM ALLT... Förvirrat? Kanske men hjärnan går för högvarv, och en del som kanske vill ut


Oj då..

Blev visst inte skrivet något igår..
Kan bero på att jag däckade i soffan och när jag vaknade hade jag ingen tanke på bloggandet precis.. Men hoppas att ni klarade er utan mig igår ändå..

En liten bild extra här för Mathias skull eftersom han saknade den i det förra inlägget ju.. Allt för sönerna det vet ni hehe..

Mitt kontor på jobbet är äntligen klart.. Såå skönt.. Nu är det bara alla kartonger med dokument o s v som ska in och packas upp, men möbler är på plats, viss dekoration på väggarna också klara, mina två skärmar och 5 datorer är också på plats..  Lite trångt hehe men jag har fått mitt nya kontorsrum hehe.. Foto utlovas vid senare tillfälle, har ju också lovat bilden på kaffemuggen jag fick av Mathias i julklapp.. Ja den är på plats och den är redan flitigt använd..

Annars då med FrankieBoy?
Tja vad ska jag säga, eller ja skriva är väl ett mer korrekt ord?.. 
Tröttheten sitter i och håller mig i ett järngrepp fortfarande och det känns inte som om jag blir piggare heller.. 
Och när jag väl somnar så är det så jävla svårt att vakna på morgonen när klockan ringer..
Och nu har jag åkt buss de senaste dagarna, fast att ta turen ut runt Hyllie och Malmö Arena gör det lite lättare med bussresandet.. Men imorse kom jag inte upp förrän vid 0730 och eftersom det är då jag brukar planera att ungefär börja jobba så var det ju lite sent.. Var väl på jobb vid ungefär 0830.. Men men jag kom dit i alla fall, trött som en gnu..


Annars då?
Ja det är väl bara det själsliga kvar.. Där är det väl lite kaos.. Vet inte riktigt vad allt beror på, vissa delar vet jag, men kan inte tänka mig att det skulle skapa all turbulens i min slitna själ.. Men det känns rätt mörkt i själen just nu.. Känner en ledsenhet som gnager inom mig... Ska väl inte skriva så mycket mer om det.. Men tröttheten kan mycket väl komma från insidan.. Men som sagt mår inte helt 100 just nu.. Vet inte vad jag ska säga, men så är det i alla fall, och ser väl ingen större ljusning inom det närmaste i alla fall.. 


Nä nu får det väl vara slut på detta inlägget.. Ska ringa lite samtal, skicka några sms, lägga mig på sidan och kolla på handbollen.. Tycker det är kul och rogivande att titta på handboll. Kanske kan bero på att jag är gammal handbollsspelare själv.. Målvakt till på köpet.. Så galen var jag redan då.. För att bevisa det så kan jag ju nämna att bland det bästa som kunde hända mig under uppvärmningen innan match var att få en boll i huvudet under uppvärmningen.. Då taggade jag till.. Höll på med det i ca 12 år, och slutade efter lumpen, då jag blivit skotträdd, vilket kanske inte är en så jävla bra egenskap för en handbollsmålvakt.. Då hade jag kommit till insikt hur nära utespelarna kommer när de hoppar in och skjuter.. Så då fick det bli fotboll istället..
Kan sakna det hela med handbollen, även om jag nu inte tror jag skulle varit en så bra målvakt som jag var då..

Nä nu är det slut för denna gången.. Tjatat och svamlat nog för denna gång..

Det händer inte ofta, blir oftast dusch me...

dsc01449 (MMS)

Det händer inte ofta, blir oftast dusch men ibland är det skönt att ta sig ett varmt långt skumbad;). Synd man sitter själv Hehe, vet vem jag gärna tagit med mig i badet Hehe. Saar såå nu ska jag under ytan.


Måndag idag, idag är det måndag

Orkar inte skriva något idag
Hoppas ett jag får sova inatt, ordentligt

Du vet vem du är


Gnu...

Trött som en är jag...

Sovit dåligt i natt IGEN:(

Somnade nästan direkt när jag gick in och la mig MEN sedan började jag drömma och i drömmen hördes det precis som det gör när vibratorn på mobilen vibrerar när man får SMS så jag vaknade och trodde att det var mobilen som vibrerade.. MEN det var i drömmen och inte i verkligheten, och sedan tog det mig typ två tre timmar innan jag kunde somna om igen... och då var klockan typ halv 3.. Sedan ringer klockan 05.50.. Not so nice..

Men men är på jobb i alla fall så det är ju alltid något..

Skriver säkert mer sedan...


Söndagens fortsättning

Ja inte för att det hänt så mycket idag, men ett litet inlägg på ett par rader ska jag väl kunna få ihop skulle jag tro.
Varit mycket slöande i sängen idag och jag har hittills inte varit utanför lägenhetens dörrar, men ska ut en kort runda sedan vid 20.30..

Har hunnit med ett trevligt samtal idag och där det verkligen kan visa sig hur mycket ett röstläge när personen svarar kan betyda.. Wunderbar.. haha

Mathias har varit iväg och spelat ett par korpenmatcher, och är nu iväg för att spela en match till.. Under tiden han var hemma så passade vi på att käka middag, vilket idag blev en gräddig och god köttgryta med fullkornsris.. Riktigt gott..

Hmm ja det var väl det som fanns på min meny för denna gången... Finns saker jag skulle kunna skriva om, både positiva och negativa, men jag håller mig från det just nu.. Tankar och känslor finns där för båda tillfällena..

Kommer kanske tillbaka en gång till idag, vem vet...

Utsikt från sängen 2 ... Vänster

dsc01438 (MMS)

Utsikt från sängen 2 ... Vänster


Utsikt från sängen 1 ... Höger

dsc01439 (MMS)

Utsikt från sängen 1 ... Höger


Måste bara...

Har ju glömt lägga upp bilden på julklappen ifrån Christofer hehe
Ja det är förvisso FBKs gamla färger men det är Färjestad god damn it hehe
Love it... Det är bara MFFs färger som är vackrare hehe

Julklappen från Mathias kommer att visas här när den har kommit
till sin rätta plats på mitt skrivbord, så har jag tur, kanske någon gång
i nästa vecka när mitt nya kontor är klart och inflyttat och så hehe

Fan alltså...

Då är det söndag igen... Känns som om det är den dag under helgen som kommer snabbast, om ni förstår hur jag menar..

I morse blev jag väckt av att telefonen ringde, det var från jobb och problem, men jag tror att jag lyckades lösa problemen per telefon.. Skönt.. Måste ha låtit väldigt yr när de ringde haha... Och att man alltid ska bli väckt när man drömmer som bäst och trevligast..

Finns inte så mycket att skriva just nu egentligen för jag ligger kvar i sängen och gjort det senaste 1.5 timmen.. Egentligen skittrött fortfarande, men tänker bara att det vore dumt att somna om igen.. Bättre att vara trött ikväll när det är dags att sova igen hehe... Kanske kan jag då få en natt där jag sover bra och hela natten..

Något annat har jag nog inte just nu.. Funderar på om man skulle ta sig i kragen och stiga upp och kanske äta lite frulle... Fast kan vara svårt att ta sig i kragen när man inte just nu har någon krage att ta sig i haha..

Ligger och lyssnar på radio, och är egentligen ganska avkopplande att ligga här, allra helst som att jag större delen av inlägget faktiskt ligger med stängda ögon medans jag skriver detta inlägg.. Duktigt av mig va...

Nä man skulle kanske avsluta detta inlägg...
Och till de som finns i mitt hjärta, gamla och nya, nu och förevigt:



Inget kan ändra på det..

Som en familj står vi enade

Lördagen so far... p.VI

Worst picture ever hehehe..

Nå vad har hänt denna lördag då? Tja det är väl inte så mycket egentligen.. Slöat mest skulle jag väl tro..
Körde Christofer hem till sin farmor och sedan honom därifrån igen hehe.. Ett kort besök kan man väl kalla det för han var tillbaka på 09:50:07 haha (vi pratar minuter och inte timmar)
Efter att ha lämnat honom stack jag till COOP för att handla lite ingredienser till Mathias och min (sena) middag..
Jag köpte läsk, ägg, sill och hovmästaresås.. Ja jag köpte fullkornsris med men det ska vi inte ha förrän till maten imorgon som antagligen blir köttgryta..

Så dagens mat idag blev alltså Janssons Frestelse, lax och ägg och sill... Mätt blev jag också.. Så där underbart äckligt mätt haha..

Pratat lite i telefon idag men tyvärr så händer det för mycket ibland så det blev inte så mycket pratat utan det blev en massa avbrott.. Men får väl hoppas att det kanske blir bättre tur imorgon..

Just nu sitter sonen och jag framför vars en dator och samtidigt så slötittar vi lite på filmen på TV4 (John Tucker must die).. Lite smårolig film faktiskt... Fast vet inte om den egentligen borde kategoriseras som en chickflick??

Sjukt sugen på glass är jag också.. Men finns ingen hemma och pallar inte köra ut och köpa någon heller så det får vara med det.. Får ta mig lite mer cola istället.. Kanske skulle ta sig en shot av JD? Eller kanske inte hehe

Och just nu ligger Mathias 2a i fotbollsallsvenskan.. ja på FM2011.. Ja det är ett fotbollsspel som är mer som typ ett strategispel.. Mathias ville att jag skulle hälsa er alla att han är jättebra tränare i det spelet, men jag tror nog mest det beror på att han döpt sin andretränare efter mig hehe... Fan han har spelat detta spelet så länge jag kan minnas haha.. Alltså flera år.. Ja inte FM 2011 då givetvis hehe

Nåja svamlat tillräckligt nu tror jag hehe...
Kom på att det var längesedan det var något VOLBEAT på min blogg.. 
Vet inte om det blir något idag, eller om det blir något annat, får väl se vad jag hittar för något..
Samtidigt känns det som om jag redan har haft alla videor på VOLBEAT.. Kanske skulle ta något annat..
Kanske något att tillägna någon? Kanske något som är bra? Fan störigt vad jag svamlar haha..



Smältande isar

Det är inte bara regn som kan få snö och is att smälta.
En röst kan ge samma reaktion på en annan is
Ord som sägs kan värma och smälta is
Tonlägen kan få temperaturen att skifta

Det är nu både tö ute och början på lite tö inne

Tänka sig...

En hel dag utan ett enda inlägg på bloggen ifrån mig.. Nåja det har kanske hänt förr men jag kan inte komma på det i alla fall.. Men jag lever i alla fall

Gårdagen blev en dag på jobb som ändå var ganska lugn, men det är ju kanske inte så konstigt då det var en sk klämdag.. Eller som det absolut inte heter på engelska a squeeze day..
Fast faktiskt verkar det som att det finns ett ord för det på engelska och det är bridging days. Nåja då har vi haft lite värdelöst vetande för dagen.. 

Efter jobb igår så körde jag och hämtade Mathias som ville tillbringa helgen hos sin gamla fader, och det fick han ju givetvis göra.. Vi käkade middag som blev Fläskfilé med svampstuvning countryfries och bea sås.. Längesedan jag åt något sådant och det var otroligt gott..
Vi tittade också på Den enfaldige mördaren på TV och hade en del garv som är lite svåra att förmedla här, och kanske inte så många som garvar när de ser på just den filmen, men ja vi lyckades, eller så var vi otroligt trötta båda två..

Idag då... Lördag.. Dag 8 nådens år 2011.. Nja inget planerat i alla fall, det är grått väder ute, fast har väl inte tittat ut så jag vet inte hur snösituationen är... Enda som jag någorlunda funderat på idag är väl att jag funderat på att om vi idag skulle ha lite Janssons frestelse till mat och kanske lite gravad lax med hovmästarsås.. Men får väl se vad sonen tycker om det..

Annars då?? Nja inte så mycket.. Ungefär samma som innan, och den tystnad jag pratat om tidigare är fortfarande lika tyst, och jag skickade ett sms utan svar, och tycker att det är inte mycket mer jag kan göra.. Vi har diskuterat detta och jag har påpekat att jag är där för allt, och att hon inte ska behöva skämmas.. Men det är hennes val och inte så mycket jag kan göra något åt. Men jag tycker det är lite synd att ärligheten inte kan komma.. Allra helst när vi "känt" varandra så länge.. Hon skrev att hon aldrig menat att göra mig ledsen eller så, men ändå gör det igen.. Nåja det är kanske inte meningen att jag ska förstå det..

Nåja får väl fortsätta lördagen lite och se om jag kanske återkommer med fler inlägg idag, lovar som vanligt inget alls.


Torsdagen i dimman


Borde väl egentligen skriva ett inlägg med lite substans, men å andra sidan vet jag inte om det blir det förrän jag har skrivit inlägget, men risken finns att det antingen blir ett kort inlägg eller så blir det ett inlägg fyllt med ordbajsning?

Varit ledig idag, och som ni kanske läst innan så har jag inte sovit så gott under natten, eller ja jag har inte sovit speciellt bra de senaste nätterna över huvudtaget..  Men jag fick tvinga upp mig vid 13 tiden för att inte sova för länge.. Har väl inte sysslat och pysslat med så mycket idag för för min del så lockade inte vädret till mycket att vara ute precis och så kom jag ju på att TV4 skulle visa Elitseriematchen i ishockey mellan Linköping och Färjestads BK.. Tyvärr så blev väl inte resultatet vad jag hade hoppats på, och med det förstår ni säkert att FBK tyvärr förlorade..

Maten idag har bara bestått av vårrullar med pepparketchup och coca cola .. Kulinarisk måltid är väl den största överdriften detta året, men å andra sidan så tycker jag att det är skitgott så...

Önskar jag kunde skriva något glatt och positivt i bloggen, men är inte så mycket sådant just nu, så ni får vänta på de inläggen ett tag till.. Säger som Trissreklamen... Plötsligt så händer det..

Kommit på en sak i alla fall när jag legat här i tankar och tror nog att det kan stämma, även om det är som så att jag inte kommer att delge så mycket av det här på bloggen.. Men min teori kan stämma och jag ser tillbaka till mina förhållanden de senaste 13 åren.. Sen är det ju med det inte sagt att det är hugget i sten.. Man kan ju hoppas det för annars kommer mycket falla för 6 månadersteorin ..
Nåja över till något annat som det så fint heter..

Just nu vill jag bara komma över till den positiva sidan.. Kärlek ja det är väl inget som jag har något emot.. Men det ska ju funka också och inte bara från ett håll.. Visst finns det någon intressant.. Absolut.. Kanske t o m mycket intressant.. Men ja, för er som läst min blogg innan så är det väl med min tur någon som faller in under någon av de intresssantkategorier som jag nämnt tidigare.. Bad luck for me typ..

Kanske meningen... Men till rätt tjej så har jag mycket att ge, känslomässigt menar jag då..

I de positivas tecken denna blogg inte skrivas??
Finns det något positivit? Tja jag har mina söner, min "svärdotter", ett jobb jag stormtrivs med och en hel del arbetskamrater som är viktiga för mig..
Nu svamlar jag på.. Tror jag börjar avsluta detta inlägg och fortsätter glo på TV..

Förresten så läst lite hemskheter idag om Facebook.. Fortfarande rätt glad och nöjd att jag för ett antal år sedan sa upp mitt medlemskap.. Och inte många tillfällen i livet sedan dess som jag känner att jag skulle sakna det.. Som så mycket annat i livet ett skapat behov.. Men givetvis stort grattis till er som gillar sidan...

Nåja slut för denna gång, och som vanligt en massa rader och tecken fyllda med i princip inget alls.. Mår inte bra, vill må mycket bättre.. Förtjänar bättre.. Men som något klokt jag läste häromdagen.. Gör det du tycker om eller tyck om det du gör..

Make no sense? Nä för det passade väl inte in i detta sammanhang egentligen..

Nu är det dax

Färjestad på TV4
och
ett gäng vårrullar

LYCKA

Varför

För ca 97 timmar sedan sa du att du skulle ringa om 5 min..
Du har gjort det förr, och gör det igen fast du lovade

Sova...

Sova som är så skönt..
Varför är det så svårt att göra?
Somnade runt 05.00-05.30
Men har väl sovit gott
tills jag vaknade kl 13

Skön låt..2

Säger mycket i text

Skön låt..

Denna önskar man väl att man skrivit några gånger hehe...




Det kloka oraklet har talat.. 2


Tystnad.. Mördande tystnad

Tankar och känslor inte ändrade
Tystnaden som kommit förr
Ovissheten som kommer
Tankarna som snurrar
Har det hänt igen?
Min osäkerhet
Vad händer
Du lovade
Vad sker
Varför
Slut

?


Tänkvärt

Läste på en blogg nära mig,
och kan så väl känna igen känslan,
känna klumpen...
Tyvärr kännt så mer än en gång
och säkert inte för sista gången..
Vissa kan ge en den känslan mer än en gång också..

Vad det var jag läste??

But now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife

Vad det är för något?
Textstycke från Poisons Every rose has its thorn..

Men även om det är en dålig och trist tröst
så går det förhoppningsvis över så småningom
Men du vet var jag finns,
FINN STYRKAN I DIN FAMILJ..


Smärta


Tisdag idag igen

Tja vad ska vi skriva om den 4 januari 2011??

Inte så mycket, det var dags för jobb igen fast var lite jobbigt att komma upp, för jag sov otroligt dåligt under natten och hade mycket mardrömmar som gjorde det svårt att somna om igen.. Sjuka drömmar man kan ha ibland.. 

På jobbet har det mest gått ut på att få klart alla debiteringar och faktureringar idag. Klart blev det.. Annars har det varit mycket med hantverkare och nätdragare.. Men nu börjar i alla fall mitt framtida kontor ta sin form.. Skönt.. Fick min nya Samsung Galaxy telefon idag med så den har jag pillat med hela kvällen nu så att den är färdig att användas på jobbet imorgon...

Känns inte som om jag har så jättemycket att skriva just nu.. Mår inte så bra inombords, mycket som snurrar och knackar på hela tiden.. Själen är ledsen just nu.. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på det.. Har mina aningar men ändå inte..

Nåja, försvinner väl när det försvinner..

Imorgon ska jag förhoppningsvis ut på IKEA och köpa en liten skänk till vårt konferensrum.. 
Ska försöka få förklarat lite om hur vi vill ha vår säkerhet och bevakning i framtiden också.. Men men.. ska säkert gå bra..

Nä dags att sluta skriva för ja, mest svammel svammel... Avslutar här och lägger mig till höger i soffan och försöker få ro i själen..

Till er i mina tankar... Tycker ohejdat om er..

Ps.. Skulle blivit idag men blir imorgon jag lägger in det nya från Oraklet Matheus..

Nääää

Pallar inte blogga något idag...
Ni får nöja er med de från igår..

2U

Take care of my heart

Ett tack..

Ett tack till er som kommenterat mina foto av mig på bloggen, och som verkligen har tyckt om det ni har sett.. 
Jag önskar att jag kunde se den personen i spegeln som ni såg på de fotona, För det är inte den Frank jag ser när jag tittar mig i spegeln, inte alltid, eller inte för det mesta (även jag har mina dagar och kan se något bra i spegeln)

Som sagt det är inte den Frank jag ser, men önskar att jag sett honom också.. Det är precis som om någon skulle ge mig en blick när jag är ute, då kan jag ibland känna och tro att det måste ju vara för att det var något fel på mig, varför skulle de annars titta..

Varför jag är så?? Ja du.. Skulle jag skriva om det så skulle det bli ett jätteinlägg antagligen...
Nåja nog om det.. Men än en gång TACK för de värmande orden..

Söndag, sunday, sontag

Vet inte vad jag ska skriva om denna söndag..  Det blev en ordentlig sovmorgon och sedan legat på soffan och slöat och kollat på sport på TV.. Både gammal och ny..

Ringt från jobb idag med, tredje dagen i sträck... Trevligt att veta att de inte kan klara sig utan mig hehe...
Hoppas de kan klara sig utan mig imorgon när jag har semester då hehe...

Ett samtal till hade jag, som var trevligt, i alla fall tills vi blev avbrutna (som vanligt?;( eller)
Skulle vilja veta vad som händer och sker med allt där...

Tänkte jag behövde komma ut lite så jag SMS Mathias och frågade om han ville hänga med till Mobilia på en kopp kaffe.. Så blev det och när vi båda äntligen blev färdiga att komma iväg så kom vi iväg till Mobilia... 
Först hade vi tänkt att vi skulle sätta oss på Espresso House men så blev det inte utan vi hamnade på Kniv och Gaffel och jag käkade dagens pasta som var riktigt god.. Pasta med ostsås och kött.. Inte alls dumt... Samt trevligt sällskap av Mathias då ju hehe... Och efter det en god kopp kaffe..
Men både Mathias och jag kom på att vi nog var bland de få på hela matstället som var någorlunda normala.. Vilka folk man kan se och höra när man sitter på ett sådant ställe hehe
Var inne på Akademibokhandeln efter det och tittade på lite böcker... Har bara en sak att säga om det: Så många böcker och så lite pengar... Attans.. Finns en hel del böcker jag skulle kunna tänka mig plöja igenom.. Bl a boken om Svensk Maffia (Fortsättningen)
Letar också fortfarande efter Snabba Cash, men INTE pocket utan inbunden RIKTIG bok hehe.. Men den finns inte att få tag i, så om det är någon som läser här som har den med sk hårda pärmar och inbunden och inte vill ha den kan väl höra av sig till mig?? SNÄLLA..

Nåja efter denna lilla utsvävning och efterlysning så får jag väl fortsätta med att Mathias och jag gick tillbaka till bilen och jag körde honom hem till sin mamma igen och jag körde hem, kastade mig på soffan och ja nu skriver jag här...

Glömde förresten skriva om att igår så var jag hemma hos Christofer och Emma igen och vi käkade pizza, vilket var väldigt gott och väldigt trevligt, som vanligt...
Det är väl det bästa med all denna ledighet och helger att det blir mycket umgänge med människor man tycker om och gärna vill vara med...

Mer om dagen?? Händer väl inte så mycket mer idag, ska väl köra mamma till jobb men det är inte förrän 20.30 så det är en liten stund till.. Men detta inlägg är nog slut och jag kan bara avsluta det på ett sätt och det är med ett

Välkommen 2011

Då var det en ny dag och en ny månad och till och med ett nytt år...
Förhoppningar om att detta blir bättre och gladare än det förra..

Funderar på att äta lite frulle, mest med tanke på att jag inte ätit sedan förra året någon gång.. Men vilken mat det blev då.. Som jag skrivit innan så firade jag nyår tillsammans med Christofer, Mathias, Emma, Livia och Dennis.. Och en god måltid blev vi bjudna på. En förrätt med vitlöksbröd med räkor, rom och kräftstjärtar.. Mycket gott...
Efter en stund så var det dags för huvudrätten som var helstekt oxfilé som var fylld med parmaskinka, permesan och pesto och till det rödvinssky och potatiscocotter och lite stekta sockerärtor och tomat.. Mycket gott med ett oerhört mört kött.. Till dessert blev det en kladdig chokladkaka med glass..
Drycker under kvällen bestod av cider, öl, whisky, mummelman, skumpa, och för andra även Kapten Morgan Rum, vin och läsk..
Så jag passar på och tackar för all god mat och dricka och för det underbara sällskapet.. Tack för att ni finns, alla ni...

Lekar blev det eller ja mer frågesporter typ... Och ni som känner mig vet att jag egentligen inte är så förtjust i lekar men deltog ändå med öppet sinne, vilket resulterade i att jag vann samtliga delmoment (inkl paketleken) och jag slutade som slutsegrare haha... Nåja.. Tur i spel otur i kärlek??

Tolvslaget firades in med skumpa och raketer och skönsång av alla grabbarna på balkongen (hrm ja eller hur, skönsång, men vi tyckte det lät vackert).. Undrar om tjejen i fönstret mitt emot vågat sig att titta ut än? För varje gång hon öppnade sitt fönster började vi sjunga för henne, bl a Sarah koom uuuuut ikväll... Men varje gång vi började sjunga stängde hon snabbt fönstret haha... Stackars tjej att vara påpassad haha...

När jag kom hem så slutade med att jag somnade fullt påklädd i soffan, men jag sov gott hehe...

Var det något mer? Ja det skulle vara att lägga in bilden som togs igår. En bild på mig och mina älskade söner

Nu var det inte mer och eftersom nu klockan är 13.00 så måste det ju vara dags för frukost...
Saar såå så länge

Merry new year

Merry new year



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0