Tisdag idag igen 8

Som överskriften lite lätt avslöjar så är det tisdag idag igen, de har ju en förmåga att dyka upp en gång i veckan och oftast som jag har upplevt det har de dykt upp efter måndagar och innan onsdagar... Bara en liten reflektion det där..

Idag har jag haft Christofer på besök och varit otroligt tacksam för hans besök och hans hjälp, och jag hoppas att det besöket återkommer imorgon och på torsdag med med samma hjälp.. Han har hjälpt mig med saker som jag inte skulle fått gjort annars... Får väl ge honom lite bärnstensfärgat på flaska som tack för hjälpen hehe.. Kanske kan passa honom när han får besök av en kompis på fredag, och han ska ha lite ölsammankomst, även om det bärnstensfärgade inte är öl hehe..
Sa jag att jag var oerhört tacksam för hans hjälp? Hehe

Var en runda uppe hos min mamma också för att hämta lite pengar hehe, nä inte till mig utan för att jag ska köra och köpa och byta däck på hennes bil imorgon.. Och efter det enliten tur in till jobb och sedan hämta upp Christofer hade jag tänkt..

Hmm börjar nog bli lite sjuk känns det som, snuvig, ont i huvudet ont i nacken, fast med min vanliga tur så lär det väl inte bryta ut helt.. Fast ska väl inte göra det denna veckan heller när jag har så mycket att göra och har semester, fast vill ju inte att det ska bryta ut alls, för tittar jag i almanackan gällande jobbet, så har jag absolut inte tid då heller.. I så fall får det bli när man är ledig under julhelgen eller liknande.. Nåja.. Inte mycket att göra åt än att fortsätta hoppas och försöka hålla mig frisk..

Hmm har inte mycket mer att skriva om utan funderar på att titta lite på TV och lyssna på mitt halspip a la Darth Vader hehe kanske knapra en Ipren så huvudvärken kan släppa lite kanske...

Mat idag?? Tja blev inget speciellt utan jag körde och köpte en grillad kycklinghalva med bröd och vitlökssås.. Precis lagom mat även om det var det första (och det sista) maten som åts  idag..

Nåja vi hörs säkert snart igen...

Glöm inte era kommentarer... Tycker ju om dem


Skithals

Låter tidvis som Darth Vader när jag ligger ner
och andas.. Ibland låter jag t o m som han gör
i hans dödsscen i Return of the Jedi..
Nåja.. What to do... what to do..

Piskan, piskan, var är Piskan

Jag behöver den nu...
Driva mig framåt...
Nu ska jag ner och handla frulle så får vi se om det ger inspiration

Rock am Sontag


Fan alltså...

Fan denna hade inte varit dum att ha hängande på väggen där hemma hehe...
Det är en Gibson SG GT (Phantom Black)
Och hade man sedan fått den signerad också så hade ju lyckan varit total hehe..
Synd bara att priset ligger på typ 15 000 kr hehe, och signaturen är väl kanske inte så lätt att få tag i heller hehe...
Men drömma kan man väl få göra eller hur

Många kanske har gissat redan vad det är för gitarr och vad det är för signaturer jag vill ha men för er som inte vet det får ni i alla fall en liten ledtråd till hehe

Nä nu var detta inlägg slut hehe

Söndagen innan måndagen.. 13

Har lite dålig koll på det med numreringen av mina inlägg.. Nåja..

Idag är det rätt okej, men ja det blev ju sagt en del igår i det inlägget.. Inget som försvinner över natten...
Men jag somnade till slut igår (så där runt 05.00) och sov fram till kl 10 idag.. Gick upp och gjorde absolut inte alls mycket, för att sedan ta ett litet ryck och göra mig iordning för att köra ut till IKEA där jag tänkt jag skulle käka och handla lite mattor och ett skoställ
Köpte även några dörrmattor som kan vara bra nu när man drar in massa blöta skor fyllda med snö, grus och salt..
Och en matta för 4 kr gör ju att man kan köpa två haha...

Något annat att skriva om förnärvarande?? Tja det blev inget äta på IKEA, för det var ju tydligen den där dagen idag där ALLA skulle springa på IKEA och när jag såg köerna på restaurangen där så blev det att sätta sig i bilen och köra bort till Food Court istället och en ChinaBox bestående av kycklingcurrygryta med ris och friterad kyckling..

Idioter på vägarna fanns det gott om också, men orkar inte ta upp detta i bloggen... Men fortsätt ni köra så, jag hinner i alla fall ikapp er vid rödljusen och stoppskyltarna..

Nu är det slut för denna gång... Rasande huvudvärk och nacksmärtor...

Förresten SMS från Mathias som gjorde MIG avundsjuk (får hoppas tomten ger mig chansen att dricka single barrel också hehe)

Lördag med ett slut..

Eller i alla fall början till ett slut...
Jag kom ut fast det var ett trist snöväder.. Om någon skulle ha missat det så är jag inte så överförtjust i snö precis.. Är mer av en sol och värme människa får jag väl erkänna..
Det finns väl en liten risk att detta blogginlägg blir lite mer personligt och utlämnande än vad det brukar bli, men det är ju vad jag vill skriva just nu, och vill man inte läsa det så är det bara att låta bli inte sant hehe..

Uteturen..
Efter att jag avslutat mitt morgon/förmiddagsinlägg så skickade jag SMS till Christofer och han var vänlig nog att följa med mig när jag skulle ut..
Sagt och gjort vi tog oss, mot hans vilja hehe, till Ö&B på Toftanäs där jag handlade lite småprylar till mig och till städskåpet.. När vi kom ut därifrån hade mörkret redan hunnit börja sänka sig över Malmö... Trist..
Vi körde därifrån ut till Bulltofta där vi käkade lite inne på BK..
Och därifrån körde vi och hämtade upp Emma (och Livia) som var hemma hos sin mamma, sedan körde jag dem alla tre hem till sig.. 

Tack för ni finns..
Måste säga att turen och sällskapet med Christofer de timmarna där gjorde mig på mycket bättre humör, så oerhört glad för Christofer att han valt just mig att bli hans pappa, och det samma gäller givetvis hans för närvarande Tysklandsplacerade lika underbara broder Mathias..

Byt årstiders tidpunkt?
Nåja jag kom på en sak med kyla och mörker kontra värme och ljus..
Snö och vinter hade ju varit mycket lättare att acceptera om vintern hade varit lika ljus som sommaren.. Och det hade ju egentligen inte gjort så mycket om då sommaren hade varit lite mörkare för då är det varmt och då kan man ju vara ute och njuta av mörkret på ett helt annat sätt..

Humöret mitt??
Tja det är inte mycket att dryfta egentligen, jag mår upp och ner... Mår väl bäst många gånger när jag är på jobbet, men det är ändå inte så att jag vantrivs hemma.. Det är inte ensamhet, men samtidigt är det ensamhet.. Det är tristess men det är ändå inte tristess.. Som ni märker är det rätt komplext och inte så lätt att förklara..
Det kan vara mörkret som spelar min själ och min hjärna ett spratt, det kan vara julångest.. What do I know?

Kärlek?
Visst längtar jag efter kärlek... Kärlek är väl något som alla vill ha och känna?
Men jag vill ha kärleken som sveper undan mina fötter som får mig känna mig trygg, lugn och älskad, någon som kan ge mig samma som jag ger..
Finns det intressanta? Ja visst finns det intressanta, men det borde ju klart underlätta för mig och de jag tycker är intressanta uppfyller i alla fall två kriterier..
  1. De ska vara lediga
  2. De ska vara intresserade av mig
Jag har ju en historia och vad man skulle kunna kalla en dålig vana att välja tjejer som inte faller in i en eller båda dessa kriterier som nämns här ovan... Det är kanske en ovana jag borde bryta, men det är inte alltid lätt.. Fast en fördel med mig nu är ju att jag inte blir överhuvudet topp tunnor förälskad i de jag tycker är intressanta, utan jag tycker de är intressanta..
Men å andra sidan är det kanske negativt att jag inte känner de överväldigande känslorna på samma sätt som jag gjorde förr?? Tänk om det är så att jag inte kan/vågar känna något sådant, att jag byggt upp muren stark och fast mot nya inkommande känslor, om ni förstår vad jag menar..
Fast oftast faller de ju som sagt inte in under mina två "krav" jag skrev här.. Men som sagt de finns i mina tankar i alla fall.. Men det kommer troligtvis aldrig bli mer än bara intressanta kvinnor i mina tankar och det har jag väl egentligen accepterat redan. Och varför skulle jag vilja berätta för mycket för dem, om jag tycker de verkar lyckliga i sitt nuvarande förhållande?? Dum är jag men inte korkad..

Rädsla?
Som jag skrev lite innan om att jag är rädd att jag kanske inte vågar släppa in någon ny igen.. Det är väl en rädsla jag har.. För jag har ju samtidigt någon liten känsla i bröstkorgen att jag vill ju älska igen.. Jag vet egentligen vad det är för känsla jag vill känna igen.. Det är den känslan jag kände 1988, eller den känslan jag kände 2002 (25 augusti), och vid något tillfälle till.. Känna hur hjärtat brinner, känna hur själen den bara skriker av glädje. Men vågar jag det??

Närhet?
Det finns väl en kategori av kvinnor i mitt liv som jag skulle vilja ha närhet av, ja ni förstår säkert vad jag menar med det när jag skriver närhet... Men blir svårt när vissa av dem vill men ändå inte vill... Vill för att jag är, enligt dem bra på närhet, men vill inte för de är rädda för att allt ska bli komplicerat.. It takes two to tango.. Men vet att vi passar bra ihopa.. Och ja de vet min inställning... Blir det så blir det och då tror jag vi båda blir glada och nöjda..

Svammel
Ja det vet i alla fall ni trogna läsare att jag kan vara rätt bra på, eller som jag kanske ibland själv kallar det för ORDBAJSERI.. Men ibland har man saker man vill ta upp och då tar jag upp dem.. Finns antagligen mer jag skulle vilja ta upp i detta inlägg, men jag vet inte riktigt om världen är redo för det ännu, och ännu mer viktigt, jag vet inte om jag är redo för det.. Men när det kommer så kommer det...

Morgondagen?
Tja jag vet inget om morgondagen, i alla fall när det gäller det jag försökt skriva om här ovan, men när det gäller morgondagen i realtid så ska jag väl försöka ta mig ut till IKEA och inhandla ny badrumsmatta och kanske ett skoställ till hallen...

Nä nu hade jag väl inte mycket mer jag skulle skriva om, eller ja.. jag ljuger väl lite där, för det finns mycket jag skulle vilja skriva men för att jag är den jag är så respekterar jag de det skulle kunna handla om alldeles för mycket för att skriva om det, och det andra jag har, tja då är det som så att de inte förtjänar min respekt och är luft i mitt liv så därför ödslar jag inte ord och tid på dem...

Nu ska jag avsluta detta inlägg som blev såå mycket längre än vad jag trodde, för jag trodde det skulle bli ett kort inlägg om att dagen varit helt okej tack vara min lilla stund med Christofer idag...

Tills vi hörs igen..



Kan man vara annat än lycklig egentligen?


Diazepam för själen skulle behövas

Idag är det väl en sådan dag där hjärnan och själen känns som på bilden ovanför, mörk, trist o s v..
Snön faller ute och jag hatar snön.. Tänkte att jag skulle ge mig ut lite, men ja jag vet inte om jag känner för att kasa omkring i snön idag?

Som sagt humöret känns inte på topp just nu idag i alla fall.. Tårarna började rinna helt plötsligt men ja...
Känns som att jag mest svamlar runt med orden idag... Tror jag avslutar detta inlägg och får se om jag återkommer senare idag igen med förhoppningsvis ett lite gladare inlägg..

Sista


Fredag, fredag, det är fredag idag fast snart slut

Tyvärr inte mycket att skriva om idag, inte för att det inte hänt något, utan mer för att jag inte vill skriva om vissa saker som hänt idag, och egentligen inte kände för att skriva något idag..

Skulle kunna tänka mig att skriva om tankar som snurrar i skallen just nu, men jag är inte hundra procent säker på att jag vill dela med mig och slänga ut dem här på bloggen..

Imorgon är en annan dag och jag återkommer säkert med nya friska tag imorgon..

Nu ska jag gå tillbaka till mina tankar, sen får jag se om jag fortsätter med dem medan jag ligger i soffan och tittar på TV eller om jag ska ta och ta med mina tankar och kasta mig i sängen..

Ni som finns i mitt hjärta.. Jag hoppas ni vet om det..



Fan vad trist


Då var det dags..

Dags att släcka ner och kanske ta sig den långa vägen till loppelådan...

Jag avslutar väl som Mathias hade sagt nu när han är i Deutchland..

Xtremt viktig information


Torsdagen före fredagen IV

Hej go vänner...

Blev inte så mycket skrivit igår men det blev ändå en 3 inlägg, Det var mest att jag inte kände för att skriva så mycket igår så det fick bli en liten skapande med bilder som jag kunde lägga in istället.. Och texterna på bilderna jag la in sa allt jag ville ha sagt i alla fall.. Och alla som är initierade vet vilka bilder som var riktade till vem typ.. Och skulle någon tveka får de ju fråga så återstår det ju och se om jag berättar det..

Dagen idag?? Tja det har varit fullt upp hela dagen får jag väl påstå.. Men det mest intressanta idag var nog den lilla rundtur som jag och min kollega I fick på Citytunneln, eller rättare sagt station Triangeln.. Det var riktigt trevligt att få en sådan liten tur.. Och jag är helt klart imponerad av det jag såg, näst intill en liten religiös upplevelse hehe... Fick inte tagit så många bilder men blev någon liten som jag kan lägga ut här:

Detta är ingångshallen till södra ingången vid station Triangeln..
Taket är helt i glas, men just nu när vi var där var kupolen täckt av den förhatliga snön




Här är mellanplan, även kallat mezzaninplan som är ett mellanplan mellan ingången och själva spår och perrong delen av Triangeln. Här är en imponerande takhöjd och lite lampor/konstverk i taket.. Tyvärr så glömde jag fotografera golvet här.. Ett mosaikgolv med ett spännande mönster som man ser om man tittar väldigt noga. Så det kan jag rekommendera om ni kommer hit någon gång...



Sista bilden här är också tagen ifrån mezzaninplan eller rättare sagt i rulltrapporna på väg ner till spår och perrong delen... Det var konstverket som sitter på väggen där


Tyvärr så blev det inte fler bilder sedan, för det blev mycket CCTV snack med vår guide så jag glömde helt bort att fotografera perrongerna, men det var imponerande att se kan jag säga.. Testade även att åka snedbanehissarna som var häftiga men ja.. man ska kanske inte göra det med min lilla akrofobi men nåja jag kämpade mig igenom det haha..
En glasdörr hade gått i sönder så jag har en liten minnesbit av det glaset stående på mitt kontor just nu, mest som en kul grej hehe... Löjligt? Måhända Men det bjuder jag på hehe

Annars har jag mest hållit på med ombyggnadsfas 4 på jobbet och fått iväg "kravspec" som skulle till..
Gick omkring lite i det som är klart i ombyggnadsfas 1 igår och kände mig faktiskt nöjd med vad "jag" har åstadkommit vad det gäller ombyggnaden.. Imorgon kommer möblerna till teknikerna så de kan flytta in i sitt nya kontor.. Strulet blir bara att på vissa delar ska det läggas plastmatta samtidigt som det redan kommer att stå möbler där.. Nåja problem är till för att lösas..

Hmmm nä nu hade jag nog inte mycket mer för stunden , men jag lovar att återkomma om det skulle vara som så att jag kommer på något annat kul (i alla fall enligt mig) att skriva om...

Tolkningsfråga...


Heaven nor Hell



Ett tack..


So sad, so afraid, so frantic


Jävla väder...

Precis hemkommen igen... Kan ju inte påstå att det var något speciellt kul väder ute och man gärna hellre stannar inomhus..
Man får väl vara glad att det inte är snöstorm eller liknande men det är ändå kallt, blåsigt (va brukar det blåsa i Malmö??) och någon form av snöblandat regn.. USCH

Hmm tänkte på det när jag satt i bilen på väg att köpa snuset.. Är det någon skillnad på snöblandat regn och regnblandad snö?? Hmmm ja det är sådana tankar jag kan roa mig med hehe... Och då ser jag så här sammanbiten ut i bilen
Kanske därför jag ofta ser så butter ut på bilder för att jag tänker så mycket på sådana frågor..?? 
Andra frågor kan ju vara om vilken färg en smurf får i huvudet när man stryper honom..

Nja min butterhet är nog så som jag är skapt, plus att jag har så svårt att se mina egna leenden, känns som ett Elanga-leende allra helst när jag ser dem själv på bild (Elanga-leende är internskämt)..

Håller jag på och babblar på bara nu i min blogg ännu en gång?? Japp haha, ibland så...

Har egentligen inte mer att skriva om men kan inte låta bli att låta fingrarna fortsätta klia och smeka tangentbordets tangenter så att fler ord kan flöda ut genom era skärmar haha...

Fast nu börjar det bli väldigt tomt i kontakten mellan hjärnan och fingrarna så jag tror jag avslutar det hela för denna gång, och om inget vidare händer så är det säkert sista inlägget för idag..

Tisdag idag igen 7

En otroligt lugn dag på jobbet idag, och det är faktiskt lite skönt att få ha en sådan dag lite då och då.. Blir lite att samla krafter typ.. Men har ändå fått gjort mycket idag, lite sådana småsaker som kanske inte märks så mycket men samtidigt är så viktiga i slutänden...

Imorgon är det dags för utbildningsdag och det blir bl a ett studiebesök på KC-syd, som står för kommunikationscentral syd och är polisens ledningscentral.. Ska bli intressant att se deras nya lokaler och jämföra lite med hur de satt tidigare..

Väl hemma så blev det som vanligt lite slappande, och jag lovar det blev inte några dagräknande idag hehe... Får vara så i alla fall fram till nästa måndag hehe..
Maten idag har bestått av en god gräddig köttgryta med potatismos och lingon, och till det lite citron Loka..

När jag slog på datorn när jag kom hem så gick jag som vanligt in för att godkänna lite kommentarer på min blogg, och som ni vet så är jag så oerhört tacksam och glad för de kommentarer jag får.. Och idag fick jag en som värmde lite så där extra.. Vill bara tacka för den... Tack F.. made my day.. Och även tack till BM för kommentaren på min andra.. Lika värmande...

Humöret idag?? Tja det är väl lite som igår även idag men lite bättre blev det ju med en del ord och så idag.. Men ja.. det finns kvar i alla fall...

Något annat?? Nja nä det var nog inte mer för närvarande.. Hoppas bara att jag sover bättre i natt än vad jag gjorde föregående natt då jag hade svårt att sova och när jag väl somnade vaknade jag efter någon timme igen..
Nåja nog negativt.. Nu ska jag göra lite annat.. Ska även snart ut en liten rund, får väl komma ihåg att köpa snus när jag är ute också..

I wonder....


Efter att ha läst ett antal dagar nu på sydsvenskan.se får jag en liten fundering i skallen...
Det hela kan förvisso bero på att det inte fick lika mycket utrymme som förr.. MEN

Varför känns det som om personrånen, där gäng rånar en ensam man eller kvinna har ökat sedan den s k nya lasermannen togs fast och inte så att säga härjar längre på Malmös gator?? Kan det ha något sammanhang?
Vad kan det vara för sammanhang??

Makes you think or what???

Monday on the low side..

Ännu en måndag.. Har jag räknat rätt så är det den 2239e måndagen jag upplever i mitt liv så man tycker man borde ha fått in någon vana av måndagar men icke så..

Fast jag vet inte om det kan bero på att jag idag inte känner mig helt på topp idag, varken psykiskt eller fysiskt.. Det fysiska är väl mest att jag känner mig trött och "nysig" men det är som vanligt när det gäller mig att det inte vill bryta ut ordentligt på mig.. Men samtidigt lite glad för det för jag har inte tid att vara sjuk just nu..
Det andra vet jag inte vad det beror på, det är i alla fall inte det som det brukar vara, alltså ensamhet, för jag känner inte att jag skulle "lida" av ensamhet just nu.. Det är bara att jag känner någon sorts olustkänsla i kroppen... Det positiva är väl då att det inte är kärlek eller ensamhet som gör mig deppig.. Vara glad för det lilla heter det va???

Skulle väl egentligen kunna skriva mer om det om de känslorna jag känner inombords, men känner samtidigt att det inte är något jag skulle vilja hänga ut här i bloggen, mest för att många har inte med det att göra och att vissa skulle kunna tänkas le lite nöjt om de visste... Men jag kan i alla fall säga så mycket att det har inte med kärlek, känslor eller ensamhet att göra... Och att det jag känner borde jag inte känna om man tänker vad som hänt sedan innan sommaren utan att jag då bara borde le som fan.. Men men det är inte alltid så och jag får ta det och hoppas att det snart försvinner.. Men gillar inte att känna så här...

Men annars har det varit en helt okej dag på jobbet där det varit att göra hela dagen och givetvis med mycket möten i alla fall hela eftermiddagen runt mötesbordet.. Ska bli skönt att ha semester nästa vecka.. Även om jag redan är fullt upptagen hela veckan ska det bli skönt att inte vara just på jobbet och behöva tänka på allt som är där, med ombyggnader o s v.. Fick även till att trycka till lite extra i det späckade semesterschemat, med att hjälpa mamma att besiktiga bilen nästa fredag, så hon slapp sticka iväg så tidigt eftersom hon precis gått av sina nattpass då..

Hmm med tanke på att jag inte hade något speciellt att skriva om, eller inte ville skriva om idag har det ju ändå blivit ett litet inlägg... Inte dåligt det.. Men nu hade jag tänkt att jag skulle avsluta detta skriveri..

Sunnudagur

Ska det bli ett litet söndagsinlägg i bloggen så är det väl nu det får ske.. Även om skallen är lika tom som den brukar vara nuförtiden när det gäller att skriva något..

Inte hänt så mycket idag får jag väl också tillägga, för det första så blev det en extremt lång sovmorgon också vilket kanske kan förklara huvudvärken som maler i skallen och gjort så större delen av min vakna tid idag..

Hade tänkt att jag skulle tunna ut och ansa mitt skägg och min mustasch idag.. Hmm kan väl säga att det inte gick allt för bra, så nu har jag bara skäggstubb om man säger så.. Men det är ju bara att börja om från början igen ju haha... Mustasch och skägghåret har ju bara en uppgift och det är ju att växa hela tiden hehe..
Så lite mer uppdaterat kan man väl säga de ser ut som så här just nu
Fast är väl inte så butter som jag kanske ser ut på bilden hehe...

Dagens mat (endast inlagt här för en persons skulle hehe)
Det blev helstekt fläskytterfilé med svampgojs pommes och beasås..
Riktigt gott måste jag säga haha..

Kallt.. Fryser gör jag också.. Har frusit hela helgen.. Både hemma, ute och när jag var hemma hos min mamma.. Vet inte vad det är som gör att jag fryser även inomhus... Mina händer är iskalla... Skit är det... Måtte sommaren snart komma igen..

Hmm snart jul också ju.. (ja och icke att förglömma att dagen efter är det min födelse dag hehe) man borde kanske börja tänka på vad man ska ge bort i julklapp iår... Jag tror mig i alla fall veta vad jag ska köpa till Christofer och Emma, eventuellt Livia också.. Tror jag har ganska bra koll på Mathias också haha... Ja jag kan ju inte skriva allt för mycket här inne då de tänkta mottagarna av mina små julklappar ju faktiskt läser här inne hehe... Sedan är det ju kära mamma som ska ha någon julklapp också ju.. Inte lätt.. Hon är nog svårast att köpa till skulle jag tro... Funderar på en varmvattenberedare till stugan kanske hehe.. Ja vi får väl se... 
Kommer jag ihåg det får det väl bli två stycken efterjulspecialer.. EN med vad jag gav bort och en med vad jag fick haha... Ja det vill säga om jag nu får något alls haha... Får väl se om tomten tyckt jag varit tillräckligt snäll i år..
Finns en mycket god vän jag skulle vilja köpa något till också... Liten tradition, men får se om jag kan komma på vad i så fall...

Nä här ligger jag och babblar på.... så kan vi ju inte ha det hehe... Får väl ta och försöka att avsluta detta istället...

Visst fan

Man skulle kanske blogga lite idag? Fast ordtorkan ligger på samma nivå som innan..
Säga vad man vill om MsX men under hennes tid och medan jag skulle komma över allt, så hade jag i alla fall mycket att skriva om hehe.. Nåja får väl acceptera att det är tomt just nu när det gäller skrivandet och ni får hålla till godo med vad som kommer ner här..
Fast nu mår jag inte dåligt längre så jag har inte lika mycket besök längre, och kommentarerna har tydligen minskat också.. Men jag är otroligt glad och tacksam för de som fortfarande kommenterar (ni vet vem ni är) älskar era kommentarer..

Nåja dagen har bjudit på att jag vaknade otroligt tidigt, och det i soffan där jag tydligen somnade igår.. Min första tanke när jag vaknade var att jag hoppades att det inte var allt för sent jag vaknade för jag ville sova lite till.. Och vilken tur jag hade klockan var ju bara typ 05.30 så jag tog en liten tur till toa och sedan dök jag ner under duntäcket och somnade om så gott så gott och sov väl fram till 11.30 typ hehe... SKÖNT..

Någon som ringde mig, men bara med två signaler.. Vem fan ringer bara två signaler?? Nåja de får skylla sig själv för de gick miste om chansen att prata med mig ju haha.. 

Låg sedan på soffan och läste lite bloggar och kollade på skidor på TV.. Fast där kunde man ju inte ligga hela dagen utan jag tog mig en tur hem till min mamma så sagt och gjort så gjorde jag det och har tillbringat några timmar där hemma med trevligt sällskap, gott kaffe och ännu godare smörgåsar hehe...

Christofer ska på en anställningsintervju som vaktmästare inom samma område jag jobbar.. Jag håller tummen så att den nästan går av att han ska få det, även om det bara är ett vik.. Vi kommer ju inte jobba tillsammans men jag kommer säkert få nytta av honom när vi ska flytta lite saker när ombyggnaden börjar bli klar hehe... Då ska han få jobba haha..

Mathias låter hälsa att vädret i Stuttgart var kallt men soligt och det är väl mer än vad man kan säga om Malmövädret.. Han skulle ikväll gå och se Harry Potter filmen i stadens enda engelsktalande biograf hehe, och sedan var det utgång som gällde.. Han stormtrivs och det glädjer mig jättemycket..

Hmm det blev några rader här i alla fall, det trodde jag inte när jag började.. Fast lite längre kunde det ju allt blivit.. Jag kan ju berätta om vackra töser som jag sett och som skulle kunna vara intressanta för lilla mig, men det är ju inte något speciellt att skriva om...

Man skulle ju också kunna skriva om att jag höll på att tappa mina byxor för att bältet var lite för stort eftersom jag efter ett tags stagnation nu har en vikt som är minus 13 kilo typ, men det är väl inte så intressant att skriva om det heller..

Eller att jag har beställt lite fotoförstoringar som jag tänkte rama in och sätta upp som tavlor, men det är väl inte så lönt det heller för det vet jag att jag pratat om tidigare i min gamla blogg, men nu är de i alla fall beställda, plus lite andra bilder som jag väntat på att förstora.. Kanske skulle ta tag i fotografera igen så jag kan få fler bilder att förstora och sätta upp.. Rätt kräsen på vilka bilder som får chansen hehe... kanske högst 10 bilder av de ca 5000 foto jag tagit som jag skulle kunna tänka mig sätta upp på väggen... Man kanske skulle öka på den lägre siffran hehe..

Nä får nog avsluta istället.. Men vi hörs säkert snart igen..

Gåshud

som är svår att släppa


Fredag, Friday, Freitag, Vendredi, Perjantai, Föstudagur

Hmm något att skriva om idag?? Nja inte speciellt mycket faktiskt.. Är nog bara att konstatera att jag är inne i en liten bloggsvacka, eller så händer det som sagt inte så mycket kul i mitt liv just nu.. Fast inget speciellt tråkigt heller, vilket annars brukar öka besökarna på min sida..
Hm någon har fått min bloggadress idag, och jag undrar om denna person kommer att komma in här och titta hos mig då hehe... Du vet vem du är, ja OM du nu kommer in här och tittar.. Välkommen och hoppas det blir fler gånger hehe...

Precis käkat lite... Blev inget upphetsande, en halv grillad kyckling med en grekisk sallad, svarta oliver och vitlöksdressing.. Mätt blev jag i alla fall....
Har ju faktiskt ätit lunch idag också och det blev en röd curry kyckling gryta med nudlar, och jag får tacka A för den portionen.. Var också riktigt gott..

Lugn dag på jobbet idag, och jag fick tillslut entreprenören att börja med dörren som skulle upp.... Se där det var väl inte så svårt att säga till snickarna att de skulle göra det haha.... 

Tog chansen idag och slutade lite tidigare idag, fredag och allt som det är, och har man plus på flexen så är det ju alltid lite lättare så jag stämplade ut vid 14-tiden idag.. Fast kom ju inte därifrån förrän vid 14.30.. Nåja så typiskt.. skulle kanske väntat att stämpla ut lite hehe...

Lite sugen att fotografera igen.. Problemet är väl att få fram bilderna i skallen, och en modell som vill hjälpa mig att förverkliga mina tankar och drömmar, samtidigt som jag kan förverkliga hennes eventuella tankar och drömmar om foto... Men får väl hoppas det blir av...  Länge sedan jag fotograferade nu, lite slarvigt av mig men ja, det har inte riktigt funnits inspiration kan tänkas..

Nä nu har jag babblat på lite så det får räcka för denna gång känns det som.... Vet inte om jag ska slå till och ta och lägga in en liten fredagsbild idag då?? Jo jag gör nog det, alltid retar det väl någon haha...

Nä nu ska jag återgå till mig, och jag känner på mig att det finns en person som inte gillar mig så mycket men ändå kommer in och läser i min blogg och nog tror jag läser dennes blogg.. Haha nä efter ditt konstiga utbrott slutade jag med det för du verkade ju vara psykiskt instabil och livsfarlig

Nä va fan nu har jag ordbajsat tillräckligt... Återkommer om jag har mer att svamla om eller om jag hittar någon bra låt jag vill lägga in..
Men fram till dess säger jag bara:

Julklappstips..

Tänkte bidra med lite tips till alla er som tänkt köpa julklapp och/eller födelsedagspresent till mig i december hehe..
Vet ni inte vad det är får ni väl fråga mig haha...

Mathias...

Ja just det.. Mathias har hört av sig.. Han har det bara bra i Stuttgart och trivs som fisken i vattnet... Vet inte om det är för att han tycker utbildningen är kul eller för att hans klass bara består av, som han själv sa, töser.. haha.. 
Han har tydligen på denna vecka testat på servering, upplägg och köksarbete.... Låter trevligt haha.. 

Han mår bra och idag skulle han tydligen besöka Porsche-museet.. Trevligt och så glad att han har det bra, även om han är saknad..


Torsdag igen

Jaha då var man här igen..
Hoppas att jag kan få en påminnelse av någon nästa gång jag säger jag vill vara projektledare för en större ombyggnad och tillbyggnad... Tror inte jag orkar säga mer om det just nu egentligen.. Men trodde det var jag som skulle bestämma när ENTREPRENÖRERNA skulle göra saker i VÅRA lokaler... Inte de som skulle bestämma när de tycker det är lämpligt för VÅR del att göra det...

Men annars har det varit en helt okej dag hehe... Vi har också haft en reservövning idag och efter lite småskit i starten förlöpte övningen ganska bra.. Tittat lite på livebilderna ifrån Citytunneln också... Trevligt...

Dagens lunch bestod faktiskt inte av knäckebröd idag utan det fick bli Raggmunk med stekt fläsk och lingon idag.. Inte alls dumt.. Skulle varit lite mer fläsk bara haha..

Tänkt jag skulle slutat tidigare idag och komma iväg typ vid 15-15.30 men kom inte iväg förrän vid närmare 16.45... Nåja får väl se om jag kommer iväg och kan sluta tidigare imorgon... Men å andra sidan så har jag på ganska kort tid gått från -6 timmar på flexen till nu +6.5 timmar idag..
Nä nu hade jag nog inte mer för närvarande...

Muzak


Onsdag är en dag före torsdag men efter tisdag

Precis samma osug att skriva något idag känns det som... Men men plötsligt en dag så släpper det.. Återstår väl bara att se hur länge det dröjer...

Dagen har varit ganska lugn idag, har varit på teknik och säkerhetsmässa i Köpenhamn idag, och blev bjuden på en god lunch (så slapp man tänka på mer mat idag haha, även om jag är sjukt sugen på något gott nu men orkar inte ge mig ut).
A ringde mig när jag var i Köpenhamn och skulle höra om jag hört något om någon stor olycka eller liknande vid Stadiongatan, för där var väldigt mycket brandbilar och polisbilar där. Men det visade sig att det var blåsljusmyndigheterna som övade katastrof vid en av angreppsschakten till Citytunneln...

Fick SMS ifrån Mathias idag också och allt var bara bra med honom och han trivdes som fisken i vattnet, även om han givetvis saknade sin kära far haha.. Och jag saknar givetvis honom med ju hehe..

Nu skulle jag egentligen vilja äta en stooor portion glass, kanske med lite vit choklad haha.. 
Och som förrätt till det skulle man ju kunna ta en god lagom blodig biff, med någon krämigt god potatisgratäng.. Sås?? Hmm ja jag kan inte bestämma mig för om jag ska välja en krämig pepparsås, eller kanske en whiskysås kanske lite snyggt gjord på JD? Eller ska man ta det säkra kortet med bea sås?? Hmmm svårt va... Haha egentligen inte, för allt var ju bara en tanke, en liten önskan, en liten dröm haha.. 

Försöker väl mest att få raderna att bli fler haha... Men jag ger nog upp nu i alla fall..

Vet någon jag skulle kunna tänka mig krama just nu... Men jag säger inte vem haha...

Fan jag vill...

Jag vill tatuera mig
jag är så sugen på att tatuera mina armar mer
Tatuera bröstkorg och mage
Jag vill
Får väl vänta

Tisdag idag igen 6

Inte så mycket att skriva precis idag heller..
Är nog inne i en eller på väg in i en liten bloggsvacka skulle jag tro.. Eller så är det bara som så att det inte händer något tillräckligt kul eller intressant i livet som jag känner för att blogga om..

Hungrig är jag i alla fall, men givetvis har jag inget hemma och uttagsautomaterna sa till mig att det inte gick att få kontakt med banken så jag kunde inte hämta ut några pengar heller.. Hmm ja det är väl tur att jag fick ta del av kyckling som inte A ville ha på jobb idag.. Annars hade det inte blivit mycket mat idag hehe..

Nåja.. Somnade på soffan när jag kom hem och jag sov väl typ en timme... Var skönt men vaknade med ett ryck och trodde jag hade försovit mig..
Imorgon bär det av till Danmark och København där jag ska gå på en CCTV-mässa. Ska bli trevligt och kanske en välbehövlig avkoppling från jobbet..

Hmm fan vad intressant inlägg.. Sitter och läser vad jag skrivit medan jag håller på att fundera på vad jag mer ska skriva i mitt inlägg, och det är nästan så att jag håller på att somna ju hehe...
Nåja jag får väl ta en bit Merci choklad, så att jag får något i magen...


Måndagen efter söndagen.. Sjuan

Hej go vänner.. Känner inte för att blogga så mycket idag egentligen.. Så jag tar de viktigaste sakerna..

Jag mår bra.. Suttit och pysslat lite med att göra lite CD omslag till ett par liveinspelningar med Volbeat
Mathias har kommit fram till Tyskland och trivs redan.. Ni kan läsa mer här

Sedan har jag haft en underbar eftermiddag/kväll då jag blev bjuden hem till min andre underbara son Christofer (ja och Emma också givetvis). Där blev jag bjuden på en helt underbar och god "Dagen efter farsdags"gåsa middag.. Det var inte dumt alls och egentligen helt underbart gott hehe..
Och som vanligt jättetrevligt sällskap (även om Emma inte kände sig helt 100, hoppas hon fick sin cola hehe). Jag har sagt det förr och jag säger det igen, trivs väldigt bra i deras sällskap och de får mig alltid att känna mig så hemma hos dem.. 
Så tack för en underbart god middag och otroligt trevligt sällskap..

Tänk vilka underbara söner jag har som tänker på sin pappa så..<3

Kändisspotting... 2

Har precis varit på Malmö Central för att vinka av Mathias på starten på hans resa till Stuttgart. Lite trist att se honom åka, men samtidigt så glad för hans skull och hoppas att han kommer att få en rolig, intressant och lärorik resa...

Vi var ute i ganska god tid så vi körde först in på Mobilia så att Mathias kunde växla pengar och så passade vi på att ta vars en stor Vanilla Latte...
Vi körde sedan ner till stationen och satte oss och väntade på att det skulle bli dags för honom att möta upp hans res- och kurskamrater..
Och när vi satt där på Centralstationen så blev det ännu en gång en kändisspotting... Denna gången var det denna mannen jag/vi såg:

Har ju varit en bra vecka kändismässigt sätt haha...

Nåja nu är jag hemma igen och har precis kastat ut Christofers skor från balkongen på 8e våningen hehe...
Ja den kan ni ju fundera på en stund haha

Fars Dag!

Som ni vid det här laget vet så har jag två helt underbara söner, de två bästa och underbaraste sönerna en pappa kan önska sig.. Det gäller de båda och det hoppas jag att de vet och att de känner ifrån mig..

Och nu har en av dessa två underbara söner, Mathias, gett sin kära far en liten Fars dag present..
Vad jag fick?
Han tyckte att jag skulle ha senaste CD med VOLBEAT i orginal
Omslaget till Volbeats nya skiva
Jätteglad blev jag faktiskt... Och som ett litet tack så lägger jag in hans favoritlåt ifrån nya skivan.. Och den är ju lite passande också när man har fått en liten present ju hehe..


Och till sist till både Christofer och Mathias...
Jag älskar er mina underbara söner....

Trött på vissa personer..

Lördag idag och det dröjde lite innan jag bloggade idag.. Men har varit fullt upp någorlunda idag... Eller ja, jag tog igen lite sömn och sov tills jag vaknade.. Eller jag somnade på soffan igår kväll och vaknade kl 5 imorse och tog mig då in i sängen och somnade igen för att vakna lagom till runt 12 slaget..

Var ute ett tag då jag bl a käkade kombinerad frukost/lunch/middag som blev en gyrostallrik.. Körde hem en runda kastade mig på soffan en liten stund för att sen hämta upp Mathias och hela hans resepackning... Jag ska köra honom till stationen imorgon där de ska träffas för att åka tåg in till Kastrup för vidare resa till Stuttgart.. Så vi har tillbringat kvällen tillsammans och jag försöker att inte visa att jag kommer sakna honom mycket och är nervös/orolig.. Får hoppas att månaden går snabbt iaf för min del hehe...

Just nu tittar vi på This is England.. Har även kollat runt på nätet på lite kläder.. SÅ jävla sugen på att köpa lite nya kläder, men mest av allt vill ja tatuera mig, tatuera mig mycket mycket.. Älskar känslan och få se det färdiga resultatet på min kropp.. Många så otroligt många idéer till min överkropp.. Mina armar..
Fan att man inte har pengarna till det.. Fast jag måste ju ändå dit i alla fall till någon som kan gadda dit en stjärna nummer 16 på mitt ben.. 
Varför det undrar ni??  Jo för på benet har jag en MFF tatuering där det finns en stjärna för varje SM guld som Malmö FF har tagit, och ja.. Nu måste jag ju lägga till en stjärna till ju... Nu när de tagit ett nytt SM guld..

Nåja får väl se när det blir av...

Överskriften?? For me only
Tydligen är visa offline bästa sättet för vissa..



Hur man omvandlar laserturken till något skoj på fotboll

Laserturkens två kommenterar var ju bl a att klippa hans tung och göra kaos..
Innan och under Malmö FFs guldmatch mot Mjällby så kom bl a dessa två sånger fram hehe

GÖRA KAOS
KLIPPA TUNG


Kändisspotting...

Kändisarna vi lyckades se under dessa 24 timmar. Men bara en av dem i Stockholm och det är han som heter som den stad han är ifrån typ haha


El Stockholmo..

Det verkar som om de flesta läsare glömt bort mig bara för jag har varit i Stockholm???

Nåja jag är precis hemkommen i alla fall.. Det har varit en riktigt trevlig tur..
Fast natt-tåg och sovkupé är kanske inte en höjdare.. Det var inte många timmars sömn under natten på väg upp till Stockholm.. Det lät, det skakade, man flög fram och tillbaka i den lilla bingen och smålampor på panelen som lyste upp som en jävla sol haha...
Nåja väl framme på Stockholm Central så käkade vi frukost på ett av alla matställen på centralen...

Vi fick sedan en liten rundvandring på centralen för att sedan få titta till vakt och bevakningscentralen och det var hårda killar men det var mycket glimt i ögat och humor haha...

När vi var klara med vårt besök tog vi en liten promenad ner till Plattan och gallerian där och gick omkring lite där, såg bl a ett par sjukt snygga Converse på Foot Locker... Nåja.. Vi promenerade därifrån tillbaka mot stationen och tog och käkade lite lunch inne på Jensen's Bøfhus där det intogs en god biff.. Problemet därefter var att vädret var pisskasst med regn och inget att göra de tre timmarna som var kvar tills vårt tåg skulle gå, så vi promenerade omkring inne på centralen och undrade lite när ordningsvakterna skulle komma fram till oss och undra varför vi irrade omkring på området hehe.. Men vi satte oss och drack lite kaffe och lite goda kakor och till slut fick vi tiden att gå och tillslut kunde vi gå ut på perrongen och äntligen fick komma upp på tåget..

Till en början var det ganska slött på tåget och internetuppkopplingen med det mobila bredbandet fungerade om man säger det snällt pissdåligt, så jag somnade en stund.. Men å andra sidan resten av resan höll Putte och jag på att pissa på oss av skratt tack vare en mamma och hennes dotter...
Tror hon nämnde minst 200 gånger att de skulle på kalas när de kom fram och så fick vi lärt oss att man behövde inte ha klänning på sig när man gick på kalas haha... Hon tjatade något på sin dotter också att dottern skulle sova på tåget så hon orkade vara vaken på kalaset, och hon tyckte att trycka i dottern godis proppat med socker skulle få dottern att sova bättre haha... Och putte och jag satt och kommenterade halvtyst hela tiden och skrattade så vi nästan satt och vred oss i plågor i stolsraden framför haha...
Svårt att förklara det roliga här och så här men vi hade skitkul i alla fall och resan gick lite bättre haha...

Men nu är jag i alla fall hemma igen och det är rätt skönt och ska bli skönt att sova i sin egen säng i ett sovrum som är tystare och lugnare haha...

Hmm på söndag är det dags för Mathias att sticka iväg till Stuttgart... Fortfarande blandade känslor, men det är ju faktiskt bara för att jag kommer sakna honom ju hehe....

Nä det får väl vara slut för denna gången...


God natt

Någonstans mellan Malmö och Stockholm är jag/vi just nu..
Men riktigt var är jag inte så hundra på men vi rullar i alla fall
Två whiskey senare får det väl vara dags att försöka sova snart så därför kommer jag in här och säger godnatt till er kära läsare.. Nästa inlägg blir nog inte förrän vi är på väg hem om det nu inte blir ett mobilbloggande emellan..

Kändis Hehe;) Fredrik Lindqvist från Hassa...

Kändis Hehe;) Fredrik Lindqvist från Hassan och Värsta språket på TV synlig så Malmö Central Hehe


Kallt i Stockholm?

dsc01252 (MMS)

Kallt i Stockholm?


Onsdag idag va?? Sjätte gången

Jaha då var det onsdag.. Det är tur jag har mina färdiga överskrifter för de olika dagarna, för annars skulle jag ha varit helt vilsen på vilken dag det är.. Dagarna rusar iväg så jag knappt hinner med hehe..

Dagen på jobb? Hmm ja, vad har jag hunnit med idag??
Ja du... En liten komplicerad flytt som vi lyckades ro i land, vi la bara ner typ 33% av verksamheten haha.. Men det löste sig och allt blev bra till slut... Annars har det bara varit småpysslande haha.. Men dagen har gått i rasande takt och det blev +1 timme idag med haha.. Tur man kan jobba ihop lite plus på flexen haha... Eller ja.. gått i rasande takt, det fanns en stund vid 11.15 när det kändes lite segt och jag längtade till lunchen... Kan bero på att jag kände mig hungrig hehe.. 
Kan väl inte påstå att det var någon kulinarisk höjdare när det gäller lunchen, men en Findus Tacopaj och knäckebröd var ändå inte helt fel hehe..

Nu sitter man hemma och bara njuter av tystnad och kvällen hehe, får kanske kolla vad man ska ha med sig till Stockholm också... Lilldatorn får kanske med så man kan blogga lite, men får väl se hur det blir med det..

När jag kom hem och startade datorn hade jag fått ett mail (hrmpf nä jag hade fått mer än ett, men det var bara ett som var intressant) som gjorde mig glad, så när jag är klar här så funderade jag på om man kanske skulle svara på det hehe... Nä kära vänner, låt inte fantasin flöda nu hehe..

Någon med kunskaper om Stockholm som vet om det finns några intressanta butiker och liknande i närheten av centralstationen?? Ligger det någon McD och/eller BK i närheten? Eller någon annan bra med billig mat?? Hoppas på några tips under kvällen hehe..

Nä nu var jag nog klar för den här gången.. Får väl se om jag dyker in fler gånger..


Lite tankar om förr...

Tänkte tillägna en låt till en väldigt speciell person.. Nä det handlar inte om henne jag pratat om innan... Detta handlar om ett förhållande från förr, som var tidvis smärtsamt då men som slutade i en otroligt varm och nära vänskap.. 
Låten är nog oväntad för det flesta, både vad det gäller artist och musikstil, men lite av känslan som jag kände allra helst i slutet av det förhållandet, även om jag till mesta del ser tillbaka på det förhållandet nu med värme i hjärtat.. För även om det slutade som det gjorde och blev som det inte skulle, så fick jag en underbar vänskap.. Men får väl påpeka, om ni inte förstått det av orden innan, detta är inget jag känner nu, men när jag surfade youtube och hittade denna så kände jag igen känslan och delar av orden... 

Nog svamlat haha... Till dig som låten är tillägnad.. Tack för du finns.. Du är en underbar vän och du har gett mig många av mina bästa minnen i livet...


Tisdag idag igen 5

Ytterligare en tisdag har kommit och snart även gått..
Sjukt trött idag.. Vet inte om det beror på att jag varit på jobb nästan 10 timmar idag..??
Men det har varit en bra dag på jobbet idag, en bra dag som start på resten av mitt liv.. Vill passa på att tacka för alla kommentarer i min blogg.. Tack för ni finns..

Har varit rätt lugnt på jobbet idag, eller ja.. Lugnt och lugnt, det har varit att göra men inte så mycket störande moment, så har jag väl uttryckt det lite mer rätt hehe..
Har bl a lagt in 50 användare till vårt nya passagesystem, och nu ska jag bara se till så att vi får kortskrivaren också så att man kan göra korten lite snyggare också... Har lite idéer på hur det ska se ut också... Så det ska säkert bli bra när det är färdigt.. Gillar ju att hålla på med lite grafiskt ju.. Måste försöka se till så att vi kan få en billig men hyfsad digitalkamera också, fast kom ju just på att chefen redan har en så det försöket får jag nog lägga ner skulle jag tro.. Hmm man skulle kanske sätta sig framför PS lite och se om man kan göra upp ett litet prov på hur kortet skulle kunna se ut.. 

När jag körde hem så hämtade jag upp Mathias hemma hos mig för att köra honom hem till sin mamma.. Hmm lite oro i magen, för på söndag åker han till Stuttgart och stannar där en månad.. Det är den halvan av mig som är lite hönspappa (fast borde väl bli tupp-pappa??) som känner så, den andra halvan tycker det är en jättechans för honom att komma ut lite och samtidigt få lite utbildning.. Så tro inget annat än att jag är bara glad för hans skulle ju... Och förhoppningsvis går månaden snabbt, i alla fall från min sida sett hehe...

Själv så åker jag ju till Kungliga Hufvudkommunen på torsdagkväll.. (ja det är Stockholm jag menar), man får väl hoppas att vädret inte ställer till det allt för mycket bara, eftersom jag hört att det snöar rätt bra i de trakterna.. Inte så så att jag skulle vilja bli strandsatt i Stockholm över helgen.. Så snön får gärna hålla sig undan iaf till fredagnatt typ...

Hmm var det något mer?? Hmm nä tror inte det.. Jo förresten något viktigt jag måste visa er ju hehe.. Så att ni inte glömmer det.. Vadå?? Jo detta
Ja då avslutar jag väl för denna gång, vi får väl se om jag återkommer lite senare med fler inlägg eller om det stannar vid det som jag skrivit här idag..
Men avslutar i alla fall med:

Sanningen är tydligen borta och svår att få fram

Ett sista tjat om den sk MsX.. 
Eftersom jag nu fått reda på att hon varit ute och festat med sin väninna och som sällskap hade hon enligt det jag fått reda på även sin pojkvän med sig... Det ställer ju givetvis en massa andra frågor, men förklarar ju även så mycket.. Men jag kommer inte skriva så mycket om det egentligen.. Men å andra sidan så kan hon ju inte säga något denna gången för nu har jag tagit reda på fakta på det sätt som jag kan... Det klagade hon ju över sist...

Jag sms häromdagen men har givetvis inte fått något svar.. Hade jag väl inte förväntat mig egentligen..

Men de minnesgoda kanske kommer ihåg ett inlägg där jag frågade om jag bara var ett tidsfördriv... Det har ju visat sig nu att jag tydligen var det.. Så hennes ord om att inte såra mig, och att alltid vara ärlig tja det var väl en lögn gissar jag, lika stor lögn som att hon ville träffa mig och att hon tyckte om mig.

Sa till min goda vän och arbetskamrat A idag att, det bara bevisar att det inte går att lita på någon, i alla fall inte för mig när det gäller kärleken... Murarna kommer bli tjockare, murarna kommer att bli högre, dörren kommer att vara skyddsklass 3 precis som alla 22 låsen på dörren...
Just nu är det bara de som finns i mitt hjärta redan som får vara innanför murarna..
Så många gånger lurad, så många gånger sviken och risken finns ju att det blir så igen om jag öppnar mig, så varför ska jag öppna mitt hjärta igen??

Så som avslutning vill jag skicka en hälsning till MsX.. Tack för din ärlighet, tack för din tillit, tack för att du inte sårade mig...

Och eftersom du inte alltid förstod mina skämt kanske jag ska tillägga att den meningen var IRONI...


Nu ska jag gå vidare med mitt liv, och skulle det vara som så att uppgifterna jag fått är fel så är det som så att du ändå kära MsX har svikit mig..

Kan fan inte låta bli..

Firat med några bira nu..
Firat nu med några whiskey..
Lyckan är total..
Skulle kunna skicka en passning till
vissa med tanke på resultatet
men jag håller på det..
Bara så jävla lycklig

SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD

Innan match hade jag inget att säga för jag var så jävla nervös..
Nu efter matchen har jag knappt något att säga heller men jag är så jävla lycklig..
Tårarna rinner av glädje så jag knappt kan läsa vad jag skriver..
Malmö FF
Malmös bästa lag
Skånes bästa lag
Sveriges bästa lag
Så jävla skönt och så jävla passande på 100 års jubileet..
Nu är det dags förprisutdelningen...
Fan vad avundsjuk jag är på alla som är på plats
Fan vad lycklig jag är för GULDET

Jag har i veckor inte vågat ta ut något i förskott
Men nu är vi vid målet...
Vi är SVENSKA MÄSTARE

Det var längesedan jag var så jävla glad och lycklig...

Har inte så mycket mer att skriva just nu...
Fan vad gött..
SM GULD

Alla läs mina ord
VI ÄR BÄST.. BÄST I SKÅNE.. BÄST I SVERIGE

2-0 Agon M. Tårar igen

2-0 Agon M. Tårar igen


1-0 Jiloan Hamad Tårar igen

1-0 Jiloan Hamad Tårar igen


Hymnen spelas inför match och mina tårar r...

Hymnen spelas inför match och mina tårar rinner


Nervös


Fortfarande tyst..


Nääää

Jag kan inte skriva så mycket just nu.

Dagens låt...


4 öl och en pizza..


Precis hemkommen från Hassan där Mathias och jag tog oss vars en pizza och två öl.. Märket på ölen kanske inte blir så svårt för er att gissa haha...
Nu sitter vi i soffan med vars en dator samtidigt som vi tittar på Number 23 på Tv4..
Pizzan var väl inte den godaste jag ätit, men det är inte så ofta de är det hos Hassan men ölen gled ner som välgörande olja längs strupen och som en liten mild god olivolja smörjer den själen för stunden..
Fast egentligen har jag inget som borde smörjas när det gäller själen, för jag har bara givit och inte gjort något fel, och jag vill i sammanhanget passa på att tacka Emma för hennes varma ord i mitt första inlägg denna lördag..
Är väl egentligen mest sur och besviken.. Men hur hemskt det än låter så är jag nog rätt van...

Hmm det var nog det jag hade jag ville skriva om.. Tror jag i alla fall.. Blir i alla fall en ny avslutningsbild i bloggen idag... Får väl se hur länge jag har den kvar då hehe..

Lite Diazepam för själen III

Är väl egentligen vad jag skulle behöva nu... Jag får givetvis mina doser av mina underbara söner, och med Christofer även från Emma och det är jag så oerhört tacksam för, och det hoppas jag att de vet och känner. 

Antagligen är det mycket med tankarna på min mormor, morfar och min styvfar som sänker själen lite idag, men även det som jag skrev om i första inlägget för dagen.. Men det är bara att bygga upp murarna igen, ännu en gång låsa portarna med alla lås som finns.. Inte släppa in någon nära innanför själen och hjärtats murar.. Men samtidigt har jag ju känslan att det är det jag vill, men jag vill ju inte bli "lurad" sårad ledsen igen..

Äh vet inte vad jag skriver om egentligen?? Eller menar mer att jag yrar totalt.. Visst finns det kvinnor jag skulle vilja dela en natt med, visst finns det kvinnor jag skulle vilja dela en vecka med, visst finns det kvinnor jag skulle vilja dela månader med.. Visst kan någon av dessa vara någon som jag även skulle vilja dela ALLT med, eller så är det någon annan som finns där ute.. Någon som är känd för mig, eller totalt okänd, men vi eller kanske bara jag, har inte sett henne, eller sett henne som så än...

Visst svamlar jag bra... 


Minnen, tankar, längtan, saknad



Godmorgon Lördag...

Idag har jag väl fått reda på, hur tänker jag inte berätta, att det jag funderade så mcyket på igår och det som har hänt.. Jag vet att hon lever i alla fall, och att det är hon som valt det som är situationen nu, och jag ska inte bry mig så mycket om det längre... Sen kan hon komma i efterhand säga hur mycket hon vill att jag inte har alla fakta eller vad det nu är hon brukar säga.. Men hon har valt tystnaden, hon har valt tystnaden mot mig, och jag ska inte tänka så mycket mer på det.. Är det så hon vill ha det så ska jag inte vara den som är den...

Sist fick jag reda på att hon inte hade möjlighet att ta kontakt för de saker som hade hänt, men nu VET jag att hon har haft möjlighet att ta kontakt.. SÅ det är hon som gjort valet, så det är helt klart hennes förlust i så fall... Det är hon som valt bort lugnet som hon säger hon sökte.. Synd bara att hon väljer sluta på detta sättet... och inte på ett ärligt sätt, och att hon väljer bort något som skulle kunnat bli otroligt bra, och jag vet då att hennes ord inte var att lita på.. Även om hon sa att hon aldrig skulle ljuga för mig och att hon aldrig skulle såra mig...

Glöm inte.. Det var du som jagade efter mig...

Det är bara dags för mig att bygga upp muren igen, denna gång högre och tjockare kanske...

Nog skrivit om det nu fortsätter lördagen...

Dagens Smilband


Fredagen har kommit

Lite sent inlägg och har väl inte haft så mycket att blogga om den senaste tiden egentligen.. Händer kanske inte så mycket i livet just nu, eller det händer ju mycket men ja.... Det är frågan vad som är intressant att blogga om och vad jag tycker jag vill blogga om...

Dagen på jobb har varit rätt som vanligt.. Möte på förmiddagen, lite pyssel med bygget och lite annat... Slutade idag vid typ 1645 då jag stack jag och hämtade Mathias för han kände för att vara hos sin gamla pappa i helgen.. Fast han stack iväg ganska snart för han skulle på bio också hehe... Men nu sitter han här bredvid och vi youtubar lite musik, allt från Madness till Volbeat och AC/DC haha.. I skrivande stund är det Volbeat Gardens Tale..

Annars är det mycket prat tankar och nervositet inför söndagen... Och det kan egentligen beskrivas med tre bokstäver:
Mer om det vid annat tillfälle för just nu vill jag inte prata om det speciellt mycket...

Mycket tankar snurrar ändå i skallen även om de inte borde, det är mycket tankar på varför det blev som det blev och varför det är så tyst.. Vad det var som hände.. Vet att det kanske inte borde finnas, men saknad finns där och en viss längtan, men går in för att intala mig att det inte är mitt fel.. Nåja.. Får väl släppa det för denna gången i alla fall..

Haft huvudvärk nu från och till i tre dagar och det stör mig så infernaliskt..

Nu har jag kommit in i svammelstadiet igen.. Så jag tror jag avslutar detta inlägg för denna gång...

Här finns mitt hjärta, här finns min själ


Torsdagen före fredagen III

Då var det torsdag.. Och min hjärna är total tom precis som innan.. Vet inte om det beror på att jag känner mig helt slut i kropp och skalle och till viss del i själen.. Men samtidigt så känner jag inte mig jättedeppig, men ändå något som gnager som jag inte riktigt kan sätta fingret på.. Men det är väl många bäckar små kanske??

Nåja.. Dagen på dagis höll jag på att skriva.. Men menade givetvis dagen på jobb har varit bra haft hyfsat mycket att göra också, det är bara en lätt malande huvudvärk som stört tillvaron hela dagen..

Nåja det jag sysslat mest med är att få till en resa med några kollegor till Kungliga hufvudkommunen på ett studiebesök på en bevakningscentral.. Vi ska åka dit i nästa vecka och allt är nog klappat och klart nu.. Vi åker på torsdag kväll med natttåget till Stockholm och är framme arla morgonstund.. Tillbringar dagen där och åker hem på eftermiddagen igen och är tillbaka i Malmö på fredagkvällen.. Ska bli kul även om jag kanske föredragit att flyga..

Efter jobb så kände jag att jag inte orkade med någon matlagning hemma så det blev en chinabox bestående av kycklinggryta och ris... Men det var gott...

Gud vad detta inlägg känns, hmm hur ska jag beskriva det?, lite tamt, men nåja.. Det får bli vad det blir..

Vaknade lite sent i morse, och skulle hämta mamma.. Skulle hämta henne 06.55, jag vaknade 06.40 men hämtade upp henne 07.00 så det var rätt bra marscherat i alla fall...

I morgon är det fredag och lite som vanligt så är inte mycket planerat... Är väl mest funderingar att komma ifatt i sömn, skalle och kropp..

Nä tror det får bli det lilla inlägget för idag, blev inte så mycket igår heller då jag var lite upptagen med lite tekniska problem på jobbet.. Lyckades lösa dem igår, men högst tillfälligt, så systemleverantören fick komma dit och han hade suttit och hållt på med det mellan 23-04.. Han ringde mig för en liten stund sedan och det var problem igen, men denna gången behövde jag lyckligtvis inte ta mig dit.. Får hoppas Z löst det och att han inte behöver ringa mig igen för det är nog snart dags för bingen för mig..

Nä blev kanske ett rätt hyfsat långt inlägg ändå..





Det var kanske dumt gjort av mig...

Det var kanske dumt gjort av mig men nu är det ju gjort och svart att göra ogjort och gjorde det själv så jag kan inte skylla på någon annan. Nåja. Saar såå


Onsdagsbloggen

Skulle egentligen sätta mig och försöka knåpa ihop ett litet blogginlägg, men får väl lägga det på is för jag ska iväg till jobb och försöka rätta till lite tekniska problem hade jag tänkt.. Men återkommer säkert..


Snart fredag igen??


Give in to me...


Dont take me for granted


Hmm...

Jag vet inte om jag ska skriva att jag hoppas ni sett denna eller att jag hoppas att ni inte sett denna...

Tisdag idag igen 4

Tisdagen har rusat förbi i rasande fart idag och det har varit lagom fullt upp på jobbet idag.. Har väl inte så mycket att skriva idag heller så jag vet inte varför jag börjar skriva hehe...

Men får försöka få ihop några rader till i detta inlägg men vad ska jag fylla ut dem med haha...
Vi skulle egentligen haft möte imorgon på Swedbank Stadion, men tyvärr, i alla fall för min del, blir det mötet flyttat till annan plats... Attans också hehe...

Dagens mat har bestått av Pusta-korv så det är inget stort att skriva om heller hehe...

Varav denna torka?? Jag vet inte, har inget i skallen just nu, jag mår helt okej och har inte så mycket deppigheter att skriva om så ja det är kanske det som fattas.. Samtidigt är jag ju inte über-lycklig heller så det finns inte heller där för att krydda mina inlägg.. Svår balansgång haha.. Samtidigt så skulle jag kunnat ta en bloggpaus, men det känner jag inte heller för haha... Virrig och svår?? Ja ibland är jag det hehe..

Något att klaga på?? Njaee inte precis.. Skulle väl vara det faktum att jag inte hittar de byxor jag vill ha haha.. Och det är ju ett litet I-landsproblem haha..

Nä man kanske skulle titta lite på TV istället haha...

Måndagen efter söndagen.. SEX

Måndag idag, och det märktes väl lite imorse när jag försökte vakna till liv.. Var lite svårt att komma till liv riktigt.. Men jag var på jobb 10 min innan jag har min normalarbetstid så jag kan ju inte kla haha..

Lyckats bli klar med det mesta av månadens debiteringar också och det känns rätt skönt... Och det har varit en helt okej dag på jobbet idag.. 
Har ju inte blivit skrivet så mycket idag, men det har sina randiga själ och rutiga orsaker.. För det första så beror det på den kraftiga PMS jag haft idag pga Malmös match mot Brommapojkarna... Har näst intill mått fysiskt dåligt innan matchen... Och som jag brukar säga.. Fotboll är inte en sport på liv och död.. Det är betydligt allvarligare än så..

Men direkt efter jobbet idag körde jag och hämtade upp Mathias och vi stack och käkade lite för att sedan sticka hem till Christofer och Emma för att kolla matchen.. Som vanligt en mycket trevlig kväll i familjens gemenskap... Och det skadade ju inte att Malmö vann över Brommapojkarna med 4-0.. Då kan nerverna hålla sig lugna fram till söndag i alla fall då det är dags igen...

Och egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om idag.. Malmö vann och det var ju det viktigaste idag hehe.. 

Ärligt talat TOTAL WRITERS BLOCK idag... kan inte komma på något vettigt överhuvudtaget, man ska nog ta sig till sängen och sova istället... Man kan ju alltid hoppas att skrivarkonsten kommer tillbaka imorgon???

Imorgon är det i alla fall massagetid på jobbet som gäller och det är ju alltid något att se fram emot.. 

VA FAN TOTALT TOMT I SKALLEN IDAG haha... På vägen hem hade jag mycket jag skulle skriva om haha...
Nä fan nu får jag ju sluta.. haha


Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0