En måndag som denna.....

Funderar jag på vad jag ska skriva för något. Det är måndag och en ny arbetsvecka har tagit sin början. Det blev förvisso en kort dag på kontoret idag för jag skulle på ett möte på eftermiddagen. Men fick gjort det mesta jag skulle på förmiddagen och på vissa sätt var det en mycket bra förmiddag.

Som sagt möte hela eftermiddagen, men innan det var det lunch med stekt fläsk och löksås. Måste säga det är en personlig favorit, även om jag gärna tagit några remsor knaprigt fläsk till hehe.
Om själva mötet har jag inte så mycket att skriva om. Men jag var i alla fall hemma närmare 16-tiden.

För de hungriga i lägenheten serverades det idag tagliateli och köttfärssås. Inte alls så dumt.

Hmm mycket mer är det väl inte att skriva om skulle jag tro. Tatueringen läker fint och längtar redan till nästa gång när det nu än sker. Som jag nämnt tidigare så är det på fredag dags för Mathias att gå under nålen (för första gången) och vi får väl se om han låter sin pappa följa med och insupa dofterna hehe eller om han tar med någon kompis istället.

Jaha vad ska jag nu skriva om? Tja jag hade ett lite överraskande samtal men var en misstagsringning typ haha. Nåja man kan inte ha tur jämt haha. Better luck next time Frankie haha

Nä ni kära läsare nu får ni klara er själv en stund för nu avslutas detta inlägg.

Puss och Kramen


Söndag igen.

Då har den där söndagen kommit igen. Och hoppas att ingen glömt ställa tillbaka klockan idag??

Vaknade tidigt och redan kl 08.00 satt jag uppe och undrade vad denna dag skulle bjuda på.

Christofer undrade om vi skulle spela golf. Men jag tyckte inte det var en sådan bra idé för min tatuerade arm var lite öm och svullen. Christofer stack it iaf och var smart nog att bära golfbagen 18 hål på sin tatuerade axel haha. Nåja viktigaste var ju att han fick göra det han ville idag hehe

Själv fick jag för mig att jag skulle låta min mamma få den stora äran att bjuda mig på frukost idag, men snäll som jag är bestämde jag mig för att förvarna henne lite vilket medförde att jag för en gång skull ringde och väckte henne i stället för tvärt om haha.
Men jag fick mig i alla en skön promenad i ett väder som nästan kändes som en dag i mars när man känner att nu kommer snart våren.

Nåja väl hemma hos mamma så blev det lite frullefika och kaffe. Samt ett besök av min moster och innan jag gick så kom min kusin och mina kusinbarn.

Nåja väl därifrån hämtade jag upp Mathias och vi körde till Mobilia. Primärt för att försöka bota Mathias clown-skräck haha. Det gick runt en clown som delade ut glass. Jag tänkte att vi går inte därifrån förrän vi träffat på clownen. Dette hände tillslut och till min besvikelse var clownen någon tjej i typ 13 årsåldern men Mathias såg ut som han drog en lättnadens suck haha.

Efter det körde vi till B&W och traskade runt där lite och såg en mössa jag ville ha men snålade mot mig själv;(
Efter massa strul med det ena och det andra hamnade vi på Stippes där bi käkade lite för att sedan avsluta med att köra Mathias hem.
När jag själv kom hem möttes jag av Christofer som var och vände haha.

Vid 18-tiden kände det som om klockan var 22. Tur var att jag upptäckte det annars hade jag nog kommit i säng lite väl tidigt haha

Nåja det var väl det om dagen och har väl inte mycket mer att skriva om förutom jag nämnts och citerats i tidningen idag och nämnts som typ källa i TV-sändningar haha och haft lite trevligt smsande

Del av skägget försvann idag hehe. Men enligt vissa har jag nog inte rakat av tillräckligt haha

Hörs snart igen

Puss och Kramen


Ja just det... Något jag skulle berätta mer om ju..

Jag har ju varit ute på en liten tur idag som ni kanske läst om tidigare.. Och det lät ju som om jag hade åkt jättelångt eftersom jag åkte Skånetrafikens Gula Regionbussar hehe.. Men då kan jag ju upplysa allmänheten om att de bussarna kan man åka inom Malmö också hehe.. Och det var det jag gjorde idag..

Jag började med att ta bussen hemifrån till Södervärn (i en sådan grön buss) och där käkade jag en fralla, drack en Red Bull och rökte en cig för att sedan hoppa på buss 130 mot Lund (Det var alltså den gula bussen hehe)
Och när jag åkt en stund med den så kom jag till hållplatsen efter Sydsvenskan-huset och där hoppade jag faktiskt av.. Så ni ser.. Jag var fortfarande i Malmö..

Känns som jag brer på och drar på en massa haha... Jag har idag varit och skaffat mig nr 14 hehe.. Jag har varit och gaddad mig idag.. En helt underbar känsla då det var så länge sedan sist.. Vad jag tatuerat in? Kommer till det snart haha.. Eller ja, det är väl lika bra att lägga in den bilden nu då hehe..


Och jag njöt av varenda sekund av hela sessionen.. Väl spenderade timmar och ja, det var längesedan jag kände  mig så avslappnad och harmonisk, så lugn och så i fas med mig själv.. Jag var så avslappnad att jag vid flera tillfällen antingen slumrade till eller höll på att somna... Finns fan inte någon bättre terapi för mig tror jag..

Och jag kan verkligen rekommendera han som tatuerade mig.. Edvin heter han och Studion Edvin Art.. Besök gärna hans hemsida. Och den kommer du till, om allt funkar, genom att klicka på hans bild här ovan..

Så det var väl det som har hänt idag.. Jag har varit uppe tidigt och jag somnade tidigt igår.. Och sedan har jag väl varit i studion mestadelen av dagen.. Nu ligger jag på soffan och tittar på Så mycket bättre och sneglar ner på min (inplastade) tatuering och längtar efter att få släppa ut den..

Tills vi hörs igen
Puss och Kramen..

På väg... Igen,,,

Och gula bussar fortfarande bättre haha.

Så avslappnat jag haft. Mer om det sen hehe

Puss och Kramen


På väg...

Och Skånetrafikens gula bussar är mycket bekvämare och trevligare att åka än stadstrafikens gröna haha

Puss och Kramen


Fredag idag... Idag är det fredag...

Och som det syns på bilden är jag trött. Ja om bilden gått att ladda upp. Så ni slipper bilden haha.

Men det är fredag och det hjälper en del ju hehe. Dagen har varit en bra dag och varit fullt upp hela dagen och har hunnit med det mesta idag i alla fall.

Väl hemma då har jag och Christofer käkat och jag fått se hans tatt på nära håll. Mycket snygg och hans idé på sin fullsleave är en cool idé. Lätt avis på den hehe

Jaha det var det och imorgon är det lördag och jag längtar väldigt dit hehe.

Har väl inte mycket mer jag vill skriva om idag. Inte just nu i alla fall haha så jag avslutar väl här och nu....

Puss och Kramen


Tattoo... Christofer

Måste ju dela med mig av Christofers nya tatt..
Otroligt bra och snygg blev den...
Roliga är att jag hade tittat på samma motiv innan
och hade den på min funderar-lista, men nu stryks den haha..

Se och njut:


Till någon... Kanske hehe...

Eller så gillar jag bara låten... hehe
Puss och Kramen



* * * * *

Allt känns så tungt jag går runt här i tystnaden.
Ensam i kärlekens hus.
Jag fingrar på bilder med minnen av oss.
Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar.
I hjärtat finns bara du.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Nätterna plågar mig, stirrar i taket.
Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.
Finns det nån annan,
finns det nån annan nu ?

Finns det nån annan,
nån annan som älskar dig så som jag?
Försökte att nå dig igår men du sa:
"Lämna ditt nummer och ha en bra dag".

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Hmm.....

När två omålade (civila) polisbilar samt en MC-polis (totalt 5-6 pers) stannar en bil på gatan känns det väl inte helt som en vanlig poliskontroll???


Egentligen borde man kanske...

Egentligen borde man kanske vara duktig och skriva ett lite längre inlägg än de korta jag har kört med de senaste dagarna...
Men å andra sidan varför ska man vara så duktig jämt??

Men ska väl skriva några rader så får vi se hur många det är när jag avslutar inlägget...
Har som vanligt inte så mycket att skriva om eller ja vill skriva om.. Ja ni känner igen storyn hehe..

Fullt ös på jobb i alla fall och nu har i alla fall halva veckan gått och jag kör hårt de sista två dagarna, rakt in i kaklet.. Och längtan till lördagen blir större för varje dag som går fram till lördagen..

Men samtidigt så längtar jag efter helgen där man ännu en gång ska göra ett försök med att återhämta sig och bli pigg.. Har ju inte lyckats så bra de senaste helgerna precis, men vem vet: Even I can be surprised.. Man ska ju ha tron men i detta fallet är den kanske inte så stor egentligen.. Hjärnan är helt slut och känns som om den inte riktigt hinner återhämta sig som jag skulle vilja att den gjorde..

Nå vad ska jag mer prata om då??
Tja imorgon ska Christofer gadda sig, vi får väl se om han bjuder på en bild så jag kan visa den här på bloggen.. Och då tål det ju faktiskt att nämna att nästa fredag (alltså inte i övermorgon) så är det dags för Mathias att få sin första gadd, och samma sak önskar jag där eller ja hoppas att jag även där kan få en bild som jag kan visa upp här på min blogg.. Det blir Christofers andra och Mathias första (som jag nu såg att jag redan skrivit)

Något annat då?? Nja hade ett långt och trevligt samtal på jobb idag, skönt när man kan sitta ner och prata ut om lite allt möjligt och allra skönast är det när man känner att man inte är ensam om att känna som man känner om vissa saker...

Hmmm ja det har ju blivit några rader ju, får väl se om jag orkar trycka fram några till. Fast det börjar kännas lite tomt i skallen och det kliar inte i fingrarna så mycket längre.. Det kan ju betyda att det jag ville ha ut denna gången har fått komma ut och samtidigt vill jag ju inte slita på tangentbordet allt för mycket.

Så man kanske skulle avsluta då? Något foto blir det inte idag (alla ni som ropar JIIIPIIIE - Jag hör er haha) men å andra sidan så har jag ju gjort en ny header och där är ju den senaste bilden typ...

Vi hörs säkert imorgon igen..

Puss och Kramen..


Tisdag...

Fullt ös hela dagen, men utan skrivklåda.

Imorgon kanske??

Puss och Kramen

2011-10-25 @ 22:33:40 Permalink Allmänt Lämnade spår (0) Trackbacks ()


Den där måndagen....

Har varit en bra men hektisk dag. Men känner inte för att skriva något speciellt idag.

Inga ord som trängs i min gom idag. Ganska tomt. Chili con carne har serverats till de hungriga här hemma idag.

Imorgon är det tisdag och en helt annan dag haha

Längtar tills på lördag hehe. Nä nog om det. Orkar inte skriva mer idag.

Puss och Kramen


Ja just det

Mathias på Mobilia


Nu var det söndag igen

Och med rejält med sömn känner jag mig bättre idag, så det är ju alltid något att glädja sig åt en söndag som denna hehe.

Vaknade vid 11-12 tiden av att min moder ringde mig och frågade om jag kunde köra henne ut till stugan. Sagt och gjort, det var bara att stiga upp. Hon sa att det inte var någon brådska så det slutade med att jag fastnade på Äntligen Hemma först hehe.

När jag lämnat av henne i stugan så passade jag på att köra till Lidl och panta lite flaskor och passa på att köpa lite ingredienser till Chili con Carnen som jag tänkt att Christofer och jag skulle ha idag.
Efter det så körde jag hem om Mathias och hämtade upp honom innan vi körde ut till stugan där mamma precis var klar med gräsklippningen (vilken tur haha). Körde henne hem och Mathias och jag transporterade oss vidare till Mobilia där vi gick runt lite och tittade på kläder och böcker och så lite mer kläder innan vi stack in på Malmborgs så han kunde köpa lite snabbkaffe.

Alltid trevligt att strosa omkring så med en eller båda sönerna med lite skitsnack och så haha

Nåja väl klara på Mobilia körde jag honom hem och fick samtidigt reda på att Stoffe inte skulle äta hemma. Så det blir lite rester för mig idag och chili imorgon istället.

Nu var det inte mycket mer härifrån för denna gång. Skulle mest komma in och säga allt kännas bättre idag om någon undrade och kanske oroade sig hehe

Puss och Kramen


Fel håll idag..

Eller jag vet inte...

Känns inte bra idag.. Haft en olustkänsla sedan tidigt i morse och den har fortsatt hela dagen..
Kan inte sätta fingret på det, men det är väl en summering, en summa summarum av tankar och annat från de senaste veckorna.. Liten strid som pågår inombords

Låter kanske jättestort, men är väl inte så farligt egentligen men tillräckligt för att må lite kasst...
Men gör allt för att dölja det i vardagen.. Eller döljer gör jag ju inte eftersom jag skriver om det här men jag tror och hoppas ni förstår hur jag menar..

Striden inombords är mycket att jag vill prata om det men jag vill inte prata om det.. Äh det.. Glöm det..
Vissa saker känns så jävla uttjatade, vissa saker vill jag inte berätta, andra saker ja där vet jag inte..

Det är väl bara en sådan dag gissar jag och imorgon är en annan dag...
Nu tror jag att jag ska göra något som det är väldigt sällan att jag gör, i alla fall på helgerna.. Jag ska gå ut och ta mig ett bloss, och jag är glad att jag numera kan göra det utan olustkänslor som var där för ett par år sedan..

Förlåt ni fått lyssna på gnället, men å andra sidan har ni ett val att låta bli att läsa och jag är glad att ni kommer in här och läser..



With Love and Hell Fire
Puss och Kramen

Fredag, fredag, det är fredag idag fast snart slut

Och har väl inte mycket att skriva om egentligen... Jobbet har gått bra idag, det enda med jobb är väl att det under kvällen skett en skottlossning utanför..

När jag kom hem så blev det lite gott att käka och sedan plocka undan lite.. 
Vid 18 som kom Christofer hit med sällskap och de skulle spela FIFA på Ps3..

Och som ni märker har jag mängder att skriva om just nu haha... Det står helt still i skallen vad det gäller skrivandet idag.. Så jag tror inte det blir mycket mer vettigt skrivit än det som står här nu..

Gör ett nytt försök imorgon..

Saar såå
Puss och Kramen

Ett litet "at work" foto

Är ju ändå fredag haha


I med och motgång tillsammans....

Ja mitt älskade Malmö FF har spelat idag i Europa League mot Metalist. Resultatet var väl inget att glädjas åt, men förlust med 4-1 för Malmö verkar vara ett gångbart resultat om man vill spela på matchen.

Spelet var väl inte speciellt värmande, och som vanligt är det så att motståndarna utnyttjar, till skillnad från Malmö, sina chanser. Tyvärr kan man inte vinna på bollinnehav. Det är målen som räknas.

Men egentligen är det inte förlusten eller Malmös spel och misstag som gjorde mig mest besviken. Nä det som gjorde mig mest arg och besviken det är ni jävlar på läktaren som kallar er själv för Himmelsblå supportrar som i 76e och 86e minuten bestämde er för att lämna läktaren och gå hem. Va fan gör ni på matchen egentligen?? Man stöttar sitt älskade lag i med och motgång från första minuten tills domaren blåser av matchen. Kan ni inte ställa upp på det: STANNA HEMMA FÖR FAN.

Vet det är starka ord men just nu HATAR jag er och ni gör mig mer ledsen, besviken och arg än vad spel och resultat gjorde. Hoppas jag aldrig mer behöver se er på Himmaborgen igen.
Hade jag varit på ståplats hade jag med glädje stämt in i sången om pinsamma sittplats.
Må Lössen från tusen kameler hemsöka era könsorgan....

Nog om det. Älskar den sång ståplats körde i slutet för viss TV-publik hehe

Himmelsblå Kärlek

 


Kan inte låta bli;)

Jag måste bara dela med mig av denna:


Ett inlägg i mängden??

Ja då var det en ny dag och en bra dag på jobbet..
Inte så mycket att skriva om det egentligen..
Mat som intagits idag är paj..

Hösten har kommit med stormsteg med kyla, blåst och regn...
Men vad ska jag då skriva om idag egentligen?? Tja jag vet inte..

Hade även idag ett upplägg vad jag skulle skriva om men när jag sätter mig framför tangentbordet så blir det liksom blankt i skallen..
Jag hade tänkt att jag skulle berätta om hur det är att fastna i något och varna för hur dumt det kan vara att göra det om man fastnar i fel saker och fel tankar..
Vad som händer om man håller fast vid saker för länge och vad som händer när man stoppar undan tankar och känslor i sin lilla ryggsäck.. Hur dåligt man då kan må och hur jobbigt det kan vara när man känner att man sitter själv med allt utan att man tror att någon orkar lyssna eller bryr sig..

Nu är det som så att det oftast finns någon person som vill och orkar lyssna och bryr sig, kanske har den personen svårt att berätta det eller så har man svårt för att läsa av de signalerna..

Jag hade själv tur när dödsfallen drabbade min närhet och min styvfar och mormor gick bort med typ en veckas mellanrum.. Jag kände mig så ensam tyckte jag och kände att jag fick stoppa undan alla känslor och sorg jag kände för att jag skulle vara stark inför min mamma.. Men jag var inte ensam, men jag fattade det inte alltid då.. Det fanns mina älskade söner som fanns där för mig på sitt sätt. Där fanns Angelica som försökte vara där så mycket hon kunde för mig då. Och min kusin som vid tillfällen avlastade mig vad det gäller min mamma.. 
Jag vet inte om jag någonsin har tackat dem för det de gjorde, både aktivt och i det tysta.. Men jag hoppas att jag gjorde det och att de kände hur mycket jag uppskattade det..

Men samtidigt så vågade eller ville jag kanske inte släppa ut allt utan jag stoppade undan så mycket i ryggsäcken under denna tiden.. Samtidigt som jag gick in i en liten kris i det förhållande jag hade då och lät väl mycket av den sorg jag kände för förhållandet plus den sorg jag kände för mina nära som gått bort gå ut över henne i våra diskussioner och bråk.. Jag har förstått det i efterhand, plus att jag var rädd att förlora det stöd jag kände jag hade. Det får jag väl be om ursäkt för

Jag höll, som många av er kanske vet, på med i många år att bara packa och packa om min ryggsäck med känslor tankar och liknande tills den var överfylld och det slutade med att jag satt näst intill gråtande på jobbet och bara tänkte att jag pallar inte längre.. Det slutade med en tur till farbror doktorn, piller och ett antal många samtal med en kurator.. Det hjälpte mig mycket men jag var nog lite korkad och slutade med både piller och med kurator lite väl tvärt och tidigt när jag kände att jag mådde bra..
Det känns ibland som om jag borde varit i alla fall hos kuratorn ett tag till.. Och så tror jag att min kropp saknar lite substanser som bl a dopamin..

Hmm det blev ju ett litet inlägg ändå men ändå inte med det upplägg som jag hade tänkt mig från början.. Och det kanske ses som svammel och helt ointressant, men det är min blogg soo live with it.. hehe

Vet inte ens om jag fått fram det jag ville ha fram haha... Hur mår jag då? Tja mår som jag förtjänar?? Nä mår väl hyffsat i alla fall och klagar egentligen inte allt för mycket.. Visst många saker kunde varit bättre, och visst det nya saker som ligger och gnager inombords och det är väl antagligen där min trötthet bottnar i.. Det kan bara bli bättre och vissa saker av det som gnager kommer inom en relativt nära framtid försvinna och förhoppningsvis aldrig komma tillbaka.. Andra saker.. Ja det är även det inget som jag vill prata om här i alla fall, ja det löser sig tillslut det också.. Tiden läker alla sår eller vad det så fint heter haha..

Nä nu har jag nog tömt ut allt inombords för denna gång och jag lovar att jag nu ska sluta svamla..

Jag hade ju tänkt att jag skulle reta någon eller glädja någon annan att lägga in ett foto, men har inte hunnit med det idag så det fick bli ett snapshot när jag sprang förbi haha.. Håll tillgodo.. hehe



Tillslut tack till alla er som betyder så mycket för mig på ett eller annat sätt... Finns här för er förevigt
Puss och Kramen
(nu är mitt svammel slut haha)



Knappt jag vet vilken dag det är

Men jag tror att det är tisdag fortfarande. Käkade när jag kom hem. Det blev lasagne om ni undrar😉

Men efter det så somnade jag. Just nu känns det bara som om min hjärna varit vaken, min kropp varit vaken i 72 timmar. Lite av det som jag förr brukade beskriva som att jag var så otroligt trött i själen. Riktigt varför vet jag egentligen inte. Men på något sätt har jag jag känt det komma krypande en tid nu.

När vi har medarbetarsamtal på jobb så brukar chefen fråga om man lyckas återhämta sig på helgen. Jag brukar med självklarhet alltid svara ja. Det hade jag inte svarat om jag jag fått frågan nu.

Finns väl en del jag stoppar undan just nu. Men jag måste bara se till att jag inte begraver det, för då vet jag hur det slutar. And I dont want to go down that road again. Eller så är det att jag denna gång är bättre på att sätta upp masken vid de tillfällen den behövs??
Sedan är det ibland svårt att förklara för vissa så att det blir förståligt utan att verka korkat. Tror inte jag lyckas alltid.

Hade egentligen ett mer innehållsrikt inlägg jag funderade på att skriva, men eftersom jag just nu inte orkar starta upp datorn och det är lite jobbigare att skriva på telefonen blir väl detta inlägg så långt. Men har samtidigt så många ord och så många tankar som trängs inom mig. Tur jag har en stor kropp😉

Ska väl passa på och tacka Angelica för en komplimang jag fick av henne igår. Sen om hon vet att jag tog det åt mig som komplimang det vet jag inte haha. Men vet hon menar saker när hon säger något och därför värmde det det där lilla extra.
Även passa på att tacka en annan lite mer långväga kollega för vad som sades när vi var på möte på stadshuset. Nu tror jag inte den personen läser här. Men tack i alla fall.

Nu har det varit lite paus i skrivandet. För även om min mamma gått i pension så jobbar hon extra på sin gamla avdelning på SUS. Så jag körde henne dit. Vilket gör att jag kommer lite tidigare till jobb imorgon vilket inte är så dumt haha. Men som lök på laxen så blev det en bild också. Till vissas glädje, till vissas illska (? Haha) och så alla de som inte bryr sig haha

Men nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om. Men innan jag avslutar så vill jag framföra följande:

• Tack för ni finns (ni vet vem ni är hoppas jag)
• Jag finns här för er (hoppas ni också vet vem ni är)
• Älskar er förevigt (ja samma parentesinnehåll igen haha)

Nu var jag klar.....

Puss och Kramen


Skulle man???

Skulle man skriva något mer idag ja då skulle man kanske kunna skriva att älskade Malmö FF vann idag med 1-0 och tog ett skutt upp till fjärde plats. Den plats som i allsvenskan kallas för bronsplats haha.

Inte mycket mer att skriva om idag. Hjälpt A med att uppdatera hennes ajfån. Annars har det varit en seg dag tycker jag. Trött

Och för de hungriga serverades det köttgryta och ris

Och nu funderar jag på lite sömn.

Puss och Kramen


Twitter

Nu föll man för den också haha... Vet vem jag skulle kunna skylla på som skickade inbjudan men står över det haha..

Mitt Twitterflöde kan följas här till höger om man inte har ett twitterkonto själv för då kan jag ju följas där genom hehe

Nä nu fortsätter vi här

Puss och Kramen


Ska man skriva något en söndag?

Jaha ännu en söndag har anlänt (eller ja den är ju nu egentligen på väg mot sitt slut). Tycker de där söndagarna kommer så ofta.. Tänk om fredagarna kommit lika ofta haha

Söndagen började egentligen innan jag somnade och blev en natt med massor av konstiga drömmar som jag inte tror jag varken kan eller vill utveckla här i bloggen;)

Nåja när jag väl vaknade var klockan typ 10-11 och när jag väl kom till frukostdags var tyvärr kylen lite tom så det fick bli att värma två kanelbullar i micron haha.

Sedan var det dags efter lite navelluddspill att bege sig till stugan för att stänga av vatten och tömma lite tankar (nä inte mina tankar haha utan vattentankar hehe). Det tar ju lite tid att tömma en varmvattenberedare, men man kan ju alltid slappa i fåtöljen under tiden hehe.

Nåja väl hemma så tyckte jag det var dags för lite mat för mig och Christofer och dagens rätt blev vars en "tårtbit" av skink och ost paj och en bit av bacon och kantarellpaj. Inte alls så dumt faktiskt.

Nja mycket mer finns det väl inte att skriva om idag. Imorgon är det jobbdags igen.

Tänkte väl avsluta med att antingen toppa inlägget för mina läsare, eller förstöra det haha. En ny bild hehe från soffslöandet.

Saar såå!

Puss och Kramen


Malmö Fotboll Förening (MFF) - DIF (Ljuggården)

1-0 till de himmelsblå

Måste vara skönaste segern på länge.
Förutom vinsten, Wiltons snygga mål, Ponnes spel och Dahlins räddningar så var nidramsorna mot Dif sköna. Lika skönt som när Dif-klacken börjar sjunga klippa tung som en nidvisa och hela MFF klacken börjar sjunga samma sång hehe

To day is à good day to live.


Tjat är bra ibland...

Och därför så klämmer jag till med fyra egobilder bara för att retas haha.. Det är ju ändå fredag...



Som sagt fredag idag, eller ja i alla fall 20 minuter till så jag får skynda mig hehe...
Tog en liten sovmorgon idag och var på jobbet vid 08-tiden och fick gjort vad jag skulle innan det var dags för ett litet CCTV-möte.. Efter det mötet var det dags för lunch och sedan gick eftermiddagen åt att göra en fredagsinfo till Trafikrummet och skicka iväg diverse rapporter..

Har väl varit en dag på jobbet med blandade känslor.. Finns en del gnyende just nu och har en liten oro att det inte ska sluta bra.. Men som vanligt har det funnits ljusa stunder på jobbet med.. Givetvis..

Nåja vid 16.30 orkade jag inte mer utan bestämde mig då för att hålla helg, men hade tjuvstartat lite innan genom att göra det sista av fredagens arbete med Volbeat dundrande ut ur högtalarna på kontoret.. Nice..

På vägen hem så körde jag in om blå kiosken och köpte en kycklingkebab och åt den med stor aptit för att sedan givetvis bli proppusmättus.. Och när jag precis hade tänkt lägga mig ner i soffan och slappa lite så ringde Mathias och undrade om jag kunde köra honom till ett ställe, och givetvis ställde jag upp på det.. Om inget annat för att träffa drulen en stund hehe..

Annars har kvällen gått åt att titta på TV och uppdatera ajfånen till version 5.0.. Tog ju sin lilla tid, men nu ser det ut att vara på sluttampen...

Imorgon händer det mycket... Jag ska i alla fall på fotboll med sönerna och två till.. Gratisbiljetter tackar man inte nä till hehe.. Det är dags för den uppskjutna matchen mellan Malmö FF och de hemlösa från Stockholm..  Får väl hoppas att det hela går lugnt till.. Källor säger ju att det kan finnas en "hotbild" mot matchen..

Det är ju förvisso inte det enda som hände i Malmö under lördagen, orkar väl inte dra så mycket i det för jag har varit på möten om det, har skrivit info till trafikrummet om det, men för att dra det kort, ska man lita på de uppgifter jag har fått så bör man kanske ta det lite lugnt om man funderar på att ta en långlördag i Malmö centrum.. Men hoppas att uppgifter och farhåger är överdrivna och det blir en lugn lördag.. Men ja får väl läsa sydsvenskan.se imorgon och se om det finns någon utveckling att följa haha..

Nä nu har jag väl inte mycket mer att skriva om tror jag.. Angående de fyra fotona (eller tre och en omgjord) så hinner man ju med en del i hissen om man bor på 8 våningen hehe...

Nu ska jag väl kasta mig i soffan en stund.. Skulle kanske varit lite trevligt med sällskap och jag vet ju något sällskap jag skulle kunna tänka mig, eller hmm sorry dålig svenska, NÅGONS sällskap jag skulle kunna tänka mig..

Men vi hörs säkert snart igen och jag klarade att skriva inlägget på 10 minuter hehe...

Puss och Kramen...

Ännu en kanske

Har inget speciellt att skriva om idag heller. Egentligen mest för att det inte hänt något speciellt idag för jag har suttit i ett möte hela förmiddagen och sedan lunch och sedan möte hela eftermiddagen.

Men å andra sidan har det funnits bra stunder ändå. Haha nä det andra har inte varit dåliga stunder.

Så därför får ni nöja er med ännu ett foto och vetskapen om att det serverats chili con carne här hemma för de hungriga själarna hehe

Och nu tittar jag på ett avsnitt av S.O.A och jag överlåter er åt ert öde med mitt foto muahahaha

Puss och Kramen


Ännu en dagens Frank

Blir inte mycket bloggande idag heller. Har haft en bra dag idag. Vissa saker till och med bättre än bra haha.

Som sagt ork att blogga idag inte stor. Jobbat mellan 07.00-19.00 så ni får nöja er med ännu en hemsk dagens Frank.

Puss och Kramen


Dagens Frank

Blir inte så mycket till inlägg ikväll. Bara ett hemskt foto. Men alltid retar det någon. Varit en jättebra dag idag iaf.


Oj då

Nu blev det inget skrivit igår.. My bad.. Men kan bero på att jag efter kommit hem från jobb somnade på soffan och sov typ 2 timmar..
Finns väl inte så mycket att skriva om gårdagen, det var jobb, jakt på son och lite så men inte så mycket att skriva hem om.

Idag så ska jag hälsa på någon som kanske kan göra att tillvaron blir lite bättre hehe..
Får väl se om det blir av, hoppas det och att allt blir som jag hoppas men inte tror haha..

Nä nu får jag fortsätta här... Vi hörs kanske senare igen..

Puss och Kramen

Söndag igen...

Det är fan vad snabbt dessa söndagar kommer.. 
Man går hem från jobb på fredagen och smack så är det söndagkväll..

Nåja idag har varit en helt okej dag, inte för att jag har gjort speciellt mycket.. Somnade lite sent igår (eller i morse) så jag sov till lunch idag.. Har sedan mest varit lite wordfeud och slappande, stack iväg och handlade lite mat till idag och främst dricka, det var helt torrlagt på den varan förutom kranvattnet (som förvisso inte är att förakta)

Så egentligen har jag inte mycket mer att skriva om idag, men ville väl mest komma in och säga att jag lever, till glädje för vissa och kanske inte för vissa haha, vad vet jag..

Haft samtal från jobb också men tur för mig så gick det att lösa per telefon..

Borde kanske sätta mig och skriva lite på min berättelse, men får väl vänta tills jag känner att inspirationen kommer krypande ordentligt.. Ibland känner jag lite komma krypande men då är det svårt om man sitter i bilen eller är på jobb, och när jag sen kommer hem är den som bortblåst, men jag har inte gett upp tanken, och jag har ju ingen tidsfrist ju hehe.. Men det kommer säkert mer.. Och det är ju faktiskt mer skrivit än den del som varit publicerad här på bloggen..

Fick ju inte skrivit om gårdagen så mycket igår förutom mina hatkänslor haha.. Men Mathias och jag var i alla fall en runda på Mobilia och tittade runt lite, och hittade en del snygga farfarströjor på Dressmann så får väl titta om jag känner samma för dem när lönen kommer.
Efter det så stack vi som sagt till IKEA och bara för att käka köttbullar haha. Inget möbeltittande överhuvudtaget.. Men det är alltid lika trevligt att sitta och käka middag med någon eller båda av ens söner..

Nåja nu har det blivit några rader i bloggen och jag tänkte nu njuta av ett glas cola..

Puss och Kramen

Odi et Amo

Ibland blir jag lite överraskad över känslor som ibland kan bubbla upp inom mig hehe.

Och idag bubblade det upp en blandning av avsky och hat.
Allt detta på IKEA när Mathias och jag intog en mellan-köttbullar med mjölk att dricka. Och de känslorna kom fram när en kille satte sig vid något bord bort vänd mot mig p g a hans sätt att äta och (vissa delar av) hans klädsel. Och att det från första mattugga till han ställde sin bricka satt en klick bea i hans mungipa.  Men kommer inte gå mer in på det. Inte här i alla fall haha. 

Och Odi et Amo är latin som betyder Jag hatar och jag älskar.

En stund sedan igen

Glömt skrivandet en liten stund, men här kommer i alla fall ett litet inlägg. 

Gårdagen blev det inget skrivet. Hade båda sönerna här hemma och det kändes så bra hehe.
De satt förvisso och spelade FIFA12 mestadel av tiden. Men värme och kärlek kändes. 
Så när jag gick och la mig kändes det underbart skönt med "huset fullt" :)

Nåja när jag steg upp i morse så hördes det snarkanden från två håll i lägenheten och kändes väldigt orättvist haha.

Men jag kom iväg till jobbet och det blev en hel del gjort och absolut vissa trevliga saker, händelser och samtal.
Allez in allez en bra dag på jobbet;). Me like

Nåja väl hemma så var det tomt och jag la mig på soffan och slöade lite till Christofer kom hem. Då käkade vi och sedan blev det att kolla Sveriges match mot SoumiFinland. 1-2 för Sverige vilket ju var bra. Samtidigt som vi tittade spelade vi WordFeud mot varandra och även Cross Fingers. 

Mathias är inte här ikväll och Christofer gick precis och jag har nog inte mycket mer att skriva just nu, så jag återkommer en annan gång hehe

Puss och Kramen

Onsdagens mosiga händelser

Idag kom jag verkligen upp i tid och var på jobb redan lite efter 7..
Tänkte att då kan jag överraska A.. Men då var han sjuk... Snacka om snopet haha..

Morgonen var först ett litet kort möte och sedan var det dags att försöka få gjort det sista vad det gäller det jag skulle göra till Farbror Blå så att de kunde komma och hämta det..
Eller ja det blev Tant Blå som hämtade det, eller ja tant och tant hehe...
Men de verkade som de var nöjda med sakerna och blev lite överraskande twist på det hela..

Ja ja nog om det
Massage har det blivit idag också, och jag måste säga att det var behövligt.. Känns som att hela ryggpartiet samt axlar och nacke har känts som en spänd fiolsträng...

Vid hemkomst blev det en dinner for one idag och blev inget upphetsande precis..
En stund senare gjorde jag det dumma och somnade en stund på soffan..
Nåja vaknade tillslut och har sedan kollat lite på TV och lyssnat på lite musik..
Lite irländskt faktiskt... Me like..

Ja mycket mer var det väl inte jag skulle skriva om idag men återkommer väl imorgon igen, tror jag hehe

Puss och Kramen

Tisdag idag??

Ja det är väl det...

Har väl inte så mycket att skriva om och allt för mycket ordbajsande blir det nog inte för jag orkar inte starta datorn och jobbigt att skriva långt på ajfånen.

Nåja, jobb idag har väl varit rätt fullt upp med att flytta någon möbel och lite småmöten men det stora har varit att få ihop lite material till Farbror Blå. Knappt halvfärdig så bara fortsätta imorgon;)

Vid hemkomst så var det dags för mat och det blev gryta för Christofer och kyckling för mig. Efter maten firade vi vår gemensamma namnsdag och samtidigt Kanelbullens Dag med ja ni gissar rätt; Kanelbulle hehe.

Det var väl alles för idag. Tittar på House nu men funderar på sänggång.

Hörs säkert snart igen.

Puss och Kramen


R.I.P

Vi böjer våra huvuden för att hedra vår broder.
Tack Andreas för allt du har gjort för Malmö FF.

Andreas Nilsson
1910-2011


Tänk om man varit.....

.... Lite modigare:/

Samtidigt som jag hoppade av bussen hoppade en tjej av. En sån pärla hon var. Långt hår och otroligt vackra ögon. Hon gick mot min trapp och tänkte att vi kanske iaf får åka hiss tillsammans. Men hon skulle in på MKB områdeskontor.

Kanske sista gången jag ser henne men hon sitter ändå fastbränd på näthinnan.

Tänk om man varit lite modigare

Puss och Kramen


Kort dag

På jobb iaf men flexen får ta smällen i stället för plånboken;)


En bild för dagen

Jag
Varken mer
Varken mindre

Söndagens ankomst, eller ja..

Det är ju en stund sedan som söndagen gjorde sin ankomst förvisso, men jag sov lite länge idag, men å andra sidan så somnade jag ganska sent också.. Helt omöjligt att sova, först frysa på med täcket, sedan svettas av med täcket..

Hmm man borde uppfinna ett täcke som elektroniskt styrde allt det där haha.. Tempen nere på 38.4 så det går väl åt rätt håll, annars får jag göra mitt bästa med att jobba med feber i alla fall hehe..

Just nu är Christofer iväg och spelar match.. Han lyckades komma upp alldeles själv haha.. Grattis.. Och jag håller tummen stenhårt i hans match mot Bunkeflo.. Samtidigt står Mathias väska här bredvid och stilla doftar efter hans match i fredags hehe..

Annars har det väl inte hänt så mycket mycket idag... Legat och tittat på feelgood serien Från Lark Rise till Candleford haha.. Jaa det händer att jag tittar på den ibland... Mest när jag inte har något annat speciellt att göra eller titta på hehe.. Och det kan jag ju göra nu medan jag väntar på att min mamma ska dyka upp

Hmm just nu gör någon något i huset som med jämna mellanrum gör att jag känner vibrationerna genom golvet upp i soffbordet och fram till tangenterna på lappisen.. Antingen slår de i dörrar ordentligt eller så står de med en slägga och slår i väggarna haha... Inte bra att vara nyfiken haha..

Hmm om man skulle ta och köra hantlar lite?? Var ett tag sedan nu och borde komma in i vanan igen ju hehe.. Same procedure hehe.. 15 gånger med 13.5an och sedan 30-40 gånger med 5an... Ger en ganska bra pump.. Och man får ju använda sig av det man har hemma hehe.. I alla fall tills jag har råd med träningskortet..
Skulle vilja börja med spinningen igen.. Och gärna komma in i den positiva trenden jag hade ganska länge där med spinning 2-3 gånger i veckan och styrketräning 1-2 gånger i veckan.. Vill bli V-formad igen haha..

Näha nu skriver jag nog mest för skrivandes skull.. Skulle kanske lägga den energin på att skriva mer på min berättelse?? Mathias har i alla fall gett mig lite tips på vad jag skulle ha med, får hoppas jag kommer ihåg det när jag kommer så långt hehe..

Vi hörs snart igen

Puss och Kramen

Och så kom det igen....

Tempen börjar närma sig 40....

Vad händer????:(


Lördagen i förskingringen...

Då var det lördag.

Fredagen ingen större höjdare med en feber över 39 där det blev nerbäddad i soffan och frös.

Natten har varit frysa, badat i svett, frusit. Och sen blev det alltså lördag och jippie tempen var precis under 39. *suck*

Nåja nu ligger jag i soffan och tittar på Skavlan. Fryser lite, men mest om fötterna haha.
Ligger här och tänker på någon, någon som skulle kunnat hålla om mig, som jag kunde hålla om..

Tänkte först skriva något vidare men hade bara riskerat låta bitter och det vill jag ju inte haha. Jag vet om det haha. Andra också. Nåja haha nu hoppar vi det haha. Är ni nyfikna får ni väl höra av er och har ni tur berättar jag hehe.

När fan ska mina jeans jag beställt komma????

Nu börjar svamlandet så kanske ska avsluta haha

Hoppas ni vet vem ni är för jag vill ha er i mitt liv för evigt på ett eller annat sätt.

Puss och Kramen



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0