Onsdagens arroganta intåg

Varför arrogant? Jo för jag väcktes imorse haha

Korta updaten om jobbdagen? Tja, huvudvärk, en del bärande och konkande av bord och stolar, stel i ryggen typ, men allt har varit en bra dag.

Efter jobb var det hem och vänta på att Christofer skulle höra av sig om vi skulle på matchen idag där Malmö FF mötte AZ Alkmaar. Det blev så. Egentligen inte råd men ja.
Mathias skulle också gå på matchen men han gick med sin mamma istället:).

Vad kan jag säga om matchen? Tja efter att Christofer och jag fått druckit lite öl så kom vi upp på läktaren på Roys Hörna och jag får säga att jag tycker Malmö spelade bra hela första och i paus stod det 0-0 men kunde varit både 1 och 2-0 till Malmö.

Andra halvlek var det ett mer böljande spel och Alkmaar tog över mer och mer, men även om Alkmaar vann hemmamötet med 4-1 kämpade Malmö hårt i slutet även när paniken började komma och det holländska topplaget kunde inte spräcka Malmös nolla. Bland annat genom stabilt försvarsjobb av Ponne och kvalificerade räddningar av Johan Dahlin och matchen slutade 0-0. MFFs första poäng

Christofer och jag vinkade till Mathias och deras mamma och de vinkade tillbaka hehe. Efter matchen så skulle tre spelare avtackas i Malmö och grabbarnas mamma lämnade lite tidigare för att möta upp Mathias och Christofers småsyskon och Mathias satt ensam kvar. Såg nästan lite synd ut om honom. Fast kanske bara pappahjärtat som kände så hehe. Tittar ni på bilden nedan så "ser" ni honom hehe.

Efter matchen så träffades vi alla utanför vår utgång och fick ge Mathias en varm kram hehe. Våra vägar skiljdes och utanför O'Learys delades Christofer och min väg och jag promenerade vidare hem.

Och nu ligger jag på soffan och skriver detta totalt förvirrade inlägg haha. Känns som om det inte hänger mycket ihopa så jag tror jag avslutar detta inlägg med att jag älskar mina söner över allt annat.

Hörs snart igen

Puss och Kramen


Dagens Frank

Trött huvudvärk ont i rygg och kropp. Men annars är det bra hehe.


Lite kul.. Hehe


Tisdagen kom även denna vecka

Det var kanske inte helt oväntat.. Den dagen är ju en av de dagar som brukar dyka upp varje vecka...

Blev en snabb uppstart på morgonen då jag vaknade lite sent, men var på min plats på jobb vid 8 tiden.. Var inte en superdag idag, där jag känt en konstig psykisk stress inombords.. Känns som om det är mycket just nu och är rädd att jag ska hamna i en låsning.. Men so far so good.. Men känner det också för jag är helt slut i skallen när jag kommer hem..

Nåja.. Vi fick börjat med förberedelser av flytt av trafikrum idag och blev klara med det och kan förhoppningsvis påbörja hela flytten imorgon.. Får väl hoppas det...

Finns väl inte så mycket mer att berätta om arbetsdagen egentligen, kan ju berätta att jag åt Janssons Frestelse till lunch idag, och den var god även om det fattades lite Jansson i den om man säger så hehe

Efter jobb så stack jag iväg till Edvin och pratade lite med honom.. Samtalet blev väl lite längre än vad vi båda hade trott haha.. Men när vi börjar prata tatueringar så om inget annat så börjar det glöda i Edvin och hans ögon hehe

Väl hemma så blev det lite mat och ja tyvärr så somnade jag sen som en klubbad säl.. Vaknade en timme senare och har nu mest förhoppningen att jag ska kunna sova i natt.. Känns som om man skulle behöva lite ledighet.. Men julen är ju tyvärr en arbetsgivarhelg i år..
Men ansökte i alla fall om semester den 23 december (är ju en normal full dag) för det är ju då det ska ut och handlas julklappar och det är ju inte så kul att ge sig ut när man slutar jobba så det kan vara bra med en semesterdag plus att det blir lite av en långhelg då ju..

Men nu har jag nog inte mycket mer att skriva om egentligen så jag tror att jag avslutar för denna gång haha..
Men jag lovar/hotar jag återkommer haha

Puss och Kramen

Måndag igen..

Blir nog inte så mycket skrivit, men å andra sidan är detta ju det tredje inlägget idag.. Alltid något eller hur..

Var på jobb redan vid 7-tiden imorse, men det berodde mest på att vi skulle ha APT på morgonen..
Men som jag skrev i början på inlägget så blir det inte så mycket skrivit idag skulle jag tro, inte i detta inlägg.. Har en krypande känsla i kroppen och tror mig veta vad det beror på.. 
Det är julen som kommer krypande i kroppen.. Vad skoj kanske ni säger, nja inte i detta fallet... Det krypande beror på att det är oron för att få ihop allt, att vilja köpa vissa saker i julklapp... Men kanske inte har råd..

Jo jag vet att jag har underbara söner som är väldigt förstående men det är inte det det hänger på, det är min egen inre tillfredställelse, eftersom jag älskar att ge..

Jag har nog lyckats få ihop det jag ska köpa, men får som vanligt vänta tills den 23 dec och köpa det och hoppas att det jag har tittat ut finns kvar då..

Nä detta är inte skrivit för att ni ska sitta och tycka synd om mig eller så, absolut inte... Jag ville bara försöka förklara känslan inombords..

Jag vill också kunna ligga i genomsnittet att kunna köpa julklappar för totalt 6 000 kr (eller ja kanske inte just den summan, men inte behöva tänka så mycket på vad det kostar..)

Skit samma och nog om det.. Det brukar lösa sig på något sätt.. Har en tanke som skulle kunna hjälpa till lite men ska bara bli färdig till att ställa frågan...

Annars har det varit en helt okej dag och finns väl inte mycket mer att skriva om det så jag vet inte vad mer jag ska skriva om.. Hmm jo jag kan ju nämna min önskelista (Och för min del är det ju både till julafton och juldagen, då jag fyller år) kanske haha

Zlatans Bok
Maffiakrig (också en bok)
Jack in a (tin)box (Jack Daniels)
Replika (kan ni ju fundera på haha)
JackDaniels Shotglas
Det som Mathias försöker få tag i (nä vet inte vad det är men vet jag vill ha det ändå haha)
Jacka (speciel one)
Volbeat senaste DVD

Ja det finns nog mer, vet att jag tänkt på mer men kan inte komma på vad det var just nu haha så får väl återkomma med det i så fall haha.. Och egentligen så har jag en gigantisk lista på böcker jag skulle vilja ha hehe
Och NEJ inte pocketböcker...

Nä nu blir det inte mer skrivit idag Vi hörs snart igen
Puss och Kramen


Ibland är det väl tydligen så att man inte ska förstå??

Ibland är det kanske inte meningen att man ska fatta?

Men det är alltså 2011 och ganska snart 2012 och det är fortfarande tillåtet i Sverige med tidelag...
Jag har vetat att det inte fanns en lag mot det, men nu äntligen ska de lägga fram ett förslag att det ska bli olagligt att sätta på sina djur.. 

Va fan, borde inte det varit förbjudet för länge sedan? Eller allra helst aldrig varit tillåtet??
Det är ju sjukt....

Och varför vapnet är som bild till inlägget, ja det får ni själv gissa och lista ut...

Min tid - Mitt liv


Allt har sin tid och det här är min tid. Jag är inte den lilla fisken som simmar under den stora, jag skapar min egen skugga.

Om inte jag tror på mig själv - vem ska då göra det?
Om inte nu - när?



Jag drar ett streck i sanden, här och nu. Hit men inte längre. Det som varit okej innan, är inte okej längre. Nu är min tid. Det här är mitt liv, inte ditt.

Negativ energi har inget i mitt liv att göra. Jag bryter mig fri och går min egen väg.

Jag litar på mig själv.

Inget som livet placerar i min väg skrämmer längre. Jag lever min dröm eller är på väg emot den, det finns inget annat. I varje situation finns ett val.

Jag är en stolt människa, ingen dörrmatta som andra kan torka fötterna på. Jag står upp för mig själv.

När andra tvekar tar jag ett steg fram. När andra ger upp letar jag nya lösningar. När andra tittar bakåt blickar jag framåt. När andra viker ned sig står jag rakryggad. Bättre göra någonting än ingenting. 


Allt jag varit med om i livet vänder jag till bränsle, energi och konstruktiv målmedvetenhet. Det som hänt mig har inte knäckt mig, bara gjort mig starkare. Jag går med huvudet högt.

Mitt liv avgörs inte av mitt förflutna, utan av mina val. Bättre att lägga tid på att skapa något nytt än att försöka laga något som gått i tusen bitar.

Jag har bestämt mig. Jag vill leva ett liv som jag är stolt över. Jag har styrkan att börja om igen.

Jag vet vad jag vill. Underskattar du mig kommer du att få ångra dig. Slåss med en tjur och du får smaka på hornen.

Jag ska bli det jag är född till att bli. Jag orkar, jag kan, jag vill. Jag känner energin komma. Allt jag behöver finns inom mig. Rak i ryggen. Stolt och glad.

Det här är min tid. Mitt år. Det här är mitt liv!

Helt blåst...

Ja så känner man sig i alla fall när man är ute..
Det blåser ju lite om man säger så... Gällde att få in benen snabbt i bilen för dörren bestämde sig för att stänga sig väldigt fort, väldigt av sig själv så att säga.. Men jag klarade det och på sin höjd fick jag tånaglarna klippta haha

Idag då? Ja lite längre sovmorgon idag till typ halv 11 och upp för frulle.. Sedan hamnade jag på soffan men somnade inte i alla fall hehe.. I alla fall inte förrän vid 14-tiden haha.. Sedan hörde Mathias av sig och det blev dags för Mobilia igen haha.. Så jag hämtade upp honom och vi hamnade på Mobilia och på Kniv & Gaffel där vi köpte oss vars en måltid.. Kycklingfilé för mig och pasta med krabbsås för Mathias... Precis lagom mätt (tror jag hehe)

Sedan tog vi oss en liten vandring och hittade väl något förslag på julklappar.. Det är tur att jag inte har så många att köpa julklappar till.. Men så som jag är så skulle jag vilja handla så mycket till de som betyder något i mitt liv, men ja med begränsad plånbok så...

Var inne på Akademibokhandeln och tror jag ska se om jag kan få mamma att anamma min önskelista vad det gäller böcker.. Zlatan boken och så den som heter Maffiakrig (om Malmö).. Får väl se hehe
Hittade nog julklappen till Christofer också men får väl se om jag delar den med min mamma för att få ner kostnaderna.. Christofer önskar sig i år inte pengar som har varit brukligt de senaste 10 åren hehe.. Nä i år har han uttryckt en önskan om en pryl haha...  Jag frågade honom vad en pryl är för något, men det vet han inte haha

Ja som sagt har inte hänt så mycket idag.. Förrutom Mobilia med Mathias har jag ju bara gjort en massa andra roliga saker som typ betala räkningar hehe.. Nåja nu är det i alla fall gjort för denna månaden..

Har nog inte mycket mer att lägga till, inte just nu i alla fall, men jag lovar att återkomma när jag kommer på något hehe...

Saar såå så länge
Puss och Kramen

Lördagen som den var..

Tänkte försöka få ihop ett litet inlägg, förutom mitt förra om saknaden efter min älskade mormor..

Somnade på soffan igår och det gjorde att jag vaknade lätt frusen och förvirrad på soffan imorse vid 10-tiden så jag hade två val, antingen in och kasta mig i sängen och kura in mig under täcket.. ELLER stiga upp och duka fram lite frulle.. 

Ni som känner mig kanske blir överraskade när jag skriver att det jag valde var att stiga upp och duka fram lite frulle haha... Jo det är faktiskt sant. Scouts Honour.. (eller hur det nu stavas haha)

Sedan blev det mest ta det lite lugnt och jag ställde fram lite adventsstakar i fönsterna som alla andra duktiga svenskar haha.. Men tog det egentligen bara ganska lugnt, snackade lite i telefon med min mamma. 

Intressant så far?? haha Tänkte väl det haha... Nåja vid 15-tiden så fick jag ett litet sms från Mathias att han var vaken och frågade om vi skulle ta en runda på Mobilia, sagt och gjort så blev det, så att jag kunde komma ut lite också hehe.. Hämtade upp honom hemma hos hans mamma och vi körde sista biten till Mobilia där vi började på Stadium, sedan Dressmann, för vidare till Intersport och vidare till H&M för att sedan vandra tillbaka till Stadium..
Oj jag glömde visst en inplanerad drickapaus mellan Intersport och H&M haha där det inköptes snus och en cola..
Om det blev något handlat? Ja faktiskt.. Mathias köpte en väst, en T-shirt och tre par skjortor och en mössa och en halsbuff (typ).. Själv kom jag hem med en ny mössa och ett par nya handskar... 

Nåja helt plötsligt började Mobilias högtalare berätta att de stängde affären så vi var väl tvugna att ta oss ut därifrån.. De blir så kinkiga om man stannar kvar efter att de har stängt har jag hört och det är kanske lite dumt att göra folk upprörda för en sådan sak kanske??

Nåja jag körde Mathias och hans kassar hem och själv förpassade jag mig till COOP där jag inhandlade lite cola, mjölk, EN stekt sill i ättika och lite janssons.. Ja även en liten inredningspresent till Christofers rum, men eftersom han inte vet vad det är för något än så vill jag ju inte skriva det här än, men jag har satt in det på hans rum i alla fall.. Hoppas att han nu bara inte fått jättehöga förväntningar på vad det kan vara haha... Bara en liten prick över ett i hehe...

Hade egentligen funderat på att äta min sillamacka till frukost imorgon, men ja blir man sugen så blir man så det blev en knäckemacka med stekt sill.. Inte alls så dumt faktiskt hehe..

Inget annat då? Nja lite WordFeud och lite sms:ande med en long lost friend och givetvis TV tittande..
Och nu sitter jag här och försöker få ihop ett inlägg.. Samtidigt som jag känner att jag behöver gå på toaletten, samtidigt som jag känner att jag är törstig.. Hmmm borde väl inte gå hand i hand, i alla fall inte så tätt haha..
Annars är det ju inkomster och utgifter även där haha

Nä nu tror jag inte att jag har mycket mer att förtälja om dagen, men jag kommer kanske tillbaka redan imorgon hehe..
Så länge ha det bra och saar såå

Puss och Kramen


Jag och nya mössan hehe
Och JA märket är upp och ner
För att man ska vika upp mössan
MEN det vill inte jag ju hehe

Saknad..

Just idag just nu känner jag en stor saknad efter min älskade mormor..
Tänker på henne ofta, men idag är saknaden, av någon anledning, extra stor..

Föstudagur

Då var det alltså fredag igen, eller ja den är väl på gång mot sitt slut..
Har väl ungefär lika mycket att skriva om som jag brukar ha haha..

Kom iväg och körde mot jobbet ungefär vid 06.45 och var väl där ungefär kvart över.. Ja jag hade lite annat att utföra innan jag kom till jobb hehe..
Detta var första dagen jag hade en hel dag på jobbet utan att vara där ifrån eller ha några möten.. Kändes lite ovanligt men å andra sidan fick jag chansen att jobba mig ner i mailhögen och i skrivbordshögen.. Och som man säger Tiden går fort när man har roligt, så då måste jag haft jätteroligt idag på jobbet eftersom jag inte kom därifrån förrän närmare 17..

Handlade lite på vägen hem och när jag kom hem ringde telefonen och det var bara att vända tillbaka till jobbet igen där jag tillbringade lite felsökningstid och kontrolltid och var hemma igen vid kl 19 och äntligen kunde fredagen börja haha.. Men å andra sidan blev det ju lite övertid..

Käkat har jag idag också, tänka sig va, och idag blev det lite spearribs och god typ hickorysås.. Mätt och belåten blev det soffan och titta på TV och där har ni i stora drag hela min dag haha..

Sa ju att jag inte hade så mycket att skriva om idag ju.. Trött, det är ju fredag och har ju (tyvärr?) ingen att ta hänsyn till så jag kan ligga här i soffan och vifta med tårna och pilla navelludd.. Fast allt kunde ju ha varit värre ju haha..

Imorgon är det i alla fall lördag och hoppas att jag kan få till en liten sovmorgon i alla fall för att sedan vakna upp och få i sig en lite trevlig frukost med de goda påläggen som ligger och väntar i kylen hehe

Hmm fortfarande ont i skulderblad på vänster sida och vänster sida på höften... Åldern??

Nä nu orkar jag faktiskt inte skriva mycket mer just nu så jag avslutar detta inlägget men lovar att komma tillbaka snart igen och skriva några ord till er igen. Det verkar i alla fall ha tagit till att blåsa ute nu.. Men det var väl kanske väntat... Hoppas att huset inte börjar vaja för mycket hehe

Puss och Kramen



Fortsättningen kanske??

Fick väl någorlunda bukt på huvudvärken när jag begav mig till Kockums Fritid för tredje dagen av vårt seminarium men inte helt. Konstiga smärtor i armbågstrakten och skulderpartiet. Men det går väl över det med.

Seminariet gick i alla fall bra så kan väl inte klaga allt för mycket haha.

På vägen hem handlade jag lite pasta, ketchup och crème fraîche och efter att Christofer tagit sig en promenad så höll jag honom sällskap när han lagade spagetti och köttfärssås till oss. Och några stunder senare så satt vi och var väldigt mätta och lovade ännu en gång att aldrig mer äta haha.

På tal om mat så vet ni väl att Keso är köttfärs gjord på Mumintroll haha.

Annars är det väl inte mycket mer att tillägga om dagen haha. Ska ut och köra lite sen och bland annat hämta Christofer efter att han tränat.

Grattis förresten till en vän som fyller år idag.

Hmm nä om man skulle avsluta detta kanske intetsägande inlägg haha. Tror att jag avslutar med en trött jag i soffan skrivandes blogginlägg haha

Puss och Kramen


Torsdagen...

Sista dagen med föreläsning/seminarium...
Fast inte förrän i eftermiddag
Huvudvärk
Ont i nacken
Trött

Men annars är de bra haha

Hörs säkert senare igen hehe

Puss och Kramen

Onsdagens rosor i den murkna rabatten..

Eller vad man nu ska skriva för överskrift haha..

Det var tidigt första möte på jobb idag, men å andra sidan så blev det ju bjudefrukost så jag klagar inte haha..  Och när det mötet var klart och alla småkonferenser efteråt var det nästan tid för mig att ge mig av till andra dagen av föredrag.. Gick väl hyffsat för mig idag, men en fråga under föredraget fick mig att släppa ut alla taggarna,  och det retar mig lite.

Fått iväg brevet idag förresten

När vi var klara med föredraget så körde jag hem och det blev en lite tidigare dag för mig men det tyckte jag att jag kunde vara värd haha..

Nåja när jag kom hem så möttes jag av Christofer i porten, eller ja vi kom samtidigt.. Så det var upp och efter lite fiblande med hans högtalare så käkade vi lite..
Jag är riktigt trött idag och jag tror att jag nickat till och somnat minst tre gånger idag sedan jag kom hem.. Vet inte vad det är men trött var jag och ja trött är jag.. Men det är snart helg igen..

Hmm som ni märker så har jag inte mycket intressant att skriva om idag och det är egentligen ganska tomt i skallen just nu.. Borde kanske avsluta detta inlägg... Mycket tankar ändå som snurrar men inget som jag kommer dela med mig av här i alla fall.. Nä det är inget jättejobbigt det är bara tankar..

Nåja jag kommer säkert tillbaka snart igen och skriver några fler ointressanta ord haha

Ha det bäst alla

Puss och Kramen


En tisdag i kosmos

Jaha vad ska jag skriva om dagen då?

Tja jag har jobbat haha... Och så har jag tillsammans med min arbetskamrat hållt det första av tre föredrag.. 
Tyckte väl inte själv att det gick helt 100, men vi fick beröm och min kära kollega tyckte att jag skötte mig bra så jag får väl lita på det haha... Imorgon är det dags igen, och frågan är om någon av oss den tredje dagen kommer in i föredragskoman där man inte vet om det var innan man nämnde någon information eller om det var igår jag sa det haha... Förhoppningsvis så slipper vi väl det..

Idag har jag käkat kycklinglasagne, fast kunde väl varit lite mer kryddor och lite mer värme haha.. Men det var gratis så vem är jag att klaga?? hehe

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Har ett brev jag borde skrivit så det var klart att skicka i övermorgon.. Fast delar av brevet är ju något som jag har skjutit framför mig i typ 4 månader nu.. Egentligen skulle jag kunna skita i vilket och inte bry mig men det är väl inte riktigt jag.. Men vi får väl se vad som händer och om det blir något brev...

Har nog inte mycket mer att skriva just nu utan funderar på om jag skulle ta mig en macka med mjukost och ett stort glas mjölk till det haha..

Vi hörs imorgon igen... Somewhere, somehow

Puss och Kramen

Jaha....

Då ligger man nyduschad i soffan och ska försöka då ihop ett par rader innan det är sängdags..

Problemet är bara att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om.. Visst det har varit hektiskt på jobb idag men hur förklarar jag här problemen det uppstod vid ombyggnaden idag? När två högskåp och två kylar ska in på ungefär samma utrymme som de två kylarna stått?? Nåja vi kom fram till en lösning tillslut som jag hoppas blir så bra som det kändes när vi kom fram till det? Vi får väl se hur det slutar hehe

Nåja när jag väl var hemma närmare kl 18 än 17 blev det grillad kyckling och nudel och grönsaksröra. Det var helt okej även om det kanske inte var riktigt det jag ville ha. Men blev mätt och är väl huvudsaken hehe.

Men nu har jag nog inte mycket mer. Imorgon (plus onsdag och torsdag) ska jag och en kollega till mig hålla föredrag på en typ av mässa. Lite nervöst men det ska säkert gå bra.

Ha en fortsatt bra natt och kväll.

Puss och Kramen


Ett söndagsförsök....

Kanske skulle få till en rad eller tre så här när söndagen ännu är en söndag och jag somnar för att vakna till en måndag?

Idag känns det som om det varit en total dimma hela dagen. Ja, nu menade jag ju utomhus om det var någon som trodde något annat haha. Riktig ärtsoppa.

Har väl inte gjort många knop idag. Plockat undan lite, hämtat min mamma på Malmö C efter hennes veckolånga besök hos sin syster i Karlskrona och så flyttade jag hem igen till kära Lorensborg.

Har väl inte så mycket att skriva om egentligen utan ville som sagt bara kladda ner ett par rader i bloggen till er kära läsare.
Nu på kvällen har jag kört över skallen med trimmern och käkat middag bestående av kyckling.

Imorgon är det måndag igen och allt tar sin början ännu en gång i den eviga jakten på fredagseftermiddagen.

Som avslutning bjuder jag på en liten bild pre-trimmer.

Puss och Kramen


Innan jag somnar....

Jag älskar mina båda söner.

De är mitt allt och det bästa som hänt mig i livet. Ingen kan någonsin komma före dem.

One Flesh - One Breath - One Life - One Blood


Cirklat.....

Ett par varv på Davidshalls torg sedan ner till Stadshuset där det hittades parkering.

Promenad till Triangeln, sedan vidare på gågatan ner till Gustav för vidare promenad till Stortorget för att glo surt på FedeKarl sen lilla torg och promenad tillbaka till Stadshuset.

Ja Mathias och jag har varit en runda på stan haha. Nej inte Stippes denna gång. Det blev MAX. Tack thias;)


Fortsatt slarv....

Blev ju inte mycket till skrivande igår heller.

Fullt upp hela dagen på jobb igår, nästan på gränsen till lite för mycket. Men det ordnar sig alltid haha.
Hade tanken att jag skulle sluta lite tidigare igår men det slutade med att jag kom iväg vid 16.30.
Nåja flexsaldot grät inte i alla fall hehe.

Väl hemma så var det dags för lite mat så hade jag tänkt att jag skulle käka lite kycklingfilé med potatisklyftor men så blev det inte utan det slutade med gryta istället.

Annars hände inte så mycket under fredagen förutom att jag i stora drag njöt av fredagens kväll.

Retar mig väl lite på att jag somnade på soffan, även om det var sent. Men var ju något bra att titta på på TV.

Vaknade vid 3 av att jag frös men drog filten över mig och somnade om ganska snabbt för att vakna igen vid 6 då jag stapplade in i sängen där jag somnade igen och sov till typ 9 då jag väcktes av ett trevligt SMS haha.
Då gav jag upp och steg ur sängen haha

Frulle intagen med äggsmörgås och en tallrik gröt. Ett litet morgonbloss och första snusen inne. Slappar lite på soffan men ska snart diska lite, plocka undan och sedan dra över med dammsugaren (får väl dra över något haha). Sedan har jag väl inga större planer för dagen, så vi får väl se vad som händer och sker. Skulle ju kunna tänka mig en kaffe med någon trevlig person, men får väl ta den själv haha.

Nåja jag återkommer säkert vid tillfälle hehe

Saar såå

Puss och Kramen


I am loosing it...

Fast inte så allvarligt som det låter kanske haha. Syftade mer på att jag varit dålig på att skriva den senaste tiden. Men de flesta kvällar så somnar jag på soffan eller så orkar jag helt enkelt inte starta datorn.

Kom på jobb idag och har haft en bra dag på jobbet men som vanligt inget att hänga i julgranen gällande intressant att skriva om haha

Nåja. På vägen hem så handlade jag lite crème fraîche och väl hemma så passade en stor klick av det på toppen av den kryddiga chili con Carnen jag lagade. Riktigt gott måste jag få säga hehe.

Annars har det inte varit så mycket under kvällen. Somnade en stund, haft lite trevligt sms:ande och ett bad. Eller ja jag har lagat en skåpsdörr och en lucka också.

Nä nu blir det inte mycket mer skrivande just nu. Men en liten bild på min adventskalender i år kan jag väl bjuda på.

Puss och Kramen


Ah men va fan....

Inget skrivet igår heller..
Lovar skriva något ikväll...

De som väntar på något gott väntar alltid för länge haha...
Ha en underbar dag

Puss och Kramen

Ännu en oups...

Blev inget skrivit igår ju..

Det var fullt upp på jobbet igår men ändå inget att berätta..
Entréombyggnaden går framåt i alla fall och det är ju alltid något hehe

Väl hemåt så var det dags för mat för de hungriga och det blev gryta och ris som inte alls var så dumt..

Sedan körde jag Christofer till möte med fotbollsklubben och hämtade honom en timme ca senare..
Och under den väntetiden hann jag göra min samhällsplikt och svarade på frågor till SIFO som ringde hehe..

Väl tillbaka så var det lite TV-tittande och sedan var det ju dags för landskampen mellan England och Sverige.. Kan väl inte säga det var jätteunderhållande men den blev åtittad i alla fall..

Nåja detta var en kort resumé om gårdagen och vi får väl se om jag återkommer senare igen..

Ha en bra dag

Puss och Kramen

Måndag måndag måndag

Trött och inte så mycket att skriva om.
Jobbet var möten. Inställda möten som ersattes med andra möten och planer om andra möten.

Kom iväg i tid imorse men var tvungen att köra hem om innan för att hämta snus. Då var på jobb typ kvart i 8. Och jag stannade på jobb till typ 16.30 då jag körde hem och hämtade upp en trött Christofer för att köra till en buffé. Och på ett ställe med 10-15 poliser som också bestämt dig för buffé.

Efter det så körde jag Christofer hem och jag vidare. Och efter lite lekande på photoshop ligger jag och tittar på ett program om väder på andra planeter i vårt skolsystem.

Och som ni märker inte mycket att skriva om haha

Puss och Kramen



Ps... Har jag sagt jag älskar mina söner???


Söndagens inlägg...

Det lär inte bli så långt. Inte hänt eller gjort så mycket idag.

Känns som om dagen bestått i en enda lång malande huvudvärk. Eller egentligen som om någon stått och slagit mig i pannan konstant.

Sov en stund men huvudvärken följde med in i drömmen, så tanken på glada drömmar var bara att glömma.
Får väl hoppas det försvinner under natten.

Gjorde egen pizza idag med två olika topings vilket inte alls blev dumt. Riktigt nöjd med mig själv där hehe.

Nu blir det avslutning på inlägget och jag ska fortsätta titta på dokumentären om Ronnie Pettersson.

Imorgon är det måndag igen med allt vad det innebär

Puss och Kramen


Får se om jag klarar...

Alltså klarar att få ihop ett lite längre inlägg haha..

Men som vanligt när jag precis börjar skriva så betvivlar jag det starkt haha, men sen får man se vart det slutar..

Så.. Tvätten är klar, hämtad och jag har fått mig mitt bad och jag kommer att skona er och inte lägga in några bilder från badet eller när jag tvättade mitt skägg haha. Man måste sköta skägget som sitt vanliga hår och nu har jag inget hår precis så jag får sköta om mitt skägg haha..

Mat har det blivit idag också.. Stekte mig lite överbliven kassler och till det tog jag lite ris och massor av sparris och med det lite cayenne och chilikryddad bea.. Hmmm låter kanske inte så lockande men var väldigt gott, även om bean blev lite stark så jag satt och svettades när jag åt hehe... Men som sagt det var gott och det är ju det viktigaste eller hur

Mathias var hit en runda innan idag och det blev lite samvaro och skratt mellan turerna till tvättstugan.. Alltid trevligt med lite sällskap av söner..

Jag nämnde i ett kortare inlägg om konstiga drömmar och jag tänkte ta dem i stora drag hehe..
Jag har den senaste tiden drömt ett antal gånger att jag gråter, vi snackar storgråter, och jag vet aldrig varför jag gör det.. Slog upp det i typ drömlexikon och då stod det att tårar eller gråt kunde betyda pengar, eller så kunde det betyda att efter sorg kommer glädje eller oväntad lycka,  så har jag tur kan ju mina tårar betyda att allt är på väg på rätt håll även för lilla mig hehe.

Härom natten drömde jag väldig intensivt att jag tog avsked av en massa personer, och det konstiga var att alla personerna var personer från mitt jobb, och när jag tänker efter så var det i princip alla som är på mitt jobb nu även om vi inte var på jobb. Tydligen ska det betyda att antingen att man vill eller kommer göra sig fri från något, och med tanke på hur jag drömde betyder det då att jag ska börja något nytt jobb?? Hehe

Drömde även en liknande dröm om en person som jag beundrat på långt avstånd och betyder kanske att jag ska sluta tänka på henne så, vad vet jag.. Hon kom i alla fall och berättade att hon skulle gifta sig, men hon ville att vi skulle ha sex först.. Hmmm ja tänka sig vad hjärnan kan få ihopa på nätterna haha...

Nåja det var det om det.. Haha.. Blev kanske ett litet wierd inlägg men sån är jag haha... 

Och för alla er snuskhumrar som undrar om jag hade sex med henne så kan jag svara att jag vet inte för jag vaknade innan jag hann svara hehe

Hmm i morgon är det söndag igen... De kommer med rasande fart... Men inte mycket att göra.. Funderar på att försöka hitta någon dag där jag kan ta ut en semesterdag, kanske för en lång weekend, men just nu är alla fredagar och måndagar fullbokade med möten.. Men någon dag kanske hehe...

Har inte mycket mer att skriva om.. Tittar på film just nu.. Vet inte vilken det är men kan säga att jag är lite kär i känslan som förmedlas tidvis i filmen... Önskar det var något jag fick uppleva (igen) haha.. Nåja Nu är det mycket svammel så jag tror att jag avslutar detta lilla inlägg nu och återkommer en annan gång med några nya ord och händelser..

Har förresten (ännu en gång) bytt ut min toppbild på denna blogg... Omväxling förnöjer?? Hehe
Hörs snart igen
Puss och Kramen

Lördag i november

Blir nog ett kort inlägg. Kanske ett längre sen om jag tar mig till datorn haha.

Varit duktig idag haha. Har tvättat sex maskiner tvätt och väntar nu på att det sista ska bli torrt i torkrummet. Sedan tror jag faktiskt att det blir ett bad igen och sedan kanske skriva ett lite längre inlägg hehe, men lovar inget.

Puss och Kramen


Ett varmt bad....

Det är helt klart underskattat.
Eller så är det som så att jag normalt bara har tillgång till dusch och det är därför jag njuter så av detta bad jag just nu tar??


Lunchtider.....

Eller i alla fall snart....

Visst ser det på bilder smarrigt och manligt ut hehe. Men det får bli någon fralla med ost på istället, men kunde inte låta bli att dela med mig av den trevliga bilden hehe.


Oups..

Somnade på soffan igår och gick därifrån rakt in i sängen, så det får bli ett inlägg lite senare istället.. Massor av konstiga drömmar i natt..

Shorty-one

Blir nog ett kort inlägg idag.

Har gjort en hel del idag men inte hänt så mycket trots det haha. Har tillbringat hela dagen i Tygelsjö med flytt och iordningställande. När jag kom tillbaka till kontoret så var det i princip dags att bege sig hemåt.

Väl hemma blev det en snabb middag framför TV med intagande av BBR och till det iskall mjölk haha. Gott. Ja allt var gott men faktiskt mjölken som lockade mest haha.

Tyvärr somnade jag en stund på soffan men hoppas att det inte ska straffa sig allt för mycket när det är dags att sova på riktigt. Sist det hände somnade jag inte förrän runt 2-tiden.

Imorgon känns det som om jag kommer att få en hel del att göra på jobb och hoppas nu att jag hinner med allt som jag har inplanerat imorgon. Nåja inte mycket mer att göra än att kavla upp ärmarna och sätta igång typ

Ska försöka ordna upp lite i ett projekt också.

Nä nu har jag inte mycket mer att tillföra känns det som. Ryggen värker lite så en liten tablett kanske.

Vi hörs snart igen kära läsare

Puss och Kramen


Detta mina vänner...

Detta är ett kort inlägg och är till endast för att förkunna att det är på denna bloggsida mitt inlägg nummer:



Ha en bra dag!


Gör ett försök idag med..

Tja imorse var det inte lätt att komma upp och det blev en hel del snooze men lyckade i alla fall att vara på jobbet innan kl 8..

Har egentligen inte så mycket att skriva om jobb idag, det jag har håller jag för mig själv..

Men stack i alla fall från jobb vid 16.15 ca och stack då först hem till mig och hämtade en resväska och körde sedan med den till min mamma eftersom hon ska ut på en liten resa på fredag..

Hon behövde ha handlat lite och hämtat lite pengar så det blev först en tur till minuten, där den förste givetvis var trasig, för att sedan förpassa oss till Mobilia där hon fick handlat det hon skulle och samtidigt så bjöd hon mig på BK som tack för hjälpen typ.. Inte så dumt alls hehe...

Annars har jag inte gjort mycket, skrivit lite, men inte på min story utan en liten krönika..

Trött och ska snart in i loppelådan, huvudvärk och ont i nacken också, men en liten tablett och sömn ska säkert kunna bota det..

Imorgon ska jag ju vara på jobb typ halv 8 för vi ska iväg till Tygelsjö..

Ja som ni märker så har jag inte så mycket att skriva om så jag får väl reta er med ett litet foto istället och sedan avsluta inlägget..

Men vi hörs säkert imorgon igen...

Puss och Kramen..


Ska försöka i alla fall...

Ja om man skulle försöka få till ett inlägg. Orkar inte starta datorn så vi får väl se hur mycket jag orkar skriva på ajfånen.

Alltså måndag igen. Var lite segt att stiga upp imorse och någonstans önskad jag väl att allt var fel och att det egentligen var lördag morgon typ. Men det var ju inte så, så det var bara att ta sig själv i kragen och stiga upp och bege sig till jobbet.
Det mesta var som vanligt på jobb förutom att idag sattes spaden i jorden för etapp fyra och budgetmöte för etapp tre. (allt måste väl inte vara i ordning haha)

Fick höra en idé idag som kanske kan vara en spännande idé med en trevlig utveckling. Får väl se om det blir något av det hela och hur det tas emot i övrigt. Time will tell.

Nåja väl hemma så blev det lite plockemat. Var väl inte superhungrig. Hade ju ätit en stadig lunch, så det kan ju vara det. Antingen det eller så börjar jag bli dålig igen, somnade på stocken. Sov en timme, vaknade, tänkte det får räcka, somnade en timme till. Fortfarande slut i hjärna och kropp. Huvudvärk och konstigt i kroppen.

När jag vaknade vaknade jag med en konstig (oros) känsla i kroppen. Vet inte vad det är. Mår inte dåligt på det sättet så vet inte var känslan av oro/olust kommer ifrån eller så är det någon signal som säger att jag ska bli sjuk och jag tolkar det som en oro. Vad vet jag. Vi får väl se.

Något annat att berätta om då? Nja nä jag tror inte det i alla fall. Samtidigt som det händer massor händer det inte så mycket att prata om så där. Så det är nog lika bra att avsluta inlägget lugnt och stilla och inte dra ut på det, så....

Puss och Kramen


Måndag...

Och jag ska inte skriva så mycket nu utan det kommer mer när jag kommer hem tror jag (hmm lärt mig att jag förvisso inte ska lova för mycket när det gäller att skriva inlägg haha)

Ville mest komma in och skriva en liten måndagshälsning och önska er alla en trevlig och bra måndag...

Hörs sen..

Puss och Kramen..


Söndagsmiddag....

Önskar jag tagit bilder, men i alla fall så har det varit söndags-/födelsedagsmiddag hemma hos min mamma. Christofer stod för matlagningen och det blev en underbar måltid bestående av helstekt rostbiff, krämig potatisgratäng, baconinlindad grön sparris, ugnstekta heta tomater och bea.

* * * * * till kocken


Lördagen än så länge..

Ja då var det lördag och det har väl inte hänt så mycket än. Fick ju inte skrivit så mycket om min gårdag igår, men det var liksom Mathias dag med sin första tatuering och allt.

Tyvärr fick jag inte möjlighet att göra samma när Christofer tatuerade sig eftersom jag inte fick följa med då hehe. Men ni har ju fått så hans tatuering här ju. Kanske nästa gång hehe. Christofer har stora planer och idéer om sin tatuering och jag måste säga att det kommer att bli otroligt snyggt och skitbra. Stolt över dessa idéer hehe.

Mathias är det nog lite tidigt än att fråga om det blir fler tatueringar. Han kämpade verkligen igår och var skitduktig att kämpa mot smärtorna och fick mycket beröm av både tatueraren och en gästtatuerare, men även från mig och andra på distans. Stolt pappa hehe.

Ja det var väl det som jag hade för närvarande.

På bilden nedan ser ni tröjan som vi alla tre är stolta ägare till haha

Puss och Kramen


Steg 3 - Finale

Jag såg hur han kämpade i slutet. Hur ont han hade under skuggningarna. Men han klarade det han höll samman. Wall of Pain gives you hall of fame.


Steg 2

Tatueringen under arbete


Steg 1


Mathias under nålen

Mathias ligger nu och blir gaddas. Han kämpar tappert hehe.

Lika stolt som jag alltid är över mina söner hehe.

Bilder får bli sen för de vill inte bli upplagd genom ajfånappen.


Neggo

Ursäkta förra neggoinlägget... Klart jag får uppleva det igen... Just a short case of bad mood... Now I am back haha

Ibland så...

Vill ju så gärna, gärna uppleva det igen. Undrar om jag får göra det någon gång..

Torsdagens korta sammanfattning

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Hade tanken att jag skulle vara på jobb till kl 07 idag och lyckades nästan och var på jobb ungefär vid solens uppgång 07.15.

Varit en bra dag tycker jag och varit fullt upp större delen av dagen..

Idag så fyller min moder år och uppfyller officiellt pensionsåldern. Ja jag har gratulerat henne och jag och grabbarna ska hem där på söndag då Christofer bestämde att han skulle laga maten. Slipper ju mamma/farmor stå vid spisen ju;)

Och på tal om söner så är det ju dags för Mathias imorrn hehe. Ska han klara det? Ska han gråta? Ska han skrika?
Haha jag bara skojar, det kommer att gå jättebra ju. Kanske blir lite foton under tiden. Antingen här eller på twitter eller kanske på båda haha. Vi får väl se.

Ja då var det väl inte mycket mer denna gången tror jag för vill varken prata fotboll eller håkky denna kväll. Så jag önskar trevlig kväll och säger

Puss och Kramen


Onsdagens ankomst var ganska väntad..

Fast kanske inte så konstigt med tanke på att det varit både måndag och tisdag. Och då är ju inte onsdagen en väldigt stor överraskning.

Idag var jag på jobb lite innan 07.00 och började dagen med en APT. Sedan var det dags att ta tag i resten av dagen som bestod av att få upp en arbetsstation, ett antal telefoner och plocka fram lite material till Farbror Blå samt till en skola. Även uppdaterat ett av våra system käkat lite, fikat och X antal telefonsamtal och mailbesvarande. Som ni ser; fullt upp och totalt ointressant att läsa om haha

Men var ju tvungen att hitta på något att skriva om eftersom jag inte har något speciellt att skriva om idag.

Jo förresten. Jag har fått sålt två till av mina foton hehe. Var tvungen att kolla upp vem det var som hade köpt dessa två bilder och det visar sig att det faktiskt var min überarbetsgivare Malmö stad som köpt dem hehe. Tyvärr kunde jag inte se vilken förvaltning som köpt så jag får väl hålla ögonen öppna och se om jag stöter på dem någonstans hehe.

Något mer då? Nja tror inte det, i alla fall inte något som jag kan eller vill skriva om här på bloggen. Så istället för att linda in mig i det så blir det istället

Puss och Kramen


Tisdagen kom ju också...

Tänk, kom upp i bra tid idag och var på jobb vid 07.15. Dagen idag då? Tja det har varit en dag med blandade känslor får jag nog säga.

Vissa saker har varit jättebra och jättetrevliga medan andra saker, eller mest en sak, har väl inte varit riktigt så att jag dragit på smilbanden. Tänker väl inte ta upp allt för mycket om det hela. Men kommunikation skulle ju kunna vara ett bra ledord som kunde hjälpt mycket. Men å andra sidan så är det ju inte första gången som detta sker så tyvärr är det väl inte sista gången heller.

Nåja nu får det väl vara slutirriterat om det för idag.

Nåja väl hemma så käkade jag lite korv till middag och sedan satt jag och försökte jag hålla mig vaken vilket Christofer hjälpte mig med eftersom han ville bli körd till träningen. Sagt o gjort körde honom. Hem igen och 1,5 timme senare hämta honom igen och nu sitter jag här och längtar att få gå och lägga mig.

Hörs säkert imorgon igen...

Puss och Kramen



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0