Senaste boken: En mot hundra: Jag infiltrerade Hells Angels



En mot hundra: Jag infiltrerade Hells Angels
av Jay Dobyns, Nils Johnson-Shelton


Jay Dobyns var undercover-agent. Hans mål var att bli fullvärdig medlem i Hells Angels.


Det amerikanska samhället har länge kämpat med de kriminella motorcykelgängens tillväxt, polisens oförmåga att stoppa gängkrigen och allmänhetens stigande osäkerhet. Det finns ett sätt att stoppa mc-gängens framfart. Men det är inte lätt. Att placera en agent innanför murarna till en mc-klubb kräver år av förberedelser. Och en alldeles särskild person med ett extraordinärt psyke. Skulle detta vara möjligt i Sverige?Jay Dobyns hade lång erfarenhet som federal agent inom ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosive) när han fick det svåraste uppdraget hittills, att infiltrera Hells Angels. Jay gick så långt att han i praktiken blev sitt alias "hangarounden" Bird. I sin strävan att bli fullvärdig HA-medlem dricker han hårt, säljer vapen, spöar upp konkurrerande bikers och inte minst, lämnar sin familj i sticket.


En mot hundra. Jag infiltrerade Hells Angels har samma kusliga nerv som Quentin Tarantinos film Reservoir Dogs och samma autenticitet som Donnie Brasco. Men det här är verkligheten. Jay Dobyns alias Bird har blivit slagen, skjuten och torterad. Ingen polis har hittills nått så långt in i hjärtat av en Hells Angels-klubb. Han och hans familj lever nu under hot.


Nils Johnson-Shelton är grafisk designer och medförfattare. Han har aldrig blivit skjuten och kan knappt köra motorcykel.


Jag gillar denna bok från första sidan. Man märker hur Jay förvandlas från kapitel till kapitel och hur han övergår från att spela Bird, till att leva och tänka som Bird. Den hårding han låtsas vara tar över honom så pass att han till slut inte ens vill vara sitt gamla jag. Boken är rå och välskriven och ger enligt mig en rätt bra inblick.. Det är en bok som jag verkligen kan rekommendera

Noch einmal, habe ich leichtsinnig und nicht geschrieben ..

Ja jag vet.. Jag är lite slarvig nu för tiden.. Vet inte om det är sommaren, eller om det är längtan efter semestern som gör att jag inte skriver så mycket nu för tiden.. Eller så är det helt enkelt den fruktade bloggtorkan..
Nu har jag fått mina böcker också och då blir jag automatiskt lite tystare haha... Kommer en recention om en liten stund skulle jag tro...

Igår så var det utbildning hela dagen så egentligen hände det inte så mycket.. Jobbade från ca 07.00 till 17.30, efter det så kom jag hem och la mig och läste lite och sedan körde jag och hämtade upp Mathias för vi skulle titta på när Christofer spelade match..
De möte Croatia och matchen slutade 3-2 till Eriksfält.. En seger.. Alltid trevligt..
Målen kunde inte Christofer göra mycket åt.. Första var ett skott utifrån som tog på benet/ryggen på en försvarare och ändrade riktning och även om Christofer kämpade att byta riktning gick bollen ohjälpligt i mål.. Andra målet var också ett skott utifrån, ett kalasskott nära krysset och även om sonen låg som ett sträck i luften så nådde han den inte riktigt...
Nåja det var en vinst och Mathias och jag njöt av spelet och det sköna vädret.. Nice...
Även Emma, Livia och Christofer/Mathias mamma, mormor och morfar var på plats för att heja på...

Efter matchen så körde jag Mathias till Möllan och sedan körde jag hem och la mig för att läsa vidare och fick läst ut boken och sedan var det dags och sova och ja.. nu är det idag haha... och här har det inte hänt så mycket än.. Solen skiner och jag sitter inomhus och njuter av ACn.. Tydligen ska det givetvis bli dåligt väder i helgen när jag är ledig..

Nä slut för nu..

Nytt...

Tänkte det var dags för en ny topp-bild på min blogg... Smälter kanske inte in lika väl som den gamle i svart, men me like och det är väl det som räknas?? Fast å andra sidan när jag väl börjar ändra på en topp bild brukar det bli en del ändringar innan jag fastställer, så vi får väl se vad det blir haha.. Men första är ute nu i alla fall

Vad fan händer??

Haha inte vet jag... Jag har ju varit ifrån bloggen i mååånga mååånga timmar och dagar nu och hade ju för avsikt att få ihop ett litet inlägg nu under kvällen.. Nu är kvällen snart slut och ja då får jag väl skriva något..

Var ska jag börja??
Midsommarafton?
Ja den firades ute i stugan tillsammans med Mathias, min mamma, min kusin och hennes två barn, med andra ord en lugn och stilla Midsommar... Helt nykter var jag också.. Delvis för att jag ville hem sedan för jag skulle tvätta på midsommardagen...
I alla fall.. Det var god mat och jag njöt för fullt av den nykokta nypotatisen, matjessillen, gräslöken och gräddfilen.. På kvällen gick vi ner på dansbanan som finns inom stugområdet där vi tog lite lotter och tittade på folk när de dansade haha.. Nä jag dansade inte.. Det är inte ofta jag dansar och när jag väl gör det vill jag att det ska vara någon speciell jag dansar med, och någon sådan speciell fanns inte i närheten.. Inte vad jag vet i alla fall haha...

När Mathias och jag kom hem var vi båda väldigt trötta så det blev rätt tidigt i säng...
Vaknade på midsommardagen (lördagen) och gick ner för att jag skulle börja tvätta och då visade det sig att det inte var förrän på söndagen jag skulle tvätta.. Snacka om att ha bra koll haha...
Det blev inte så mycket gjort den dagen, förutom att jag körde Mathias hem till sin mamma...

Söndagen blev en (som vanligt) slappedag... Ja förutom tvätten då alltså, men det var gud ske lov inte så mycket tvätt denna gång så det gick som på räls haha... Och ja jag glömde, Christofer dök upp också.. Alltid trevligt med söner som är på besök.. Plus att Christofer fick lite tvättat han också hehe..

Sen var det helt plötsligt måndag och helgen hade rusat iväg, men fördelen är ju att det är en dag närmare semestern och då kan det ju inte vara fel. Plus att det är en helt orörd ny vecka som man inte strulat till något i än.. haha..
Men det gick bra på jobbet idag, och fick gjort lite, även om det var mycket med larmrapporter och med felrapporter som skulle fixas, och det känns som om det tog mestadelen av dagen.. Och eftersom jag var på jobb redan innan klockan 07.00 så hade jag ju intentionen att sticka hem redan vid 15.30 men det slutade med att jag kom iväg lite efter 16.00 istället.. Och då bar det iväg till IKEA för min del där det blev inhandlat en ny bäddmadrass och samtidigt ett nytt (stort) täcke..
Efter det så stack jag och hämtade Christofer hemma hos mig och vi stack ut och käkade innan jag körde honom till hans träning. Medan jag väntade på att han skulle bli klar med det så stack jag ut i stugan och umgicks lite med mamma mutti och hjälpte henne att fylla på sin mobil haha... Tur man är sådan snäll son hehe
Haha nu blev jag uppehållen mitt i mitt blogginlägg haha.. Värsta skjutscenen i Johan Falk - Vapenbröder.. Haha Me like Action.. Ovanligt bra action för att vara svensk haha..

Nä nu hade jag nog inte mycket mer att skriva.. Haha har hunnit raka skallen, vilket inte är en precis lätt uppgift när man har gamla hyvlar bara hehe, men nu är skallen len och fin igen..

Imorgon är det en annan dag och min kollega Anders kommer tillbaka från sin lilla resa till Croatien.. Hoppas att han har haft en skön semester... Och nu är det dags för mig att avsluta detta och sedan som vanligt kasta mig i säng och lyssna på något spännande avsnitt från P3 Dokumentär.. Har hunnit med avsnitten om Baseball-ligan, Militärligan, Skotten i Malexander och några till, får väl se vad jag tar för något idag..

Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills nästa inlägg, men det kan man ju aldrig så noga veta ju haha...
Förresten hört en rolig men samtidigt patetisk liten berättelse idag från A idag.. Tänk vilka typer det finns egentligen haha..

Och givetvis har mina tankar gått någon speciell stans idag men som vanligt är jag lika hemlighetsfull som jag brukar och därför så blir det inte mycket mer med det haha..
Nä fan nu är filmen slut och det är nannedax haha...

Jajaja jag lovar

Har varit tyst om mig den senaste tiden, tror aldrig jag haft en sådan lång bloggsemester, men jag lovar att det kommer något snart igen.. Så lätt slipper ni inte undan mig..

Update or whatsup-date..


Fick väl inte skrivit ordentligt igår.. Var lite busy... haha
Skallen var rent skakig också och det beror inte på något annat än att de hållt på att asfaltera om hela vårt område kring jobbet, så det har varit så att till och med glasen på borden hoppat omkring...
Nåja efter jobb igår så stack jag först en runda ut i stugan och pratade lite med mamma mutti för att sedan sticka hem och käka lite (blev matjessill, nypotatis, lök och gräddfil), hann sedan sova en kort runda innan jag stack iväg för att kolla när Christofer spelade match.. Hyllies El Classico haha Kulladals FF mot Eriksfälts FF.. 

Tyvärr så förlorade Fältet matchen med 4-0, men måste ändå säga att Christofer gjorde en bra match.. Tyvärr inga bilder från denna match, men bl a så höll han på att rädda en straff även i denna match.. Tyvärr så var inte marginalen på hans sida och bollen gled förbi honom med typ centimeters marginal.. Det kan ju även bero på att han har lite problem med sin ljumske så att han inte kan sträcka ut ordentligt.. Han borde kanske kolla upp sin ljumske..

Nåja i slutet av matchen så kom regnet och det regnade ganska rejält men jag höll ut och stannade till matchslut och även till Christofer var klar i omklädningsrummet och sen körde vi hem...

Och då var det torsdag haha.. Veckans sista arbetsdag, i alla fall för min del..
Har varit ganska lugnt på jobbet och jag fick gjort i ordning konferensrummet till en utbildning nästa vecka.. Hoppas jag fått fixat allt, ja förutom nätverket..

Och ja nu sitter jag här hemma och håller på att blogga till er haha...
Funderar på om jag kanske skulle käka lite också.. Vad vet jag inte än..

Imorgon är det midsommarafton och jag ska ut i stugan, Mathias ska också med..
Min mamma är där och troligtvis kommer även min kusin och min moster...
Har väl inte så mycket mer att skriva om det, inte än i alla fall haha..

Har väl inte hänt så mycket som är värt att skriva om, och är det som så att det skulle finnas något som är värt att skriva om som jag inte skrivit om så har jag glömt bort det och då kan jag ju inte skriva om det.. Enkel matematik eller hur hehe...

Kanske jag återkommer jag idag, men nu inget mer att skriva om helt enkelt..

Tänk om....

...En kram kan betyda så mycket

Viljans lust...

Viljans lust kan innehålla så mycket...
Och det gör den också.

Mycket har ni kunnat läsa i bloggen, andra saker har jag, som ni vet medvetet hållit för mig själv.

Just nu är en stor viljans lust att få ligga i en sommarskön trädgård, höra den ljumna brisen susa i löven och smeka min hud. Vid min sida står en iskall dricka och på mitt bröst ligger en intressant bok.

Livskvalitet...

En av många njutningar jag skulle vilja ha..

Tuesdays sucks...

HUVUDVÄRK..


Hmm jag lyckades visst igen...

Ligger ju hela tiden fel vad det gäller inläggen här ju... Men det är bara som så att när kvällen kommer så känns det som om det inte finns någon ork att skriva, eller knappt att starta datorn... Vet inte vad det är och om det blir bättre men det kan väl bara tiden utvisa..

Jobbet flöt på igår i alla fall även om det känns lite trist att sitta själv på "avdelningen", liksom ingen att lufta idéer med o s v... Nåja... Det är ju bara denna veckan och det är ju en kort vecka så jag kan väl stå ut..

Efter jobb så lämnade jag bilen till mamma och hon körde mig hem och väl hemma hos mig så hämtade hon upp Mathias och körde honom hem till hans mamma.. Kvällen hade inte mycket att erbjuda precis.. Det var en kväll med mycket egna tankar om allt och inget och inte mycket som jag kommer att ta upp i bloggen... Det är många tankar i alla fall och förändringar i livet som jag skulle vilja göra. Vissa genomförbara, vissa inte genomförbara just nu och vissa kanske aldrig genomförbara.. Ibland önskar man att livet vore enkelt.. I alla fall bara för en liten stund.. Men jag ska väl inte klaga för det finns de som har det värre, men just nu är jag mig själv närmast och skäms inte för det.. Jag vet vad jag vill i livet, men sedan om det går att genomföra det är ju en helt annan fråga..

Just nu sitter jag på jobbet och tycker att det är kallt idag... Önskar jag tagit liite tjockare jacka på mig när jag gick till bussen imorse.. Stod ju och frös.. Ska man väl inte behöva göra i juni?? Jo tydligen.. Nåja det är väl bara ett svenskt midsommarväder som är på väg skulle jag tro..

Utanför så asfalterar de hela vårt område och det gör att vi i princip blir instängda hos oss, går man ut så har det första tjärlagret gjort att det klibbar till ordentligt..

När fan kommer mina böcker??
(fast borde kanske kolla min postlåda haha inte gjort det på ett tag)

Nä nu ska jag fortsätta jobba... Och tänka på något fint och sött (-t +n)


Jo det var ju som så att...

Hade ju lovat att jag skulle göra ett litet inlägg om Christofers match som han spelade igår, men det blir nog inget längre inlägg om det i dag heller, jag har precis tankat över alla bilderna till datorn... Men orkar nog inte skriva något idag om det hela, men jag tänkte bjuda på en bild i alla fall.. Eftersom Christofer lyckades knipa en straff igår så tycker jag att ni ska få se det i alla fall.. Bilden är något suddig men räddningen är ju klockren..

Men även om det var en snygg räddning och han gjorde ett par till i matchen så var han så här glad efter åt:
Kan ju bero på att de förlorade med 0-2 kanske??

Nåja, efter matchen så körde jag och Mathias hem Christofer till Emma och vi for vidare hem till mig där det tillagades lite middag bestådende av kotlett gratinerad med svampstuvning och ost, och till det lite stekt nypotatis och bea-sås.. Inte alls så dumt..

Mathias skjutsade jag till en fest lite senare och resten av kvällen tillbringade jag för mig själv hehe... 
På tal om inget så när jag gick och la mig i fredags så kände jag precis som om jag hade jättesvårt att andas, hostade jättemycket... Tog av mig min halskedja för det kändes som om den var i vägen.. Men när jag varit uppe lite och druckit och sedan öppnade sovrumsfönstret när jag la mig igen så kändes det helt plötsligt bättre så jag vet inte riktigt vad det var som gjorde det..

Nåja det var en liten utsvävning... Lördagen blev till söndagen (inga problem med andningen under den natten) och då låg Mathias fullt påklädd i soffan lätt snarkande och när jag kom ut från toaletten så hade jag en känsla i kroppen att det inte bara var vi två i lägenheten så jag gläntade lite på dörren till Christofers rum och där satt han på sängkanten med ett stort leende och hade precis vaknat...

Efter en stund så ville Christofer att jag skulle köra honom så han kunde få lite frukost, så det slutade med att vi hamnade på Subway... Jag kan väl säga att jag köpten en liten 15 cm och det var betydligt mycket mindre än vad Christofer åt haha.. Efter det så körde jag honom hem till sin mamma där han senare skulle äta middag haha...

Jag kom hem igen och fick tillslut upp Mathias och lite senare så var det dags för lite middag för oss också och det blev gryta och ris och lite efterrätt på det så det var inte så dumt alls...

Nåja söndagen börjar gå mot sitt slut och det ser ju ut som om jag får ihop ett hyfsat inlägg i bloggen idag ju.. Inte så dumt, eftersom jag inte trodde det när jag började skriva på det här, trodde det skulle ta slut efter Christofers straffräddning.. Imorgon är det måndag och det är dags för jobb igen och Mathias ska börja på sin praktikplats...
Själv ser jag så mycket fram emot att det ska bli min tur att ha semester.. Men det är någon vecka kvar till dess... Men ja det ska bli så skönt...

Denna vecka som kommer så är jag ensam på min "avdelning" och det är en hel del att göra, men det ska väl fungera det också hehe...

Nä nu orkar jag inte skriva mer denna gången.. 

Tystnad, tystnad, tystnad och sedan tystna...

Tystnad, tystnad, tystnad och sedan tystnaden. Det blir inte mycket till bloggande idag just bara för att jag inte känner för det idag. Varit och kollat på Christofers match idag tillsammans med Mathias. Ska väl försöka få ihop ett inlägg om det med lite foto eftersom vi tryckte av en 4-500 bilder. Vi hörs snart igen.


It's a dog eat dog-world


Bättre än så här blir det inte idag

 

Hmm det har blivit slarv med mitt bloggande den senaste tiden.. Även om ni fick två inlägg igår, så blev det mer bloggande om fotboll eller ja kanske mer läktarkultur.. Men men... jag återkommer säkert snart med ny kraft..

Hände det något speciellt igår då? Nja inte något särskilt precis.. Jobbet skuttade på som vanligt och när jag kom hem så stack Christofer och jag till COOP och handlade lite korv och potatissallad så vi fick lite mat i oss.. Efter det så körde jag honom till träningen och sedan stack han hem till Emma efter träningen..

Regnet öste ner en period och jag satt i soffan och kollade TV och pulade lite med datorn..

Hmm låter ju som ett strålande liv hahaha.. Nä inte så farligt som det låter.. Lite dött nu bara.. Längtar väl mest efter semestern men det är ju en 4 veckor till dess men längta kan man ju börja göra redan nu..
Fick även skrivit en liten överklagan i ett ärende igår, så får jag hoppas att de förstår situationen och vad jag menar med det hela.. Blir lite enklare då..

När lönen kommer så ska jag iväg till IKEA och köpa en ny stor (betydligt tjockare) bäddmadrass och eventuellt så tänkte jag köpa nya täcken eller eventuellt ett stort täcke, nåja får väl se vad det blir av det hela..

Sitter nu också och väntar på tre böcker som jag har beställt, så jag har 4 böcker under semestern som ska plöjas genom.. Det är tre böcker av Jens Lapidus (Snabba Cash, Aldrig fucka upp och Livet Deluxe) samt en av Jay Dobyns (En mot hundra: jag infiltrerade Hells Angels).. Återkommer väl när jag läst dem haha... Hoppas på många sköna dagar i hängmattan med böcker, eller ja, hängmatta var kanske lite mycket sagt även om det hade varit skönt, men det blir väl Baden-Baden stolen istället, men det funkar ju precis lika bra haha... Så slipper ju kroppen (eller jag) se ut som en rullad kassler eller något (om man nu har en hängmatta som är nätmodell)..

Solen käns förvisso långt borta just nu och när jag tittar ut genom mitt kontorsfönster så är det väldigt mulet och svart på himlen..

Nä nu ska jag inte sitta här och gnälla utan jag tänkte jag skulle sluta lite tidigare idag och börja njuta av helgen och allt vad det innebär...

Tankarna på någon finns där rätt mycket måste jag säga.. kramsjuk är jag väl också..

Får väl se om vi hörs mer idag...

 


Musiken är död.. Något måste göras åt detta gissel

Saxat ur Sydsvenskan.se idag:

Kultur & Nöjen.
Återföreningen av det gamla pojkbandet Take That orsakar hysteri bland fansen.

Efter deras spelningar på Manchester stadium har 100 personer förts till sjukhus, skriver Contactmusik.

Konsertbesökarna, varav 65 kvinnor, har fått vård för alkoholförgiftning, stukade fotleder och brutna handleder. Dessutom polisanmäldes 22 brott i samband med konserterna.

Take Thats turné Progress Live är den första på 16 år som Robbie Williams är med på. Bandet uppträdde i Manchester mellan 3-12 juni.


Betyder det att musiken är död? Att något måste göras åt alla dessa hemska människor som går på konserter?
Hoppas ni förstår min ironi.. För hade det varit en fotbollsmatch där 100 personer förts till sjukhus och 22 brott skett på och omkring läktaren och liknande så hade det (istället för som nu fått en liten notis) fått 8 helsidor att fotbollen är död och hemskt att det blir och är så här.. Men nu är det ju musik och då är det visst tillåtet??

Kan saxa en liten sak till angående samma sak från Sverigescenen.se som är rätt intressant:

Svensk presslogik anno 2011:

"Kalmar-fans kastade flaska mot AIK-back"
Fem rader i Aftonbladet en vecka efteråt.

"15-årig flicka våldtagen av tre män vid skola"
En halvsida i Aftonbladet/Expressen.

"38 barn ofredade av misstänkt pedofil i Stockholm"
En helsida i Aftonbladet/Expressen.

"Man knivhöggs till döds på Segels Torg"
Två helsidor i Aftonbladet/Expressen.

"Målvakt attackerad av huligan"
18 helsidor i Aftonbladet/Expressen + att Statsministern uttalar sig.

"AIK-fans kastade smällare mot domare"
20 helsidor i Aftonbladet/Expressen + att Justitieministern och Idrottsministern uttalar sig.


Första bittra resultatet..

Här kommer det första bittra resultatet efter KH inspringande på planen i matchen mot HIF samt att det kastades in sk Bangers från båda sidorna (ev straff från SvFF kommer inte att publiceras förrän imorgon):

Polisen utreder ärendet och vi väntar även besked från Disciplinnämnden om vilken deras dom blir. Besked är utlovat till nu på fredag men vi vill åter betona att vilket det än är kommer vi att foga oss i beslutet. Det är våra arrangemang, det är vi som bjuder in till fest och det är vårt ansvar att säkerheten är god och att publiken följer reglerna.

Sedan incidenten har MFF låtit en oberoende expert utreda säkerheten kring våra arrangemang och bett dem komma med förslag till handlingsplan. Parallellt med detta har vi även internt gått igenom händelsen och säkerhetsarbetet. Utifrån dessa underlag har MFF beslutat om ett tiopunktsprogram som introduceras till matchen mot Kalmar FF den 20 juni.

1. Det övergripande operativa ansvaret för säkerhetsarbetet runt matcherna kommer att övertas av ett säkerhetsföretag med lång erfarenhet av publika evenemang och polisiär verksamhet.
2. Förstärkt visitation med mer personal och mer noggrann kontroll. Drogpåverkade och kraftigt berusade gäster kommer att avvisas.
3. Endast ackrediterade personer äger tillträde till området mellan läktare och plan. Den som utan ackreditering lämnar läktaren och befinner sig i detta område kommer att identifieras och avvisas.
4. Fler synliga vakter, såväl över hela Stadionområdet som i området mellan läktare och plan.
5. Nät som skyddar mot inkastade föremål sätts upp framför ståplatssektionerna på norra och södra läktaren. Det är även fortsättningsvis förbjudet att kasta föremål mot planen.
6. Utökad kameraövervakning. I enlighet med vårt tillstånd kommer vi att förstärka resurserna såväl vad det gäller kamerasystem som handhavandepersonal.
7. Precis som tidigare ska banderoller och flaggor som tas in på matcherna vara godkända av MFF.
8. Förbud mot maskering. Vi kommer inte att tillåta att man maskerar sig för att kunna undvika identifiering om man begår brott.
9. Icke uniformerad personal med vaktbefogenhet kommer att placeras ut på läktarna. Denna personal har bl a som uppgift att identifiera dem som bryter mot reglerna så att de kan förhindras att besöka matcherna.
10.MFF kommer att ansöka om dispens för att upprätta ett register för att förhindra att de personer som bryter mot lagar och regler släpps in på stadion.

Även efter att detta program har genomförts kommer MFF att fortsätta arbeta med säkerheten och det kan komma att fattas fler beslut framöver för att säkerställa att alla som vill uppleva våra matcher ska känna sig både trygga och välkomna.

Vi hoppas att dessa åtgärder möts med förståelse. Vår vision är fortfarande att alla, våra såväl som motståndarnas supportrar, ska kunna besöka våra matcher under trevliga former i en öppen miljö. Men vårens utveckling av läktarklimatet har gjort att vi måste ta till krafttag för att försöka komma tillbaka på rätt spår.

För att lyckas med det här kommer det krävas att alla goda krafter engagerar sig. Attityden på läktarna påverkas främst av dem som är där. Samtidigt vill vi åter påminna om att MFFs matcher är MFFs arrangemang. Det är vi som bjuder in till våra arrangemang och det sker utifrån samhällets, fotbollens och MFFs värdegrund och regler.

Malmö Fotbollförening

(detta är plockat från mff.se)

One step beyond???

Det är väl inte bara en titel på en superb Madness-låt det är väl så det känns lite när det gäller mitt bloggande just nu.. Är så trött när jag kommer hem så jag oftast inte orkar trycka igång datorn för att blogga, så därför blir det denna lilla förskjutning..

Var en bra, men seg dag på jobbet igår men det funkade och det slutade med att jag tog ut 1,5 flex efter att även tagit en liten sovmorgon haha...

När jag kom hem så möttes jag av Christofer (vilket var trevligt med tanke på ett av breven jag fick igår.. Men efter att jag lugnat ner mig lite såg jag lite mer nyktert på det men inte gladare för det egentligen haha) och det var trevligt och det blev i alla fall en mental kram haha... Fast han hade drömt om mig också, fast givetvis var den drömmen att jag gav honom pengar haha.. Att han frågade efter en hundralapp men jag ville ge honom 1 000 kr istället haha.. He wish...

Mat blev det också och det blev Köttbullar med kokt nypotatis, lingon och en gräddig gräddsås.. Väldigt mumsigt och väldigt mätt blev man också.. Men ack så gott... Gick väl åt typ 16 potatisar till Christofer och mig haha... Det är nu under sommaren som jag fyller på mitt potatislager i kroppen haha.. Mjöliga söndriga vinterpotatis är bara räligt (Skånska och betyder äckligt bara så ni vet hahaha)

Körde sedan Christofer till och från träning och han ska tydligen göra sin seriepremiär i A-laget till helgen.. Får väl hoppas att det går bra och vi får väl se om Mathias ändrar sitt lag i Coachen på Sydsvenskan.se och tar med sin bror i laget och att han då håller nollan så Mathias får poäng haha...

Var lite lättare att komma upp i morse måste jag påstå.. Vilket uppskattas..

Efter jobb ska jag ut till mamma i stugan och så får hon hjälpa mig med lite.. Jag ska koppla mitt hemnummer till min mobil.. Och eftersom jag står för hemabonnemanget och hon för mitt mobilabonnemang måste ju hon godkänna till Tele2 att de två numrena får kopplas samman.. Trodde man kunde göra det på någon blankett, men tydligen så måste de prata med henne på telefon så det får vi väl försöka fixa idag och jag sparar ett par hundra kronor..

Hmm hade jag något mer att uppdatera om just nu?? Nja nä inte precis...
Tänker väldigt mycket på någon idag..

From the horses mouth insted of the horses ars..

Tänkte att ni skulle få hela Mathias berättelse om vad som hände honom i helgen och det är saxat ifrån hans blogg:

Efter den studenten så stack jag ut till Bulltofta, helt oplanerat, och firade Dannes flickväns systers pojkväns student!

Mycket roligt var det där! Vi drack och vi skrattade... Dansade och åt korv med bröd... Så roligt har jag inte haft på länge!
Vid 4-tiden så var det dags att bege sig hem... Så jag gick till busshållsplatsne i min ensamhet och möttes av en busstidstabell som visade att bussen inte skulle komma förrens om 1 timme. Så... trött som jag var, så la jag mig i busskuren för att vila ögonen lite (Vilade ögonen! jag somnade INTE!!). Efter en stund ser jag att tidningsbudet går förbi mig.... Han ställer sin lilla vagn och tar upp sin telefon för att ringa ett samtal... jag tänkte inte mer på det utan låg kvar och försökte njuta av morgonsolen.
En stund senare, kanske 15 minuter senare, reste jag mig upp för att gå en liten runda... När jag kommer tillbaka möts jag av, hör och häpna; En Brandbil, två Ambulanser och TRE Polisbilar! Det här tidingsbudet har alltså ringt 112 för att han trodde att jag var medvetslös! Idioten frågade inte ens om jag mådde bra!! Så jag fick förklara för en söt liten sjukvårdare att jag bara hade leget och vilat lite... Så dom åkte iväg... UTAN att ge mig skjut hem!! Så oförskämt! 
Aja, bussen kom lite senare iaf, och jag kom hem till slut.
Sammanfattningsvis:
Varför just jag?!


Så nu vet ni vad som hände haha

Var var vi igen..

Hej blogg o go vänner och alla andra som läser...

Skulle ju skrivit något igår men det blev ju inte så mycket med det precis, kanske kan bero på att jag somnade på soffan och sov alldeles för länge och när jag väl vaknade så kände jag inte riktigt för att skriva. Men jag hade en bra gårdag annars.. Kändes bra inombords och det gillar vi..

Någon i mina tankar igår VÄLDIGT mycket...

Natten blev lite värre, svårt att somna (konstigt?) och somnade någon gång efter 2.. Drömde jättemycket och jättejobbigt i natt där både jag Christofer och Mathias var med... Var riktigt jobbigt när jag vaknade, jo jag vet att det är en dröm men drömmar kan sätta sig väldigt hårt...
Får väl krama om Christofer idag..

Nä nu måste jag fortsätta, kommer säkert tillbaka sedan

Söndag i mörker??

Då var det söndag igen, och lite kass dag idag..
Vaknade med huvudvärk och ont i ryggen och det känns som om det suttit i hela dagen och just nu ligger jag här och har sådan jävla malande huvudvärk..

Nåja sömnen blev till vid 10 tiden, och jag somnade väl inte riktigt förrän vid 3 i natt och vaknat lite till och från så tyvärr så var det som så att det inte tog många timmar innan jag somnade på soffan... Är väl lite inombords som inte är som det ska vara kanske också kan vara en bidragande orsak.. Men nåja tillslut så vaknade jag väl till liv och efter en stund så begav jag mig till COOP för att i alla fall köpa lite middag till idag.. 

Hela helgen har väl egentligen bara bestått av middagar och inget annat.. Men jag fick ihop en middag idag och det blev Potatis Bea och flintastek, vilket var helt okej mat, men hjärnan var nog mer sugen på det än vad jag tyckte att det var när jag väl åt det.. I efterhand så hade jag nog valt mer tomat, lök, bröd, oliver och fetaost.. Men å andra sidan vem vet hade jag köpt det hade jag kanske varit mer sugen på flintasteken...

Mathias hörde av sig och frågade om jag ville hänga på med till OLearys för att kolla på Malmö FFs match mot AIK.. Och eftersom han lovade bjuda på en öl så tackade jag haha.. Nä det var mycket sällskapet med Mathias som lockade.. Så vi satt där och tittade på matchen, nacken och skalle och rygg värkte, ölen var god, men matchen tror jag inte att jag vill prata och diskutera så mycket om.. 

Kan väl inte påstå att Malmös spel livade upp mycket, men AIK gjorde det bra.. Jobbigaste var nog den eller de personerna som satt bredvid oss, jag tror att de pratade och kommenterade matchen och spelare i nittio minuter och vissa av analyserna var väl inte så välgenomtänkta och jag hade många tankar på hur jag skulle kunnat täppa igen truten på dem, allra helst närmast.. Men jag höll mig lugn utåt i alla fall..

Christofer har varit på Tosselilla idag, men sist jag hörde om det så hade han inte fått åka gocart än, men jag hoppas att han fick någon tur där i alla fall haha... Tror det var det han såg mest fram emot..
Vi SMS lite om matchen och blev inte så mycket snack om Tosselilla då, för det var så mycket besvikelse i matchen.

Nåja jag kan väl inte påstå att mycket i det här inlägget ligger i det positivas tecken precis men idag är väl en sådan dag och då får det väl bli vad det blir, men jag är glad för att det finns människor som kommer in på min lilla blogg och läser.. Visst ibland skulle jag väl kunna önska att det kommit in fler och läser men kanske ska tänka att det är bättre med kvalitet än kvantitet??

Men men det blev ett litet inlägg idag i alla fall och det är väl rätt bra med tanke på att jag för någon timme sedan inte kände att jag hade några ord att sätta ner på min blogg idag och jag tänkte skita i att skriva något alls idag.. Det visar väl att det finns egentligen så många ord som finns inom mig som bara vill ut.

Många tankar om saknad längtan och annat finns väl där också men jag orkar inte skriva om det just nu.. Jag tror istället att jag tar den enkla vägen ut ur det här inlägget genom att bara avsluta här och nu...


Vet i fan vad jag ska döpa detta till? Parkettgolv kanske?

Blev inte så mycket skrivande igår, men kanske beror på att jag inte var hemma så mycket..;)

Inte så mycket att skriva om jobbet, det gick bra, allt fungerade, blev en hel del planerat som gör att mycket kanske kan bli gjort nästa vecka.. Vilket kanske ger glada kollegor?

Finns något jag skulle kunnat nämna angående jobbet men väljer att låta bli...

Nåja efter jobbet så stack jag ut till min mamma i stugan en liten runda.. Fick då även ett SMS från Christofer som frågade om jag ville käka med dem idag.. Så besöket i stugan blev inte så jätte långt..

Får väl berätta också att min mamma tog den eviga studenten igår.. Alltså hon hade igår jobbat sin sista dag och ska nu gå i pension, ja även om hon funderar på att sätta upp sig som tim vik så hon kan jobba lite när hon känner för det..
Det som kanske är "negativt" med att hon nu går i pension är väl att jag får betydligt färre (läs: inga) tillfällen till att vara ensam ute i stugan.. Jag får väl passa på i så fall när hon ev jobbar extra eller om hon åker iväg till min moster och hälsar på.. Men jag kommer som sagt sakna den positiva och sköna känslan av ensamhet och meditation som jag kan känna när jag är ute i stugan..

Nå blev en liten utsvävning där haha.. Körde hem om i alla fall innan jag stack iväg hem till Emma.. Väl där så hittade jag Christofer på balkongen vid grillen i sitt nya grillförkläde.. Så söt så haha.. Han stod där och grillade korvar, grillspett och marinerade champinoner.. Vi satte oss till bords och åt en god måltid och för mig i trevligt sällskap.., 
Vi satte oss sedan på balkongen där det blev godis och snacks.. Med skratt, musik, snack, roliga bilder och en upplivande Livia haha..
Med lite ont i ryggen så gick jag in från balkongen och la mig på soffan och läste Sydsvenskan.. Det hela slutade med att Livia la sig bredvid och vi tittade på Asterix och Obelix tillsammans haha..

Det blev i alla fall tillslut dags att bege sig hemmåt och jag tror inte det tog väldigt lång stund innan jag somnade på soffan och vaknade sedan till vid 4-tiden och tänkte att lägga sig i sängen kanske inte vore så dumt.. Så med ont i nacken (inte så jävla konstigt kanske med tanke på sovställningen i soffan hehe) stapplade jag in i sängen och somnade nog på två röda, och vaknade sedan vid 9 med huvudvärk och fortsatt värk i nacken så jag tog ett snabbt beslut med enkel majoritet att fortsätta sova lite till.. Så jag vaknade tillsist vid 12 och tänkte att nä nu får jag nog ge mig upp.. 

Och när jag var på toaletten så dök Christofer upp.. NÄÄÄÄ han dök inte upp i eller på toaletten, men han kom in genom dörren.. NÄÄÄ inte toalettdörren utan genom ytterdörren hahaha..
Alltid trevligt att att se en son på besök, älskar ju dem hehe

Han berättade om en liten incident som hade hänt Mathias igår, eller ja i natt när han var på väg hem från studentfirande hehe... Ja det är väl inte så kul men samtidigt tycker jag det är skitkul haha..
Han hade tydligen suttit på en busshållplats och bestämde sig för att ta en liten powernap i väntan på bussen.. Det slutade med att någon trodde att han var medvetslös och skickade dit ambulanser, poliser och brandkår haha..
Jag kanske kommer att skriva mer om det när jag fått lite mer info från Mathias själv haha...
Hittade i alla fall inget om händelsen i tidningen, vilket jag hade hoppats haha... 
Skulle vilja se Mathias min, hans reaktion när han vaknar från sin "medvetslöshet" och upptäcker vad det är för sällskap han hade fått haha...

Jag hoppas att även ni kan se det lite komiska i det hela haha...

Hänt något mer idag?? Nä inte än haha... Efter att Christofer berättade det om Mathias så har jag satt mig ner för att skriva bloggen och tittat lite på TV, funderat på om jag skulle äta något och om internet bara är en fluga haha. Alltså helt vanliga saker att göra en lördag hehe... Plus att Christofer och jag kom fram till att det är helt OK att lägga parkettgolv i hela trädgården (i SIMs) för det är ju ändå ett naturmaterial haha

Återkommer kanske senare..


Bad Karma

Lite ledsen kväll. Vet inte varför. One of those days? Hörs imorgon

En natt 1989



Den 9 juni 1989 föddes ett litet gossebarn
Han fick tilltalsnamnet Christofer.
Vilken tur jag hade,
för han valde mig till sin pappa
Idag, 22 år senare, fyller han alltså 22 år
Ett stort GRATTIS till dig älskade son
Hoppas att du får en bra dag
och
Tack för att du valde mig till din pappa


Onsdagstankar i förskingringen

Får väl först tacka blogg.se att fotona jag MMS-bloggade om i lördags kommit in idag... Hmm och vissa två gånger... Nåja ser inte klokt ut, men jag låter det vara som en påminnelse..

Då var det alltså onsdag och känns som om veckan går med rasande fart mot sitt slut.. Varmt har det varit idag också på gränsen till kvavt, men hör att det börjar blåsa upp nu och de lovade ju på radion att regn skulle komma in söder ifrån ungefär vid den här tiden..

Nåja kom till jobb idag vid 07.20, men var lite sen p g a att jag skulle köpa med lite frallor till jobb idag också.. Och likadant imorgon OCH likadant på fredag haha.. Får nog efterstämpla istället så jag tjänar lite på mina tilltag haha..
Var lite trött imorse men det var ju självförvållat och det var ju trevligt SMSande igår när jag skulle sova hehe...

Har varit en lugn dag på jobbet idag och varit riktigt bra. Jag och min kollega I var iväg på ett litet "säljbesök" på Miljöförvaltningen idag, och vi får väl hoppas på att vi lyckades få fram vårt budskap på rätt sätt..
Har väl egentligen inte så mycket att skriva om när det gäller jobbet.. Men som sagt, kortfattade versionen är ju att det var en bra dag hehe..

Hade tänkt jag skulle sluta klockan 4 idag men kom givetvis inte iväg förrän närmare halv 5, då var det hem och hämta Mathias som skulle hem till sin mamma efter att ha tillbringat någon vecka här hos mig, vilket har varit väldigt trevligt..

Hungrig känner jag mig väl lite, men har inte något hemma och just nu känner jag väl att jag inte orkar ge mig ut och handla något heller.. Blir väl en lite bakvänd moment 22.. haha har ju bara mig själv att skylla..

Hmm ja just det, glömde ju skriva något inlägg igår.. Men hände inte så mycket egentligen, förutom Sveriges match mot Finland som slutade i verklig dur och en hattrick av Zlatan och ett bra spel av hela laget, även om jag kanske tycker att Isaksson ser lite skakig ut ibland.. Och tycker att Chippens konstspark var värd ett bättre öde.. Men det var en trevlig match i alla fall...

Hmm något mer??? Nä jag tror inte det egentligen.. Vem jag SMSade med?? Haha for me to know.... 

Känns som om jag har massor av ord som vill ut. Problemet är bara ett, jag vet inte riktigt vilka ord som vill ut.. Låter det konstigt eller börjar ni bli vana vid det vid det här laget?? haha...
Två som jag känner som ska befinna sig på Sweden Rock i Norje... Liiite avis är jag allt.. hehe.. Men hoppas ju att få hem lite demoskivor när en av dem kommer hem i alla fall haha.. Men tror ärligt talat att hon kommer att glömma det.. hehe

Nä nu ska jag kanske avsluta innan det blir mer svammel de lux...

Oups..

Glömde visst bloggen igår...
Nåja jag kommer tillbaka ikväll (tror jag)


Wonder why...


För första gången på mycket länge,
känns det obehagligt att stå på min
balkong och titta ut.  Vet inte varför
men jag gillar absolut inte känslan

Kanske dags att skriva?

Foto: Lars Brundin

Känns inte som om jag varit superaktiv i mitt skrivande de senaste dagarna, men har väl haft lite fullt upp, plus att jag väl väntat på lite foto ifrån Christofer från hans fest för att ta in i ett blogginlägg, fast han har bara skickat ett så det får vänta lite till hehe...

Hur har de här dagarna varit då? Tja först vill jag påpeka hur jävla skönt det har varit att vara ledig.. Med fint väder, även om jag kanske inte varit ute så mycket som jag kanske borde med tanke på hur mycket jag älskar sol och värme.. Men jag har ändå njutit av ledigheten och ser det som en liten försmak av semestern.. Fast det blir ju inte förrän i mitten av juli som det blir dags för det, men den som väntar på något gott.... (väntar alltid för länge)

Nåja i lördags så var det alltså dags för Christofer att ha sitt partaj... Han firade sin 22 födelsedag med lite släkt och vänner, och han hade det i föreningslokalen hemma vid sin mamma.. Han bjöd där på egengjord smörgåstårta som var otroligt god.. Han har verkligen talang i köket så det är ju synd att han inte lyssnade på sin pappa hehe...
Till det så blev det val mellan vin, öl eller cider..
Jag började med öl och testade även cidern och eftersom den smakade som glassen Piggelin så blev det en glad överraskning..
Ja det var här jag skulle lagt in lite bilder på min dansanta sida och lite på när Christofer öppnade paketer, men ja det får väl bli ett senare inlägg haha...

Kunde  ju haft massor av bilder, för Mathias skulle ju ha fotograferat, och han fick ju kameran med sig, men en fördel är ju alltid om man tar med batterierna till kameran haha...

Nåja som sagt det var en mycket trevlig fest och jag orkade inte gå hela vägen hem när jag skulle hem så jag knatade upp och la mig hos min mamma, som ändå var i stugan haha blev en precis lagom promenad hehe.. Jag stack väl vid halv 1 kanske 1, men de som var kvar då fortsatte väl till typ 04 något.. Hade det inte varit för min huvudvärk och mina nacksmärtor så hade jag nog kunnat fixa med någon timme till haha... Nåja...

Dagen efter så vaknade jag och hittade Mathias i ena soffan och vi vaknade väl till riktigt efter någon timme och begav oss hemmåt, vilket var en skön promenad i den varma söndagssolen, med en tur in på COOP för att få lite vätska... Gick även förbi Baltiska Hallen vilket visade sig vara ett bra val eftersom det var någon sorts tävling för Cheerleaders, och ögongodis en söndag är ju aldrig fel hehe...

Hände väl inte så mycket mer den söndagen, förutom att Mathias spelade match i Korpen och de vann, med 8-6 tror jag... Mathias gjorde mål, så han var ju glad som en speleman..

Sedan var det alltså måndag... Nationaldag... 
Vi hade tänkt komma upp tidigt och köra ut till stugan för att lapa lite sol på förmiddagen, men ack vad vi bedrog oss haha..  Vaknade till liv någon gång runt 12, och en stund senare så dök även Christofer upp.. 
Jag gjorde då lite (amerikanska) pannkakor och sedan så promenerade vi bort mot Swedbank för att vi skulle se träningsmatchen mellan Malmö FF och Elfsborg.. Elfsborg ställde upp med ett ordinarie A-lag förutom någon få skada och de som var på landslagsuppdrag..
Malmö FF ställde upp med spelare från U21 laget, juniorlaget och jag vet inte kanske någon från 16-åringarna också.. Det var en trevlig och underhållande match och i halvtid så stod det 1-1..
I pausen så stack Christofer och jag och hämtade pengar eftersom det var så få kiosker öppna och den som var öppen tog bara kontanter.. Men på vägen tillbaka så gav Christofer upp eftersom han hade huvudvärk, kanske för lite vätska och mycket sol de senaste dagarna för honom, så jag traskade upp till Mathias på läktaren igen efter att jag köpt två Cola..
Andra halvlek var lika underhållande och matchen slutade tillslut 2-2.. 
Är verkligen nöjd med det resultatet, allra helst med tanke på att det var U21 och juniorer i Malmö och A-lagspelare i Elfsborg.. Rikard Norling fick en bra start på sin tid i Malmö i alla fall..

Vi kom hem och då mötte oss Christofer, men han packade ihop sig lite efter en stund och begav sig av till Emma.. Han packade även ner träningskläder för han skulle testa att träna nu igen efter en tids skada.. Hoppas att det går bra för honom och att han ändå försöker ta det lite lugnt på första träningarna så inte skadan kommer tillbaka...

Mathias och jag käkade och just nu är Mathias hemma hos sin mamma och lämnar cykeln för den behövdes där hemma, får väl se när han kommer tillbaka hehe..

Imorgon är det jobb igen och ja.. Tillbaka till gruvorna haha..

Har väl inte mycket mer att skriva om just nu, skulle väl vara att det skulle vara lite trevligt med svar på SMS haha... Hehe kunde inte låta bli..

Nä nu har jag inte mycket mer att skriva om tror jag, men tycks blivit ett hyfsat inlägg i alla fall. Sedan om det står något intressant är ju en helt annan sak haha..

Men återkommer säkert snart igen hehe.. Nu ska jag titta på Shanghai Noon.. Men först ska jag ut på ballkongen och njuta av sommarkvällen lite hehe..

Ville sig visst inte...

Men detta var bilden som skulle varit med i alla fall..
Kanske inte mycket ni missat haha

Kanske dags att bli klar nu....... Hehe ny...

img_9465 (MMS)

Kanske dags att bli klar nu....... Hehe nyrakad och gladare än jag ser ut hehe


WTF

Jag skickade iväg ett par blogginlägg via mobilen igår med bilder, som MMS, men de har ju inte kommit in.. Sur jag blir..
Testar och skicka iväg dem igen... Fast de är inaktuella nu ju..

Klar! Blir inte bättre än så här idag

img_1173 (MMS)

Klar! Blir inte bättre än så här idag


Kanske dags att bli klar nu....... Hehe ny...

img_9465 (MMS)

Kanske dags att bli klar nu....... Hehe nyrakad och gladare än jag ser ut hehe


Song me like haha


Fredagen har kommit...

Fredagen har kommit, eller ja, när jag skriver detta så har ju större delen av fredagen gått.. Men det har ju varit en solig dag.. Men jag hann med en hel del på jobbet idag, kan ju också bero på att det var klämdag och de flesta som brukar kontakta mig och mina kollegor hade väl antagligen tagit ledigt idag eller var rent av lediga enligt avtal.. Men som sagt skönt att få något gjort utan allt för mycket störande moment.. Även en hel del kollegor på jobbet hade semester idag..

Mathias och jag bestämde oss idag för att maten skulle bli lite grillat, men hur gör man då när man bor på åttonde våningen och inte orkar springa ner på gården och använda grillen?? Jo man använder sig av ugnen och sätter på grillen och använder grillgaller... Så det blev en flintastek och potatissallad, lite fetaost, oliver och trepepparbea.. Riktigt gott tyckte jag i alla fall..

Sedan la jag mig på sängen och spelade lite Angry Bird på mobilen, och nu sitter Mathias och spelar samma spel på datorn..

Märks det på mina ord att jag inte har så mycket att skriva om idag? Haha.. Ja det är nog så.. Har väl inte hänt så mycket.. Men imorgon är det ju party... Christofer ska ju ha sin födelsedagsfest.. Blir väl ett femtontal imorgon, med smörgåstårta och go dricka skulle jag tro.. Sedan får vi ju se vad han tycker om presenten jag köpt.. Som jag skrev igår kan jag ju inte skriva så mycket om det här på bloggen för jag vet ju att sonen dyker in här ibland hehe och så enkelt och bra ska han inte ha det ju...

Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig imorgon ju.. Chinos och en skjorta kanske?? Tja det återstår att se vad det blir tillslut.. Jag lovar att återkomma haha...

Dagens bild här uppe?? Tja inte så svårt... Skulle kunna vara att jag är redo att ge mitt hjärta till någon som är rätt...

No more text today eller just nu i alla fall..


På bussen

På väg till jobbet. Trött men solen skiner i alla fall.

En ledig dag...

Visste inte om jag skulle skriva något idag eller vad jag skulle göra... Har i alla fall varit ledig idag och det har varit helt underbart skönt att vara ledig, känns som om jag behövde det, en dag att bara kunna njuta av ledighet.. 

Vaknade vid nio första gången och undrade varför klockan inte ringt än, men somnade om efter en liten stund och vaknade sedan vid lite efter 10.. Kom i alla fall upp till slut och när jag och Mathias var klara så stack vi ut och tog oss till Mobilia där vi intog en liten lunch.. Mathias körde på en köttgryta och jag körde på en spätta.. Och vi tog varsen starköl till maten..
Vi gick omkring där lite och jag försökte hitta någon skjorta som jag skulle kunna ha på mig på lördag, när Christofer ska ha sitt (förtidiga) fördelsekalas.. Lite party.. haha.. Men kunde inte hitta någon som talade till mig om ni förstår vad jag menar.. Ingen skjorta som jag såg och tänkte JAA den vill jag ha... Så jag vet inte vad jag ska ha på mig..

Både Mathias och jag hittade i alla fall vars en present till Christofer..
Haha trodde du jag skulle skriva vad det var här Christofer?? hahah Dum är jag men inte korkad haha..

Vi traskade omkring där på Mobilia lite men sedan skulle Mathias träffa Christofer i stan så vi gick till busshållplatsen och vi delade på oss vid Södervärn där jag bytte buss och Mathias fortsatte upp till Gustav..
Kände samtidigt hur en liten huvudvärk komma krypande så när jag kom hem sov jag lite middag på soffan hehe

Och jag vaknade till att Christofer och Mathias kom hem och sedan har vi tillbringat kvällen R-style haha...

Men nu har jag nog inte mer att skriva om tror jag.. Imorgon är det ju en klämdag för många men för mig är det jobb som gäller, men det lär bli ganska lugnt på jobbet, då många av dem som man brukar ha kontakt med genom jobbet är lediga, men då kan jag hinna med lite som ligger efter när man varit på kurs tre dagar och ledig en dag..  Sedan är man ju ledig i tre dagar ju så why not hehe..

Hade jag mer?? Nä jag tror inte det.. Mår jag bättre än i går? Ja lite i alla fall.. Solen och värmen och mycket ögongodis gör saker lite lättare om jag är på det humöret..

Vi hörs säkert snart igen..

Kan man??

Jag vet du finns där ute
Du vet var jag finns
(tror jag)

Saknaden...

Jag saknar någon att krama


Jag saknar någon att pussa


Jag saknar någon att vara nära

Hjärtat


Är redo att ge bort mitt hjärta

Även om det känns lite skadat idag

Litet inferno


Idag är det lite inferno inombords

Blir bara korta inlägg idag

Kloka ord..

När jag nu ändå vandrar olyckligt kär och nervös
är det väl ingen som klandrar om rosen ges till en annan tös


Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0