För det vet du väl? ;)


Ska det vara blått så ska det


Torsdagssus

Jag skrev överskriften och sedan blev det blankt i skallen,
vilket är perfekt när man ska försöka få ihop ett litet blogginlägg..
Seg start på dagen/morgonen..
För som vanligt den senaste tiden så är jag inte utsövd när jag vaknar.. Gillas inte riktigt..
Nåja jag kom iväg till jobbet och jag var där ju ca halv åtta i alla fall..
Idag har det varit en hel del arbete med lite hjälp till farbror Blå och lite uppdateringar på våra stödsystem.. Och som ni märker i mitt skrivande så har jag inte så mycket att skriva om idag..
Men det har varit en bra dag på jobbet idag i alla fall, bara så ni vet om ni nu skulle bry er haha

Tyvärr var det som så att när jag kom hem från jobbet så somnade jag.. Förvisso somnade jag med en vacker tjej i tanken och fördes väl över till drömmen hehe, men som sagt kanske inte så bra att jag somnade.. Men var så otroligt trött så jag hade inte haft någon större möjlighet att hålla mig vaken tills det varit dags att lägga sig...

Hmm fy fan vilket trist inlägg idag...

Tror jag avslutar detta och låter det bero tills det händer lite roligare saker.. Lägger mig nog på soffan och tänker och drömmer lite till hehe... Eller tittar på Antikrundan haha


Säger godnatt.. Blir inte mer blogg idag..


Vad jag egentligen skulle vilja säga till Dig...


Onsdagsdos

Då var det onsdagens som i rasande fart rusade in i mitt liv..
Efter en väldigt jobbig gårnatt och dag så hade jag lite mer förhoppningar om denna dag och tänkte att det kan ju inte bli mycket värre.. Natten som gick var något oroligt sömnmässigt och jag råkade stänga av både primär-klockan och sekundär-klockan alldeles för tidigt.. Vaknade med en lite gnagande känsla men gjorde mig iordning med ett ständigt bråkande med hjärnan..
Ja jag vet det låter korkat, men efter ett allvarligt samtal med mig själv på väg till jobbet så kändes allt mycket bättre, eller ja bättre i alla fall..
Dagen har flutit på utan några större missöden, lite dippar, men då dunkade jag pannan i skrivbordet så glömde jag det (skojar lite)..
Känns som en okej dag på jobbet i alla fall, och vissa gör det mer outhärdligt (inte själva jobbet utan att man mår lite si så där) och det känns som om telefonen ringt ovanligt mycket idag, men det är helt okej, får ju dagen att gå undan..

Nu är jag i alla fall hemma, efter att ha fixat lite ärenden efter jobbet.. Funderar på om jag ska äta något idag eller inte, är både hungrig och inte hungrig, eller så är jag kanske bara sugen på något.  Får väl se om jag kommer till någon slutsats som säger antingen att jag ska äta eller inte.. Och i så fall vad? För just nu har jag inte en blekaste aning om vad jag är sugen på.. Äkta danska smörrebröd hade ju inte varit så dumt, men lite svårt att få tag i hehe.. Dessa svåra beslut..

För att svamla till det totalt kan jag ju också skriva att jag har inte tänkte så mycket på blue feelings idag, men ändå har jag hehe..
Mer har jag inte att säga om det idag.. En dag när allt känns bättre inombords blir det säkert mer varma ord och liknande i detta fall.. Men for now.. Nope...

Hur jag ska avsluta detta idag?? Ja eftersom det känns lite bättre idag så får jag väl justera bilden lite så det blir så här:

Ångestrycket sitter kvar över bröstet men ...

Ångestrycket sitter kvar över bröstet men börjar släppa lite så jag kan kanske snart somna och få sova (gott). Försöka stänga den delen av hjärnan och koppla in den delen som tänker på en viss vacker söt tjej.

Nä nu får det vara slutbloggat för idag... Kramar till alla värda och pussen till dig speciella


God natt

Hoppas jag kan sova inatt utan att hjärnan lägger sig i allt för mycket...
Hoppas jag vaknar imorgon utan att hjärnan har för mycket korkat att säga
Ska bli skönt att komma i säng..
Bara så synd man är ensam, skulle verkligen behöva en kram
Skulle verkligen behöva känna känslan av trygghet
Vi hörs imorgon kära läsare

Tisdagspiss


Tisdagen är här och började väl egentligen redan runt midnatt och därefter, eftersom jag inte somnade någon gång förrän typ 01.30.. Och det var väl runt den tiden som min hjärna började bråka med mig också.. Och ni som känner mig rätt väl vet säkert vad det betyder.. Att jag inte mått så bra idag....

Tankar som simmat, flummat, krockat, bråkat fram till jag somnade i natt och fortsatte när jag vaknade idag.. Och så har den fortsatt att snurra och knådat hela dagen.. Gillar det inte alls.. Men det var väl väntat eftersom jag känt att jag mått så bra så länge.. Förhoppningsvis något tillfälligt, kanske för jag sovit så dåligt... (Hoppet är ju det sista som lämnar en)..

Jag ska inte gå så mycket in på vad tankarna handlat om, men det är inte bara en sak, ett ämne som min hjärna hade bestämt sig för att göra mig påmind om idag.. Inte för att min hjärna behöver påminna mig om dessa saker för jag är medveten om dem, men normalt så kan jag hantera dem.. Men...

Jobbet var en liten halv plåga idag, eller ja inte jobbet givetvis men hoppas ni förstår hur jag menar.. Känt mig lite tystare och så idag.. Inte orkat blanda mig för mycket om man säger så..

Hoppas ingen märkt allt för mycket i alla fall.. Nåja jag har väl egentligen inte så mycket mer att skriva idag, utan så är det och jag får försöka ta hand om mig själv under kvällen, får försöka bota min hjärnas negativa tankar och försöka pumpa den full med positiva tankar.. Inte det lättaste men ska försöka..
Problemet är väl lite att det finns så mycket jag skulle vilja skrika ut och skriva om men är fel forum, är väl fel tidpunkt.. 

Så ni som undrar så är det förra punch-inlägget, i alla fall mestadels, riktat mot mig själv... Och skulle det vara någon mer det är riktat mot tar jag nog inte det här..

Finns väl inte så många sätt att avsluta detta inlägg med egentligen, inte många andra sätt än att bara säga:

Skyll dig själv


Skyll dig själv...
Är du så jävla korkad
så har du bara dig själv att skylla.


Måndagsspiken

Jaha då har den där dagen kommit igen.. Everybody love mondays haha.. eller kanske inte.. Är väl bara Angelica som gör det, i alla fall som jag vet, eller ja om jag inte är ledig på en måndag för då gillar jag den ganska bra också hehe.. 
Men å andra sidan så var jag faktiskt ovanligt pigg när jag vaknade imorse, även om jag trodde jag var en timme för tidig för klockan var ju inte ändrad i bilen hehe... Och faktiskt känt mig ovanligt pigg hela dagen idag på jobbet.. Och vad det gäller jobbet så har det varit en bra dag på jobbet idag... Så även om det bär emot så måste jag faktiskt skriva till dig Angelica... Denna måndagen var en bra måndag hehe...

Förmiddagen flöt på i ganska snabb takt med hämt av en servicebil som varit inne och fått lite inredning och sedan var det lite smärtsam avslappning hehe och sedan var det ju i princip dags för lunch där det blev en gyros med massor av god tzatziki.. Inte så dumt alls.. Eftermiddagen blev ett litet typ kund-/servicebesök för att sedan bli en tur till våra vänner på Kjell & Co.. En del rapporter att skriva och skicka har det ju också varit, som vanligt när det är måndag..

Väl hemma så var det dags för middag, mest för Mathias och sedan har det varit lite TV tittande innan det var dags att köra kära sonen hem till sin mamma igen... 
På tal om söner så har tydligen min andra son Christofer nu bytt förnamn till Roland hahaha.. Fråga mig inte varför hehe.. Får väl se hur länge det håller sig, men Mathias och jag har lovat varandra att vi ska acceptera hans namnbyte hehe...

Vi är inte riktigt navlade någon av oss hehe

Hmm Jaha.. det var väl dagen i stora drag det... Vill också berätta att jag haft en skön känsla i bröstet idag, trots eller p g a the blue feelings, men idag har de fått mig att må bra, igår var det väl lite tvärtom, men det är som jag skrivit innan, det är en bitter ljuv känsla, älskar ju känna känslan av värme i bröstet men JA givetvis hade det varit bättre om den hade varit besvarad haha.. Det är så svårt att förklara och begär absolut inte att någon ska fatta eller förstå.. Men jag mår mestadels bra och det är väl det som är det viktigaste för mig, tycker i alla fall jag.. hehe... 
Sött har jag ju alltid gillat hehe... Tolkas som det tolkas vill... 

Nä nu har jag nog skrivit nog för idag skulle jag tro.. MEN..
Innan jag slutar så skulle jag vilja ge ett stort fång, eller som det i detta fallet är en stor korg med blommor/rosor som lite upppiggande till en speciell person... Hoppas att det kan hjälpa och pigga och glädja något..
Till vem och varför håller jag för mig själv... Som respekt för denna person.. Tänker på dig i alla fall...

Nä nu är det en avslutning som gäller av detta blogginlägg och det finns väl inte så mycket mer att skriva och finns väl bara ett sätt att avsluta detta lilla inlägg som faktiskt blev lite längre än vad jag trodde när jag började på att knappa tangenter..
Må gott alla och ta vara på varandra, man vet aldrig vad man missar och/eller förlorar...

Dagens Frank

img_1157 (MMS)

En trött Frank som dock är på jobbet hehe...


Söndagsbild


Söndagsågren

Fast kanske en illa vald överskrift eftersom söndagsångesten egentligen kom redan på lördagen.. Helgerna går så förbenat fort så  man knappt hinner med..

Det är i alla fall söndag idag och solen skiner för fullt ut, vilket är underbart, och det var väldigt skönt väder ute när jag var ute och skulle handla.. Synd de lovat att det ska blir kallare igen, vill ju bara ha vår och värme nu ju..  Nåja, april som är på väg är väl inte alltid den mest pålitliga månaden..

Skrev jag om gårdagens middag? Tänkte det var längesedan jag skrev om mat haha... Igår var det färska hamburgare med pommes, bea sås och salsa.. Idag blir det likadant men ändå inte, för vi byter ut de färska hamburgarna mot schnitzel hehe.. Och ett stort glas iskall mjölk till det hehe..

Nåja nu är det i alla fall sommartid hehe..

Jag tror jag skrivit om det innan, men just nu känner jag det att jag måste ta det på allvar, och det är en person som jag vet har det svårt men om man vill ha stöd kanske man ska uppskatta det när man försöker, och så jag har väl bestämt mig nu för, till vad jag vet vissas stora glädje, att nu får det vara nog med det skrivna ordet och annat som jag försökt med att ställa upp på alla sätt som jag har kunnat.. 
Inte för att jag tror jag blir saknad av den personen, det är helt för min egen skull, jag kan inte hålla på som jag gör, allra helst som om vissas ord verkar vara viktigare och betyda mer.. Då ska jag inte vara ivägen då ska jag inte uppehålla tid.. Jag har försökt så länge nu att vara där, för att jag ville vara där, försöka ställa upp så mycket jag kunnat, för jag velat, men om inte det kan uppskattas så är jag inte den som är den... 
Här trugas inga sura bönder..
Visst skulle det kunna vara svårigheter som gör att det dras tillbaka, men å andra sidan så har det klagats på att ingen ställer upp, och när man försöker är det typ kalla handen...
Men är det så du vill ha det så får det ju bli så och får väl då önska lycka till i livet.. 
Jag kan inte vänta förevigt.. Hur mycket jag än tyckt du var värd att vänta på, men jag måste få något tillbaka också jag pallar inte bara att försöka ge ge och ge.. Det blir för destruktivt för mig själv

Nåja skit i det nu det finns varma känslor i mitt bröst, även om de är blue feelings hehe, fast det stör inte mig just nu kan jag säga... Troligtvis har det hjälpt mig till tankarna och beslutet här ovan.. På vilket sätt kan jag inte förklara haha.. Och även om det kanske inte verkar så i detta inlägg så mår jag faktiskt ovanligt bra för att vara mig hehe... Visst känner mig lite ensam ibland men på långa vägar inte så som jag känt förr.. Lärde mig mycket sist jag verkligen mådde dåligt och den som jag trodde skulle vara där för mig när jag mådde dåligt reagerade precis tvärtom...
Skulle det finnas något negativt med det så skulle det väl vara att jag blir lite försiktigare med vem jag vill släppa in innanför mitt lilla skal..

Fan hur jag än gör så kommer jag tillbaka till det haha... Nä måste hitta något mer positivt att skriva om hehe... Fast kommer inte på något just nu, men ska snart kolla hockeyslutspelet och matchen mellan AIK och FÄRJESTADS BK... Ni som känner mig vet var mitt hjärta ligger och vem som jag håller tummen för...
Hehe

Jag har förresten så många gånger velat lägga in en bild på my blue feelings haha, nä inte blå hjärtan för det har jag ju lagt ut utan på själva personen men det kommer jag INTE att göra hehe, varför berättar jag inte här, tror bara att jag berättat varför jag inte gör det för en person hehe.. Så ni får leva i ovisshet, precis som personen som kunde varit på bild här haha...

Nä nu flippar jag lite för mycket haha så jag tror jag avslutar detta för denna gången hehe... Hoppas kan man ju på ett mer strukturerat inlägg nästa gång hehe..



Vill..

In i dina ögon vill jag titta nu, titta in i dem på ett sätt som jag aldrig tittat förr..
Men jag tror inte att jag kommer få att se dina ögon titta på mig på samma sätt som jag tittar på dig..
Det finns en mening med allt, men tyvärr så vet jag inte vad meningen skulle vara med detta, önskar bara att det istället vore något positivt, något som kunde göra mig glad och lycklig, men det var nog inte menat så..

Känns som om det är som vanligt att jag alltid har förmågan att falla för fel kvinna, hon som inte är bra för mig, hon som inte ser mig på samma sätt som jag ser henne, hon som har helt andra preferenser än vad jag representerar..

Önskar ändå att jag inte behövde se in i dina ögon just nu på ett foto utan fick se dem på riktigt se livet i dem.. Få se ditt leende ditt härliga skratt.. Få höra dig säga de orden jag vill höra, som gör att jag vet att jag inte har fel i mina tankar och känslor..

Men visst, visst kan det vara som så att jag tolkar det negativt fast det är positivt... För någon har en gång sagt till mig att man måste trö mig på halsen för att jag ska förstå att de är intresserade.. Och det kan nog stämma ganska väl och tror också att det är som så att om jag känner något för någon och de skulle känna något liknande tillbaka så vågar jag inte tro på det, vågar jag inte tänka på att en sådan tjej skulle kunna vara intresserad av mig.. Och det gör att jag inte kan läsa av signalerna, vibbarna som hon skickar ut...

Onskar ibland att allt vore enkelt att livet vore enkelt..
Men å andra sidan hade hon läst här inne hade hon kanske vetat vad jag känner för henne, men nu tror jag inte att hon läser här inne, men jag vet inte...

Nåja nog depp för denna stund.. Fortsätta titta på National Treasure..
Och hur mycket jag än uppskattar Mathias sällskap, kunde jag nog tagit om Hon hade varit vid min sida.. Nu.. Nu och för alltid..

Fotboll...

Var ute i det otroligt vackra vädret njöt av solen och tittade på när Christofer provspelade idag för Div 4 klubben Eriksfälts FF.. Han fick en halvlek i klubbens möte mot Bara.. Resultatet blev 3-3 och ett mål insläppt av Christofer, men jag kan inte påstå att han bör ta det målet på sig.. Han gjorde en bra insats får väl se om de vill ha honom kvar hehe.. Men det hoppas jag..
Jag passade på att plocka fram kameran också och fotograferade lite under hans match... Blev väl en typ 600 bilder och fyra av dem ser ni här nedan:

Ett misstag från min sida var att jag trodde att Christofer skulle stå i första halvlek så jag tog en hel del bilder på målvaktsarbetet då, men det visade sig att min syn är så dålig som jag tror för han stod inte förrän i andra halvlek haha... Men kul att fotografera lite igen..

Nåja efter matchen promonerade jag hemåt och passade på att handla lite mat till mig och Mathias, som stackarn är förkyld och känner sig lite neråt.. Men han är ändå glad och uppåt haha.... Säkert min förtjänst..

Nä nu hade jag inte mer för denna gången..

Fredagsskutt

Jaha då var det fredag, vad skönt, en dag jag verkligen längtat efter..
Sovit dåligt i natt då jag lagat och hostat fram till typ kl 02 med massor av pip i luftrören...
Och i min sömnlöshet där så var det inte svårt att räkna ut att när jag vaknade i morse så hade jag de senaste 48 timmarna jobbat typ 21 timmar..

Men å andra sidan jag var på jobb i tid och hade ju starka funderingar på att sluta tidigare idag (och det blev givetvis inte så hehe) Så 07.25 togs den första koppen kaffe på jobbet och får väl ändå säga att även om tröttheten var ganska stor idag så gick dagen bra och var en bra dag på jobbet måste jag faktsikt säga.. (Ni märker redan nu att det kommer bli ett svammelinlägg idag va hehe)

Fast får ändå säga att tankarna har funnits hos någon annan stora delar av dagen idag hehe.. Fast å andra sidan inte så konstigt med en sådan söt tjej hehe Så vackra ögon så vackert hår som man bara skulle vilja smeka..
Får mig att le, får mig varm, får mig att må bra i tanken..

Nåja..
Imorgon ska Malmö FF spela den sista träningsmatchen innan allsvenskan börjar och de möter Röven (ja alltså BK Häcken) Men jag ska faktiskt inte gå och se den (Mathias ska) utan jag väljer att i stället gå och se Christofer när han ska provspela för en ny klubb.. Han spelar just nu i en div7 klubb.. Men imorgon ska han spela en halvlek för en div4 klubb.. Och som han själv sa det så blir det första gången det blir en övergångssumma när han byter klubb.. Stora pengar haha... Det ska ju nämnas i euro, så jag kan väl då avslöja att övergångssumman om han byter blir typ €85 haha.. Vilka summor haha...

Nä men jag hoppas att provspelet går bra och att klubben gillar vad de ser, och jag ska göra allt för att stödja honom från sidlinjen.. Får väl se om det är någon annan som kommer dit också hehe;)
Fast sådan tur har man inte haha.. Men ca 13.30-14.00 ska han i alla fall spela på Stadionområdets ena konstgräsplan

Jaha något mer då?? Nja Mathias och jag käkade på China Box idag och vi två var med Christofer ute på Ecohallen och köpte lösgodis för 3.95 hg så det var rätt billigt..

Gud vad trött jag är just nu... Så jag tror inte det blir mycket mer skrivande just nu..
Så som avslutning tar vi väl det vanliga

Saknaden...

Saknaden efter mormor finns där
Därför så lägger jag in denna låten till dig mormor
Artisten är kanske inte din favorit
men låten var din favorit och den sjöngs på din begravning

Och ja.. det är jag till höger i bild med massor av hår på huvudet

Life's a struggle..


Ja lite frustrerande känns det nog allt..

Jag får inte utlopp för mina negativa tankar, för jag vill inte slänga ut det i bloggen eller lägga allt för mycket energi på det i alla fall inte här på bloggen

Jag får inte utlopp för mina positiva tankar, för att jag vill inte avslöja för mycket här när inget är säkert eller troligt.. Och då vill jag inte göra bort mig

Och det med flytten, ja det har jag ju bestämt mig för att vänta med att skriva något ingående om...

Känns som om det blir lite kvar att skriva om..  Samtidigt så känner jag att den jag tidigare pratat med det om, inte ens den personen vill jag inte prata om det med, just nu i alla fall.. Ja förutom flytten då..

Nä det är inte synd om mig, jag har valt det själv, men jag känner bara en sådan jävla frustration inombords..

Kommer nog hålla mina "löften" om att hålla tyst, i alla fall till den dagen allt exploderar typ. Eller något..

Uj vad kul och uppiggande inlägg detta blev..

Lugn och ro, kärlek lycka och omgiven av vänner och ingen som tömmer en på energi är det för mycket begärt??

Torsdagssirap

Då var det torsdagen som varit gällande för dagen som dagens dag...

Har väl inte, som överskriften antagligen avslöjar, så mycket att skriva om idag.. Känner mig ganska tom i skallen just nu.. Nä inget större fel bara trött.. Det var möte hela förmiddagen som flöt på på ett bra sätt och eftermiddagen gick åt att göra en hel del analysarbete.. Precis när jag och mina kollegor funderade på att gå hem så fick vi en liten kris men lyckades lösa den ganska snart igen.. Snabba ryck när vi jobbar ser ni.. Fick lite annat bry efter det precis när jag skulle trycka på logga ut... Blev inte riktigt löst, men å andra sidan var det ju inte vårt fel men dont like loose ends..

Men å andra sidan så fick jag idag ett samtal som verkligen var trevligt och gjorde mig riktigt glad, så det kan jag ju inte klaga över hehe.. Borde få sådana samtal lite oftare hehe..

Något annat att ta upp just nu? Nä inte precis... Som sagt så seg i skallen idag.. Många tankar som snurrar omkring men det känns samtidigt som om det är tankar som bara får snurra omkring och att de förhoppningsvis försvinner så småningom av sig själv, för jag tror inte det blir som jag skulle velat.. 
Men förhoppninsgvis har jag en flytt att se fram emot.. I tanken är ju redan nya lägenheten möblerad i skallen, men å andra sidan vågar jag inte hoppas för mycket..
Flytten blir väl sedan det knixigaste, men mer om det sedan när jag berättar hela historien... Det ska säkert lösa sig så småningom.. Får väl hoppas att man kan hitta lite flytthjälp också hehe... 
Det perfekta hade väl varit att hittat någon som kan fixa en äckligt billig STOR lastbil (typ tung lastbil) så att turerna bliver få hehe.. Ja och någon som kan köra den också...
Men får väl bli en lagom lätt lastbil hehe..

Nåja nu får det vara slutskrivit för denna gången...
Blue feelings.. Jupp de finns där fortfarande... Tänker och längtar en del haha... Ja jag vet fjortislöjligt..

Kunde inte låta bli... Hehe

Kunde inte låta bli att lägga in denna bilden...
Bara för jag är på det humöret jag är på idag hehe...

Idag är jag tönn haha
Men sån är jag

Onsdagstos

Då var det veckans tredje dag som gjort entré, eller ja det är ju någon timme sedan som det blev onsdag om man uttrycker sig milt haha.. Har varit en lång dag på jobbet idag.. Var på jobbet 06.45 ungefär och när jag stämplade ut var klockan nästan 16.45.. Men det gjorde ju förvisso att minuset jag har på flexen snart är plus igen hehe.. Då kanske det kan vara värt nästan 10 timmars jobbnärvaro..
Inte så mycket att skriva om dagen på jobbet idag faktiskt för det har ju inte hänt jättemycket som är värt att skriva om.. Men det har varit en bra dag kan jag i alla fall skriva så att ni vet det hehe..

Efter jobb så käkade jag middag med Christofer, Emma och Livia... Trevligt med sällskap ju:) Och trivs ju bra i deras sällskap.. Så otroligt glad jag har dem och att jag har Mathias.. 
Mina söner är ju mitt allt.. Vad skulle jag gjort utan mina underbara söner?? LOVE YOU ALL...

Väntar fortfarande på lite intyg, tycker de kan ta och komma nu, och att alla de intyg som inte jag ska skaffa också blir klara... Hoppas det blir flytt..

Blue Thoughts?? Haha givetvis, vad tror ni om mig egentligen.. Inte jag lägger av så där helt plötsligt.. Första tankarna brukar ju komma ungefär samtidigt som jag vaknar och det fortsätter sedan med jämna mellanrum under hela dagen..  hehe... Tur man har ett foto man kan ta till i nödsituation haha. Då får man ju se de vackra ögonen och allt annat vackert haha...
Fan vad tönn man kan vara hehe... Vi släpper det spåret för idag va hehe..
Men jag gillar mig själv ändå haha... Jaja henne också hehe.. Sluta nu va hehe

Nähä något annat då? Nja nä inte precis, ligger på soffan nu och väntar på att jag ska ut och köra igen, och sedan är det hem i soffan igen och slappa och ladda upp för LG imorgon som typ varar hela dagen.. Trevligt sitta upptagen i möte hela dagen hehe... Tur det är trevligt sällskap där i alla fall.. Mestadels i alla fall.. Haha nä skojade.. Lite haha... 

Nä om man skulle ta o slappa lite redan nu? Kan ju passa bra eftersom jag inte har så mycket mer att skriva om och ska man vara ärlig och läser igenom vad jag EGENTLIGEN har skrivit idag så har jag ju inte haft något överhuvudtaget att skriva om idag, mest ordbajseri på hög nivå haha..
Liten besvikelse är väl att det känns (rätt eller fel vet jag inte) som om alla ord inte är lika värda.. Mer säger jag inte om det...

Nu slutar jag

Tisdagsvis

Jaha då har tisdagen dykt upp och snart försvunnit också..
Tiden går fort när man har roligt men även nu hehe..

Nå vad har dagen innehållit för tankar, funderingar och skeende??
Nja det har väl varit lite som vanligt, förutom att det just nu är så underbart att vakna på morgonen och se att det är ljust ute och solen sipprar in genom persiennerna.. Me like, me like alot...
Sen att jag bestämde mig i morse för att jag skulle sova fem minuter längre (hm läs slutresultat 40 minuter) fick jag lite brådis när jag väl fick svingat benen över sängkanten.. Även om jag har flex så vill jag gärna vara på jobb 07.30 senast 08.00 och jag klarade det nästan idag då jag var på jobb 08.03 haha rätt bra tycker jag...
Imorgon blir det värre för mitt mål är att vara på jobb senast 06.55 för vi ska ha AP-möte kl 07 och missar jag det får jag vara med på AP-mötet typ kl 17 istället och det är jag inte såååå jävla sugen på..

Nå nu var det tisdagen vi skulle prata om hehe.. Har väl gått sin gilla gång hela dagen idag eller ja i alla fall förmiddagen.. Mathias hade sökt timvik på mitt jobb men han fick det tyvärr inte, lite besviken men inte mycket jag kan göra åt det, varken policyn eller anledningen..
Eftermiddagen blev ett studiebesök på Hjälpmedelscentrum i Malmö.. Intressant? Nja jo det var helt okej..
Efter återkomsten från det blev det lite småarbete med papper och rapporter och sedan lite snack med trevliga kollegor..

Innan jag körde hem så stack jag hem om Mathias (eller ja hos hans mamma) och hjälpte Mathias med lite skräpkastning eftersom han hade haft storstädning på sitt rum.. Och det verkade som han tagit det rätt bra att han inte fått timviket på MLC..
Christofer vet jag inte om det var idag som han skulle provträna för en ny klubb eller om det var vanlig träning med gamla klubben? När det än är så får jag hoppas att det går bra och han kan ta steget från div7 till div4 hehe

När jag kom hem blev det lite mat i magen som idag blev en gratinerad kotlett med humoristisk potatis och bea-sås..

På mailen fick jag ett trevligt mail som gjorde mig rätt glad faktiskt, längesedan vi hördes av.. Och på mobilen kom det ett (alldeles för) kort sms men det var trevligt i alla fall.. Och om du mot förmodan skulle läsa här så menar jag allt jag skriver.. På ett eller annat sätt haha..

Det blå hjärtat?? Jadå det finns kvar haha.. Men det är fortfarande en sådan där som jag försökt förklara innan bitterljuv känsla. Det känns skönt men ändå inte, det känns bra men kunde varit möed bättre.. Söt som fan är hon i alla fall och ögonen skulle jag kunna drunkna i hehe.. Synd hon inte var närmre hehe.. Fast kanske tur för henne det haha..

Nog om det svamlet haha... Sitter fortfarande och väntar på en del intyg som jag ska få mig tillskickat så jag/vi kan fixa det sista med flytt och hoppas att allt går bra med det, verkligen för jag har i princip redan möblerat den nya lägenheten haha... När allt börjar bli mer klart med allt och om allt går bra så lovar jag berätta mer om flytten och anledningen till flytten hehe.. 
Lite hemlighetsfull så där lagom hehe, men å andra sidan det är ni väl vana vid vid det här laget haha.. 

Nä nu var det väl inte mycket mer för tillfället.. Fortfarande sugen på att fotografera lite hehe
Saar såå..

Resa

dagar kvar till England

Måndagskorken

Då var det den där måndagen igen hehe...
Men det är så mycket lättare att vakna och stiga upp på morgonen när det är ljust ute och solen t o m skiner... Det gjorde det t o m riktigt trevligt att åka buss till jobbet idag..

Och det har varit en bra dag på jobb också, och allt har flutit på som sig bör.. Så inte mycket att klaga med andra ord.. Fast inte så mycket att skriva om dagens jobb precis hehe..

Efter jobb stack jag hem en runda till min kära moder och snackade lite skit innan jag stack hem.. 
Har pysslat med lite pappersarbete för att se till så att man har de bästa förutsättningarna för att få till en flytt..
Nu kan jag bara vänta på de papper som jag beställde idag så ska snart allt vara klart för inskick.. Sedan är det bara att hålla tummen tills den vitnar och hoppas på tur..

Det är inte ofta som jag brukar kommentera kommentarer i mina inlägg, men jag fick en kommentar om jag var kär? Nja kanske att ta i lite men väldigt intresserad skulle man väl kunna säga, men ett ärrat och tidigare väldigt ofta brustet hjärta har lärt mig att inte ta ut något i förskott utan jag tar det som det kommer.. Blir det så blir det och då kan jag brista ut i sång haha, och ja byta ut det blåa hjärtat till ett rött hjärta haha, because then I dont have to feel blue.. Hehe Better to feel red??? haha Nä rädd vill jag inte vara hehe..
Så kort sammanfattning Intresse finns resten är upp till karma haha

Nä nu har båda sönerna kommit hit så nu avslutar jag detta inlägg

Nähä


Nope
Drömmarna blev inte vad jag beställde
(hehe som jag nu skulle trott det)

Men nu är jag på jobbet och so far en
underbar dag och en bra dag så vi
låter väl det fortsätta så hehe

Ha det underbart alla..
Puss


Godnatt... typ snart iaf

Nu säger jag godnatt
Mest för att datorn ska stängas nu.. Men snart nog är det väl dags att sova ändå... Och får jag bestämma så vet jag vem jag skulle vilja drömma om inatt hehe... Någon som har väldigt vackra ögon och som jag så gärna skulle vilja vara nära.. Har drömt om henne tidigare och alltid vaknat med en varm känsla i kroppen och hoppas att det så också ska bli när jag vaknar imorgon..
Ps! Verkar som jobbtansport löst sig hehe

Suget...


Även om jag vill ha cola och godis
är det inte det som är suget i detta inlägg


Jag är sugen på att fotografera
Får väl se hur det blir
Den jag vill fotografera vet
att jag vill fotografera henne
För det har jag sagt till henne
Hehe
Och kan väl inte påstå att
reaktionen blev helt negativ
Hehe

Tiden får utvisa när och om det sker


Sonntag gefährlich nahe Montag

Då har den dära söndagen som ligger så farligt nära måndagen kommit igen..
Har väl inte mycket att skriva egentligen för det har inte hänt så mycket idag.. Tänker inte skriva så mycket om fotbollen från igår för ett lag spelade tyvärr i början som ett div 5 lag och med en billig men regelrätt utvisning så föll allt.. Även om de spelade upp sig kraftigt och var på gång... Nåja...

Som ni läste i mitt förra (engelska) inlägg så kysstes jag igår natt hehe.. Men jag får ju säga att jag mycket hellre hade gjort det i verkligheten istället.. Men som det är nu får man väl vara glad för det lilla haha... Och nattens drömmar tror jag inte att jag ska skriva något om, för man vet inte om det är för unga personer som kommer in här och läser haha..

Funderar på att lägga mig och läsa lite nu, och vet inte riktigt vilken bok jag ska börja med och om jag egentligen känner för att läsa idag..
Har precis käkat middag, vilket inte blev som jag hade tänkt mig.. Hade fått lite mat av min mamma som jag trodde var köttgryta (och antagligen hon också trodde var köttgryta) men efter att ha värmt den och jag skulle provsmaka om den var färdig visade det sig att det var levergryta och jag tror aldrig jag fått ut någon mat ur min mun så snabbt och ja mådde smått illa.. Så det blev bara tillbehören till middag idag, för jag orkade inte ge mig på någon mer matlagning idag..

Lite problem har jag just nu också för jag har lite bekymmer hur jag ska ta mig till jobbet imorgon.. Får väl hoppas att det löser sig på något sätt i alla fall..

Hmm vad ska jag mer skriva om?? Om vackra ögon? Haha har jag inte gjort det tillräckligt?? Haha Tur man har nya som gamla foton att titta på och drömma till hehe... Önskar bara man hade fler och nya foto.. Men inte lättaste att få kanske hehe.. (Fan vad jag svamlar hehe)

Just nu dunkar skallen duktigt av en välriktad huvudvärk så jag tror att jag skippar läsandet idag och funderar på om man kanske skulle ta ett glas vatten och lägga sig lite på soffan och kanske trycka i mig en ipren också..
Nåja får väl se hur det blir med det...
Röksugen är jag också, men inga cig hemma, tur jag har snuset i alla fall.

Nåja det är snart måndag och man får träffa trevliga kollegor igen vilket alltid är trevligt.. Fast blir lite trött när man kollar vad som ska göras på jobb hehe, inte för att det är mycket, men att det är lååånga möten hehe... Nåja ska nog klara ut det också.. Och som sagt mycket lättare när man som jag har trevliga kollegor och vänner på jobbet och ett jobb som man trivs med..
Jag vet att jag kanske ibland gnäller lite väl mycket om mitt jobb, men det är inte så farligt som det låter..

Flyttplanerna?? 
Ja de flyter på, nästa steg är nu att skaffa alla de blanketter och intyg som jag behöver för att gå vidare med det hela.. Hoppas verkligen att det hela går bra och smärtfritt.. Finns väl två olika hinder som skulle kunna sätta sig emot det men hoppas att det inte blir så..

Nä nu har jag nog inte mer just nu så jag får väl falla lite till vänster och försöka få kudden med mig samtidigt... Christofer har inga matcher idag, men dock igår där de tydligen förlorade stort, men han ändå gjorde en sådan bra insatts i målet så han blev matchens lirare (Grattis!!!!).. Idag ska Mathias spela korpen ett antal matcher och jag önskar honom lycka till...


The note of my dream


Tonight
I had the sweetest of dreams.
I was there, you were there
You held my hand, I held your
Our lips met, our first kiss
I looked into your beautiful eyes and I saw that you liked to kiss me, just as much as I liked to kiss you ..
I felt the heat, I felt close to you.
Your eyes shone, they sparkled .. Your hand caressing my neck sotenderly, caressed my back. Felt so loved, so safe. For more lovedand more safe than I ever felt before

Then I woke up and I was so mad because I did not want to wake up,
I wanted to remain there, there with you .. Forever
I already miss your eyes, I already miss your warm lips, I miss your warm safe embrace. But I will carry with me the feeling of my dream, the feeling of you all day .. Wish I could, wish I could be close to you now and in death do us part

Fredagsljus

Inte mycket att skriva om idag så det stannar vid:

Förklaring

Varför så många blå hjärtan i min blogg nu förtiden?? 

Tja skulle kunna ge er en enkel förklaring att det har med mitt MFF hjärta att göra, men det är inte så mycket det hänger på utan att det är mer att så länge jag inte har kärleken från en (för mig) vacker kvinna i mitt liv så kan jag ju känna mig lite blå.. Fast låter bättre på engelska: Feeling Blue..
Och känner jag mig så ja då är hjärtat lite blått det med och därför är det blåa hjärtan som gäller tills kärleken faller ordentligt i mitt knä, "på riktigt", då blir det ett rött hjärta... (om jag inte glömmer bort mig d v s hehe)
Hoppas att det förklarar lite och att det var en förklaring som gick att förstå...

Torsdagsflöjt

Då var det torsdag igen och snart är denna arbetsveckan slut....

Vad har denna dag erbjudit för något då? Tja inte så mycket egentligen det har varit jobbet, fast det har varit en bra dag på jobbet och allt har flutit på i lagom takt faktiskt.
Fast en lite kul sak var att telefonen ringde på jobb (eller ja det roliga var ju inte att telefonen ringde haha det har jag varit med om förut ju) och det visade sig vara en reporter från P4 Radio Malmöhus som ville göra ett reportage om ett projekt jag håller på med på jobb. Ska bli kul om det nu blir något av det hehe, My start to fame haha. Det är nu det börjar hehe Först radio som gör att jag kommer i sydnytt som gör rapport intresserade som gör jag får komma i ett sådant typ magasinprogram där det visar sig att jag gör ett så bra o trevligt intryck att jag får ett programledarjobb och får en liten roll i en film som av en slump visas i USA som gör att jag får en huvudroll i en Hollywood produktion och jag blir jättekänd och miljonär hehe

Haha nu har jag väl inte mycket mer att skriva om hehe har ju fått babbla på en stund

tankar på den där tjejen?, undrar kanske vän av ordning. Jo då de finns där fortfarande hela tiden hehe jag lovar vela tiden hehe
Något annat innan jag avslutar?
ja det skulle väl vara att jag känner ett sug på att, för första gången på länge, fotografera och helst då typ modellfotografering typ. Nåja får väl se vad det blir med det hehe

Och lägenhetssaken går vidare.

Saar såå with love and hell fire.....

Onsdagstanken

Att få sitta framför dig, att få vara nära dig..
Att få titta in i dina så vackra ögon som drar mig till dig
Att få sitta där att prata med dig
Att få krama dig
Att få smeka din sammetslena kind
Att för första gången få kyssa dig..

Men sedan vaknade jag och upptäckte jag var på jobbet


Tisdagsgrus

Då var det tisdag och veckans första arbetsdag, i alla fall för mig.. Fast semestern i fredags och i måndags ja den rusade på och det hela slutade egentligen med att det kändes som en normal helg.. Hehe undrar hur länge jag ska behöva vara ledig för att jag ska känna det som om jag varit ledig...

Nåja tillbaka till jobb idag och det fanns en hel del incidentrapporter att registrera, en hel del mail att skriva och en del samtal att ta igen, så jag kan ju inte klaga att jag haft dåligt att göra idag hehe.. Men det är skönt att ha (lagom) mycket att göra..

Sedan försvann större delen av eftermiddagen med ledningsmöte och innan jag slutade för dagen så blev det de sista samtalen och lite statistik..

Efter jobb så hämtade jag upp Christofer och vi stack och handlade lite och käkade.. Trevligt med sällskap av Christofer, och har ju haft nytta av honom här hemma där han hjälpt mig med en hel del saker som jag är väldigt tacksam över..

Förresten hoppas ni hjälper mig att hålla alla tummar ni kan att diverse hyresvärdar går med på ett lägenhetsbyte så att jag kan flytta till den andra lägenheten.. Intressant, den är lika stor som den jag har nu men ändå ett rum mindre haha... Hoppas verkligen det blir av, av många anledningar men delvis för att jag verkligen ser fram emot det...  Får väl hoppas på det bästa men samtidigt inte hoppas för mycket... Blir så besviken då...
Och vad ska jag med en tre-rummare till???

Inget annat då, nja det foto jag nämnde häromdagen?? Jag kan inte titta på det utan att det bubblar i magen och känner en liten centrifug... Löjligt känner jag i en viss del av kroppen men en annan del av kroppen njuter av känslan, sedan om det blir mer av det hela det vet i gudarna... Även om jag har mina aningar ibland... Men så länge så njuter jag i hemlighet samtidigt som jag givetvis trånar vilket jag inte gillar..
Samtidigt kan jag förstå hur jag känner längtan men inte hur jag kan känna saknad... Min hjärna är strange.. 
Och bara för att klargöra det för alla och en var så inga missförstånd uppstår:
NEJ det är INTE Charlotte Kalla och det är INTE Linda Bengtzing jag pratar om haha

Haha ja mest om det nu var någon som verkligen trodde att det var någon av dem.. Haha nä denna väna vackra kvinna är verklig haha, inte en bild i min fantasi (eller jo det är hon ju också haha).. Jag tycker bara att det är en mycket vacker kvinna, med ögon som får mig att smälta, en röst som får mig lugn.. Ja vad ska jag säga.. Jag skulle nog kunna bli typ på skånska jävligt kär.. Men jag tyglar mig haha...
Nu svamlar jag nog mest och har nog skrivit mer än vad jag hade tänkt från början..
Känner mig egentligen lite löjlig nu men jag kommer inte radera något jag skrivit..

Kanske är det just den här känslan jag har nu som gör att jag orkar stiga upp på morgonen, den känslan som får mig att le och vara en människa, även om det inte skulle vara besvarat.. Och är det så, ja då kan det vara värt det hela faktiskt, för eftersom jag gör det med öppna ögon så kanske jag t o m kan bli starkare av det

Just nu mår jag bra i alla fall..

Nä nu får jag sluta svamla för denna gången.. Och glöm nu inte håll tummen för mig.. Hehe
(var väl mest lägenheten jag tänkte på där)


Senaste boken.. McMaffia..

Vapenhandel, narkotikahandel, prostitution och trafficking utgör en skrämmande stor del av världens BNP - uppskattningsvis hela tjugo procent! 

McMaffia tas vi med på en resa genom den internationella organiserade brottsligheten. Resan börjar med ett skrämmande och oförklarligt mord i ett brittiskt villaområde, och fortsätter med berättelser som ofta är fruktansvärda, någon gång inspirerande, vanligtvis bisarra och ibland till och med roliga. Tillsammans skapar de en hisnande bild av en skuggekonomi som växt så snabbt att den nu beräknas stå för tjugo procent av världens globala BNP. 

Vi får följa Misha Glenny till vitt skilda miljöer runt om i världen - från sanslöst överdriven lyx till den mest bottenlösa misär i länder som Sydafrika, Nigeria, Israel, Colombia, Nordkorea, Kina, Karibien och Japan. Vi möter cyberbovar, Yakuza-maffiosos, "ormhuvuden", knark-, vapen- och kvinnohandlare på alla kontinenter. 

McMaffia visar hur den organiserade brottsligheten på så många sätt har sipprat in i våra liv utan att vi är medvetna om det. De sanna historierna bidrar till bokens driv och gör den bitvis till en riktig nagelbitare.apenhandel, narkotikahandel, prostitution och trafficking utgör en skrämmande stor del av världens BNP - uppskattningsvis hela tjugo procent! 

McMaffia tas vi med på en resa genom den internationella organiserade brottsligheten. Resan börjar med ett skrämmande och oförklarligt mord i ett brittiskt villaområde, och fortsätter med berättelser som ofta är fruktansvärda, någon gång inspirerande, vanligtvis bisarra och ibland till och med roliga. Tillsammans skapar de en hisnande bild av en skuggekonomi som växt så snabbt att den nu beräknas stå för tjugo procent av världens globala BNP. 

Vi får följa Misha Glenny till vitt skilda miljöer runt om i världen - från sanslöst överdriven lyx till den mest bottenlösa misär i länder som Sydafrika, Nigeria, Israel, Colombia, Nordkorea, Kina, Karibien och Japan. Vi möter cyberbovar, Yakuza-maffiosos, "ormhuvuden", knark-, vapen- och kvinnohandlare på alla kontinenter. 

McMaffia visar hur den organiserade brottsligheten på så många sätt har sipprat in i våra liv utan att vi är medvetna om det. De sanna historierna bidrar till bokens driv och gör den bitvis till en riktig nagelbitare.
Tycker det var en bok som periodvis var mycket bra och periodvis väldigt svår att komma in i, kanske lite beroende på vilken organisation det pratades om, blev väldigt mycket namn i vissa avsnitt, men alles in alles så var det ändå en läsvärd bok, allra helst för en faktanörd och en med intresse för kriminiologi

Måndagsketchup

Så var det måndag igen, satan vad de kommer ofta nu för tiden...

Vad kan ha hänt en dag som denna då? Tja har ju haft semester idag så jag har ju bara haft det bra hehe
Vaknade så där lagom vid runt nio och sedan körde jag Mathias till sin jobbintervju och samtidigt passade jag på att ta en kopp kaffe och pratade med lite trevliga kollegor på jobbet.
Vi får väl se hur det gick för sonen, han skulle väl få besked på torsdag. Håll tummen alla.

Efter att det var färdigt körde vi in på Lidl och handlade lite frukost hehe eller ja vaniljmunkar och chokladcroisanter. Kan ju inte påstå det var en rälig frukost, kanske inte så nyttigt men gott hehe

Nja sedan har det väl inte hänt så mycket som är värt att nämna. Haha hur intressant kan det vara att läsa att jag tittat på ett foto som en trånande fjortis haha. Det hade ju varit betydligt trevligare att titta in i dessa vackra ögon i verkligheten istället men vad ska man göra hehe man får ju då ta second best hehe. Men Gud jassa jag hade gärna suttit framför henne och tittat in i hennes ögon och berättat för henne hur söt fin och vacker jag tycker att hon är *rodnar*

Haha fan vad löjlig jag är

Nä nu blir det inte mer skrivit för denna gången haha, no more suger today...

Saar såå

Söndagstankar

Då var det söndag igen, de kommer alltid när man minst anar det...

Igår var det lördag och det var melodifestivallördag ju hehe. Och vad brukar man säga? Alla som säger de inte tittar ljuger hehe...
En klok kvinna har sagt att melodifestivalen är som Ullared. Ingen vill veta av det men alla har varit där haha

Även om jag nu drömde på natten om en trevlig dejt med Linda Bengtzing så var det inte henne som jag ville se som vinnare. På något sätt gillade jag ändå hennes låt kanske mycket på grund av hennes närvaro och intensitet på scen (och det var väl mig hon sjöng om och slängde slängkyssar till??). Så jag hade gärna sett henne tvåa hehe..
Men om man tänker på att slå i Europa så var min klara favvomusik Swingfly med Me and My drum.. Gillar den starkt. Sa till Mathias att låten hade stänk av Teddybear Sthlm.
Det var ju inte så konstigt eftersom Swingfly gjorde låten Hey Boy tillsammans med dem hehe

Något annat då? Nja inte så mycket i alla fall inte mycket mer att jag har lite funderingar på att kanske flytta till en annan lägenhet.. Vi får väl se vad som händer och sker hehe. Har kanske något på gång hehe men som sagt inget bestämt och färdigt än.. Men förhoppningsvis kan jag ju också göra en god gärning genom att flytta hehe. Men som sagt vi får se vad som sker, det står skrivit i stjärnorna

Tills vi hörs igen

Drömmar... 2 oh no I did it again

Nu har jag varit ute på dejt med en kändis i natt igen... Jag vet inte vad det är med mina drömmar haha... Eller om det på något sätt är en kanalisering av mina tankar om någon annan person?? Tja jag vet inte hehe, men dejt har jag varit på i natt och ännu en gång har det varit en kändis som ville kyssa mig, och ja det fick hon ju haha... Mer än en gång hehe... Ska inte gå in på för mycket detaljer om drömmen Hehe *rodnar lite*

Vem det var?? Ja du.. Haha... Denna gången var det alltså inte Charlotte Kalla utan denna gången var jag ute på dejt med:
Ja just det Linda Bengtzing haha

Fast kändes inte som dejt kändes som allvarligare än så haha och mycket trevligt hade vi, eller hur?

Nåja... Min hjärna är en komplex liten filur haha, men som jag skrev innan så kanske det är en kanalisering av mina andra tankar som ständigt hoppar omkring i min hjärna, för det är en känsla jag fick i drömmen.. Ja jag är väldigt bra på att analysera mina drömmar ibland när jag drömmer dem.. hehe
Nä det var allt för detta första inlägg för dagen

Faaan också

Hehe kunde ju bara inte låta bli att lägga upp denna låt som måste vara den mest upplagda låten på min blogg.. Dels för att jag bara älskar VOLBEAT men även för att den säger lite om mina tankar just nu..
Lyssna eller låt bli...

Fredagstanken


Fredagsros

Då var det alltså fredag och jag ska försöka få ihop ett litet inlägg hade jag tänkt.. Idag har det varit sova länge och vakna när jag vaknar och bara ta hand om mig själv, och för det ska funka så måste man ju vara ledig och därför hade jag semester idag.. Så skönt... 

När jag vaknade imorse var det en person som föll mig i tanken, det var ju en underbar tanke att vakna till, även om det varit betydligt trevligare att kunda vända sig om och se henne ligga där.. Men men fick skickat iväg något sms i alla fall... Och om det skulle vara som så att du läser här inne ska du veta att du finns mycket i mina tankar.. Tankar att få hålla om dig, få känna dig nära, känna din värme..

Nog om det, tror inte jag lägger in min punktlista i detta inlägg.. Är det någon som är ny här och inte läst den är det bara att läsa inlägget från igår..

För att kommentera den långa kommentaren från Hesse, jag kan väl hålla med dig att det är med någon skräckblandad förtjusning man släpper in någon i sitt hjärta.. Men samtidigt som det är så skrämmande så är det en sådan skön varm känsla som fyller kroppen, hjärtat och själen.. Så får denna tjej mig att känna det, fast hon vet nog inte riktigt om det, men jag är beredd att göra mycket för henne, aldrig jag skulle vilja henne något ont inte göra henne illa.. Om det går så långt så är hon ju inte min första kärlek men jag hoppas innerligt att hon kommer att vara min sista i så fall..

Nå då var det sagt.. Lämnat ut mig lite men inte totalt..
Nu sitter Mathias bredvid mig i soffan och ska tillbringa lite tid med sin kära fader i helgen, även om han visst skulle ut och svira ikväll.. (hmm svira, lät som om jag var född 1932 haha)..

Men mycket mer har väl inte hänt idag kan jag väl påstå.. Jag lovade förvisso att jag skulle lägga in en låt jag kom på igår, men har tänkt på det och tänkt att den nog skulle avslöja lite mer än jag är villig att avslöja just nu.. Så så var det med det, sånt är det och så får det bli.

Nä nu ska Mathias och jag försöka planera lite mat för dagen så jag avslutar detta inlägg och kanske, men bara kanske, återkommer jag med ett inlägg lite senare idag...

Torsdagstos...

Då var det torsdag och jag hoppas att alla läsare vet vad tos betyder??

Nåja idag var det en dag på jobb som innehöll mest en internrevision, men det hela gick bra, men blev inte så mycket annat gjort denna dag, fast har ändå varit en bra dag på jobbet måste jag säga och vissa saker som kan tillägnas den glädjen hehe..

Idag har det ösregnat hela dagen känns det som, förutom i morse då det samtidigt var snorhalt.. Och varför nu detta väder kanske en vän av ordning tänker.. Jo det jag kommit fram till var att det inte kan bero på annat än att jag idag åkte buss till och från jobbet.. Något straff för något är jag helt säker på.. Sen om det beror på mina tankar, eller om det är för min tvekan eller om det är något helt annat ja det vet jag ju inte...
Och när vi ändå talar om det så fortsätter jag mitt tjatande med följande rader som förföljt mig och mina bloggföljare de senaste dagarna

Jag skulle kunna om jag velat och vågat att:
  • skriva om ett sms jag skulle vilja skicka..
  • berätta om ett öga till öga samtal jag skulle vilja ha..
  • berätta om någon jag skulle vilja krama..
  • skriva om någon jag skulle vilja kyssa..
  • berätta om någon som jag tycker om...
Fast lite sms har jag ju fått skickat idag kan jag väl säga utan att avslöja för mycket.. Och man skulle väl kunna säga om man sträcker på det duktigt, att samtalet har jag också haft, fast hade väl önskat att det var längre, mycket längre.. Det är ju något som gör mig glad, eller någon kanske hehe...

Ja jag fortsätter vara lite hemlighetsfull, sånt är det...

Det var längesedan som det fanns lite musik med här om jag nu minns rätt.. Funderade ett tag på vad jag skulle lägga in för låt då.. Jag kunde ju valt en enkel utväg och slängt in något med mina husgudar VOLBEAT men hur förutsägbart vore inte det.. Nä så jag tänkte lite till och då fick det bli detta:

Oväntat? Kanske mer tanke än vad man tror? Tja vem vet?? Haha jo jag förståss haha...
Men han sjunger den faktiskt oväntat bra.. Och det var inte menat något dumt mot Danne...

Jaha då har jag lyckats fylla upp lite mer space än vad jag trodde jag skulle kunna komma med.. Kanske blir det inte mer skrivit i detta inlägg, men samtidigt har jag saker i hjärnan, i själen och i hjärtat som nästan skriker och vill spricka och som jag vill skriva om, men jag inte kan, lite frustrerande men samtidigt skönt för då slipper jag att igen lämna ut mig här på bloggen, även om jag så gärna vill, men vi får väl se vad framtiden har i sitt sköte...

Jag får väl öppna upp ajfånen och titta på lite bilder istället hehe och få något lite drömskt i blicken hehe... Fast å andra sidan finns det på datorn också ju..

Fan vad jag svamlar..

Fast en annan sak som jag skulle vilja ta upp, förutom att jag hatar sär skrivningar och andra hemska felstavningar på ord som man läser ibland, men nu var det inte det utan det var en liten sak som jag fick i en kommentar från Hesse.. Det gäller tatueringar.. Jag glömde svara dig det på din sida så jag gör det här i stället.. Jag är av den åsikten att man ska välja en tatuering som säger något om en själv, talar till just dig.. Inte vad man tror att andra ska gilla eller förväntar sig.. Det var bara det hehe

Nä nu har jag nog inte mer att skriva.. Lyssnar på en annan låt nu än den som jag la in där men får väl se om jag lägger in den på bloggen i morgon istället...

Men så länge får ni nöja er med detta blogginlägg..


Snart så...

S -4 tim


Tecken som tyder på att jag nog är ganska ...

Tecken som tyder på att jag nog är ganska tröt är väl att jag känner trött som
4 gnuer
3 björnar i ide
2 ålderdomshem
1 Dexter

Skulle även kunna tänka mig att ligga och mysa med någon trevlig i soffan till en halvbra regnfilm hehe
Någon speciell i tanken?
Frågan kan anses med JA besvarad;)


Tankar III

Ibland är inte allt som man tror

Onsdagsmos....

Då har det hunnit att bli onsdag och mitten av arbetsveckan är nådd..
Har väl inget speciellt att skriva om idag heller och skriver väl på så får vi väl se vad det slutar som när allt väl är slutskrivet för detta inlägg...

Jobbat har man gjort idag och allt har flutit på bra på jobbet och det har gått ganska snabbt måste jag faktiskt medge med en övning på förmiddagen och ett möte efter lunch.. Men har även haft lite tid för lite tankar av olika slag som jag inte riktigt vet vilken riktning de kommer att ta till slut.. Snurrar lite i skallen.. Har väl lite att göra med min lista som jag haft med här de senaste dagarna.. Om ni missat den och vill se orginalen får ni bläddra till de tidigare inläggen, för idag har jag bestämt mig för att revidera listan lite och byta ut lite på den.. Så den nya listan ser ut enligt följande..

Jag skulle kunna om jag velat och vågat att:
  • skriva om ett sms jag skulle vilja skicka..
  • berätta om ett öga till öga samtal jag skulle vilja ha..
  • berätta om någon jag skulle vilja krama..
  • skriva om någon jag skulle vilja kyssa..
  • berätta om någon som jag tycker om...
och anledningen att jag inte gör det är den samma som tidigare gånger och modet.. 

Nåja.. Efter jobbet så stack jag och lämnade bilen till min mamma så det blir jättekul i morgon att behöva ta bussen till och från jobbet... Not that funny but what to do... Ingen som är sugen på att hämta mig och köra mig till jobbet?? hehe..

Något annat att berätta? Nja det är en del som uppfyller min hjärna just nu men ja, det är bara att läsa ovan.. Men annars så skulle jag kunna berätta att Mathias ska på intervju om tjänst som tim vik på mitt jobb på måndag och jag håller tummen på att det ska gå bra, även om jag inte har så mycket att säga till om där, men han har haft praktik där innan i tre omgångar så jag hoppas att det ska gå bra..
Christofer har hittat en tjänst där han går in och jobbar vid evenemang på Swedbank Stadion/1910/O'Learys med servering och bar-arbete... Håller tummarna för båda att det ska gå bra, för de är värda det..

Nä nu var det väl inte mycket mer att ta upp här i bloggen för denna gången.. Imorgon är det torsdag och det är internrevision hela dagen om jag minns rätt, så då vet man vad man ska vara sysselsatt med ju hehe.. 
Men för att inte trycka ut allt för mycket mer meningslösa bokstäver, ord och meningar, med både felaktiga och rätta meningsuppbyggnader så tror jag att det kan vara dags för mig att börja tänka på avslutning av detta inlägg och jag gör det med en avslutning jag inte använt mig av på ett tag.. (Jo orden men inte bilden hehe)

Vem kan låta bli...

Eller;)

Tisdagsmos....

.... Eller vem fan drog ut proppen....

Har varit så totalt seg idag, seg i skallen, seg i kroppen, ja seg om ni inte uppfattat det än.. Tydligen var jag inte ensam utan flera av mina arbetskamrater kände precis samma sak.. Vet inte om det är något på G eller om det är som så att det bara var en släng av tisdagsmelankoli? 

Men har annars varit en bra dag på jobbet så jag ska inte klaga allt för mycket.. Även om magen bråkar med mig fortfarande.. Me not like that..

Har i alla fall börjat läsa i lite lugnare takt nu så det är ju något bra (på tal om inget och totalt byta samtalsämne hehe).. Försöker väl bara fylla ut några rader eftersom jag även idag inte har så mycket att skriva om.. Får väl se om det blir som det brukar att det går en tid med små (meningslösa?) inlägg och sedan smäller det till med ett rejält långt med någon någorlunda substans i?

Som sagt inget att skriva om precis, och även idag skulle jag ju kunnat
  • skriva om ett brev jag skulle vilja skriva..
  • berätta om ett öga till öga samtal jag skulle vilja ha..
  • berätta om någon jag skulle vilja krama..
  • skriva om någon jag skulle vilja kyssa.
Men eftersom det gäller samma person/personer som igår så blir det inte mycket skrivet om det.. Jag vet t o m inte om jag hade skrivit ut det här om något av det blir gjort? Eller så kanske jag inte tänker mig för och nästa gång jag skriver så är det en eller flera rader som är borta?? Men å andra sidan kan ni ju då inte veta om det är som så att jag gjort det ELLER om det är som så att jag inte längre vill det i raden som jag skrivit innan.. HeHe...

Nä nu får det vara nog för denna gången, funderar på om jag ska ta en allvarlig diskussion med min mage och se vem som vinner (hmm vem brukar vinna)

Sysslolös som jag varit vissa stunder har jag även lyckats skissa lite tatueringar också.. Bara synd man inte har pengarna att göra dem..


Måndagstanken

På många sätt har det varit måndag idag..
Vad ska jag skriva om idag då? Tja jag skulle kunna skriva om dagen på jobb men det har inte hänt så mycket spektakulärt och efter det hjälpte jag min mamma med inköp, kört Mathias och hämtat hans almanacka och lämnat lite snus till Christofer så kanske inte jättespännande

Jag skulle ju kunna skriva om ett brev jag skulle vilja skriva..
Jag skulle kunna berätta om ett öga till öga samtal jag skulle vilja ha..
Jag skulle kunna berätta om någon jag skulle vilja krama..
Ja jag skulle t o m kunnat skriva om någon jag skulle vilja kyssa..

men jag väljer att låta bli, dels för personen/personernas skull men just nu även för min egen skull, vill inte riskera sabba något...
Så ni får nöja er med ett Saar Såå with love and hell fire

FrankieBoy vill ha...


En söndagstanke...

Ja det skulle man kanske kunna tänka sig.
Men å andra sidan har det inte hänt så mycket egentligen..
Helgen har gått men inte så mycket gjort eftersom jag och min mage absolut inte varit överens och vänner denna helgen.
Som ni kanske märkt i bloggen så har jag läst mycket den senaste tiden och är inne på min 4e bok sedan i onsdags. McMaffia heter den och ännu en i raden av mina sk faktaböcker om den undre världen men mer om det när denna bok är färdigläst.
Annars inte mycket, varit hemma hos Christofer, Emma, Livia o lilla magen idag, lika trevligt som vanligt.
Men det var nog allt för denna gång nu ska jag prata lite allvar med magen..
Saar Såå

Senaste boken.. Adolf Hitler..

Han var 176 cm lång, vägde runt 70 kg, led av kroniska magbesvär och älskade chokladkaka. Han skrattade ofta så mycket att han vek sig dubbel och fick tårar i ögonen. Det förstår väl alla att det är Adolf Hitler vi talar om?

Trots att han är en av 1900-talets mest omdebatterade män, finns det lite skrivet om Hitler som person. Många historiker menar att den tyske diktatorn inte hade något privatliv och har därför fokuserat på hans roll som Führer. Bilden av den tyske diktatorn har ofta blivit svartvit: för nazisterna var han en övermänniska, för omvärlden gick han till historien som en djävul. Och de stora brott Hitler var skyldig till gör det lätt att bortse från hans karisma, politiska skicklighet och obestridliga intelligens. Reflexmässigt reduceras han till en galning.

I biografin Adolf Hitler skildrar Bengt Liljegren skickligt och personligt hela Hitlers liv. Det är över trettio år sedan en bok om Hitler gavs ut på svenska. Sedan dess har en mängd nya uppgifter kommit fram: dagböcker, brev och memoarer. Med utgångspunkt i detta material skapas här en mer fullständig bild av personen Adolf Hitler. Liljegren ger en bakgrund till Hitlers ogärningar, förlåter inte men förklarar.

Bengt Liljegren är adjunkt och historiker samt verksam som kritiker i Sydsvenskan. Han har tidigare haft stora framgångar med biografierna Karl XII (2000) och Alexander den store (2005).
En bra och intressant bok, även om det var mycket gammalt som togs upp, men en del intressanta nya saker togs upp och även slutet förde in på en del tankar som kan vara tänkvärda kanske..

Senaste boken.. Svensk Maffia-Fortsättningen..

Ännu en bok läst

Tre år efter banbrytande Svensk maffia en kartläggning av de kriminella gängen berättar journalisterna Lasse Wierup och Matti Larsson om vad som hände sedan.

Fler och fler unga män skulle kämpa för att slå sig in i den värld där den våldsammaste vinner. Otåliga 90-talister hade inte tid att gå den långa vägen utan bildade egna grupper. Frustrationen i segregerade förorter kanaliserades genom nya gäng. Konkurrensen utlöste krig och konflikter i helt en ny omfattning. Och i tysthet fortsatte de mest välorganiserade att bygga upp sina förmögenheter.

Men för första gången samlade Sverige sig också till ett gemensamt motstånd. Det är under 2010-talet som den verkliga kampen mellan samhället och gängen kommer att stå.
Bra bok, lika bra som föregångaren, dock lite seg i slutet

Nu dags att hämta nästa bok ur bokhyllan

Senaste boken.. Peter Rätz..



Infiltratörer avslöjas och mördas. Eller försvinner spårlöst. Men Peter Rätz dog inte. Han överlever i nio år på insidan av gängen. När han avslöjas går han under jorden och försöker starta ett nytt liv med sin familj. Då börjar de verkliga problemen för honom. Och för den svenska rättvisan.

Peter Rätz värvas 1995 och stiger snabbt i graderna: Sergeant at Arms i Bandidos, ansvarig för säkerhet och vapen, inblandad i knarkaffärer, vapen- och människohandel. Som livvakt åt Hells Angels president blir han skjuten i benet. Allt med svensk polis goda minne. Peter Rätz information leder till över hundra fällande domar. Men år 2004 förändras allt i ett slag när hans täckmantel avslöjas. - Eskilstunapolisen läckte till en journalist, säger han.

Därmed blir han "levande död". Han kan aldrig mer återvända till Sverige. Hans lille son vet inte att hans föräldrar är svenskar, vet inte ens vad dom egentligen heter. Det är som taget ur en thriller. Men vartenda ord är sant. Så här ser verklighetens kamp mot den svenska maffian ut. Med minst två kontrakt på sitt huvud gömmer han sig någonstans i världen. Det här är Peter Rätz historia.

Flerfaldigt prisbelönade journalisten Dick Sundevall fortsätter att gräva i polisens arbete med infiltratörer. Verksamheten är populär bland höga polischefer, då den framstår som billig och effektiv. Men priset är högt, räknat i människoliv och rättssäkerhet. Infiltratörer utsätts från dag ett för livsfara. Polisens uppgift är den motsatta - att skydda landets medborgare.

Sveriges mest framgångsrike infiltratör berättar om sin tid inuti gängen.


En bra och intressant bok,
sedan är det ju upp till var och en vad man väljer att tro på och inte tro på..


En kort nattlig rapport ifrån mig och inge...

En kort nattlig rapport ifrån mig och ingen annan. Kl 01.35 cirka precis stapplat från soffan där jag somnat in till sängen, utanför motorljud två smällar med 1-2 SEK mellanrum sedan mer motorljud och sedan tystnad.. Var det bilen som small? Var det två pistolskott? Eller var det bara en ljudvilla/en dröm? Jag vet inte och inget upplysande varken från Sydsvenskan.se eller Polisen



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0