Sorry för dålig uppdatering

Men jag okar inte helt enkelt.
Ligger hemma med 39* feber

Återkommer en bättre dag typ.


Från sjuksängen...

Det är ju ett antal dagar sedan som jag skrev något ordentligt här i bloggen..
Har väl varit som så att jag inte riktigt känt för att skriva något speciellt... Och även nu när jag tänker tillbaka att jag inte skrivit sedan typ torsdags och det idag är tisdag så känns det som om jag inte har allt för mycket att skriva om egentligen..

Kanske fundera på om man skulle ta en längre bloggpaus??

Var i alla fall på fest i lördags, men först så väcktes jag på morgonen av att min kusin terroriserade mig på telefon så att jag tillsist kände att jag var tvungen att svara och hon behövde akut flytthjälp då två av de som skulle hjälpa henne blivit sjuka. Så jag stack dit och hjälpte henne så hon fick lastat talstbilen, men jag följde inte med när hon styrde lastbilen mot Karlskrona utan jag stack hem och tog en liten napp innan jag skulle göra mig iordning och skulle ge mig av till Vellinge..

Vi var kanske inte så många som värdinnan tänkt vi skulle bli men jag tycker vi hade jätteskoj i alla fall, och god paj bjöds det på också..
Själv drack jag bara massor av vatten och massor av JD och var hemma igen vid 04.12 ungefär och undrade vad som hände när jag sedan vaknade runt 10-snåret

Söndagen finns inte så mycket att skriva om och sedan var det dags för måndag igen, och när jag vaknade på morgonen mådde jag verkligen illa men gav mig iväg till jobbet i alla fall, men jag orkade bara med ca 2 timmar när illamåendet besegrade mig och jag fick bege mig hemåt.. Låg sedan med illamående hela dagen plus lite huvudvärk och snurr.. Vaknade på tisdagen (alltså idag) och mådde lite bättre men fortfarande illamående och huvudvärk..

Har fått i mig lite ProViva idag och känner mig lite bättre och har ringt till Obi-Wan och meddelat att om inget vidare händer så kommer jag tillbaka till jobbet imorgon.. Och fick då beskedet att mitt rum ska tömmas då så det passar ju bra att jag kommer dit och dirrigerar lite..

Har väl inte hänt så mycket mer så jag har väl inte mycket mer att skriva om så jag tror att jag ska kasta mig på sängen lite och kanske läsa lite..
Vi hörs kanske snart igen
Saar såå...

Kort igen

Har inte skrivit så mycket sedan i torsdags. Får väl komma igen snart. Hade jättetrevligt och kul igår men skriver mer om det ev sen.

Nu är det snart måndag igen och av någon anledning mår jag inte bra nu på kvällen. Vet inte varför. Känns som en typ av ångestattack, men kan inte förklara vad den kommer av eller beror på. Hoppas den försvinner snart igen.

Hörs snart igen

Saar såå!!


Short

Inte kapabel att skriva efter ca 50 cl Jackke D. Hörs senare. Kl 04.12 ska nog sova haha haha haha. What à day


Torsdagens ärtsoppa

Kunde inte komma på någon bra rubrik...

Inte så mycket att skriva om känns det som, men ska försöka få ihop några rader i alla fall även om det kanske blir närmare 10 rader än 110..

Slumrat och sovit bort största delen av min kväll. Men det känns som om det finns så mycket på jobb just nu som suger energi från en så man är slut när man kommer hem.

Fick reda på idag att jag antagligen måste utrymma mitt relativt nya kontor snart för ett par dagar eftersom det på två av väggarna måste läggas ett lager gips till. Och eftersom det ska sättas skivor typ 4-4,5 meter upp måste hela rummet tömmas så de kommer in med sin skylift också.

Middag idag? 1/2 grillad kyckling. Helt okej.

Och fr o m här har jag inte mycket mer att skriva om. Beror nog lite på att det är lite jobbigare att skriva längre inlägg på ajFånen. Men i morgon är det fredag.

Saar såå!!


Onsdagens genomgång...

Tänkte jag skulle börja med en liten låt:




Det är ju en ganska "gammal" låt, men jag tycker den är så fin och jag gillar texten. Plus att det är en låt som får mig att tänka på en speciell person och då är det faktiskt en låt som får en att må ganska bra.. Sätter ett litet leende på mina läppar..

Och bra är faktiskt något som jag mår idag.. Har ärligt talat inte en blekaste aning om varför, men om jag nu mår bra idag så är det ju bara korkat att ifrågasätta varför utan bara njuta av det.. Fast ovanstående låt är också en anledning till att jag mår bra idag.. Lyssnar på den medan jag skriver, så jag kör den nog på repeat;)

Onsdagen då? Tja jag var på jobb redan 06.50 idag för ett APM som började kl 07.00.. Vid 8-tiden när det var slut så var det bjudefrulle på jobbet, vilket aldrig är fel och jag käkade med god aptit och tänkte att jag nog behövde ladda upp batterierna inför dagens andra möte, och det kanske var bra tänkt med tanke på att det mötet varade till ungefär halv ett då jag ganska snabbt tryckte i mig en ostfralla och ett glas vatten... Jobbar man där jag jobbar är det vatten och bröd som gäller haha..

Eftermiddagen var meningen att det skulle bli en ganska lugn sådan.. Jag satt på mitt kontor och lyfte blicken för att titta in till Obi-wan när det typ sa POFF och strömmen gick.. Vart den gick hän vet jag inte, men det är inte en bra händelse med tanke på den verksamhet som vi jobbar med.. Men gudskelov så funkade de mest vitala inne i TR och efter lite laborerande så lyckades jag och I få tillbaka strömmen och vi kunde pusta ut.. Jag sa till Obi-wan att det var rätt kul att se hans och min reaktionstid när strömmen gick som kändes som om vi båda två var uppe ur våra stolar på typ 0,5 sekunder...
Obi-wan has taught me well, I am a good padawan...

Nåja, vid lite i fyra kom jag iväg från jobbet, eftersom mamma hade ringt innan och berättat att hon behövde komma till vårdcentralen till 16.40 och jag stack hem om först och bytte om för träning innan jag körde och hämtade upp henne.. Körde henne till vårdcentralen och väntade utanför på parkeringen medan hon var inne och hon kom ut c.a en halvtimme senare och vi körde vidare till apoteket.. Väntade även här utanför.. Hon kom ut efter en stund och sa att det var så många framför henne i kön att det inte var lönt för mig att vänta, för i så fall skulle jag inte hinna till träningen.. Jag erbjöd mig att avboka träningen så att hon kunde bli körd hem, men hon tyckte att det var onödigt för det var inte så långt att promenera tyckte hon, plus att hon kunde ta en tur in på Lidl också.. Sagt och gjort körde jag vidare till träningen..

Ja träningen.. Det känns i alla fall att det gör någon nytta och att det går "lättare och lättare" för varje pass och det är absolut en sporre, plus att inför denna träningen så har jag hittills denna månad gått ner ca 2,3 kg.. Vad det resultatet för denna månad blir efter dagens pass vet jag inte förrän imorgon så det får jag väl nämna då om jag kommer ihåg det.. Men det känns skönt att det går åt rätt håll..
Och som sagt dagens träning gick faktiskt bra och jag ser redan framemot nästa träning på måndag.. Kör bara två gånger i veckan än så länge, men hoppas komma upp i tre gånger i veckan så småningom och krydda lite gym 1-2 gånger där emellan.. Men skyndar långsamt...

Väl hemma fastnade jag i soffan innan jag hamnade i duschen, men nu sitter jag i alla fall här framför datorn nyduschad och nykammad.. Ja det var skägget jag tänkte på...

Och med det så har jag nog inte mycket mer att skriva idag.. Men eftersom jag känner mig på sådant gott humör idag, eller ska väl kanske kalla det varmt humör så bjuder jag på en låt till, fast egentligen inte.. Vad jag menar med det? Ja det är samma artist som ovan, och det är samma låt.. nästan... Fast ändå fast på spanska... Håll till godo...




Puss och Kramen
(mer till vissa än andra haha)

With Love and Hell Fire..

Ögon som glittrar... Läppar som ler...

Eller ja kanske inte riktigt så som Freestyle en gång sjöng. Mer att mina ögon varit konstiga idag. Tänkte först skriva att skallen varit konstig, men ville inte riskera kommentarer som: idag?? Normaltillstånd osv..

Men i alla fall har det ibland flimrat för ögonen som när man brukar bli yr men utan att vara yr. Obehagligt. Nu kryddat med lite huvudvärk och illamående och kylkänsla men inte frusen. Men jag tänker bara JAG ÄR INTE SJUK...

Annars har det väl gått sin gilla gång på jobbet idag mellan flimmerattackerna. Inte så mycket att prata om egentligen. Har väl inte hänt så mycket egentligen.

Efter hemkomst blev det någon typ asiatinspirerad kycklinggryta med ris. Helt okej måltid men var väl egentligen inte så megahungrig.

Känns lite som ett mellaninlägg med väldigt lite att skriva om, men svårt att tvinga fram orden. Tror inte att det bara är händelser och humör som styr vad och hur mycket som skrivs utan mycket också vad om vem man har med sig i livet vid tidpunkten för ens skrivande. Men det är bara min lilla hobbyanalys..

Vissa personer finns med mig hela tiden. Levande som de som inte finns med oss längre. De finns i minnen, upplevelser, tankar och dofter.
Vissa finns inte med mig lika ofta men ibland dyker de upp där.
Vissa som inte finns med mig så ofta som jag kanske ibland önskat tänker jag också på
Alla är saknade på ett eller annat sätt. Men samtidigt njuter jag så av de som fortfarande finns omkring mig. De som hedrar mig med sin närvaro. De som ger mig så mycket.

Nä nu var det väl klart för denna gång. Ska titta lite på House och sedan blir det nog lite nattinatti.

Höra snart igen...

With Love and Hell Fire


Som sagt måndag idag....

Och vi var väl ett par stycken på jobb som kände av det, och även ett par andra i min omgivning. Därför tyckte jag att bilden jag la in innan idag var så passande. Tackar SF för den som hon skickade för att verkligen förklara hur hon kände denna måndag.

Obi-wan var inte på jobbet idag för han befann sig i Kungliga Hufvudkommunen så I och jag fick klara oss själva idag. Många bort p g à sjukdom både i TR och ute hos S&I så I använde förmiddagen att hjälpa ute hos serviceteknikerna. Själv satte jag igång med rapporter och lite ändringar i systemen. Förmiddagen for iväg precis som eftermiddagen gjorde där jag uppdaterade lite system samt hade lite diskussioner med bl à jobbets hyresvärd, SF och I.

16.10 kom jag på vad klockan var och att jag hade ett spinningpass kl 17.00 så det blev att fara iväg i 190 så jag hann hem och byta om och komma iväg till Heleneholm. Var väl där vid 16.45 och kände mig, helt onödigt, stressad men lugnade snart ner mig.
Passet gick väl helt okej och jag känner i alla fall att det går bättre och bättre för varje gång.. Nästa pass blir på onsdag om allt stämmer med mina planer.

Iväg från träningen och sedan sticka och hämta lite papper till Christofer som skulle lämnas in. Och nu hemma igen. ÄNTLIGEN PÅ SOFFAN!!! Njutande av att jag fått gjort det jag skulle idag och genomförde min träning.

Mathias har varit på vårdcentralen idag och det visade sig att hans kraftiga hosta inte bara var vanlig hosta utan istället en liten klämkäck lunginflammation med en penicilinkur som förstapris för det.
Min mamma sa redan i lördags att det var lunginflammation. Typiskt hon skulle få rätt, men å andra sidan har man jobbat på Barnkirurgen i 150 år (okej då typ 44-45 år då) så vet man kanske lite vad man prata om (ibland haha).
Nåja hoppas att han snart känner sig bättre....

Tja då var det väl inte mycket mer att skriva om. På lördag är det partydags lite söderut hemma hos A... Ska bli kul. Här hemma ifrån blir det nog jag och JD som åker dit;)

Vad det gäller tankar och funderingar jag skrivit lite om senaste tiden finns det väl inget nytt att förtälja. Same same;)

Vi hörs snart igen...

Saar Såå!!!

With Love and Hell Fire....


Ny vecka....



With Love and Hell Fire

Imorgon är det tisdag


Bättre....

Inte 100%, men mår bättre idag..

Vaknade tidigt men somnade om och vaknade till liv "på riktigt" vid lite efter 11.. Därefter blev det frulle och sedan lite skidor följt av handboll på TV.

Vädret såg inte lockande ut idag, även om solen vågade sig fram ibland, men tänkte att lite luft skulle man kanske ta så jag tog mig hem till min mamma eftersom hennes dator hade bråkat med henne. Men nu är felet avhjälpt och hon kommer ut på internet igen.

Satt och pratade en liten stund för att sedan köra och tanka. Körde in om Mathias också för han var utan snus. Jag vet hur det känns så jag lämnade en burk till honom. Skulle sedan till COOP och Mathias hängde på eftersom han skulle se en korpenmatch i fotboll och det ligger ju vägg i vägg (nästan).
Fick dumpat av honom och in på COOP och köpt lite sparklingwater och sedan hem för att käka..

Tänker inte nämna maten idag, för den var inte god och jag blev missnöjd med mitt köp. Så den ligger nu i soppåsen bortglömd.

Söndag idag och lite av den där fan vad helgen far i väg ångesten ligger väl och skvalpar i bakgrunden, men det är som det sura äpplet... Det är bara att bita i....

Ska nu ut i köket och hämta en ny vatten så jag avslutar väl mitt lilla ajFån-inlägg här. Får väl se om jag återkommer mer idag??

Inne i en tänkarperiod just nu känns det som, men kan inte få ut orden här för de ryms inte på denna sida. Många kanske är nyfikna men alla hade inte blivit glada för dem. Vissa hade kanske blivit överraskade men vet inte om någon blivit glada.

Vi hörs snart igen.


Sena kvällen....

Sena kvällen var ingen bra kväll.
Kan inte sätta tummen på vad det är.
Men en tomhet, en ledsenhet, en gigantisk saknad.
Tårar....

Samtidigt en känsla av dåligt samvete att jag inte alltid uttrycker vad jag tycker om människor och vad de betyder för mig och mitt liv. Christofer... Mathias... Min mamma... För att nämna några... Ibland blir tankar jobbiga...
Mer tårar...

Så alles in alles not a good evening/night men ska nu försöka sova och bara försöka drömma bra drömmar och tänka att imorgon är en ny dag...

Kärlek till er alla...
Glöm inte det.


Ja, jag erkänner...

Jag har väl inte varit den bäste på att uppdatera den senaste tiden, det har hoppats över dagar och när jag väl skrivit så har det blivit ganska korta inlägg. Nu kan jag förvisso inte garantera att det blir ett långt inlägg,men jag ska i alla fall försöka lägga ner lite själ i inlägget... Fast i ärlighetens namn så lägger jag ju ner själen i mina inlägg alltid, även om jag är lite hemlighetsfull ibland..

Imorse vaknade jag första gången vid 7-tiden, spatserade upp, gick på toa och såg samtidigt hur jävla dimmigt det var ute, så att jag inte såg stadion överhuvudtaget.. Upptäckte sedan vad klockan var så jag gick in och la mig igen och efter ett par sekunders kämpande så sov jag igen.
Jag vaknade till liv nästa gång vid lite i 9 och då passade jag på att stiga upp.. Satte mig och åt en liten frukost innan jag gick och gjorde mig iordning för att hämta upp min mamma och Mathias..

Släpade även med mig två IKEA-säckar med tvätt, eftersom jag inte är vän med mitt hus bokningssystem än så tänkte jag att jag passar på att tvätta hemma hos min mamma.. Nåja hämtade upp först min mamma och sedan Mathias och vi styrde ut mot NetOnNet där Mathias köpte en ny laptop, och när vi var klara där så körde vi vidare till Svågertorp där mamma skulle vallas på först Rusta, där hon inköpte lite matta och lite målarfärg för att sedan förpassa oss in till Biltema där det inhandlades massor av spolarvätska och nya torkarblad till bilen, där det också blev vars en fransk hotdog och en cocacola..

Väl klara där så körde vi till Slöjdgatan där vi hämtade upp Christofer som skulle fortsätta sin hjälp till sin farmor med hennes gästtoalett..

Till slut var vi äntligen hemma hos mamma/farmor och Mathias och jag slängde oss i soffa resp fåtölj medan Christofer intog en liten frukost innan han satte igång att tapetsera det sista på lilla toan.. Verkligen ett bra och noggrant jobb gjordes där inne och jag är verkligen stolt över sonen, inte bara för att jag inte kan sådant utan för att han lägger ner så mycket arbete och noggranhet i det han gör..

För mig var det lite senare dags för att ta sig ner till tvättstugan och sätta igång att tvätta.. 6 maskiner blev det och svettigt var det där nere..



Ja det var t o m så varmt att jag var tvungen att sätta upp skägget i en knut haha... 
Nä jag vet inget bra foto och ni som inte tycker om mitt skägg annars lär ju inte gilla den här bilden, men ce la vie..

Jag vet ju när jag ska raka av mig skägget ju:=)

Nåja, när jag sprungit upp och ner till tvättstugan ett par gånger tyckte min mamma att det var dags för lite mat så hon bjöd på pizza.. Christofer och jag körde iväg och köpte och när vi kom tillbaka gick han upp med maten och de började äta medan jag fixade det sista i tvättstugan.. Väl uppe så var det dags för mig att börja svulla på min pizza..

Efter vi ätit så satt vi halvdöda i vardagsrummet, medan Christofer satt på balkongen i svalkan.. Mathias låg på soffan och kämpade med sin hosta.. Christofer var kvar en stund till sedan så tog han bussen hem, medan Mathias avvaktade tills jag skulle hämta det sista i tvättstugan och jag körde honom hem..

Efter att ha kämpat med två överfulla IKEA säckar, tränga in i hissen och tränga sig in genom dörren så var jag äntligen hemma och tänkte att jag skulle lägga mig och blogga lite, startade datorn och klikade på bloggikonen.. Men GIVETVIS var ju internetet nere på TELE2-dongeln och jag orkade inte resa mig för att starta om den (igen) så jag använder mig nu av jobbets istället..

Vet inte om jag ska ta kontakt med TELE2 och höra möjligheten att få byta ut routern.. Verkar som om det nu ingår en router där man sätter in SIM-kortet direkt i routern och vad jag har hört så ska det fungera bättre.. Har haft samma problem med en liknande router i ett projekt på jobbet, så jag tror inte att det är en optimal pryl till detta, men den andre sorten tror jag på.. Ja jag är väl så illa tvungen att tro på det tills jag ev fått testa det i alla fall.. Men just nu är jag ganska trött på mobiltbredband från TELE2.. Men hoppas att de vill och kan hjälpa mig..

Nåja, nu är det i alla fall lördag kväll och på TV smattras det ut Melodifestivalen och jag kunde ju inte missa Björn Ranelid.. Imorgon är det söndag igen... Ska det bli en ångestsöndag?? Ja vi får väl se..
Blev inget IKEA idag, men ska kanske ut med min mamma där imorgon så hon kan få titta på spegel och ny lampa till toaletten.. Så kan jag passa på att kolla Billy-bokhylla samtidigt ju...

Nä nu har jag nog inte mycket mer att skriva om, och nu är det ju sista delen av röstningen på melodifestivalen..
Vi hörs säkert snart igen.. För nu ska jag titta på slutet på TV, kanske spela lite trevlig wordfeud och ligga och tänka på någon speciell kanske..

Saar såå..

Puss och Kramen..

Ich bin müde

Det lär inte bli mycket till inlägg idag heller gissar jag. Eller ja jag har ju skrivit innan idag ju.

Varit lugn dag på jobbet, i alla fall jobbmässigt och kanske inte så mycket ljudmässigt. Försökte i alla fall koncentrera mig nog att genomföra det som skulle genomföras och det blev väl gjort.. Stack iaf från jobbet vid 16.30 och körde inom Lidl på vägen hem och köpte lite smör och bubbelvatten..

Lite chickencurry till middag och sedan slapp och wordfeud... Fick även sorterat lite tvätt för jag tänkte försöka få tvättat lite imorgon. Ska ut med mamma och Mathias till NetOnNet också samt ev en tur till IKEA..

Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva om utan tänkte lägga mig i mörkret i mitt sovrum och fundera lite över viss-a saker/person-er.. Men det är min hemlighet..

Sov gott. Ja även du..
Ses i drömmarna...

With Love & Hell Fire


Usch...

Vad jag är dålig på att uppdatera nuförtiden...

Känner mig så trött just nu, alltid, hela tiden.. Och det var inte annorlunda igår..
Efter jobb igår så stack jag hem till min mamma för att hjälpa henne att koppla loss lampan på gästtoan så att hon (och Christofer) kan fortsätta med tapetsering och målning där inne.. Satt och pratade lite med henne och Mathias som också dök upp..
Körde Mathias hem och sedan vidare hem för mig själv.. Satte mig och käkade lite och satte mig sedan för att titta på lite TV. Vid 20.30 tänkte jag att jag väntar en halvtimme till sedan går jag och lägger mig, men tyvärr hann jag somna (sittandes) innan och har sedan glidit ner i ryggläge i soffan. Där sov jag gott i någon timme och när jag vaknade undrade jag nog mest vad som hade hänt..

Men gick ut och tog lite vatten och sedan var det in i riktiga sängen och där stannade jag kvar till morgonen, även om det där blev lite längre än vad jag hade planerat.. Kom till jobb typ 08.40..

Tror att mycket av tröttheten beror på alla ljud som allt som oftast infinner sig på jobbet nu i och med ombyggnaden. Träningen kommer förhoppningsvis på sikt att göra mig piggare, paralellt som ombyggnaden blir klar. Tyvärr blev det ingen träning igår eftersom det tog lite tid hos mamma och jag hann inte hem och byta om innan passet skulle igång.. Men har bokat måndag och onsdag i nästa vecka och inget ska kunna stoppa det..

Nåja det var allt för nu och får skriva mer vid annat tillfälle.. Förhoppningsvis ikväll..

Saar såå..

With Love and Hell Fire..

En kort update?

Har väl inte varit allt för aktiv med skrivandet de senaste dagarna..
Får väl gottgöra lite med ett litet inlägg kanske..

Försöker fundera på när jag skrev något sist, något som inte bara var bild på min mat eller något liknande men tror det var i söndags någon gång.. En anledning till att det inte blivit skrivit så mycket är att jag tycker att mitt mobila bredband från Tele2 funkar lite si så där just nu. Får nog kolla upp det vad det är för hastighet jag beställde och göra en liten jämförelse på bredbandskollen.. Just nu sliter jag mest mitt hår som jag inte har..

Har väl inte så mycket att skriva om från jobbfronten, mest för att inte spy allt för mycket galla här inne.. 
Idag försov jag mig, och då är man tacksam för att det finns flex.. Kände väl även så på eftermiddagen eftersom byggarna jobbar så bra så att jag knappt hör vad jag själv tänker, och det hjälper inte att stänga dörren till kontoret heller.. Men kändes som en lagom dag eftersom jag redan imorse mådde lite tjyvtjockt med bl a illamående.. Det blev bättre framåt dagen, men jag avbokade spinningpasset idag för säkerhets skull.. Plus att jag inte kände att efter allt ljud på jobbet idag skulle vara optimalt att lyssna på spinningpassets dunkande musik.. 

Ja mycket mer hade jag nog egentligen inte att skriva om..
Har haft en del funderingar de senaste dagarna, men jag ska nog inte lägga för mycket tankar på det, för det är inte mycket jag kan göra något åt, i alla fall inte för tillfället.. Men ibland så förlora man någon/någon kontakt som man inte vill tappa.. Vilket gör väl att tankarna är mer att man saknar den personen i ens liv, och det är inte bara samtal och röst som man saknar utan även så mycket annat.. Men som jag skrev innan så är det inte så mycket jag kan göra för närvarande man tankarna finns för den personen ibland, och ibland lite oftare.. Det är varma tankar och saknad på många plan som finns..

Nåja nog om det.. Ska inte gnälla mer hehe.. Ce la vie

Jag har det ju rätt bra ändå ju... 

Nä nu är det snart lite funderingar på sängdags istället, men ska pyssla med lite till innan det är dags för det. Och jag ska verkligen försöka komma tillbaka snart igen och skriva här..
Saar såå..

With Love and Hell Fire..

Dagens middag... Onsdag..


Dagens middag..

Civapcici
Pommes
Ajvar
Kajmak


Träning och annat.....

....gjorde att jag inte fick skrivit något igår. Det och en uppdatering av en ajFån som tog lite tid...

Fast det är lite konstigt med mitt mobila bredband..
När jag kör med mitt privata från Tele2 så stod det att det skulle ta 11 timmar och sedan avbröts det efter 40 min för att det tog för lång tid.
När jag då kopplade in mitt mobila bredband från jobb, som är Telenor, så tog det 40 min ungefär sedan var allt klart..

Fast jag skulle kanske startat om routern först?
För det får jag ju göra ett par gånger i veckan för att dongeln gått ner, vilket är irriterande ibland (oftast)..

Nåja jag återkommer nog senare och skriver lite till...

I en blogg nära dig;)


With Love and Hell Fire..

Söndag igen...

Och det var ett par dagar sedan som jag skrev....
Mest varit för att det inte har hänt något speciellt och jag har mest koncentrerat mig på att försöka köra lite enkel rekreation av mig själv och min hjärna och själ..

Men å andra sidan är det måndag i morgon och jag kommer säkert inte känna mig mycket piggare än vad jag brukar göra en måndag..

Som sagt det har inte hänt så mycket och det har inte ens varit ett standardbesök på Mobilia i helgen.. Och inte nog med det, eländet har drabbat Malmö genom att snö har fallit ner från himlen.. Eller som det heter på Malmöitiska Himmelen..

Vi kan ju prata mat så jag kan få till några rader till..
Fredagen blev mat i Balkanstyle, med Cevapcici med pommes
Lördagen blev mat i US-style, med BBQ chicken och babybackribs
Söndagen blev mat i Easternstyle med kycklingkebab..

Sedan lite inblandad frukost däremellan som bestått av Vaniljyougurth och rostade mackor..

Och som jag nämnde innan så har det inte hänt mycket i helgen, mest då för att jag inte gjort något i helgen.. Sova, vila, pausa, ta det lugnt...

Men för att kompensera att jag inte skriver så mycket idag så bjuder jag på en liten låt.. Just nu kan jag inte komma ihåg om jag haft med den i bloggen tidigare, men i så fall gör det inget för den är värd att upprepas.. Detta är en grupp som jag lyssnar rätt mycket på just nu, och fick tipset från Tattoo-Edvin.. Dubioza Kolektiv..



(Dubioza Kolektiv - Making Money)

Och eftersom jag inte har mycket mer jag vill nerteckna just nu, eftersom jag som vanligt inte vill dela med mig av ALLA tankar som flugit genom skallen denna helg, så avslutar jag detta lilla korta söndagsinlägg istället. Men det har varit en hel del funderande och någon sorts längtan.. Men som sagt i detta fallet, my thoughts, my heart, only for me

Men vi hörs snart igen...

Saar såå

With Love and Hell Fire...



Frukta ej....

Jag kommer snart tillbaka och skriver lite....


En kall dag...


Och nu var det mer vädret ute jag syftade på.. Fast å andra sidan så skulle jag ju kunnat ta på mig lite mer när jag var ute, och bilden togs.. Nåja.. Skägget växer på i alla fall...

Morgen började kanske inte riktigt som jag hade tänkt från början och efter lång snoozning blev det även en liten lur till.. Tur man har flex.. 09.11 ringde Obi-Wan och frågade så att allt var okej.. Nu var det ju det, men jag uppskattade ju faktiskt samtalet..

Liten utvikning.. Benämningen Obi-Wan har en liten tanke bakom, eftersom Obi-Wan var en lärare och det är därför jag kallar A för det, plus vissa likheter, inte alls elakt menat.. En tanke var också att lite som Patrick Ekwall i sin blogg kallar personer för "smeknamn" försöker jag göra det ibland.. Men å andra sidan är det svårt att nämna alla vid sådana namn.. Vissa gånger kan jag inte komma på något namn, och andra gånger är det som så att jag inte vill skriva det jag kommit på för det kanske finns risk för att det missförstås, och det vill jag ju verkligen inte.. Men får jag chansen kanske jag frågar de personer jag tänker på och frågar om det är okej.. Men ja den tiden den sorgen...

Åter till dagen..

När Obi-Wan ringde så var jag på väg till jobbet och stod och skulle precis ta på mig jackan... Kom iväg och på vägen till jobb så körde jag in om Katarina Bageriet och köpte lite frallor och kakor till eftermiddagens möte.. Samtidigt hade jag en liten Bogdan-känsla.. Så det passade ju bra att jag lyssnade på Dubioza Kolektiv och lite Goran Bregovic på bilstereon;)

Väl på jobbet så var det att sätta igång med dagen, äv en om det var så att halva förmiddagen redan gått, men det flöt på och pratade en del med F..
Lunchen blev rostbiffmackor och lite juice.. Ska ju skämma bort sig lite men inte allt för mycket..

Efter lunch var det dags för möte som gick bra, och efter mötet så var det att duka av och sedan muta Isse med lite kakor för att han skulle hjälpa mig med ett litet projekt imorgon.. Han var inte där när jag satte in kakorna, men vi får väl se imorgon om jag lyckades..

Nåja när jag väl kom iväg från jobbet vid 16.30 körde jag och hämtade upp min moder och vallade runt henne på COOP och som tack för det så fick jag lite pålägg och sedan en måltid på ALLANS...
Allans heter egentligen Allans Korv - Allas Korv och är en korvkiosk, jag skulle vilja kalla det en gammal och klassisk korvkiosk som funnits i Malmö i evigheter (eller i alla fall sedan 60 talet) men låg från början lite mer centralt.. 

Oj ännu en liten utvikning..

När jag hade lämnat av min moder, körde jag och hämtade Christofer och körde honom till träningen och sedan hem för att äta min mat jag fått med mig från Allans.. Var väl lite väl fesljummen, men det gick bra i alla fall.. Gratis är oftast gott, även om det kanske varit bättre om jag dragit in den i micron 30 sekunder eller något.. Men nu valde jag att inte göra det och får stå för det beslutet..

Jag erbjöd mig också att hämta StoreSonen efter träningen.. Fast hos hans mamma, eftersom han skulle hem där och hämta ett våffeljärn, så att han, Emma och även Livia tror jag skulle mumsa i sig goda våfflor... Och jag körde hem, fortfarande lyssnandes på Dubioza Kolektiv på ganska hög volym

Väl hemma så var det upp och kasta sig raklång på soffan och börja skriva ett litet inlägg till mina kära läsare.. Eller ja jag fastnade i programet Fallet Kieth först.. Men nu har jag ju kommit en bit på mitt inlägg och ligger nu och funderar på om jag orkar gå ut i köket och hämta en flaska vatten.. Hmm kanske ska ta ett stopp på vägen och släppa ut lite gammalt vatten hehe..

Om en viss person skulle läsa det sista, så vet jag hur denne skulle reagera.. Vet inte om denne brukar läsa här regelbundet förvisso, men i alla fall;)

Jo jag har förslag på Bloggnamn på denne också.. Eller ett par olika...

Sönerna skulle nog bli Storsonen och Lillsonen.. Men hade nog blivit deras riktiga namn, eller Stoffe och Thias:=)

Har nog förslag på både F och Isse som jag nämnt idag också, även om Isse ju i o f är ett smeknamn..

Nåja när jag lyckats få fram alla så kanske det kommer en förklaring och Översättningslista haha...

Nä nu har jag börjat svamla lite väl mycket så jag tror jag ska börja avsluta detta lilla inlägg.. Men jag kommer säkert snart tillbaka igen...

Saar Såå..

With Love and Hell Fire

En onsdag som denna...

Det var egentligen längesedan jag skrev ett ordentligt inlägg, och det känns lite som så att är det det du förväntar dig när du börjar läsa dessa rader så måste jag nog tyvärr göra dig besviken.. Men å andra sidan så blir detta ju det tredje inlägget idag... Alltid något..

Måndag tog jag en snabbsemester, eftersom jag hade lidit av min huvudvärk hela natten, men på tisdagen var jag tillbaka på jobbet igen och allt tillbaka till det vanliga så att säga.. Det var det vanliga, samt allt oljud man lever med nu på jobbet när de håller på att riva, bygga och plåta.. Men slutresultatet blir förhoppningsvis bra så då är det bara att hålla ut.. 
Kvällen blev träning och köra mamma till jobbet och en god grillad kyckling till middag efter träningen..

Onsdagen, alltså idag fick mig att tänka vad hände när halva veckan redan har försvunnit.. Men annars har ju dagen varit som alla andra, förutom att jag, Obi-wan, I och tre kollegor från S&I skulle besöka Malmö Mässan som invigdes idag, med en mässa som skulle innehålla bl a Skydd och säkerhet, men jag kan inte påstå att jag såg mycket av de montrarna inne på mässområdet, så det blev en liten besvikelse.. För att inte snacka om trafikkaoset, eller rättaresagt parkeringskaoset när vi kom dit där varje parkeringsområde hade EN fungerande P-automat och där var ju typ 30 personer i kö framför oss.. Nåja nu är det gjort och förhoppningsvis kommer det trevligare och mer intressanta mässor i framtiden

Eftermiddagen blev lite småpulande med pappersarbete och sedan var det ju dags att dra sig hemåt för vidare befordran till träningen, därifrån till inköpet av kyckling och hem, käka och sedan in i duschen.. 
Fast jag hamnade lite i soffan innan dusch så det var extra svårt att ta sig till duschen, men kom in till slut och nu sitter jag här och är snart klar med det här inlägget..

Mycket mer blir det nog inte idag, utan nu ska jag nog försöka hitta vägen ut till köket och hämta en flaska vatten och slappa lite innan det är sängdags..

Vi hörs säkert snart igen.. Och snart är det helg..

With Love and Hell Fire..

Dagens Spinning

Skulle kanske ha väntat en dag till och inte kört med
två dagar i sträck med spinningen, för det kändes verkligen
extra idag. Den första delen var jobbigast och andra delen
gick lättare, så det var väl då jag hade lyckats driva ut
lite av gårdagens slaggprodukter efter mjölksyran typ..

Vad vet jag.. Jag genomförde passet i alla fall;)
Nu får jag se om det blir fler pass denna veckan eller
om jag väntar tills nästa vecka....

Intressant

Snatteri, olaga intrång, ovarsamt hanterande av pyroteknik,
brott mot knivlagen, otillåtet framförande av fordon,
fortkörning, grov fortkörning, hot mot tjänsteman, langning,
våld mot tjänsteman, urkundsförfalskning, osant intygande,
osan utsago, häleri, stöld, rattonykterhet

Hmm det är väl det som i dagens media kallas
En skötsam kille?

Dagens spinning...

I went back to the valley of death and met with the sons of perdition, partyed with them, then went back to my senses


Måndagstragedin...

Eller ja så jävla allvarligt var det nog inte;)

Jag vaknade vid 2 med ont i skallen och nacken och hade jag täcke på mig svettades jag och tog jag av mig det så frös jag, och likadant vid halv 5 då jag passade på att ta en värktablett..
Vaknade sedan igen vid halv 7 när klockan ringde och hade fortfarande ont.

Jag ringde och väckte Mathias som jag lovat och vid sju-tiden så ringde jag till Obi-Wan på jobb och snackade med honom om jag kunde ta en akut semesterdag så att jag kunde kurera mig och komma ikapp med sömnen? Och det var inga problem.

Efter jag pratat med honom tog jag en ny värktablett och kurade in mig i täcke och kudde och försökte hitta en sovställning som gjorde minst ont i främst nacken. Samtidigt som nattens problem med vara för varm och vara för kall upprepade sig.

Nu tänkte jag inte detta skulle få besegra mig denna gång så jag hittade fram ett par lagom varma träningsbyxor och en liknande tröja. Drog på mig det och stoppade fötterna i täcket och på det sättet lyckades jag besegra problemet och somnade till slut. Jag sov någon timme och när jag vaknade var det mesta av värken borta, vilket var skönt och resten av dagen har varit okej förutom att nacke och axel har spökat lite med smärtor men hoppas att natten ska bli lugn.

Försökte under duschen låta så mycket varmt vatten som möjligt träffa de ömma ställena. Får hoppas det hjälpte och att jag kan slappna av när jag nu snart ska försöka sova.

Ja det var väl det hela. Har ju inte hänt så mycket utan mest bestått av vila och smålurar. Kört min mamma till jobb och passade på att fixa lite mat när jag var ute. Blev kyckling idag.

Hmm ja då var det väl hela storyn om måndagen den 6 februari 2012.. Ibland räcker det så, ibland blir det inte mer

Så därför:

With Love and Hell Fire


Då har helgen försvunnit

Glömde visst skriva något igår. Men kan också bero på att jag somnade på soffan.

Men innan det hade jag faktiskt hunnit några saker. Jag hade hunnit stiga upp (fantastiskt va?). Jag hade hunnit käka frukost, titta på skidor och sedan blev den sedvanliga trippen till mobilia av (givetvis). Det blev bara Mathias som handlade något, men vi fick sprungit igenom en del butiker.

När jag lämnat av Mathias så körde jag till Coop och handlade lite dricka och nachochips och guacamole.
Och väl hemma så blev det en god köttgryta med ris, och eftersom jag är så speciell hade jag givetvis lingonsylt till.
Innan ni gnäller: Det är gott..

Sedan hann jag väl med lite TV tittande innan jag somnade, ja och nachochipsen.

Och sen var det alltså söndag som blivit en vanlig slödag. Vaknade och steg upp vid halv tio. Sedan efter frukost kände jag mig frusen och fick huvudvärk så jag har mest legat nerbäddad tyckt lite synd om mig själv och kollat på två handbollsmatcher och laddat upp för att det imorgon är måndag igen och en ny orörd arbetsvecka ligger framför mig.

Har blivit lite slösurfande och wordfeudande också..

Men nu har jag nog kommit till den punkt i mitt skrivande där orden börjar ta slut, så detta inlägg blir inte mycket längre, så avslutar med en snygg teckning gjord av Edvin...

With Love and Hell Fire


Fredagsupdate?

Jag skulle väl egentligen skrivit något igår, men det slumpade inte sig bättre än att jag somnade vid 20.00 och vaknade vid halv två, gick in och la mig direkt och somnade om och vaknade sedan vid 06.30 och ville väl absolut inte stiga upp utan bara få ligga kvar och gona mig i värmen under täcket.

Men ja vad gör man det var bara att försöka ramla ur sängen och ta sig till jobbet.. Och jag kom ju dit så det var väl den stora bedriften för dagen..

Vad har annars hänt i veckan då?? Har ju inte skrivit något längre sedan i söndags.. Mörkret kommer jag inte att gå in på... Känns av fortfarande men inte mycket att göra något åt.. Kan väl bara bli bättre..

Som ni läste så lyckades jag genomföra mitt första spinningpass på många år... Jag tog mig igenom det, men jag är ändå besviken på mig själv för jag inte kunde ta i som jag ville, men det berodde mycket på smärtan i armen, eller rättaresagt armbågen och ont i typ benhinnorna när jag trampade på.. Men jag tänker inte ge upp, utan det är bara att kämpa vidare..

Onsdagen var en dag vigd åt att tillbringa på St Gertrud och en planeringsdag för jobbet.. Det var en helt okej bra dag där det kom fram en del, även om jag kan tycka att mycket är sådant som dragits fram flertalet gånger de senaste åren.. God mat med helstekt rostbiff och helstekt potatis med gorgonzolasås.. Inte alls så dumt.. 
På kvällen stack Christofer och jag och tittade på handboll, och vi möttes av Mathias och hans kompis där... 
Trevlig tillställning, var längesedan jag såg handboll live.. Synd på ett sätt med tanke på att jag själv tillbringade typ tio år av mitt liv med att spela handboll.. Målvakt var jag också, så allt lite extra galen är man väl..

Sedan fortsatte det av bara farten med torsdagen och möten, möten och möten, och eftermiddag med lite komma ifatt med lite rapporteringar..

Och idag är det alltså fredag och början av den läste ni ju om ovan... Inte så mycket att berätta om denna dagen på jobbet.. Efter jobb så stack jag i alla fall hem en runda till min mamma en stund och sedan bort till COOP..
Mathias kom dit och vi körde hem till mig och han hämtade en av mina Benno CD Hyllor som han skulle ha till sina DVD filmer, eftersom de andra börjat bli väldigt fulla..
Väl hemma igen efter att kört honom hem tillsammans med hans hylla så var det dags för lite mat och det blev en Curry idag och till det en liten kylling.. Inte alls så dumt och mätt och belåten hamnade jag i soffan där det har blivit TV tittande och lite Youtube-letande/lyssnande/konverterande och nu är jag här med er..

Och orden börjar ta slut..

Så jag tror jag avslutar här och nu

With Love and Hell Fire...

Final score

HK Malmö 35 - 23 Caperiotumba
(17-10)

Min favoritspelare (förutom målvakten Stephen Nielsen som glänste i andra halvlek) Mirsad Pecikoza


Snart dags

Att sticka iväg till Baltiska Hallen för att kolla handbollsmatch i elitserien.



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0