Ännu en gång....

Har det blivit mer skrivit på twitter och på Instagram.. Får väl skärpa mig lite och komma ihåg att skriva lite på min älskade blogg också!?!?!?!?

Idag är det ju sk Squeeze-day för vissa, men inte för denne blogginnehavare...

Saar såå

Lördagen....

Väcka tuppen...
Hämta modern...
En timme på soffan...
En frukost...
Väcka Mathias...
Gott snack med Christofer...
Hämta Mathias...
Tur till Myrorna...
Tur till Jägersro C...
Tur till IKEA...
Skogsmulledemonstration...
Tur till Food Court...
Köra Mathias hem...
Köra till Mossängen...
En timme på soffan...
Kolla Simpson...
Köra modern...
Ut till stugan igen...
Intelligent bloggande...


Fredagen har kommit..

Hmmm upptäckt ett litet samband med att inte skriva något på någon dag och att antalet besökare minskar.. Förstår inte att mina kära läsare vill komma in och läsa det gamla om och om igen... Konstigt...

Inte skrivit så mycket de senaste dagarna, inte någon speciell anledning egentligen, har bara inte blivit så helt enkelt..

Men nu är det fredag och allt går åt rätt håll i alla fall fram till söndag eftermiddag/kväll..

Var något irriterad igår, men jag kommer inte att ta upp det här i något större svojs.. Men kan ju säga som så, om man nu försöker smita undan och försöker ljuga ska man kanske inte se till så att det kommer fram.. Blir lite
jobbigt då, och blev det för mig när jag fick sitta där som ett frågetecken och förklara allt..

Hmm har nog skrivit mer på Twitter den senaste tiden..

Men fredagen har kommit och jag ville meddela att jag fortfarande lever och har , någorlunda, hälsan..

Hörs kanske senare igen...

Saar såå...

Livet....

Ett par timmars livskvalitet på Mossängen...

Här mår man bara bra....


Förresten, så du vet...


Att ta hand om sig själv?

I meditate every morning for at least 15 minutes. or as i like to call it -- going back to sleep.


Fan då Franke...

Glömde bilden ju


Søndag...

Søndag idag...
Skulle kunna tro att jag längtat, men funderingar är mest när jag ska få uppleva en helg där jag känner mig utvilad och fått ladda batterierna när den är slut.

Inte så mycket intressant att skriva om dagen heller. Skulle väl vara att Christofer förlorade sin match och Mathias vann sin. Förvisso i Mathias fall var han avstängd efter rött kort förra matchen.

Give me Bogdan-spa (maximus) NOW

Blir inte mycket konstruktiv skrift idag. Hjärnan är inte 100% in a happy place...

Men som avslutning lägger jag in en bild så ni kan se hur pigg jag är...

Hörs snart igen...


Lørdag

Vaknade, för att vara mig, ganska tidigt.. Hon var väl runt 9

Käkade frulle och vid 10 ringde jag och väckte Mathias och hämtade upp honom vid 11.30 för än tur till Jægersro C för att handla lite saker till stugan.

Vi lyckades hitta en regnvattentunna, solcellslampor och en kaffekokare och firade detta med liten lätt lunch hos Pølsemannen innan vi körde ut till stugan för att där hitta mamma/farmor klippandes gräsmattan.

Vi satt där ute någon timme, dör Mathias roades sig som bäst med att kolla in Robert Gustafsson klipp på mobilen...

Körde honom hem och stack själv för att fixa lite middag. Sedan tog tröttheten ut sin seger och jag nickade till i soffan.

Låter kanske inte som en innehållsrik och kul dag men jag är nästan helnöjd så i det fallet bryr jag mig inte vad du tycker *hehe*

saar såå!


Hjälp

Vad fan köper man till någon som ska konfirmeras... Tjej...


Kan det vara som så...

Kan det vara som så att jag oftast faller för den som är upptagen och/eller inte är intresserad av mig för att jag egentligen inte vill ha någon fast i mitt liv?
Eller kan det vara som så att det är "jakten" som lockar och mitt intresse falnar ganska snabbt när jag väl "fått" vad jag vill ha??


Fredagen som blivit lördag

Blev inte så mycket skrivit men tänkte att jag skulle försöka mig på ett par rader innan det är dags för lite (mer) sömn.

Fredag idag, eller ja om vi nu ska vara jävligt petiga igår, och var väl en helt okej dag med jobb och därefter hämta Mathias för att köra honom till Mossängen för lite business. Sedan en tur till Mobila med besök på glasbanken och sedan en svår fika på Espresso House med en V-latte.

Lämnade av Thias hemma så han kunde dra sig vidare till flickvännen. Själv blev det en tur till LaMare och sedan käka och slockna på soffan ett tag.

Del tankar idag och en liten längtan men nothing to do about it. Suffer or forget....

Svår längtan efter Bogdan-spa

Fyra böcker i pipen:
• Jag är wanted
• Jag är Daniel
• Jiddra inte
• Gängmedlem

Nä sovdags. Imorgon roundtrip till Jägersro C för lite fix till modern. Se om jag kanske kan hitta nya solbrillor

God natt

With Love and Hell Fire


Torsdag

Inte så mycket att säga idag, mest sur på EU.
Kanske kommer tillbaka imorgon igen..


The truth is out there?

I've been searching for the truth..
And the truth is that there are no truth..
True story..
The truth is a lie..
And the lie is the truth
Am I lying or telling the truth?


Ibland så....

Ibland så känner jag mig väldigt osynlig... Ibland kan känslan sträcka sig till.. Tänkte skriva oönskad men blir nog mer som ett persona non grata...

Ibland känns det som om man inte är okej eller räcker till som man är..

Och det är jobbigt när det ibland känns som om vissa inte ens skulle märka eller bry sig om man slutade höra av sig.. Som om man aldrig funnits

Någon som gissat att det är en lite low and feeling blue night?

Så mycket känslor och tankar som snurrar runt och som kanske vill ut men inte här utan till de det berör..

Någon som gissat att jag haft en funderarstund i stugan idag??

Men nu ska jag lägga och sova och har jag tur få drömmar som jag vill ha och slippa de mardrömmar som föregående natt hade att erbjuda mig med kraftiga olustkänslor och tårar

Kärleken finns där

With Love and Hell Fire


Tänk att det är April redan..

Var har detta år rusat iväg hittills??
Redan april och ja egentligen redan mitten av april och snart är det maj...
Tiden rusar som sagt iväg, men man brukar säga att tiden rusar iväg när man har roligt, men ja även nu..

Fast de senaste dagarna har ju innehållit lite glädjeämnen, även om jag i tisdagskväll fick lägga mig, stänga av mobilljudet för jag hade sådan (migrän)huvudvärk.. Ni vet den varianten när man har så ont att man egentligen bara skulle vilja banka huvudet i väggen, eller allra helst skruva av huvudet och byta med någon annan, eller ha ett friskt huvud som ligger och väntar i garderoben eller något..

Men som sagt lite glädjeämnen har det funnits denna vecka och de suger jag åt mig som en torr tvättsvamp..
Gäller ta vara på allt som kan stärka en lite när något sedan eventuellt går neråt igen.. Men jag hoppas att det ska vara slut på "eländigheter" snart. Lite lugn och ro, inte bara för mig, är ju inte något som jag skulle säga nej till..

Fick en komplimang per mail igår, även om jag någonstans inom mig vet att det inte var menats som en komplimang på det sättet, men som sagt jag suger åt mig och mår bra av det..

Idag har jag, om ingen annan, lyckats göra min mamma lite glad, hade lite tid över så vi körde ut till stugan för att sätta igång vattnet och som det verkar nu så verkar jag ju ha lyckats med att sätta igång vattnet utan att det läckte från något rör.. Haha nu är det ju inte som så att det är jag som tagit sönder de andra rören, utan de börjar bli gamla, men ja alla ni som känner min mamma vet vad jag menar hehe..

Ja jag har väl inte så mycket mer att skriva just nu, i alla fall inte som jag vill dela med mig av, men jag har fått kramar som har varit efterlängtade och så även samtal..
Och umgänge med söner är alltid en glädjande sak i livet för mig, och igår var jag och Mathias en liten runda på Burlöv Center och han fick inhandlat en ny mobiltelefon och söte sonen bjöd sin gamle far på lunch/middag.. Och Christofer är hemma från sin lilla resa.. Jag har det rätt bra i livet just nu.. Och min högsta önskan är ju också att mina söner ska ha det bästa i livet och må bra..
Bara få till det jag saknar lite här i livet.. Önskemålen är kanske många och stora, men vad skulle man vara om man inte hade något trevligt att sträva emot??

Alla grabbarna Rasmusson verkar ju också vara sugna på lite Bogdan-spa.. Ja förvisso det är jag ju alltid, har ju både gamla och nya kurer att längta till

Ja som sagt inte mycket mer att säga nu egentligen så jag har väl inget annat val än att avsluta detta lilla inlägg.. Sedan om det är en nystart eller bara ett tillfälligt inslag av sinnesförvirring det återstår att se..

Family First.. Allways




Jag vet inte

Påsken har väl inte varit vad jag hoppats på.

Hålet har varit djupare än vad jag önskade.

Förutom de personliga problemen och tankarna har jag nu lyckats krydda dem med oro och tankar på saker i yrkeslivet som jag nu inte vet om jag kommer att fixa på bästa sätt.
Detta gör huvudvärk och något som skulle kunna tolkas som kraftiga stresssymptom som oftast kommer på kvällarna med smärtor som gör det svårt att slappna av och sova, vilket i sin tur ökar stressen vilket gör att smärtorna blir värre. Ett mycket trist och jobbigt moment22 syndrom.

Även tankar på om jag ska göra som jag planerat eller om jag ska följa någons uttryckliga önskan.
Har pratat med några som vet vad jag pratar om men tyvärr för min del är det 50/50 svar. Önskar någon speciell skulle vara här, hålla om mig, krama och pussa på mig och säga att allt kommer lösa sig på bästa sätt. Någon som vill vara där för mig..

Nu har jag väl inte mycket mer att förtälja för denna gång utan jag drar nig tillbaka till soffan och lite mer golftittande och US Masters. Får väl se till att få till en egen runda snart även om det inte riktigt blir den klassen på varken spel eller bana

Family First
With Love and Hell Fire


Vet du....


Glad Påsk

Ligger på soffan trött
Skit på TV.. Nej tittar INTE på Lets Dance. Totalvägran.

Ont i huvudet, har det rätt ofta nu för tiden. Lite jobbigt och kanske lite oroande.. Övriga krämpor ska jag nog inte rabbla upp här. Risk någon ringer ambulansen..

Längtar till månadsslutet så jag ev kan handla lite mer på IKEA.

Och längtar till lite Bogdan-spa

Nåja ville väl mest komma in och säga HEJ ...

Family First
With Love and Hell Fire



På västfronten intet nytt...

Sitter fast på suckarnas bro över trötthetens dal



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0