Väntan

Har legat större delen av dagen på soffan, mest av väntan..
Men väntan får vara över nu.

Snart ska jag till Christofer och lämna lite vin som ska vara till matlagningen..
Sedan är det hem för tvagningen och intvålandet av kroppen, och jag gissar att jag nog kommer stå en bra stund i duschen och njuta av det varma vattnet som smeker min kropp.. Det är något som kan få mig att glömma allt som finns utanför och jag stänger in mig i mig själv.. Det är en sorts meditation att känna denna varma smekning mot min kropp och jag står och blundar och bara tänker på allt som är njutbart..

Kommer troligtvis vara sen när jag kommer ut från min lilla kokong och känna stressen komma, men jag har bestämt mig för att ta det lugnt och njuta, så som jag kommer att njuta av kvällen i mina älskade söners sällskap

Jag kommer att må bra i familjens sköte, men kommer ändå sakna orden och handlingen och närheten från någon viss person

Med denna kryptiska osammanhängande text blir detta nog mitt sista inlägg från nådens år 2010.. Men löften ska man kanske inte ge utan det kanske kommer någon liten bild eller så..

Men jag önskar alla mina läsare ett gott slut och hoppas att ni alla njuter av denna sista dag på året

Godnatt och nedkoppling för idag

dsc01414 (MMS)

Godnatt och nedkoppling för idag


Själens Mörker

Men menar då inte mörkret som finns utanför mitt fönster, det mörker som kommer tidigt vid den här årstiden. Nä jag pratar om det mörkret som finns inombords, det mörker som finns i hjärnan och i själen..

Just nu är det väldigt mörkt.. Idag har förhoppningsvis varit peaken men jag vet inte.. Ja ni läsare vet ju att jag har mina ups and downs, men just idag (eller eg början igår kväll) är inget lite deppmörker utan detta mörker som kommit nu är ett mörker som har öppnat dörrar och lockat fram tankar, mörka tankar som inte funnits i min själ på jättelänge, typ sedan tiden när jag gick till kurator..

Jag gillar inte sådana tankar överhuvudtaget.. De skrämmer mig..
Musik som brukar få ur mig ur dippar orkar jag inte lyssna på utan jag bara stänger av.. Stängde av bilen när jag satt och väntade innan och det blev knäpp tyst och jag bara njöt.. Kände lite ro i själen när tystnaden slöt sig om mig.. Men tyvärr så bröts den tystnaden ganska snart...

Jag vet inte om detta är något som sitter ihopa med att jag inte känner mig bra fysiskt men som sagt jag vet inte. Oftast har jag vetat varför jag känner som jag gör, jag brukar veta det bakomliggande ganska glasklart, även om jag inte alltid har sagt eller berättat allt om det bakomvarande.. Men just nu känner jag inte att det är något speciellt som ligger bakom denna dipp.. Eller så är det som så att det är många bäckar små som gjort en stor å?

Just nu är jag så trött på mig själv, känns som om jag inte duger till något, att jag inte skulle vara omtyckt eller gillad.. Känner att jag känner osäkerhet om jag kan lita på dem som jag vill lita på o s v..

Det är svårt att få fram ordentligt vad jag egentligen känner och vad som händer inom mig, men det känns väldigt mörkt och ensamt (nä kära söner det är inte riktat mot er.. Ni är mitt ljus)
Äsch fan.. Har inte orken att driva fram mycket mer i detta inlägget..
Det finns en famn som skulle kunna trösta men den är ju inte här..
Jag ska inte gnälla mer för er, jag ska inte berätta allt.. 
Bra på att hålla saker inom mig... Ni har fått de stora delarna... Jag är trött på mig själv, duger inte, inte omtyckt o s v...

Jag kanske återkommer...

Saar såå..

En trött jävel som bara vill hem..

dsc01409 (MMS)

En trött jävel som bara vill hem..


Trött

Jag är trött på det här året... Eller så är det bara att jag inte känner mig som att jag är tillfreds med livet just idag..

God natt.. Inte så mycket bloggande idag. ...

dsc01406 (MMS)

God natt.. Inte så mycket bloggande idag. Inte orkat. NEJ inget humörmässigt bara inte pallat. Som vanligt lagt mig allt för sent tyvärr. Nåja dags att lägga mobilen på sängbordet och försöka sova lite. With Love and Hell Fire... Frank(e)


Nytt

Ny arbetsmobil på gång



En dag 1991



Den 29 december 1991 föddes ett litet gossebarn
Han fick tilltalsnamnet Mathias.
Vilken tur jag hade,
för han valde mig till sin pappa
Idag, 19 år senare, fyller han alltså 19 år
Ett stort GRATTIS till dig älskade son
Hoppas att du får en bra dag
och
Tack för att du valde mig till din pappa

Vill ni gratulera honom kan ni göra det
HÄR


Tisdagsrapporten

Dagen började med att jag vaknade runt halv 5 på soffan och tyckte att det nog inte var riktigt dags att stiga upp än så jag drog mig in mot sängen. Detta visade sig vara ett mycket dåligt beslut för jag vaknade inte nästa gång förrän halv 8, så jag ringde till jobb för att meddela att jag nog tog lite längre morgonflex än vanligt.. 
Gick in i duschen för att ta en snabb dusch, vilket slutade med att jag stod under de varma vattenstrålarna i nästan 20 min och höll nog på att somna vid ett par tillfällen.. Sedan så satte jag mig faktiskt och åt lite frukost innan jag skulle iväg. Ja om man nu kan kalla ris ala malta för frukost haha..
Stack sedan vidare mot jobbet och var väl på jobbet vid ca 08.50

Dagen på jobb var väl en helt okej och ganska lugn dag.. Och nu fattas det bara fyra saker för att mitt nya kontor ska bli inflyttningsbart.. Det är fotlister, en kortläsare, ett nätverk och en städning... Längtar tills det blir klart så jag kan komma till ro och inte bo i en hög med kartonger..

Innan jag slutade så ringde jag Mathias och hörde med honom om han skulle hämta julklapparna han inte orkade bära hem från mig, och det skulle han och då fick han automatiskt bli min följeslagare för lite ärenden.. Det hade han säkert inget emot, men å andra sidan hade han haft det hade han inte haft någon talan i alla fall hehe..

Första anhalten när vi kom till Mobilia var att dyka in på Systembolaget för att handla nyårsdricka. Det blev en flaska whisky, en flaska bubbel och 21 öl haha.. Det var nog rätt dag att handla också för det var inte så mycket folk där, i alla fall inte när vi var där.. Vi packade ner allt i 4 påsar och gav oss mot utgången.. 
I utgången blev det trångt och det var någon som tyckte att de kunde gå in samtidigt som vi var på väg ut genom dörren, så jag försöker lämna plats och tar ett steg ut lite till höger.. Det jag inte såg där var att det var en stor fin hög med BLANK IS.. Så vad händer?? Jo benet viker sig totalt och jag faller som en fura raklång på ryggen och det ända jag tänkte på medan jag föll var rädda kassarna så de höll jag högt vilket gjorde att jag ganska hårt slog i ryggen och en armbåge, turligt nog klarade sig bakhuvudet.. Dum kände jag mig, ont som FAN fick jag MEN påsarnas innehåll klarade sig.. Men som sagt så otroligt dum kände jag mig, men å andra sidan fick jag ju lite uppmärksamhet för det var en hel del människor som hjälpte mig upp och frågade så jag var okej.. Det finns hopp för mänskligheten..

Nåja efter det stora äventyret så begav vi oss bort till Expert där jag fick köpt mig en ny dammsugare, ett litet klipp då den var nedsatt typ 25%... En Hoover.. Om det nu är något som säger något för någon??

Efter det var det dags att köra hem till mig så att Mathias fick hämtat sina grejor.. Körde sedan honom hem, ringde Christofer så han kunde komma ner på gatan, eftersom det är omöjligt att parkera på hans och Emmas gata pga snö och snövallar... Så han mötte mig och han fick ta hand om alkoholpåsarna, eftersom det ändå är där vi ska vara på nyårsafton..

Innan jag körde hem så körde jag inom paketstället och hämtade några foto som jag förstorat som så småningom förhoppningsvis ska komma upp på väggen.. Den som lever får se, när jag äntligen blir klar med lägenheten..

Nu ligger jag här på soffan, ryggen värker lite fortfarande och lite öm i armen, men jag är i alla fall hemma..

Har nog inte mycket mer att berätta mer än att bilden som är med i detta inlägg har jag funderingar på att förstora och sätta som en egobild på väggen här hemma..

Dagens Bild..

Lite mer text kommer sen, hände ju en liten episod när jag var på Systembolaget idag ju..

Måndag..

Inte så mycket att skriva just nu, ville bara meddela att just nu känslomässigt känns som en skitdag idag.. Just nu vill jag nog mest hem och lägga mig.. Behöver ord.. Värme..


God natt, timmen är lika sen som jag. Och ...

dsc01391 (MMS)

God natt, timmen är lika sen som jag. Och fotot antagligen på fel håll. With Love and Hell Fire


Dagens intagande av föda var ju ett tag se...

Dagens intagande av föda var ju ett tag sedan jag nämnde:)? Idag har det blivit liite i omega3-andan haha. Janssons Frestelse, gravad lax, stekt inlagd sill haha fast tog någon köttbulle med;)


Jul, jul.. Grånande jul

Annandag jul idag och det är sista dagen denna julhelg.. Alldeles för kort ledighet
Grått kallt och trist är vädret idag, vad är det för fel med sol även om det är snö och kallt ute??
Lite samma känsla som inatt att jag inte känner mig helt 100%, skulle vilja vara hemma och kurera mig men jag har inte riktigt råd med det känns det som.
Sedan är det ju någon som "bråkar" med mig också;)

Mathias sover fortfarande och han verkar ovanligt svårväckt idag så jag får väl glömma Net on Net idag..

Vill förresten passa på igen att tacka ALLA som gratulerade mig på min födelsedag.. Det gjorde mig jätteglad..

Hmm usch... Känner mig inte alls på topp idag och det har väl satt sig lite psykiskt också just nu.. Känner mig lite nere och deppig.. Vet inte vad det är egentligen.. Tillfälligt för mycket tankar på någon kanske, ja jag vet inte.. En del tankar på vad som sagts vad som skrivits vad som menats och vad som hänt... Men som vanligt när det gäller det så håller jag det för mig själv, for now anyway..

Trött är jag också och någon liten känsla av tomhet idag..
Äsch fan jag bara svamlar på får lägga ner detta just nu...

Pallar nog inte vara så hemtrevlig just nu, If you catch my drift..

Juledagen är slut...

Och en jul som är en annan dag har kommit..

Jag har precis kommit hem efter att ha firat min födelsedag hemma hos Christofer och Emma.. Även Mathias var med..

Första gratulanten i år till mig blev L.. Väldigt trevligt... Hon gratulerade ju mig t o m två gånger hehe..

När jag äntligen vaknade denna juldag, så började mitt idoga arbete att försöka väcka Mathias, vilket inte är en lätt uppgift haha.. Men tillslut så fick jag upp honom och när vi gjort oss i ordning så promenerade vi bort till COOP där jag köpte lite gottepajer som vi tog med hem till Christofer och Emma..
Väl där hemma så fick jag min födelsedagspresent av Sönerna, inkl Emma och Livia.. Det var en present som jag blev så otroligt glad för. Det var en Jack Daniels Single Barrel.. Fint ska det vara haha...  Som sagt blev så otroligt glad för den presenten.. Tack<3

Vi spenderade sedan resten av kvällen och halva natten därhemma, drickandes öl massa god mat och filmtittande som bara avbröts av deras FIFA turnering på datorn hehe.. Men det var otroligt trevligt (som vanligt) med en hel del öl och en massa garv.. 

Nu är både jag och Mathias hemma igen och båda är nog lite sjuka också.. Mathias hostar och är jättesnörvlig medan jag har huvudvärk hostar och mår lite illa... Får väl hoppas att vi klarar oss från något värre..

Något mer? Nja jag vet inte.. Längtar något efter någon kanske..
Men nu tänker jag inte skriva mer om det eller något annat för jag ska nog knyta mig nu, som sagt känner mig inte riktigt som Mr100%.. Men har jag tur så kanske jag blir väckt av någon trevlig imorgon bitti?? Eftersom jag inte fick det jag önskade från den personen hehe

Känner jag mig okej imorgon blir det en tur till NetOnNet skulle jag tro..


Fridfulla jul

Mathias och jag är hemma igen från julfirandet hos min mamma.. Inte så mycket att säga egentligen, maten var jättegod och jag är fortfarande jättemätt, annars var julen hos mamma precis som den brukar vara..

Julklappar??? Jo lite snäll hade jag väl varit..
Fick pengar av min mamma till att köpa dammsugare, kaffekokare och en ny DVD spelare
Av Mathias fick jag en Simpsonmugg som helt klart kommer att bli en höjdare på jobbet. Plus den passande texten på muggen där det står slow man at work haha... Och Mathias känner mig haha.. Och kaffemuggen är viktig på jobbet ju hehe
Av Christofer fick jag en Färjestadmössa, skitsöt är den haha.. och den behövdes på hemvägen kan jag säga för det var verkligen kallt att promenera
Jätteglad för de fina julklapparna jag fick... Och kul att se att mina söner har samma sinne för julklappar som jag har.. Love you guys..

Vad jag gav bort?
Mathias fick en liten tavla och 10 burkar snus (hmm nyttighetens tecken eller haha)
Christofer fick en gigantisk tavla av gamla Malmö stadion som jag har tagit
Mamma fick en mixlåda från IKEA med massor av ljus och förvaringsburkar hehe
Emma fick ett presentkort på en någorlunda valfri tidning
och till sist Livia fick ett litet kramdjur..

Nåja då var det berättat haha.. Men inte firandet för imorgon är det ju mer firande hehe...
Nä nu orkar jag inte skriva mer just nu

Jul, jul.. Strålande jul

Julafton

Frankie är vaken, utanför är det vitt på marken och grått på himmelen..

Försöker även få liv i Mathias så att vi kan ge oss ut lite... Det ska lämnas Mathias julklapp till Christofer och Emma, vi ska även in till Mobilia där jag tänkte jag skulle försöka hitta någon skjorta som jag kan ha på mig idag.. Vi ska även in och handla lite julmust och lite annat som fattades på julbordet.. Men just nu är Mathias ovanligt svårväckt.. Men tro mig när jag säger.. JAG GER INTE UPP haha..

Något annat att skriva en julafton som denna nådens år 2010? Nä inte egentligen.. Utan jag får väl fortsätta här med Operation Väckning... Vem vet vad som kommer senare idag här på bloggen, troligtvis inte så mycket men man ska aldrig säga aldrig haha..
En glædelig jul ønsker for dig alle mine læsere, venner og familie

God Jul..

Er alla ännu en gång önskar jag en riktigt God Jul, och jag gör det med den vackraste julsång som finns, sången som verkligen skriker jul för mig, sången som alltid ger mig lite eller mycket gåshud, sången som ger mig tårar i ögonen. Och den ska INTE sjungas av Christer Sjögren, Carola eller något sådant.. Nä den ska sjungas av Jussi Björling..

Lyssna och njut, för det gör jag..



Bonustrack... Till... Ja till vem hehe..

Till vem?
Saar ja ente..
Men en skön video... 
Nisse är helskön i den..

Ska man blogga på lille-jul...??

Det är alltså lille-jul idag, eller dan före dopparedagen.. What ever hehe men ett litet blogginlägg får jag försöka få ihopa ändå... Imorgon är det julafton alltså och dagen därefter så är det ju min födelsedag.. Hur gammal jag blir är for me to know and you to find out... hehe...
JA jag fyller år på juldagen, samma dag som Jesus, men där slutar väl alla likheter?? hehe

Idag jobbade jag kort dag och slutade redan vid lunch idag och körde då och hämtade Mathias för att ut och handla lite julklappar.. 
Hämtade upp honom och vi körde först ut till IKEA där jag handlade lite julklappar till min mamma och givetvis tog vi ju standardkorvarna som tillhör när man är på IKEA.. Därefter körde vi till Mobilia och lyckades hitta P-plats direkt, vilket jag tycker är en stor bedrift en dag som denna.. Men kan ju bara säga att JAG ÄR FAN BÄST haha..

Väl inne på Mobilia så handlade vi en liten julklapp till Livia och Mathias köpte en liten julklapp till his BFF.. Sedan blev det givetvis en standard stor Vanilla Latte på Espresso House, men givetvis typiskt mig så glömde jag att gå in på Dressmann för att kolla på skjorta och jag skulle fan in på bolaget också och köpt några öl till julbordet imorgon, men jaja får väl klara sig med julmust och trefemmor... Man kan inte ha allt i huvudet..

Efter Mobilia så körde vi bort till COOP forum för att jag skulle köpa en julklapp där till Emma... Sedan körde jag Mathias hem, för han skulle hem till sin mormor och morfar för en lutfiskmiddag.. Nåja någon ska väl äta sådant... Jag gör det i alla fall inte...
När jag kört honom hem körde jag och köpte julklappen till Mathias.. Så då är alla fixade och nu är alla inpackade.. 

Vädret? Snöjävlaskit och halt som fan och moddigt att köra... Och givetvis var jag tvungen att ut och köra igen... Men då kunde jag passa på att lämna julklapparna till Christofer, Emma och Livia.. Eftersom de ska fira jul hemma hos Emmas släktingar.. Känns lite konstigt att inte fira jul med Christofer när det är "mitt år" men ce la vie...
När jag körde hem därifrån passade jag på att hämta upp Mathias igen och han sitter nu här bredvid i soffan.

Imorgon julafton ska jag försöka komma ut igen så jag kan kolla om jag kan komma och hitta något på Dressmann, jag ska handla lite till mamma som behövs på julbordet, samt att jag måste köra in om på jobbet för det fanns en liten påse som jag glömde ta med mig hem, med lite flytande varor som jag glömde och de vill jag ju ha till julbordet...

Se om jag kommer ihåg att hämta de förstoringar som jag tänkt ha på väggen här hemma så småningom också, vilket gör att jag just kom ihåg att jag glömde köpa ramar till dem när jag var på IKEA... Hmm inte mycket i hjärnan som fungerade idag kan man ju säga..

Som sagt juledagen är ju min födelsedag, men brukar inte fira jättemycket precis och eftersom jag inte fått i ordning lägenheten ordentligt så tänkte jag köpa lite kakor och kanske tårta och ta med mig det och Mathias hem till Christofer och Emma så de kan få fira mig haha..

Hmm svamlat på lite nu så det är väl dags att börja tänka på avslutningen och fortsätta på jävla klämkäcka Lotta Engberg och hennes Bingolotto uppesittarkväll... Mest för att det inte finns något mycket bättre att titta på.. Det är ju bara en massa rimstugor överallt i alla fall haha... Och i år har jag inte orkat rimma något..

Men till alla som inte läser så mycket imorgon kan jag väl redan nu säga att jag önskar er en riktigt god jul och må julafton bli fridfull och fin, med god mat och mys..


Onsdag idag va?? Sjunde gången

Hmm ja man skulle skriva...

Var på jobb ganska tidigt idag, och allra helst om man jämför med hur jag brukar komma till jobb.. Var lite orolig i morse att bilen kanske inte skulle starta eftersom tempen varit nere vid nästan -22 och vänt.. Men lilla bettan startade som en klocka...
Det har väl gått i lagom takt hela dagen på jobbet idag, försökt få en android-telefon att vilja prata med vår exchange-server, vilket inte riktigt gick som jag ville, vilket irriterar mig mer än måttligt..

Men som sagt varit lugnt annars på jobb idag, tills att jag kände att nu får jag nog ge mig av hem kom givetvis problemen.. Satt och pratade med A på hennes kontor och mitt i en mening stannade hon upp och upptäckte en stor vattenfläck längs ena väggen.. Hon började torka och jag for in till grannen och de visade sig att de hade haft en vattenläcka hos sig som en rörmockare nu höll på att försöka fixa.. Nåja jag rapporterade det vidare och då kommr de in och säger att allt inte fungerar som det skulle i TR så jag höll på med det i typ en timme, men fick inte det till att fungera, och medan jag höll på med ena skärmen så dog nästa... Suck... Nåja jag fick felanmält det till DLC/TDL (många förkortningar att hånga med i haha)

Nåja efter att ha varit på jobb något mer än 10 timmar så kom jag äntligen iväg.. Orkade inte laga någon mat idag så jag körde ut till ChinaBox och köpte kycklinggryta med ris och körde hem och käkade..

Lyckades göra något helt fantastiskt också och det var att jag lyckats försova mig på kvällen hehe... Skulle hämta min mamma och köra henne till jobb, och hon skulle hämtas 20.30.. 20.40 vaknade jag med ett ryck och for upp.. När jag väl kom fram hade hon promenerat bort till busshållplatsen istället, men hon tog inte illa upp i alla fall hehe...
Fast tycker det var rätt duktigt att vakna 20.40 fara upp hämta upp mamma köra henne till jobb och köra hem igen och vara hemma typ 24 min senare hehe... jag är fan bäst hahaha

Nu sitter jag här och har väl inte mycket mer att skriva om egentligen...
Imorgon är det lillejul(afton) och jag ska jobba minst halva dagen och sedan ut och trängas och handla de sista julklapparna.. Och ev åka och lämna någon liten julklapp också till någon som jag tycker förtjänat en.. Även om det inte blir något speciellt..
Juleafton är jag ledig och vi ska fira julen hemma hos min mamma.. Tydligen skulle min kusin också komma, då hon inte kunde ta sig upp till sin mamma/min moster i Karlskrona p g a sjuka barn och dåligt väder..

Då ska det ätas och njutas dagen efter är det min födelsedag och jag ska väl ligga på rygg och förhoppningsvis njuta av livet... hehe...
Hade jag kunnat och fått önska vad jag vill av vem jag ville vet jag vad jag hade önskat av vem haha.. Lagom kryptiskt va haha.. Och om inte rätt personer frågar svarar jag inte haha..

Nä avsluta en massa svammel och ja göra något annat kanske...
Imorgon vill jag ha "lyxfrukost" på jobbet så jag får vakna i tid så jag hinner handla


-21.1 jävla grader ute. Himlen ser Übersku...

dsc01372 (MMS)

-21.1 jävla grader ute. Himlen ser Überskum ut:-S


Härmar Mathias haha

ALLMÄNT:


Namn: Frankie Boy hehe
Tatueringar:
Hmm just nu 13 st men långt från färdig
Längd: 1,80
Skostorlek: 43-44
Hårfärg: Tror det är gråblont om det får växa
Är du kär i någon: Det vet man ju aldrig hehe
Önskar du att du bodde någon annanstans: Skulle väl vara hus utanför stan
Tänker du på självmord: Jodå det har hänt ett antal gånger och inget jag rekommenderar precis
Tycker andra att du är attraktiv: Fråga andra, jag vet inte
Vilken parfym använder du:
Just nu Adidas, men favoriten är Van Gills Between Sheets
Vad är du rädd för: Att förlora någon som jag bryr mig om
Gillar du att tvätta: Nope! Kom gärna och ta min tvätthög
Gillar du Berg-och-Dalbana: Hatar det innan, älskar det efteråt

SENASTE:

Film du hyrde:
Kan man göra det fortfarande?
Film du köpte: Kan ha varit Pusher trilogin
Låten du lyssnade på: Thanks med Volbeat
Låten du hade på hjärnan: Thanks med Volbeat
Låten du laddade ner: Nä förbjudet hehe *host*
Personen du ringde: Någon på trafikverkets ledningscentral
TV program du tittade på: Berg flyttar in
Personen du tänkte på: Det håller jag HEMLIGT hehe
Bok du läste: Infiltratören
Personen du fick mail av: Ett julkort från en gammal vän
Personen du fick brev av: Julkort från en gammal arbetskamrat
Personen du fick sms av: Christofer
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår (Jag och Mathias)

 

FAVORIT:

Mat:
Så mycket gott så lite tid.. Schnitzel tror jag
Låt: Volbeat – Thanks (just nu)
Sak att göra: Fotografera och kolla fotboll
Sport: Fotboll
Dryck: Coca Cola, öl, JD
Kläder: Jeans, skjorta/piké
Film: Pusher 1
Bil: VOLVO XC70

ANTAL:

Gånger du varit kär:
Slutat räkna haha
Förälskad: två gånger…. Hittills haha
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: En gång.. so far
Gånger ditt hjärta brustit: En gångL never again i hope
Hjärtan brustit på grund av dej: 1 gång vad jag vet men ja jag vet ju inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett par gånger
Ärr du har på kroppen: Orkar inte räkna dem men det ligger väl runt 8 tror jag

 

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: Tänkte skriva jobbat, men skriver väl att jag varit på jobbet hehe
Var det kul: Ja alltid kul när man jobbar med vissa personer
Hur tidigt stiger du upp: 06.30 typ
Gillar du att slåss: Njäää, undviker det gärna så långt det går
Vad ska du göra ikväll: Ska ut i snöhelvetet och köra
Är du seriös: Aldrig! Eller kanske mellan varven
Vad är du allergisk mot: Vissa personer
Var har du ont: Tummen
Använder du hårspray: Var då någonstans????
Kan du stå på händer: Nä gör så ont att trampa på händerna
Favoritserie: Har så svårt att följa serier men lite Sons of Anarchy

 


Tisdagsmos

Kan väl syfta både på snöhelvetet utanför och hjärnan..
Hjärnan funkar inte riktigt idag heller...

Får se om jag orkar skriva lite mer senare ikväll, men jag lovar inget

Måndagen mot slutet

Det blir inte mycket mer skrivet idag.. Hjärnan funkar inte riktigt idag, av många anledningar...

Mathias och jag var i alla fall ute en stund, men är nu hemkörd till sin mamma... Men vi ses snart igen

Nä som sagt hjärnan funkar inte riktigt idag så


Måndag igen..

Just nu har jag inte inte så mycket att skriva om, känner mig inte riktigt hundra idag, kompade hem från jobb vid 14.30 idag.. Mår illa, ont i skallen, lite så fortfarande... Kanske kommer jag in och skriver lite till lite senare igen men lovar inget...
Men oavsett så är det väl jobb imorgon igen (ja om vi inte snackar kaskadkräkningar eller dylikt)
Men ville väl mest säga jag levde..

Passar på att tackar Mathias också... TACK:)



Söndagen innan måndagen.. 15

Idag har väl inte hänt så mycket..
Mathias och jag har kollat på EM finalen i handboll. Lite synd att damerna förlorade finalen mot Norge, fast norskorna var ju under 60 min det bästa laget... Nåja bara att ta tag i det nästa gång... 

Haft något trevligt samtal i dag också som livat upp lite i den annars lite gråa dagen.. Ja grått i själen då.. För annars är det ingen större fara...
Men ord kan hjälpa hehe

Egentligen inte så mycket att skriva om, om jag nu ska vara ärlig, men det ska man ju vara hehe..
Skulle egentligen kommenterat en kommentar som jag fått (som inte är eller kommer att bli publicerad). Jag skrev ett långt svar på den kommentaren, men jag raderade den för jag kom på att det inte ens var värd att publicera så till dig som skrev den kommentaren (anonymt givetvis) säger jag bara

Haha slut på det nu...

Fan vad detta inlägg blev meningslöst haha..
Nåja jag sparar det som det är..
Men till er andra så säger jag bara

Kanske...

Kanske begär jag för mycket för tidigt
hoppas jag för mycket för tidigt
Kanske borde man hålla igen
Kanske är jag bara korkad
Men längtan finns där
Saknad finns där
Värme finns där
från mig
till dig
nu
!

Söndagen i advent

Den överskriften lät nästan som om det skulle komma något heligt i texten här, men det tror jag att jag kan lova att det INTE gör..

Det är söndag idag, och ja jag känner väl av någon söndagsångest, eller kanske julångest jag vet inte vad det kan vara..

Ensamhet som kryper sig på kanske, även om det är som så att Mathias är här, fast det är kanske som så att det hade varit mycket värre om han inte varit här? Vem vet... Inget jag vill kolla om ni förstår vad jag menar...

Varför detta humör?
Tja mycket har väl med julen att göra, jag gillar inte julen, samtidigt som jag älskar julen.. Ja det är vad jag brukar kalla en positiv negation.. Det är lite svårt att förklara för det inbegriper så mycket som jag inte riktigt vill prata om, men till vissa delar är det givetvis att jag känner att jag inte kan ge mina nära och kära, söner, familj och vänner de gåvor jag skulle vilja ge dem.. Ja jag vet att de flesta av dem skiter i det, men det är min egen känsla i själen som gör att jag mår dåligt, det är inte deras tankar och förväntningar..
Tidigare när jag mått dåligt så har det varit en sådan stor kombination av vad andra gjort mig genom åren och mina egna tankar, men nu beror det nästan uteslutande på mina egna tankar (även om det inte sker lika ofta som det gjorde förr och det är jag ju jävligt glad för)

Sedan är det ju lite löjlig ångest för min födelsedag, och döm av er förvåning när jag säger att det INTE beror på min ålder utan på helt andra saker, men det är saker som jag inte vill ta upp här, men ni som känner mig väl tror jag vet vad det är.. Jag vet i alla fall vem som är sist med att gratulera mig, om jag har tur.. 
Undrar om den första blir den det varit de senaste åren, fast som glömde det i fjor helt och hållet... Fast tycker om henne i alla fall haha...

Men allt hänger nog till syvende och sist på att min hjärna jobbar för högtryck nu på ett annat ämne som jag borde lärt mig att släppa, men mer säger jag inte om det..

Fast i år slipper jag i alla fall att sitta ensam på nyårsafton, för som det ser ut nu så ska jag hem till Christofer och Emma och fira nyår tillsammans med dem och Mathias skulle tydligen hem där också.. Lite kul för det är nog första gången jag firar nyår tillsammans med mina söner, båda två på himmelens massa år.. Och det ska bli otroligt trevligt och mysigt att fira nyår tillsammans med närmaste familjen, verkligen...

Imorgon går vi in på den sista veckan innan jul.. Eller om man kanske ska säga julveckan.. Antingen kommer det inte hända så mycket på jobb eller så kommer det att hända så in i helvete mycket..
Ska i alla fall på en jullunch på tisdag.. Ska bli trevligt..
Nästa vecka ska jag också ut som en normal kommunalare och köpa julklappar.. Det är fullt normalt för mig att köpa julklappar den 23 december, men skillnaden från andra år är att jag i år inte har en jävla aning om vad jag ska köpa, för jag brukar ha en lista klar så jag vet exakt vad jag ska köpa och var...
Får väl se om jag kan komma fram till det nu dagarna innan den 23 december.. Där har vi ju lite till av ångesten..


Nu har jag väl lyckats svamla ihop ett inlägg som är lite längre, och ni har säkert inte blivit klarare över vad som händer i alla fall hehe.. Men så är det. Jag berättar mycket här men jag berättar inte allt.. Att berätta allt är bara förunnat de som är mig nära i hjärtat..

Man borde kanske resa sig upp från sängen nu och göra något vettigt, även om det är som så att jag inte känner att jag vill göra något alls idag, samtidigt som jag har något hängande över mig som jag måste göra och som jag så gärna vill ha gjort och klart men som jag hela tiden skjuter till morgondagen. Lite med mottot att det jag inte gör idag, det behöver jag inte rätta till imorgon..

Men jag får väl avsluta detta inlägget i alla fall och se vad dagen kan bjuda mig på, vare sig det är glädjeämnen, motgångar, tristess, korkade sammanfattningar i min hjärna eller vad som helst...

Tills vi hörs nästa gång....


Jack my only friend to the end. Saw you 3 ...

Jack my only friend to the end. Saw you 3 times tonight.... But now its time for some sleeping. Hugs for some and kisses for others... xXx With Love and Hell Fire..


Hoppas det framgått...


Jävla väder...

Fast mest kanske beror på att snö inte är min stora passion.. Det är kallt, det är blött och det är halt..

Nåja.. Mathias har sovit här i natt och när vi båda två så småningom vaknat till liv och suttit och slöat lite i soffan så stack vi ut.. Först skulle vi hjälpa min mamma att bära lite matvaror efter att hon handlat..
När vi gjort det så tyckte både Mathias och jag att det var dags att käka lite, men vi visste inte var vi skulle käka och vad vi skulle käka, men till slut så bestämde vi oss och det blev detta:

Och jag får väl säga att det var inte så dumt, det var bara skinkan som inte var på topp precis, sen om det var för att det inte var någon skånsk grilljering eller att det var någon krydda som varken jag eller Mathias gillade vet jag inte.. Men gott var det inte.. Men övrigt var väldigt gott (föll något för laxen...) Och mätt blev jag, så att jag knappt kan röra mig hehe

Efter IKEA så stack vi bort till Stadion och Baltiskan för att köra Christofer hem, får bli skyldig honom en bulle, bulle, bulle till senare tillfälle..

Nu sitter Mathias och jag i soffan igen och bara njuter av kvällen... Lite huvudvärk börjar komma men det är säkert inte så farligt..

En del annat i tankarna också, kanske därför huvudvärken kommer? Skkulle vilja skriva mer här nu men jag tror jag hoppar över det för närvarande... 

Hmm något mer? Nä jag tror inte det, inte just nu i alla fall.. Men som avslutning så var det som stod i bloggen för ett tag sedan (13,5) handlade om min totala viktnedgång hittills...

Nu avslutar jag 


Det börjar närma sig..

Dagar kvar nu då..
Tänk vad tiden går..

Förresten...

Skulle ju dela ut dessa också...

Fredagens tristaste blogginlägg??

Varför det skulle vara fredagens tristaste blogginlägg?? För jag vet inte vad jag ska skriva om alls.. Händer så mycket men samtidigt inte något alls..

Snön fortsätter vräka ner och jag älskar den lika mycket som jag brukar göra..

Efter jobb så hämtade jag Mathias som senare skulle ut på en liten runda hehe, fast han lämnade en flaska av min kompis Jack här på bordet som jag snart ska jag ta mig en shot av hehe...
Och som jag skrev tidigare så har jag inte så mycket att skriva om så det blir väl inte mycket mer skrivit skulle jag tro hehe..


Angående ett inlägg

Angående inlägget igår om 13.5.. Nej det handlar inte om varken plusgrader eller minusgrader

This morning


Utsikt från jobbfönstret bild. Snö på gång...

dsc01329 (MMS)

Utsikt från jobbfönstret bild. Snö på gång igen:(


Det kloka oraklet har talat.. 1


Snart på en shop nära dig... Haha haha














Fattar skämt va? haha

Tisdag idag igen 9

Då var det väl typ 9 gången jag använde den rubriken.. Får kanske bli lite mer effektiv när det gäller att rubriksätta mina inlägg..

Kan ju börja med att trots mitt idoga sovande igår eftermiddag/kväll i princip somnade direkt när jag la huvudet på kudden och sov jättegott, det var mer än jag förväntade mig, men glad var ju jag givetvis..

Imorse låg jag nog och snoozade i typ en timme och funderade på om jag skulle göra som så att jag skulle ringa till AK och fråga om det var okej att jag tog en komp-dag... Men å andra sidan så kunde jag inte riktigt bestämma mig så det slutade med att jag tog mig till jobbet istället.. Det var ju lika bra det när man ändå hade beslutsångest...

På jobb har det väl varit som vanligt, fast varit lite så där lagom att göra idag, och inspirationen fanns väl inte där till 100%, men det är bara att ta nya tag en annan dag, typ imorgon hehe

Inget annat då?? Nja nä inte mycket precis, lite bloggtorka är det nog allt.. Eller så har jag för lite ämnen att skriva om vad vet jag.. Nästan så man ta och ta en frågestund haha.. Eller nä är kanske inte jag kanske hehe..

Ni får ta de ord som dyker ner på denna sidan haha.. Är det något ni undrar så kommer säkert de frågorna i alla fall..
Nä nu tror jag att jag ska avsluta inlägget istället för detta ordbajsandet som sker just nu, eller ja typ större delen av inlägget.. Skulle kanske lägga sig och kolla på handbollen istället hehe.. Om inget annat så är ju ryggläge inte så dumt ju..


Fel håll..

Lägger in den så här för att den kom på fel håll när jag la in det, plus att JAG gillar bilden..

Taskigt beslut...

Inte så mycket att skriva om egentligen mer än att jag nog gjorde ett korkat val när jag kom hem idag då jag somnade på soffan och inte vaknade förrän flera timmar senare.. Får väl hoppas jag kan sova någorlunda i natt.. Det var ett tag sedan jag somnade på soffan så efter jobb..

Mer än så hade jag nog inte att skriva om idag...
Förutom att jag tyckte det var kul att på jobb idag säga att jag kört Mathias till dagis imorse hehe..

Mer får ni inte från mig idag..
Mer finns det inte att avslöja.


En kväll som gått mycket bättre än förvänt...

dsc01319 (MMS)

En kväll som gått mycket bättre än förväntat. Men det kan jag ju dels tacka Christofer för, för en viss inbjudan, men en stor del för Mathias sällskap under kvällen. Han ska sova här i natt så kör jag honom till sin gamla praktikplats på dagiset där han lovat titta på deras lusse-firande.. Men nu ska jag göra något jag borde gjort för länge sedan. SOVA!! Saar såå..


En sådan dag

Ont i nacken, ont i huvudet, humöret på väg åt fel håll..
Mår allmänt skit idag både fysiskt och psykiskt..
Fysiska kan man sätta fingret på, det andra betydligt svårare..
Men så är det just nu.. En sådan dag idag..
Vet inte om man ska skrika eller gråta
En famn att få krypa in och gråta i?
Ett baseball trä och slå mot en lyktstolpe på?
Trött på mig själv just idag
Trött på hur jag känner mig
Trött på tröttheten..
Vill bara sova i 14 dagar..

Söndagen innan måndagen.. 14

God morgon..
Faktiskt varit vaken sedan typ vid 8, varför vet jag inte.. Lite svårt att somna igår och ändå vaknar tidigt, men är nu trött och nysig..

Vet att jag borde kanske väntat med mitt inlägg till senare när jag KANSKE hade haft mer att skriva om, men ja nu har jag ju börjat och då är det lika bra att fortsätta.

Finns väl en hel del jag borde göra här hemma, men kan inte påstå att inspirationen är den bästa precis, får kanske be om hjälp igen, då det gick bättre då..

Funderade för en stund sedan om julklappar, och för en gång skull är det så förbenat svårt att komma på vad jag ska köpa till nära och kära i julklapp, ja det och hur man ska få pengarna att räcka till..
Men det största är ju vad jag ska köpa.. Vet att det brukar bli glädje för det jag köper, men samtidigt så är jag alltid lika "orolig" för att det inte ska duga.. Jag vill att mottagaren ska känna hur mycket kärlek jag har lagt ner bakom klappen.. Löjligt jag vet, men sån är jag..
TROR att jag är klar med Christofers klapp, Mathias är nog ev på G... Men sedan ska man ju hitta en födelsedagspresent till honom också (han fyller år 29 dec), sedan är det ju ett par till som jag måste fundera till..

Nåja nog med svammel, och jag har fortfarande inte glömt att skicka julkorten, det får väl bli ett måndags eller kanske tisdagsprojekt..

nåja..

Vacker

NÄR BLICKEN TVEKAR EN SEKUND
OCH JAG SER LEENDET VID MUN
DÅ HAR MAN BILDEN GANSKA KLAR
AV DIG SOM JAG VILL HA

NÄR DU TAR MIG I DIN FAMN
OCH UTTALAR MITT NAMN
ÄR DET SOM SOLEN LYSER
NÄR DU VISKAR KÄRLEKSORD
DE ENKLASTE PÅ JORD
AV VÄLBEHAG JAG RYSER
DU GICK RAKT IN I MITT LIV
KOM IN MED STOLTA KLIV
OCH JAG KAN ANA VARFÖR:
D’E DU FÖR MIG, JAG FÖR DIG FÖR ALL TID
OCH DET STÅR KLART DET SKA VARA FÖR EVIGT
DET ÄR BARA ALLTFÖR LÄTT
EN BLINKNING RÄTT OCH SLÄTT
OCH JAG ÄR KÄR
http://www.free-lyrics.org

OM VÅRA NÄTTER UTAN SLUT
NÄR ALLTING DYSTERT SUDDAS UT
OCH LIVET TAR MIG I SIN FAMN
TILL SIST HAR JAG FUNNIT EN HAMN

NÄR DU TAR MIG DIN FAMN
OCH UTTALAR MITT NAMN
ÄR DET SOM SOLEN LYSER
NÄR DU VISKAR KÄRLEKSORD
DE VACKRASTE PÅ JORD
AV VÄLBEHAG JAG RYSER
DU KOM RAKT IN I MITT LIV
KLEV IN MED STOLTA KLIV
OCH NU SÅ VET JAG VARFÖR:
D’E DU FÖR MIG, JAG FÖR DIG FÖR ALL TID
NÄR DET STÅR KLART DET SKA VARA FÖR EVIGT
DET ÄR BARA ALLTFÖR LÄTT
EN BLINKNING RÄTT OCH SLÄTT
SÅ ÄR JAG KÄR

Dramatik

Ja just det skulle ju berätta om det också.. När jag lämnat av Mathias hos sin mamma körde jag hem, samtidigt höll jag på med ett trevligt samtal i telefonen... Hoppade av bilen och såg att det låg/halvsatt någon på marken nästan utanför min port.. Med två av mina grannar vid hennes sida..

Det var en dam i 80 års åldern som hade snubblat utanför mitt hus.. Hon hade fallit och slagit i panna och mun med blod från munnen och pannan som följd.. Medan de andra tog hand om henne och pratade med henne så ringde jag 112 och fick dit en ambulans.. Medan vi väntade så kollade vi att det inte var något fel med hennes nacke eller ben så vi kunde försöka ta in henne i trapphuset istället då det var ganska blött kallt och blåsigt ute, vi satte henne ner där och jag gick ut för att vänta på ambulansen och den kom efter ca 5 min och samtidigt så hade de andra ringt hennes dotter som kom farande i full fart också.. Ambulansen körde iväg damen, och jag hoppas att det inte var något "allvarligare" än utslagna tänder och lite omplåstring.. Kanske tur vi var i närheten så att hon inte behövde ligga där så länge..

Men kan ju i alla fall säga, att det var jag och en fd landslagsmålvakt i damfotboll som hjälpte damen ifråga och det var hon som tackade mig mest för att jag hjälpt till, men det är väl klart att man gör när det händer något sådant, men iaf glad för tacket hehe
Lite kul i eländet var väl att han som körde ambulansen var en klasskompis till mig från grundskolan som jag vad jag kan komma ihåg nog inte träffat sedan vi slutade 9an.. Det var han som kände igen mig först...
Nåja då har man varit medmänniska idag i alla fall..

Förlorade sonen

Den förlorade sonen är hämtad på Malmö C efter sin månadstripp till Stuttgart Deutchland.. Skönt att ha honom hemma igen.. Så jag passade på att ta honom till China Box för en liten Welcome home supé hehe.. Så fick vi snackat lite också innan jag lämnade av honom hemma hos sin mamma..

Men i alla fall

Welcome home..

Ibland

Ja jag vet att jag kanske borde veta,
borde förstå,
borde känna,
men ibland så vill man bli tillsagd,
vill man bli övertygad,
vill man bli överrumplad..

Lördag i förskingringen

God morgon/god middag eller vad det just nu räknas som eller hur ni tolkar det (fast får väl skriva god eftermiddag/god kväll också kanske beroende på när ni läser det här)

Vaknade någon gång kring kl 8 när jag som en boll låg ihop krupen i soffan och frös.. Så jag tog en liten tur som bestod av stoppen toalett, hämta kudde och täcke och tillbaka till soffan.. Somnade om igen och sov då typ 2 timmar till, tills jag vaknade av ett SMS.. Vilket inte alls var så dumt..

Ätit frukost har jag också hunnit med bestående av mörkt bröd med julskinka och senap.. smarrigt..
Annars är det egentligen för tidigt för att jag ska ha hunnit med något vettigt.. Precis snackat lite skit med Christofer i telefon en stund och funderar på om jag skulle ta och gå in och ställa mig i duschen kanske? 
Så slipper jag kanske stressa innan jag ska dra ner till Malmö C för att möta Mathias och fira hans hemkomst ifrån Stuttgart.. Ska bli trevligt att träffa honom igen.. 
Han har förresten skrivit det mest mysko och skumma inlägg på sin blogg hehe.. Ni kan läsa det HÄR . Känns som om hans galna hjärna kommer ifrån mig hehe

När jag vaknade innan så kände jag mig faktiskt någorlunda pigg men ja som tur är börjar det ju försvinna nu och skulle mycket väl kunna sova lite middag haha...
Fast nu har jag väl svamlat bra så att det räcker för denna gången i alla fall och får väl försöka hitta nödutgången så att jag kommer ur detta blogginlägg.. Även om det kanske inte blir med hedern i behåll haha..

Nåja..


Fredag, fredag, det är fredag, fast med torka

Inte mycket mer att skriva om idag heller om jag ska vara ärlig.
Fullt ös på jobbet idag och jag har bytt rum med (S)F idag, eftersom hon behövde ett större rum pga att de ska sitta två stycken nu och jag behövde ju inte sitta ensam i ett stort rum själv även om det var lite kul, men lite trevligare att sitta i ett rum som var gjort för en person.. Samt att jag snart ska flytta till mitt nya nybyggda rum ju.. Förhoppningsvis..
Jobbade till halv5 idag och körde sedan och hämtade Christofers julklapp för att sedan köra hem till Christofer och Emma för en liten middagsbjudning.. (Skulle Christofer vetat att hans julklapp låg i bilen hehe)
Det blev som vanligt god mat med vitlöksbiffar med potatis och café de paris sås.. Tackar ännu en gång för både god mat och trevligt sällskap..

Imorgon så är det dags att hämta Mathias.. Den förlorade sonen kommer hem kl 15.00..

Något mer att berätta?? Nja måste försöka komma ut till IKEA nästa vecka.. Ja på arbetstid, ska handla lite småprylar till jobbet, och viktigaste av allt, till mitt nya kontor..

Nu är jag äntligen hemma i alla fall och parkerat ändalykten i soffan, fått igång datorn och nu sitter jag här och bloggar till er.. Trött som en gnu och funderar på om jag ska ta en liten whiskypinne, kanske en liten Famous G..
Så med de orden så tror jag att jag säger:

God natt. Hoppas ni sover bättre än jag gö...

dsc01317 (MMS)

God natt. Hoppas ni sover bättre än jag gör just nu. För det känns omöjligt att sova just nu. Halsen piper, hosta lite, lite mer halspipande. Fast somnar jag nu blir det i alla fall typ 5 timmars sömn. Jag försöker;)


Torsdags... Torkan fortsätter trots snö...

Piggare? Nä
Mer att skriva om? Nope

Heltrött dag idag som ändå har flutit på men har ändå inte så mycket att skriva om för det..
Har haft en jävla utsikt idag i alla fall hehe..

Sedan hemkomsten? Inte mycket och ingen mat, totalt ohungrig (snyggt svenskt ord haha) idag så bara snus och cola idag... Så inte mycket att vara avundsjuk på..

Var i väg på COOP en liten runda och köpte lite julkort och har nu suttit och skrivit dem.. Fast de behöver väl inte skickas förrän senast den 16 december, men skönt att ha det klart, men slutar med att jag antingen kommer på det den 16e att jag måste skicka dem eller så kommer jag ihåg det den 17e haha.. Hoppas att jag fått med alla nu.. Vet en jag inte skrivit till men eftersom han inte firar jul får jag skicka ett nyårskort till honom typ hehe.. Men tar det sen...

Ja just det, fått en liten minnessak idag som jag ska pryda mitt nya kontor med...
Jag har fått en bygghjälm ifrån Citytunneln..
Glad blev jag hehe... Ja jag vet lättroad...
Nä nu lite ryggläge/TV tittande en liten stund sedan är det sängen som gäller..

God morgon... Hoppas alla får en bra dag

dsc01311 (MMS)

God morgon... Hoppas alla får en bra dag


Mys och Rys....


Då var det väl dags för Onsdagstorkan??

Ja överskriften säger väl allt och det mesta??

Fullt upp på jobbet, glömmer t o m bort att hämta vatten och kaffe (tack I för att du hämtade kaffe till mig idag helt appropå, uppskattades mycket..)
Känns lite just nu som om hjärnan kokar.. Ombyggnadsprojekt x4, möbelinköp, rutiner i kvalitetssystemet, debiteringar, ja sen får vi ju inte glömma de vanliga arbetsuppgifterna..
Hade ju semester förra veckan, men blev ju sjuk istället, och är nu tröttare än när jag gick på semester..
Måtte mitt rum snart bli klart så jag kan få liiite ro i själen..

Inget annat?? Nä inte mycket... Funderar på om man snart skulle gå och lägga sig kanske...
Men först vill jag skicka en tanke till L, vars släkting blivit sjuk, hoppas allt går bra, och tankarna är med dig och din släkting..


Tredje gången gillt

Hoppas på det i alla fall

Tisdagstorkan tar över efter måndagstorkan

Har väl egentligen inte mycket mer inspiration att skriva just idag heller, men tänkte nedteckna några rader i alla fall... Sov liiiiite bättre i natt men är egentligen marginellt för jag är precis lika trött fortfarande..

Fullt upp på jobbet är det också, men sitter nu ensam i ett stooort rum i väntan på att mitt nya kontor ska bli klart.. Men det hela går framåt och det känns skönt, men ska bli så härligt när allt är färdigt...

Skulle egentligen vilja skriva något som jag har på hjärtat, men ännu så länge ska jag nog hålla det för mig själv, det är något som skulle kunna göra mig väldigt glad, men vågar inte hoppas för mycket än, fast jag egentligen vill.. Men som sagt vågar inte riktigt än.. Men när allt är mer 100% ska jag skriva mer det lovar jag... Vill bara att det ska bli bra.. Och om någon speciell läser detta så hoppas jag att du förstår mig lite...

Något mer att skriva om?? Nä inte mycket egentligen, så det är väl till att börja avsluta det hela...
Jo förresten något jätteroligt har jag ju att berätta och det är ju att på lördag vid 21-tiden så kommer den förlorade sonen hem. Mathias kommer hem från Stuttgart.. Ska bli så kul att träffa honom igen, även om det är som Christofer sa idag, att den här månaden har gått snabbt ändå...

Nä nu var jag färdig för idag tror jag... Eller i alla fall för detta inlägg..
Trött... Men måste hålla mig vaken en stund till och hoppas då att jag kan somna snabbt och enkelt för en gång skull...

God morgon.

dsc01300 (MMS)

God morgon. Dags att sticka till jobb... Saar såå


Måndagstorkan

Känner inte alls för att blogga något speciellt idag, varit fullt upp på jobb idag, och jag har knappt hunnit med det jag skulle hunnit med.. Men bygget går framåt och nu inne på etapp 2 samtidigt som jag har haft entreprenörer där för att planera etapp 4 som egentligen blir etapp 3 pga byggnadstekniska orsaker ...

Mycket mer var det inte med det...
Jajust det min "svärdotter" var ju på mitt jobb idag för att se om hon kunde få timvik hos oss... Håller tummen

Kan väl säga att jag fick berättat något för mig igår som gjorde mig väldigt upprörd och ledsen, man behandlar inte människor så, man behandlar inte barn så... För jävligt.. Skriver inte mycket mer om det här, men vill att du ska veta L att jag står bakom dig och stöttar dig hela vägen i kampen... Alltid...





Varför ska det vara så förbenat svårt att ...

Varför ska det vara så förbenat svårt att somna? Varför ska det vara så jävla svårt att tömma huvudet på oviktiga tankar? Allt möjligt skit dyker upp hela tiden. Är trött men kan inte somna.. Legat och vridigt och vänt mig nu snart över en timme. Klockan ringer om 5 timmar cirka. Skallen och nacken värker som fan och tabletten vill inte kicka in. Fan låt mig få sova


Söndag i skiten...


Börjar bli trött på hostan och huvudvärken nu, för att inte prata om den killande näsan..
Ingen feber, men så trött och ja det jag nämnde här ovan.. Men imorgon är det ju jobb som gäller i vilket fall som helst.. Men har ju inte fått gjort det jag skulle ha gjort.. Försökte men huvudet började dunka och kände mig yr så jag la ner det projektet.. Men får väl försöka ta det i veckan som kommer nu istället...

Nä slutgnällt för denna gången.. Har inte haft en så hemsk dag ändå, även om det varit mycket ryggläge idag.. Snöat har det ju gjort också (vad det nu finns för kul i det).. Men hade ett mycket trevligt samtal så jag klagar inte som sagt hehe.. Fått en del värmande sms också...
Även om personen jag pratade med blev kallad för :

av en närstående, men jag kan inte riktigt hålla med om det hehe...
Lite SMS från Mathias också som även skickade mig denna bild:

För han ville ju inte att hans kära pappa skulle glömma hur han såg ut hehe, sött av honom va??
Men mycket annat hade jag nog inte att skriva om? Det kan väl inte intressera så många att Christofer sms mig något som jag inte alls förstod, och att det berodde på att han skickade fel hehe.. Nä så jag avslutar istället...


Godmorgon Söndag...

Vaken, sjuk, glad, trött, huvudvärk, hostig, glad, kli i näsan, sovit för lite

Ja just det..

Fortfarande en skitdag, hälsomässigt... Måtte jag känna mig bättre imorgon
Men två samtal har gjort dagen till en jättebra dag i alla fall..
Enough said about that..

Nu ska jag lägga mig på rygg och tänka på livet...


Lördag i skiten...

Kom på att jag inte bloggat idag..
Har faktiskt legat nerbäddad i soffan större delen av dagen idag, känner mig inte alls på topp, hostar som bara den, får mina nysattacker med löjligt många nysningar i rad, ont i huvudet och trött.. Ja det var väl det.... 
Gud så positivt det låter.. 
Men hade så många planer för den här dagen som just nu får ligga på is och får hoppas att jag kanske kan göra något ikväll eller så får jag hålla på dubbelt så mycket imorgon istället...

Läst något idag och besvarat det... Får väl se.. Enough said right now

Något trevligt idag?? Ja jag har pratat med Mathias i telefon idag, vilket var väldigt trevligt eftersom vi inte har pratat med varandra sedan typ 15 november, utan det har bara blivit sms.. Och den förlorade sonen är ju snart på väg hem igen ju.. Men allt var bra med honom och jag skulle hälsa till alla han känner, så det gör jag på ett sätt här i alla fall hehe..

Vissa läsare har kanske funderat på att det var ett tag sedan jag skrev något ingågende om dagens mat.. Ja det kan bero på att jag den senaste veckan inte haft så mycket aptit precis och jag har levt på Vaniljyougurt och START Müssli.. Så även idag.. Ja förvisso hade vi det goda jag åt med Christofer men det har inte varit något hemmalagat om jag uttrycker det så istället..

Fan känner mig helt färdig:(
Det får nog bli slutet av detta inlägg och jag återkommer kanske senare idag, annars en annan dag... Kan ju inte påstå att jag har varit en populär person om man ser antalet besökare idag...




Fredagen har börjat avslutas..

Goderkväller...

Vad ska man låta strömma ut genom fingrarna ut till tangenterna då?
Känner mig übertrött och sliten, men går jag och lägger mig kan jag inte somna..

Fick kommit iväg och besiktigat moderns bil.. Det gick väl bra förutom en felriktad strålkastare och reg-belysning som tydligen var kass (missat det under all snön).. Nåja det kunde ju varit mycket värre

Tänka sig, idag var jag och köpte elljusstakar/adventsstakar som jag satt i fönsterna... Vad är det med det tänker ni, jo det ska jag gladeligen berätta.. När jag flyttade till denna lägenheten, eller rättare sagt när jag flyttade från min förra lägenhet så kastade jag i princip allt som hade med julen att göra och där ibland typ 7 elljusstakar, för ja jag vet inte, kände mig bara så antijul.. Och jag har inte haft något sådant nu på 3-4 år tror jag, men i år kände jag att jag ville ha liiite julstämning i hemmet i alla fall... Men babysteps som man brukar säga, för någon julgran blir det nog inte förrän nästa jul hehe

Men det är i alla fall en mysig belysning att ha och bara se till att de kommer ner i tid hehe (ja jag hittade några tomtar bakom TV i sovrummet)

Avdelningen för besvikelse borde väl det faktum vara att jag gick in på COOPs byggmarknad för att köpa tavelkrokar för betongvägg.. Det fanns inte något alls... X-krokar fanns men inte till betongväggar, har alla trä eller gipsväggar nu förtiden eller?? Nåja jag får fortsätta min jakt en annan dag...

Nä nu har jag nog inte mer och skriva, så jag får väl fortsätta att kolla på damernas störtlopp eller vad det är som fladdrar förbi på TV skärmen..

Lite Julstämning?


God morgon... Eller nått..

Kan ju inte påstå att jag sovit så gott i natt..
Ja när jag väl somnade.. Somnade nog inte förrän närmare 03.00
Får väl tro och hoppas att det beror på förkylningen..

Idag ska jag iväg och besiktiga mammas bil, så man får väl hoppas att "Bettan" klarar det..

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu egentligen.. Ska väl ta mig till och äta lite frulle hade jag tänkt... Lite vitamindryck och en tallrik med Vaniljyougurt och lite Start Müssli Naturell.. Har redan tagit min lilla pre-frukost som givetvis är en dubbel snus heheh..

Hmm får kanske börja med att tänka på att snart lägga ut bilderna på min lägenhet som jag lovade.. Fast skulle egentligen vilja ha hem soffan jag skulle få "ärva" och handla lite på ÍKEA för typ så där 5 000 kr innan jag lägger ut några foto.. Nåja vi får väl se hur det blir med det.. Vill ju ha det (någorlunda) fint innan jag visar.. Även om det inte skulle bli några bilder tagna ur Sköna Hem eller något liknande hehe..

Nä slutbabblat för denna gången... Får väl se om vi hörs senare igen..

Var fan är John Blund när han behövs?

Var fan är John Blund när han behövs?


Sova...

Sov gott. För det vill jag göra


Like Sands Through the Hourglass, So Are the Days of Our Lives

Torsdagen har kommit och veckan känns som om den bara rusat iväg..
Men fick julpyntat bloggen liiite i alla fall...

Har fått gjort en hel del av det jag satt mig för att jag skulle ha gjort, men det känns ändå som om det finns mycket kvar, men ett ryck idag kanske kan hjälpa upp det hela.. Ska bara hämta upp Christofer så kanske vi kan få en hel del gjort även idag..

Sover dåligt på nätterna just nu, och vaknar en hel del under natten.. Inte så kul

När jag vaknade och tittade ut snöade det, och det ser ut som om det blåser en hel del.. Så det är säkert snorkallt ute också och småkyligt är det i lägenheten också. Datorn säger att det är -2 grader men jag litar inte riktigt på det om jag ska vara helt ärlig..

Igår om Persona non grata.. Svårt att förklara, det är en känsla bara att i vissa fall så känns det som om jag bara duger när vissa tycker det och aldrig eller ja nästan aldrig när man själv känner man "behöver någon".. Nåja vad är det det heter på franska.. Ce La Vie..

Massor av text i hjärnan egentligen men är väl det att jag inte vill "hänga ut" någon på bloggen, vare sig det är negativt eller positivt (som kan tolkas negativt)..

Har inte hört av Mathias på ett antal dagar nu, men nu är det väl i alla fall bara typ 2 veckor tills han kommer hem.. Han är saknad.. Det känns lite konstigt när man inte har den där dagliga kontakten som jag försöker ha med mina söner.. Mina två söner är ju, som ni vet, mitt allt...

Nä om man skulle ta och göra sig iordning och kanske gå in och borsta tanden??
Återkommer senare kanske 

Förresten.. Genom månaderna så ser jag ungefär vilken grundbas jag har på min blogg, alltså när det är som lägst läsare är det alltid samma antal.. Det skulle vara kul att för en gång skull veta vem det är som kommer in här och läser. Kan ni inte skriva ett litet hej om ni inte har något annat ni vill kommentera? Ett litet hej och vem du är?? Skulle göra mig väldigt glad.
Och skulle det vara som så så får ni försöka hitta på en signatur som kanske ingen annan fattar, men jag gör.. (vilket kan vara en stor fördel haha)



Tack igen

Tack Christofer för din stora hjälp idag... Otroligt värdefullt för mig, hade inte klarat det utan din hjälp..
Imorgon ska du få din belöning hehe (även om du fick lite idag hehe)


Persona non grata

Vet inte men ibland känns det så..

Dagens bild??

Why not..

Guten Morgen alle zusammen

Eller något åt det hållet i alla fall...

Gick och la mig igår vid 23.00, och som ni ser på inlägget innan här så var jag fortfarande vaken 00.24.. Gick kort därefter in och la mig igen men somnade nog inte förrän vid någon gång efter 01.00... So far so good eller hur? Nja 03.00 vaknade jag igen och lyckades då hålla mig vaken  till nästan 04.00 då jag äntligen somnade igen och vaknade nu på morgonen lite efter 08.00...
Nåja hittills är jag pigg men dagen är ju ganska ung ännu om man säger så..

Eftersom jag lider av lite tidsdyslexi typ så var jag tvungen att ringa däckfirman för att kolla om det var 09.30 eller 10.30 jag skulle vara där.. Tur för mig så var det 10.30..

Tidsdyslexi undrar ni? Ja i mitt fall är det att som i detta fallet så bestämmer jag tid för däckbyte 10.30 och skriver jag inte upp det ordentligt så kan det i min hjärna lätt bli halv 10 av 10.30.. Svårt att förklara men hoppas att ni förstår..

Nåja.. Nu sitter jag här påklädd och väntar bara på att jag ska ge mig iväg och kommer tycka tiden går jättesakta men kommer i slutänden säkert vara lite sen i alla fall hehe...

Och nu snöar det igen.. Suck... Men solen skiner i alla fall lite...

Suck.. Host... Suck... Host

JAG KAN INTE SOVA
Legat och vridit mig i en timme nu
Hostar
Luftrören piper
JAG KAN INTE SOVA
Jag vill sova..
Varit uppe en stund nu
Dags för nytt försök
Dricka lite först

Godnatt och lyllos ni som kan sova


Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0