Valborg..

Idag har jag sovit äckligt länge... Till och med så att jag själv blev lite överraskad.. Men men jag kom upp i alla fall och det är alltid något.. Drömt både bra och konstigt i natt.. Men den bra delen, skulle verkligheten bli som den så är jag inte den som kommer att klaga i alla fall.. Även om jag inte fick drömt klart..

Har väl gjort lite idag i alla fall.. Eller ja inte mycket precis.. Har varit en runda i stugan och sedan har jag varit på Erikslust och handlat lite mat.. Det fick bli färska hamburgare med MAX bröd och lite trevliga tillbehör.. Var rätt gott, men lyckades bränna mig lite p g a att jag var lite klumpig när jag skulle bära iväg med maten när den var färdig.
Just nu ligger jag på soffan och tittar på TV, nyheterna just nu.. Tydligen så fyller Kungen pensionär idag.. Kul för honom ju hehe... Undrar om han fick en ny slips av barnen??

Många tankar ont i magen.. Nu är det avslutat med skrivandet för detta inlägg..

Godnatt... typ snart iaf

En sång kan säga så mycket

Blir aldrig gammal..

Idag skulle jag verkligen behöva närhet
Idag skulle jag verkligen behöva en kram
Idag skulle jag verkligen behöva DIG



smör without a cause?

v>

Dagens (fre)dag

Då var det äntligen fredag... Fast har varit en kort vecka och en bra vecka (för det mesta i alla fall hehe)..

Började morgonen med att köra och lämna en av våra bilar på service och skobyte..
Annars känns det faktiskt som om dagen har gått fort idag, för fort vid vissa tillfällen.. 
Jag har världens tur i detta fallet för vid min utgång så är det bra med lä så det har varit så skönt och mysigt att sitta där idag och ta bloss och dricka lite kaffe.. Det är livskvalitet hehe..

Hmm har nog inte så mycket att skriva idag, känns som om jag har skrivit tillräckligt under dagen så jag inte behöver skriva så mycket mer.. Mathias vet i alla fall vad jag menar haha..

Hämtade förresten honom efter jobbet och så körde vi och handlade lite.. Har också varit ute en kortisrunda ute i stugan och lämnat lite reservdelar.. Fast kom på nu att jag glömde lite mat på jobbet.. Attans.. De revbenen hade varit goda just nu skulle jag kunna säga..

Nä nu har jag nog inte mer just nu, ni får hålla tillgodo.. Blue to the max...

Älskar sol älskar värme... Ja hehe..

Saar såå..


Jag vet inte....

Om jag idag gjort något dumt,
om jag gjort något överilat,
gjort något korkat..
gjort bort mig
??????

Komplement...

För the shit of it måste jag ju nämna att fotot jag nämnde igår som var sålt för €5 egentligen såldes för €10, men siten jag säljer på ska ha 50% hehe...

Hörs senare igen...

Förresten...

Jag har sålt en bild till..
Denna gången blev det lite bättre betalt..
Närmare bestämt

Dagens... Ja något

Ja då var ännu en dag (på jobb) avklarad...
Fick lite rätt igår när jag frågade mig när bakslaget kommer för jag varit glad.. I alla fall lite..

Men det har varit en bra dag på jobbet och varit trevliga möten och värmande sms.. Och som ni kunde läsa i förra inlägget så har jag idag varit med i lokalnyheterna på P4 Radio Malmöhus.. Hela morgonen varje heltimme.. Jag är väl nöjd med inslaget men lite ledsen för att folk som lyssnar på det inte lyssnar på hela innebörden utan mer koncentrerar sig på vissa utvalda delar och kritiserar allt p g a det.. Nåja det är ju varje människas rätt, men blir lite ledsen när man gjort allt vad man kunnat för att försöka förklara det hela..

Men en reaktion på inslaget på radionyheterna var att en morgontidning här nere som heter Sydsvenskan ringde och gjorde en liten intervju, får väl se när den kommer in i tidningen/nätupplagan.. Får väl se om det blir mer reaktioner och följder av den artikeln..

Mat idag? Ja det har det ju blivit och det blev en halv grillad kyckling med tomat och löksallad och vitlöksdressing och bröd.. Helt okej.. Men var nog inte riktigt det jag var sugen på, var väl egentligen inte så hungrig men ändå jävligt hungrig..

Bakslaget? Ja bakslaget i den bemärkelsen är det väl inte men har bara fått en sådan olustkänsla i kroppen/själen och jag vet inte vad det beror på, för har som sagt haft en bra dag på jobbet och allt har flutit på som det ska.. Får väl hoppas att det går över snart..

Har ett brev i kroppen som jag kanske borde få ut, får väl se vad som händer med det..

Skulle jag lägga in en av mina gamla bilder som funnits på bloggen innan så skulle det nog bli denna bilden:
Skulle verkligen behöva någon att krama idag, få känna mig nära någon, känna värme och känna sig omtyckt, efterlängtad och älskad.. Någon som smeker min kind och säger allt ordnar sig.. Mycket som strular omkring i hjärnan just nu, många tankar och alla är inte glada tankar, vilket ni säkert förstått.. Det är inte så att jag börjar känna mig deppig som jag gjort förr.. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men som sagt många tankar och många funderingar, tankar och funderingar om val, ska jag göra A eller ska jag göra B? Vad blir konsekvenserna o s v..

Nåja nu orkar jag inte skriva mer utan jag tror jag ska koppla ner bloggskrivandet, i alla fall för stunden och istället ägna mig åt lite PS-arbete så att tankarna kan komma på andra spår, om än för en liten stund.. Känner mig just nu som ett neutrum.. 

Imorgon är en annan dag...

Kramen (och pussen till alla jag tycker om)

Jag i radio..

Jag har blivit intervjuad i radio som jag har för mig att jag har nämnt tidigare..
Det handlar om tillsyn av äldre med hjälp av kamera (fast det känns som det lite vinklas som övervakning vilket absolut inte är fallet)
På länken här finns det lite text och en (hemsk) bild på mig samt en länk till inslaget.. Om inget annat så kan ni som är nyfikna höra min röst där...

Avslutningsfraserna för onsdagen

Men får väl skynda mig för det snart är torsdag ju och jag borde ligga i sängen invirad i täcket och drömma vackra drömmar om någon vacker flicka... Men snart så.. Eller ja jag kan ju inte garantera det med drömmarna, men jag hoppas innerligt att det blir så hehe..
Som ni kanske förstod innan så har jag haft en helt underbar dag idag (bakslag imorgon eller??) vädret har varit underbart och när jag var ute på lunchen och tog ett bloss så kändes det nästan som en härlig högsommar dag.. Solen värmde och det var totalt vindstilla...

Som sagt en underbar dag idag, med SMS som har varit till glädje, det har varit mail som var lite överraskande men samtidigt glädjande.. Det har varit bra möten idag (och nu pratar jag inte bara om möten som i att sitta i möte, utan även möten.. Ni förstår va haha) det har varit bra samtal.. Så ska jag betygsätta dagen under arbetstid idag så blir det nog 8 eller 9 av 10.. så inte så dumt va haha..

När jag kom hem så var det dags för tvättstuga och sedan stack Christofer och jag och handlade lite dricka och satt sedan på bänkarna utanför tvättstugan i solen och njöt, drack energidryck och åt salmiaktabletter hehe... När tvätten var klar så stack Christofer och jag till kvarterskrogen och käkade lite och drog en liten pilsner.. Inte alls så dumt och gjorde inte alls dumt hehe... Så hela dagen om vi nu ska fortsätta betygen så blir dagen nog en total 9 av 10.. Lite mer kärlek i livet hade gjort det till en tia hehe...

Ursäkta jag tjatar ut det men som sagt en underbar dag idag, och eftersom jag idag mår så bra ska jag skriva något som har funnits inom mig ett tag nu.
Det är inget utförligt, och det är väldigt få personer jag berättat detta för, men som ni vet så har jag skrivit om tidigare att jag skulle bli farfar...
Nu blir inte allt som det är tänkt i livet alltid och jag ska nu inte bli farfar, i alla fall inte just nu..
Mer om det skriver jag inte och mer om det kommer jag inte att berätta..
Livet går vidare..
Fråga inte,
för jag kommer inte utveckla det mer eller svara..
Nå var det mer att skriva idag? Tja nä jag tror inte det, haha fast igår skrev jag likadant och då skrev jag lika mycket i inlägget som jag redan skrivit, men jag tror inte det blir så idag haha...

Önskar väl bara att det fanns någon kärlek i mitt liv, alltså kärleken ifrån en kvinna (för jag har en otrolig kärlek ifrån mina barn ju), någon att njuta av solen tillsammans med, någon att ligga och mysa med i gräsmattan i solskenet, någon att gå hand i hand med ute på stan..
Men det kommer när kosmos är redo gissar jag och då blir det en jävla explosion jag lovar er haha...

Nä man skulle kanske gå och lägga sig och hoppas på rätt drömmar hehe...
Men tills vi hörs igen kan jag ju bara säga
Kramen och


Nå var det något mer??

Dagens Franke fra Malmø.. Med smile Hehe

img_6726 (MMS)

Dagens Franke fra Malmø.. Med smile Hehe


Today....

So far so good. Idag har varit en bra dag. Allt detta med bra samtal, bra SMS, bra mail och bra väder. Skriver kanske mer sen. Kramen

Testade nya glasögon idag hehe

Det ...

img_1397 (MMS)

Testade nya glasögon idag hehe

Det är inte mina men jag hade ju glömt mina haha


Kli i foten...

Ja då ska jag försöka få ihop ett litet inlägg så här på tisdagskvällen.. Får bli ett enklare inlägg eftersom kåmpjutern är upptagen och jag får sitta och försöka skriva på ajfånen istället..

idag var det dags för jobb igen och jag lyckades få tisdagen att kännas som en måndag hehe, men det har ändå varit en bra dag på jobbet och t o m funnits glädjeämnen i dagens arbetsdag hehe.

När jag kom till jobbet märktes det på rapporteringen att det varit fint väder under påskhelgen för jag hade fler rapporter under dessa dagar än vad det under årets mörkare period kommer på en månad hehe
Men som sagt varit en bra dag, och jag vet inte om det var solen eller något annat som gjorde den bra hehe eller en kombo..

Efter jobb stack jag ut till stugan där min mamma och Christofer var. Lite senare kom även Mathias ut där. Trevligt *ler*
Fick även hjälpt mamma med hennes digitalbox så hon kunde titta på TV igen. Duktig son igen haha

Ja lite vad jag gjort sen kunde ni ju läsa i inlägget innan så det behöver jag ju inte skriva om igen...

Inget annat då? Njae nä brukar ju inte vara så mycket mer att skriva när jag väl skriver det haha. Eller ja visst finns det saker som jag skulle kunna skriva om, både positiva saker och negativa saker. Visst av det får jag fundera på om hur jag ska lägga fram på bästa sätt och något annat kommer jag nog inte skriva om förrän det finns någon säkerhet, vilket känns som aldrig.
Finns saker och personer som gör mig väldigt glad men det är något som antagligen ligger i den senare kategorin.
Ja jag vet att jag kanske låter kryptisk men det gör jag nog med vilje, för det är inte allt man vill ta upp hur som helst...

Imorgon är en annan dag och andra saker kan hända och allt kan vara annorlunda än vad det har varit idag.. Det enda jag vet är att jag inte får glömma att jag ska köpa frukostbullar med mig till jobb imorgon hehe. Lagt påminnelse på telefonen så jag hoppas jag ska lyckas med det haha

Nu borde orden vara slut och eftersom jag inte kan lägga in min avslutningsbild så får jag avsluta med skrivet:
Saar Såå with Love and Hell Fire

Just nu

Just nu ligger jag på mammas soffa o slappar medan jag väntar på att jag ska hämta Stoffe från träningen. Skriver nog mer sedan. Ha det bra så länge....

MåndagsSöndags bilden

img_0696 (MMS)

MåndagsSöndags bilden


Om drömmen...


Surt..

Christofer sa till mig att jag skulle tvätta kl 12.00
Jag sa Nej jag ska tvätta klockan 16.00
Går ner kl 16.00 och det visar sig att jag skulle tvätta kl 14.00
Nu får jag vänta till onsdag istället..
SURT!

Måndagen som är en söndag fast en måndag..

Varit skönt med ledighet men som vanligt har det gått alldeles för fort och plus att jag som vanligt har varit lite halvkass under hela ledigheten.....

Idag har det inte hänt så mycket än så jag har egentligen inte så mycket att skriva om..

Har sovit gott i alla fall, även om jag somnade på soffan...
Vaknade där vid 6 tiden och gick då in och la mig i sängen...
Underbara drömmar har det varit också även om vissa partier varit lite skruvade..
Det bästa med drömmen var att jag drömde om en vacker tjej..
Och det är väl tredje gången jag drömmer om henne nu de senaste två månaderna..
Nä inga dirty drömmar alls utan bara helt underbara.. Det är lite konstigt att man kan bli kär i en dröm..
Men jag mår så bra när jag drömt om henne..
Men hur fan kan man bli kär i en dröm?
Man vaknar helt lycklig samtidigt som man blir lite besviken och förbannad för man snart kommer på att det bara var en dröm och inte verklighet..
Men skulle vilja uppleva livet med henne any day.. hehe..
Då hade jag fått känna den lycka den värme som jag kände i drömmen och precis när jag vaknade..

Tänk att en dröm (eller ja flera) kan få mig att känna och må så som jag verkligen längtar efter att få känna och må, och som jag tycker att jag förtjänar att må.. Sedan om andra inte tycker jag förtjänar det, skiter jag högaktningsfullt i..

Nåja jag kommer nog att leva på känslan en större del av dagen, och förhoppningsvis vänder den sig emot mig, vilket har hänt någongång.. Men solen skiner så det ska säkert gå bra.. hehe
Nä nu hade jag väl inte mer, önskar jag kunde berätta mer om henne i drömmen, men det får räcka med att jag mår bra när jag drömmer om henne hehe

Vi hörs kanske igen idag, vem vet..

Kärlek....

Älskar mina söner så..
Ja av många anledningar och en av dem är att de alltid är med på mina drömmar fantasier och upptåg haha...
Tack för att ni finns..
Älskar er förevigt..

Lördagen som är en afton i påsken..

Lite mer har väl hänt sedan jag skrev i förmiddags..

Mathias SMSade mig och frågade om jag ville följa med honom upp i stan och kolla lite solglasögon.. Sagt och gjort in och göra sig klar och iväg med bussen och jag mötte upp honom vid Triangeln (eller Triangelen som det heter på Malmöitiska hehe)..

Vi promenerade vidare till H&M där Mathias stod med beslutsångest vilka brillor det skulle bli, medan jag stod och löjlade mig med de olika hattarna de hade där hehe... Han kunde inte bestämma sig så vi gick in på KappAhl och Ur&Penn för att kolla för att tillslut hamna inne på H&M igen där han köpte dem han hade tittat på först.. Så nu kan han gå runt och se cool ut igen..

Vi promenerade sedan vidare till torget vid Triangeln och satte oss där och njöt i den varma solen och tittade på folket som gick förbi samtidigt som vi åt årets första mjukglass..
Mig gilla vackra tjejerna som springer omkring i sina söta klänningar hehe...

Nåja efter det så promenerade vi neråt igen för att vi skulle ta bussen hem igen, men först skulle Mathias köpa lite snus och vi lyckades också trycka i oss en Bacon & Cheese Burgare på Restaurang Gyllene Måsen.. hehe.. När vi promenerade neråt så tyckte vi att det kunde vara dags för kära pappa att åka Citytunneln för första gången så det bestämde vi oss för.. Intressant dels för att det för oss båda blev en väldig omväg för oss men vad gör man inte för konsten hehe..
Köpte biljetten och ner under jord åkte vi med de olika rulltrapporna.. Jag berättade lite om kamerorna som finns på Citytunneln och sa att vi nog får vinka fall i fall mina kollegor skulle se oss... Mycket riktigt.. När vi satt på tåget så fick jag ett sms där jag fick en hälsning om en Glad Påsk och med orden Såg er nog hehe... Det är inte lätt att smyga omkring obesedd i Malmös Citytunnel med mina kära kollegors vakande ögon överallt hehe... 

Turen mellan Station Triangeln och Hyllie tog väl ungefär 2 min men vi hann med att ha mycket roligt under den tiden faktiskt haha.. Men sådana är ju vi.. Lagom galna
Väl vid Hyllie kramade vi varandra hejdå och gick till vars en busshållplats, Mathias för att åka hem till sin mamma och jag för att åka hem till mig...

Väl hemma har jag mest suttit vid datorn och tittat på ett transportfordon som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att införskaffa.. Det lär väl dröja men drömma kan man väl få göra fram till dess hehe.. Berättar kanske mer en annan dag om det..

Nä nu hade jag väl inte mer för denna gången, ska väl sätta mig och göra lite grafiskt arbete i photoshop kanske... Och har ni tur (eller otur) så återkommer jag kanske senare med mer inlägg...
Många varma tankar har skvalpat runt i hjärnan idag.. Måste vara solen och värmens fel hehe...



Lördagsmaten

img_9416 (MMS)

Idag fick det bli lite annan ordning.. Så det blev smörgåsar istället med massor av gott pålägg... Och ännu en gång ligger jag här mätt som få hehe..


Somethings are the same

Och idag är det huvudvärken jag syftar på.. Ja och hostan.. Men det är huvudvärken som irriterar och stör mig mest... Vet inte om det är för jag hade en irriterande dröm i natt??

Har väl inte hunnit med så mycket idag.. Inte som jag kan skryta om i alla fall, men ska väl snart komma så långt så att jag kanske skulle ta mig en liten ägg och sill macka?? Fått på mig kläder i alla fall..

Vill passa på att säga till alla ni trevliga som läser här och kommenterar hos mig, ursäkta att jag inte är så duktig på att kommentera hos er.. Är väl lite som så att det hänger på hjärnorken just nu... Menar det inte som att dissa eller så... Bara så ni vet.. Och jag tycker ju om alla kommenterarer och ibland önskar man sig kanske fler hehe men nu var det sagt i alla fall..

Solen skiner ute och jag har absolut inget mer att skriva om så jag avslutar detta inlägg helt enkelt...

Påskmåltiden

img_7897 (MMS)

En Påsktallrik har intagits. 
Inte alls så dumt med lite lax, löksill och lite stekt sill. 
Ligger nu på soffan något mätt haha

Glad Påsk till er alla
Och Påskpussen till väl utvalda hehe


En fredag som ska vara lång

Det känns lite konstigt att vara ledig så här en fredag. Men givetvis när man har chans att vara ledig så känner jag mig inte helt kry.
Ont i skallen, ont i halsen och en hosta som låter som något bara Robert Gustafsson skulle kunna framställa.
Sömnig blir jag också...

Får väl skynda mig att skriva så jag inte hinner somna hehe
Kan ju inte påstå att det har hänt så mycket hitills idag men ska väl försöka få tag i någon mat idag också även om frukosten var lite av en lyxvariant hehe det blev Brie-ost och kex (och JA jag uttalar det chex)

Ja egentligen inte mycket mer att skriva om just nu hehe men ce la vie. Drömt om en vacker tjej i natt i alla fall. Gör jag gärna om hehe men nog om det

Saar såå så länge

Ser dig som du är

Att verkligen älska någon, börjar inte förrän man ser och älskar individen sådan som den är

Kanske är det så enkelt

Den dåraktiga människan söker lyckan i fjärran,
den vise odlar den under sina fötter.

Så skrev James Oppenheimer.. Och jag funderade lite på de orden och kanske har han rätt, kanske är det så? Lyckan finns kanske närmare mig än vad jag tror?! Man tittar i fjärran efter något, men det finns kanske närmare än så?!

Det gäller kanske "bara" att båda fattar det, att båda förstår det. Och när det lilla lille om ens går upp (och förhoppningsvis samtidigt) så kan det ju bli helt perfekt och underbart. Och blir det inte det så har man ju i alla fall försökt..

Jag är nog beredd att försöka.. Men tänds ljusen samtidigt??

21 april 2011 är en torsdag..

Och tydligen är det ju en skär sådan också...


Trött, seg, ont i halsen, ont i armbågen.

JAAAA JAG ÄR GNÄLLIG.. hehe


Onsdagens avslutning i soffan

En bra dag skulle väl kunna vara en kort sammanfattning av dagen egentligen..

Vaknade imorse och mådde väl inte så där precis så jag tog det väldigt lugnt i mina försök att ta mig till jobbet.. Var nog inte på jobb förrän vid halv 9.. Det har varit lugnt på jobbet också.. Lunchen tillbringade jag och I uppe i stan och var väldigt trevligt... Vi körde därifrån till Kjell och fixade lite återlämningar och jag passade på att lämna lite pengar till Stoffe på Möllan..

Väl tillbaka så gjordes det som skulles och jag stack väl ifrån jobbet vid halv 5 typ... Minuset på flexen hopar sig lite men just nu skiter jag i vilket hehe.. Det får jag jobba ihop en annan dag...
Direkt från jobb körde jag och lämnade bilen till min mamma och promenerade sedan bort till Swedbank Stadion för att se Malmö FFs match mot Mjällby AIF.. Denna gången såg jag matchen från ett ställe som jag inte sett match på innan och jag kan ju inte precis klaga på stället.. Ölen tog visst aldrig slut, var jag som gav upp efter 7 typ haha... Och matchen gick ju bra med en vinst till Malmö med 1-0.. Fjärde raka segern... Nice... Och god mat och trevligt sällskap gjorde det ju inte sämre..

Och som ni läste tidigare så fick jag väldigt brådis att låsa upp dörren när jag kom hem, men det klarade sig utan några olyckor hehe...

Underbart väder har det varit också och man känner verkligen sommaren är på väg.. Iaf våren... Älskar det... Kanske bara sakna hon den där speciella att komma hem till.. Undrar om hon finns och hon i så fall vet att jag finns haha.. Jag vet jag tycker hon är söt i alla fall hehe... Väldigt söt, i alla fall i mina ögon.. hehe

Just nu sitter jag i soffan och tangenterna bråkar lite med mig, någon flyttar dem lite, för det kan ju absolut inte vara ölens fel hehe...

Men mycket mer får ni inte av mig just nu.. Orkar inte skriva så mycket mer.. Får väl se hur jag mår imorgon när jag blir hämtad vid 7 tiden hehe...

På väg upp till lägenheten efter god mat, ...

img_4100 (MMS)

På väg upp till lägenheten efter god mat, låånga öl. Just nu lätt berusad och väldigt nödig med en hiss som går sakta. MEN VI VANN hehe


76 min 1-0 Malmö FF mål av Mollins

img_0934 (MMS)

76 min 1-0 Malmö FF mål av Mollins


Småklubbsfotboll och uppvärmning

img_7292 (MMS)

Småklubbsfotboll och uppvärmning


Logen vi ska inta en liten måltid i

img_5454 (MMS)

Logen vi ska inta en liten måltid i


Inne hehe

img_6173 (MMS)

Inne hehe


På väg mot himmaborgen;)

img_0374 (MMS)

På väg mot himmaborgen;)


Fortfarande lite sjuk

Men idag är det fotboll som gäller, och kanske det blir lite bilder och bloggande från stadion, vem vet hehe..
Annars får det bli ett lite längre inlägg på kvällen...

En snabbis kanske

Fick ju inte skrivit så mycket igår så jag får försöka komponera ihop lite ikväll istället..

Har gått liksom i dvala både igår och idag.. Kraftig (vår)förkylning som är på väg skulle man kunna tänka sig.. Och då får ni ju inte glömma att det är en manlig förkylning som jag har hehe... Näsan rinner och droppar värre än kranarna och ledningarna ute i stugan, huvudvärk, nyser som en galning och när jag vaknade imorse hade jag ont på höger sida fram vid magen eller ja ut mot höftbenet och det värker en del varje gång jag nyser eller jag försöker hosta, vilket inte är så kul precis.. Kan ju undra var och vad den smärtan är..

Har kört korta dagar på jobbet både igår och idag, för det är lättare att jobba in ett flexminus än att vara utan den del av lönen som försvinner vid sjukdom..
Tar väl en kortare dag imorgon med, för jag ska på fotboll på kvällen och vi ska träffas redan klockan fem, med lite mat och god dryck.. Fast gillar inte att det är Sillastryparna vi ska möta.. Vi mötte dem (Mjällby AIF) tre gånger förra året och det blev bara vinst i en av matcherna, förvisso den viktigaste av matcher men ändå... Nåja kan ju hoppas att trenden bryts.. Men visst PMSen har redan satt in det kan jag garantera..

Nu har jag väl inte så mycket mer jag tänkt jag skulle skriva utan tänkte försöka avsluta här och in och kasta mig på soffan en stund innan jag ska gå och lägga mig.. Varit ute i stugan en runda nu och bara njutit av tystnaden och friden, men ville inte stanna där i natt med min förkylning, med tanke på att nätterna blir lite kalla där ute just nu, men ni ska veta att jag ville vara där ute.. Nåja kommer väl fler tillfällen skulle jag tro..

Nä nu orkar jag inte så mycket mer skrivande just nu, så soffan och lite mysiga tankar om någon..



Idag....

Börjar nog bli sjuk, får försöka skriva mer imorgon

Söndag, en sån dag

Tog en liten extra sovmorgon idag, följt av bara allmänt slappande i soffan och slötittande på TV.. Söndag i själ och hjärta..
Känner sig lite ensam idag och skulle vilja ha någon att hålla om..

Håller på att tvätta lite, för att minska det globala tvättberg som tornar upp sig hemma hos mig.. Men pallar nog inte ta mer än typ 4 maskiner.. Men skulle nog behöva tvätttid i en vecka eller så..

Känner mig så trött idag.. Nog lite med allt som finns i skallen just nu och kryddat med några nypor ensamhet och tankar om det. Och imorgon är det måndag igen och dags för ännu en orörd vecka som man kan strula till..
Ska försöka vara på jobb 07.00 imorgon så jag kan få AP-mötet avklarat på morgonen och slippa det på eftermiddagen..
Nä nu snart dags att ner i tvättstugan igen så jag avslutar för denna gången..


God natt och drömmar

Nu ska jag lägga mig..
Jag ska drömma vackert..
Sov gott alla kära besökare

Why, and always me

Jag har en längtan
att dig nära få vara
att få känna din lena hy
och din kärleksömma kropp
Att få beröra dig och känna
den sanna kärleken 

Min längtan är allt 
för komplex
för jag vet att du har 
en annan kär
Trots att det ej 
blir du och jag
hoppas jag ändock 
att det blir vi en dag 

För den sanna kärleken 
må vinna och hoppet är 
det sista som kan försvinna
Min längtan till dig 
är så stor,
den som säger 
att kärleken är enkel 
har den aldrig fått uppleva

Ge mig..

Ge mig en dag i frihet
en dag när jag går dit jag vill.
Ge mig en dag i värme
en dag när jag vill finnas till.
Ge mig en dag i trygghet
en dag när jag vilar i din famn.
Ge mig en dag i kärlek
en dag när du viskar mitt namn.

It's VOLBEAT time..


4u2


Fördunklat sinne

Idag skulle jag verkligen behöva närhet
Idag skulle jag verkligen behöva en kram
Idag skulle jag verkligen behöva DIG..

Idag så blev det sova fram till vid 10 och sedan upp och först slappa lite i soffan och sedan att kasta sig in i duschen för att se till att bli färdig till Christofer kom hit.. Vi stack i väg och gjorde först ett stopp på Lidl där det inköptes lite Chokladcroissont och munkar och lite cola för att sedan fortsätta mot Lindeborg och se Eriksfälts FF match mot ärkerivalen Kulladals FF.. Tyvärr så fick inte Christofer chansen att stå idag för hans övergång var inte klar än

Det var kallt där och Christofer och jag var väl mest koncentrerade på att inte frysa så vi gick och köpte burgare och kaffe istället.. Men när det var 20 minuter kvar av matchen så bestämde vi oss för att sticka iväg istället så vi körde först bort till Mobilia för att sedan köra till FoodCourt..

När vi var klara där så körde jag honom hem till hans mamma och jag körde hem.. la mig på soffan och somnade givetvis en liten stund.. hehe..

Idag skulle jag verkligen behöva närhet
Idag skulle jag verkligen behöva en kram
Idag skulle jag verkligen behöva DIG..

Sedan har det väl inte hänt så mycket mer.. Får väl se om det finns något kul på burken idag.. Just nu tittar jag samtidigt som jag skriver här på en dokumentär/intervju med Robyn.. Sjukt sugen på något gott men får väl se om jag orkar ta mig till COOP för att köpa det jag är sugen på.. Fast egentligen vet jag inte vad jag är sugen på.. Vilket gör att det är väl därför jag är parkerad i soffan och inte gett mig av för att handla än.. 

Börjar bli lite mörkt i rummet just nu också.. Idag har ju inte varit den soliga dag som det var igår vilket var synd.. Vill ju så väldigt gärna ha värme nu.. Sol.. Sommar... Nä nu orkar jag inte skriva mer...

Idag skulle jag verkligen behöva närhet
Idag skulle jag verkligen behöva en kram
Idag skulle jag verkligen behöva DIG..

Dagens lärdom...

Försov mig imorse och kom i väg med ett jävla ryck.. Men det löste sig..
Dagen på jobb har varit ganska lugn och skön, och har idag också blivit intervjuad för en nyhetssändning till SR P4 Malmöhus, som förhoppningsvis kommer att sändas i nyheterna på tisdag.. Får väl se om några av mina ord duger till reportaget hehe.. Blev några hjärnsläpp under intervjun hehe...

Slutade tidigt idag och försvann från jobb typ kl 14.. Stack ut till Svågertorp för att köpa lite detaljer till att laga röret i stugan.. När det var gjort stack jag ut där och satte igång.. Tyvärr visade det sig att röret som sist inte var 12 mm inte heller var 15 mm så det slutade med att jag fick sätta en stopp på varmvatten ledningen men bättre att i af ha något vatten så man kan koka kaffe, tvätta sig lite och gå på toa..
Sagt och gjort, jag satte igång vattnet och då visade sig en andra läcka, och efter lite funderande, justerande och byte av mutter och klämring så var det felet fixat.. Sagt och gjort på med vattnet igen och allt väl tills vi kom runt på andra sidan huset och det visade sig att trädgårdskranen läckte också.. Av med vattnet igen och skruva isär den och dra på lite gängtejp och spänna fast den igen och på med vattnet igen.. Allt väl.. Trodde jag då det visade sig att duschblandaren också läckte som ett jävla såll.. Av med vattnet igen.. Och då tog jag en pall och satte mig i duschen och började se om jag kunde få loss den blandaren i duschen..
Gick ut i snickarboden och hittade en äldre blandare, och när jag äntligen fick lossat på muttrarna som håller fast blandaren fick jag på den nya gamla blandaren och ÄNTLIGEN så var det tätt över allt suck... 
Frustration, blödande fingrar och smärtande knogar och en lättare irritation var allt klart och min mamma var väldigt tacksam, och jag rätt nöjd med tanke på att det ju inte är så ofta jag håller på med sådant här, och vissa saker var t o m första gången jag gjort.. Så lite nöjd och stolt över mig själv känner jag mig allt..

Nåja dagens lärdom skulle väl vara att man ska inte ropa hej förtidigt??

Stack sedan iväg till Mobilia och växlade lite pengar och eftersom klockan ändå hade hunnit bli över sex så blev det lite mat från Gyllene Måsen idag..

Nu ligger jag på soffan och klockan har passerat 21 och tröttheten trycker på lite i ögat... Varit så trött att jag helt missade rapporteringen av Malmö FFs match mot Djurgården idag... Men det är tur man har söner som hjälper en att komma ihåg och bortamatchen i Stockholm slutade med en vinst med 0-1 till mitt älskade Malmö FF.. Ett mål som kom typ 89-91 minuten... Nåja bättre sent än aldrig haha, och hittills obesegrade i allsvenskan.. Men INTE ropa hej haha har ju fan bara gått tre omgångar..

Nä nu orkar jag inte skriva så mycket mer.. Lite bluefeelings skulle jag kunna skriva... Så mycket som skulle kunna skrivas men jag hoppar det och fortsätter med att kolla den intressanta dokumentären på TV..

Nu är det helg och jag ska njuta av varje minut av den.. Och nästa vecka är ju en relativt kort vecka.. SKÖÖÖNT
Men vi hörs säkert igen..

Kan ju inte låta bli hehe

Denna måste ju in också

SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD


Feeling black and blue


Jag är inte på en bra plats idag..
Mina tankar famlar fram och tillbaka..
Tänker för mycket, om allt, om mitt liv,
Tankar om dig, tankar om kärleken
Vissa delar av min själ gråter
Jag vill ha livet jag vill ha lugnet


Om natten kom min önskan



I natt har jag drömt så underbart, så underbart att jag blev förbannad
när jag vaknade, innan jag drömt färdigt, på soffan för jag visste då
att drömmen inte skulle fortsätta när jag gått in och lagt mig.

Drömmen var så mysig, så varm, så full av kärlek, påminde så mycket
om det inlägg jag skrev igår.. Jag var älskad, jag var önskad av en
vacker och underbar kvinna som verkligen ville ha mig.

Nu tror alla givetvis att det "bara" var en intensiv sex-dröm eller så
men det kan jag faktiskt dementera.. Visst det fanns inslag av sådant
men det intensiva för mig var närheten, orden som sades.. Ord som
det är så längesedan jag fick höra, orden som jag så gärna vill höra
från den där speciella kvinnan.. Och som jag hörde dem i min dröm
så smälte jag bara när jag hörde dem.. Jag kunde verkligen känna
den känslan i drömmen som jag brukar definiera som Centrifugen.
(alltså när det snurrar både i mage och skalle)

Jag hoppas att jag igen ska få höra de orden, och denna gången
inte i en dröm, få höra dem från den speciella kvinnan som så såg
mig för den jag är och accepterade mig för den jag är. Drömmar??
Förhoppningsvis inte, förhoppningsvis är det en föraning av det stora
och inte bara en dröm om något som aldrig kommer att hända

Jag vill ha kärleken, jag tror jag är redo, redo för att vara löjligt kär.
Jag vill känna den känslan, säga de orden, höra de orden, känna
den värmen, känna den lyckan, alla de känslor som jag kände i
min dröm, en dröm som jag kommer att bära med mig länge..

Jag längtar efter henne, mer säger jag inte om det, hon är vacker


Trasselsudd...

Hjärnan är inte i kaos men i en trasslig oordning..
Det är mycket som snurrar i skallen,
både varma tankar, mörka tankar..
Känslor åt båda hållen..
Mår väl inte jättedåligt
men mycket som snurrar runt i skallen i alla fall..
Lite lugn och ro skulle vara välkommet..
Få njuta av livet, njuta av omgivningen..
Kan jag väl få vara värd??

Tänka sig...

Tänk att få titta in i de vackra ögonen, som kan se lite sorgsna ut men ändå har en glimt där inne, som ändå kan utstråla livet värmen och kärlek..
Få mötas av det leende som får en att smälta
Få höra den rösten som får en att smälta, rösten som viskar de vackraste ord till en..
Att få se denna kvinna det sista man gör innan man somnar och det första man får se när man vaknar på morgonen..
Få smeka den vackra kinden.. Få känna värmen i hennes famn, känna närheten, känna kärleken..
Känna sig älskad, känna sig behövd, känna sig sedd, få vara
Få känna livet när det är som bäst..

Du finns där ute, det vet jag för jag har sett dig, jag har sett dig så många gånger där ute..
Och mår så bra när jag ser dig.. Så nu ska jag bara få dig att se mig, se mig som jag ser dig..



Trött trött trött trött

Trött på så mycket och trött i allmänhet..
Men varit en helt okej dag på jobbet idag.. Mycket i skallen bara.. Mycket som skulle behöva rensas ut istället för att arkiveras..
Längtar till helgen så man kanske kan få sova lite mer än vad det blivit de senaste dagarna.. Fast ja.. Jag har ju sovit middag varje dag och sedan somnat som en liten gris på natten.. För att sedan vakna ungefär lika trött..

Övning på förmiddagen som gick bra och möte på eftermiddagen som gick likaledes.. Hmm känns inte som om jag har så mycket att skriva om dagen.. Kört sonen till fotboll och ska snart köra en tur till för att sedan hämta honom också..

Imorgon är en annan dag.. En del rapporter som ska sammanställas, men annars en helt vanlig dag med hockey på kvällen .. Eller som jag brukar skriva håkki..

Nä slut för denna gång..


Dåliga skrivvanor

Eller man kanske ska kalla dem obefintliga, eller ja det var kanske lite att ta i det också...
Det är bara som så att när jag väl kommer på att jag ska skriva så är klockan så jävla mycket så jag låter bli (vilket jag kanske borde gjort även idag)

Men jag skruvar några rader så ni vet att jag inte glömt bort er...

Det händer så mycket just nu, både positivt och negativt men samtidigt inte mycket jag kan och vill skriva om. Eller ja vill vill jag kanske men jag försöker hitta andra kanaler för det just nu än här på bloggen. Varit lite en nedåt dag i alla fall på jobb idag men försökt dölja det så gott det går.
Nä har absolut inte något att göra med mitt jobb utan det är så mycket som snurrar i skallen. Man skulle kunna säga från blue thoughts till black ones... Inte mycket jag kan göra åt någon av dem, förutom kanske att konstatera att i vissa fall är det som det är för jag är den jag är till Life sucks...

stackars den som är i närheten när jag börjar ventilera allt haha.

Fast nu borde jag egentligen sova för klockan rusar iväg och den behagar ju ringa om lite mindre än sex timmar. Men lovar att försöka bättra mig angående mina inlägg.
Nu ska jag bara skicka två sms sedan försöka sova.

Ja just det... Färjestad vann ju idag hehe

Puss onkram och sov gott

Kärlek med segerns sötma

Malmö FF - Halmstad BK 3-1

Oj då... Igår var det visst söndag

Blev ju inget bloggat igår heller ju... Attans mig va hehe

Dagen bestod i att bistå min kära moder ute i stugan, samtidigt som jag och Christofer stack iväg till Bauhaus för att försöka se om vi kunde hitta något som vi kunde fixa den trasiga ventilen och det spruckna röret med.. Vi hittade en liten lösning och glada i hågen firade vi med vars två korvar på IKEA hehe...

Väl ute i stugan fick vi snart på den nya ventilen men problemen kom när vi skulle fixa "böjen".. Det visade sig att vi köpt något som passade till 12 mm rör, men givetvis var ju röret bara 12 mm på ena sidan, för på andra sidan var röret 15 mm.. Hmmm nåja men det är bara att i veckan försöka se till att komma till Bauhaus igen och köpa rätt saker... Och sedan blir vi väl mammas/farmors hjältar haha...
Hon tyckte nog redan vi gjort ett bra jobb för nu planerar hon den nya varmvattenberedaren som det tydligen är meningen att vi ska sätta upp haha.. Svettas redan..

Efter det så kastade vi lite skräp och sedan stack vi hem och hämtade Mathias för att sönerna skulle spela en match i korpen.. Det var riktigt skönt att sitta där i solen och njuta av en bra match på Mellanhedens konstgräs..
Matchen? Ja den slutade 6-2 tror jag.. JAAA vinst haha...

Efter det him o mad... Och många blåa tankar hehe

Ja det var väl typ söndagen... Ja förutom jag var in om på jobb och fixade ett litet trassel


Oj då.. Det är visst lördag

Oj då glömde visst att skriva något inlägg på min kära blogg igår.. Eller jag pallade väl inte riktigt..
Var ju som sagt i Danmark igår och jag var inte hemma därifrån och från jobb förrän vid 17.45.. Men det var en trevlig dag inne i Danmark, en dag med mycket information, men nyttig information och god mat..

På vägen hem så stannades det till vid Bottleshop också och jag köpte mig ett flak Hof.. Trevligt.. På vägen hem sedan från jobbet så hämtade jag upp Mathias och vi käkade middag i dansk tema.. Det blev röda pölser med bröd och Hof till det hehe...

Idag har det väl både hänt trevliga saker och lite mindre trevliga saker, men jag kommer bara att skriva om det trevliga har jag bestämt mig för.. För om man ska hårddra det så rör det andra inte mig egentligen.. Låter kanske hårt men inte menat så..

Det bra var ju att titta på hockeyn på Tv4, 3e matchen mellan Färjestad och Skellefteå och till min stora glädje så vann de värmländska pöjkarna.. Och leder nu med 2-1 i matcher... Men man ska absolut inte ta ut något i förskott...

Har även idag gjort ett sk containerfynd hehe... Var och kastade lite skräp när jag ändå var hemma och skulle hälsa på hos min mamma och där stod ett snyggt och fint skoställ och jag sa till Mathias, att det är ju precis ett sådant som jag har hemma och jag har ju funderat på att skaffa ett till (ja jag vet jag har mängder av skor, eller sneakers i alla fall) så vi plockade den med oss.. Mer om det sen haha..

Drack lite kaffe hemma hos min mamma och snackade lite skit hehe... För att sedan köra till COOP för att köpa lite mjölk och cola... Nåja väl hemma när vi kånkat upp kassar och skoställ kommer jag in i hallen och ser att Hmmm det är ju inte alls det skostället som jag har hehe.. Då visar det sig att det är ju det skostället som vi har på jobb som jag hittade, men men haha tills jag har rid och pengar att köpa ett till som det jag har duger ju detta  alldeles utmärkt att sätta 5-6 par sneakers på haha... Rätt som blev fel som duger haha...

Nu ska vi snart käka och det blir kotletter gratinerade med ost och svamp och lite beasås och kanske en liten Hof till det haha.. Eller ska man köra med ett glas rött?? Vi får väl se hehe...

Förresten så blir det inte någon flytt för min del, i alla fall inte inom en överskådlig framtid.. Men men säger som man gör i mitt rike.. (Frankrike alltså hehe) Ce la vie...
Eller som Danne Stråhed sjunger Ce la vie mon ami sånt är livet... 

Men det var väl allt för denna gång...

Stormen river öppet hav alt jag är blåst

img_5709 (MMS)

Ute så blåser det och vinterjacka på.  
 
Inte jättemycket att skriva om. Mår lite halvt som igår.  
 
Drömde jättekonstigt i natt svårt att förklara men ska försöka förklara lite mer imorgon men det blev ett uppvaknande som inte var optimalt 
 
Efter jobb idag stack jag ut till stugan för att kolla vattenledningarna, inget kul resultat med en trasig ventil och ett sprucket rör, får väl se hur jag kan fixa det... Suck 
Nåja.. Imorgon åker jag på en liten resa i tjänsten till Brøndby (som ligger i Danmark om ni inte visste) och ska bli skönt att komma från lite... 
 
Jag får försöka få till ett längre inlägg imorgon så jag avslutar nu


Som en jävla ekorre...

... gnager det i magen, gnager det i själen

Det värsta är att jag har inte en jävla aning varför jag känner så här. Det har inte hänt något speciellt som skulle kunna utlösa något sådant.

Skulle kunna vara den stress och press jag lägger på mig själv?!?! Problemet kan jag bara själv lösa, eller rättare sagt problemen.
Ett problem tar ett par år att lösa, ett annat måste jag försöka lösa till helgen, med en förhoppning att ev besök kan ta det att det inte ser perfekt ut eller kanske inte ens i närheten av det...

Måste försöka släppa det för ikväll i alla fall och försöka sova...
Förlåt för ett trist inlägg men ja har ju sina orsaker

Dagens som idag är som den är

Blir inte så mycket bloggande denna gång..

Så kass idag... Inte deppig men när jag körde hem från jobbet kände jag bara för att sätta mig i en hörna och bara gråta.. Men som sagt samtidigt känner jag mig inte nere och deppig som jag beskrivit ett par gånger i min blogg, inget sådant alls, utan bara kände för att ha tårarna rinnande.. Vet i fan vad det är... 
Hmm där hittade jag orden också.. Jag är inte deppig bara ledsen, men vet inte varför jag är ledsen riktigt...

Lite smått irriterad på mig själv också och måste se till att få tummarna loss så någon gång under helgen jag kan visa lägenheten.. Känner mig så stressad över det (NÄÄÄÄ det är INTE ditt fel... Jag lovar..  Du vet vem du är..) Men jag är väl i en mental fas där jag inte orkar ta tag i det hur mycket jag än vill, men jag lovar att jag ska försöka.. Jag vill, jag vill verkligen... Nästan bett någon/några speciella personer om hjälp på lördagen kanske?? Ibland när jag känner denna sorts stress är det precis som om hela jag låser sig.. Hate my self for that... Ni skulle bara veta...
Jag vill, jag måste, men kroppen och hjärnan så trött..

Så jävla trött på vissa av mina levnadsförhållanden/levnadssituation.. Vill ha ett nytt liv.. Börja om.. Kanske få slippa ensamheten som kryper på ibland och slippa lite annat skit (ja jag vet det är på gång men ja...)
Nä nu har jag svamlat färdigt.. Sorry

Fuck

Jävla skit....



forts. följer....

Oups

Azzurro länken i försäljningsinlägget funkade inte men den ska funka nu igen.. Sorry

Noll koll veckodag

Eller jo jag vet att det är tisdag idag, eller är det inte det??
Som sagt känner mig totalvilsen på dagarna just nu.. Vet inte om det är för att jag svävar så i det blå efter min fotoförsäljning haha... Eller så är jag bara allmänt förvirrad (som vanligt)
Tror väl mest på det sistnämnda haha
En bra dag på jobbet idag, och var ju t o m pigg när jag kom till jobb idag.. Började dagen med ett framtidsmöte eller vad man ska kalla det.. Någorlunda givande var det ju, men ligger ju mycket arbete framför oss kan det kännas som, och det gäller att det blir rätt från början..

Haft lite danska kontakter idag, ska väl mynna ut i ett studiebesök i Byen.. Ska förresten dit på fredag också (i jobbet)

Har mailet lite när jag kom hem, ett rätt långt mail. får väl se vad som händer hehe..
En hel del tankar på MsY idag också.. (orkar inte kalla det bluethoughts längra haha) Finns väl där lite konstant hela tiden.. Men nog om det haha..

Känner inte för att skriva så mycket mer just nu i alla fall hehe.. Inte så mycket inspiration idag haha.. Fullt upp med vad som finns i skallen hahaha...

Försäljning..

Har sålt mina första två foton hehe... Förtjänsten tar jag inte upp här haha... Men jag har sålt mina första bilder.. Tänk vad lycklig man kan bli av så lite hehe... har mina bilder på MostPhotos där jag finns under användarnamnet Azzurro

God natt tillönskas alla.
Borde skaffa...

img_1495 (MMS)

God natt tillönskas alla.
Borde skaffa en mobil med blixt hehe. Kanske gå från 3->4 hehe  
 
Men som sagt god natt till er alla...


Söndagssug

Så har ännu en söndag dykt upp och snart även försvunnit och det är dags att fundera på när man ska lägga sig för det är dags för en ny arbetsvecka med nya framgångar, nya motgångar och förhoppningsvis mycket glädje..

Varit en halvjobbig dag på många sätt idag.. Det började med att jag vaknade med huggande smärtor i magen vid 05 tiden och detta höll mig väl vaken till typ sex halvsju.. Somnade då igen och vaknade sedan igen vid 10-tiden.. Mådde väl lite si så där när jag vaknade men drog mig upp mot soffan.. Har väl mest varit tagit det lugnt idag, och skulle väl så förbli, men det blev ändå en liten tur ut idag, och det var när Mathias ringde och var försenad till sin match i Korpen..
(Hmm det brukar väl aldrig hända att du är försenad någon gång Mathias hehe)..
Nåja jag fick komma ut lite och han blev körd till matchen..
De förlorade matchen med 2-1 men mål av Mathias..

Väl hemma blev det att koncentrera sig på MFFs match med direktreferat från SR.se..
Mycket spänning och fnurr i magen när man lyssnar och även om Malmös seger på ett sätt aldrig var hotad kan man ju inte låta bli att bli nervös hehe..

Förresten måste ju passa på att även här gratulera min vän och kollega Angelica..
Hon fyller år idag, vad hon fyller kommer jag inte nämna för man nämner väl inte en kvinnas ålder hehe..
Så det hoppar jag över och det får hon väl själv skriva om hon skulle läsa här och känner för att kommentera hehe...
Men stort grattis till dig i alla fall... Hoppas att du haft en bra och trevlig födelsedag..

Jaha, har jag skrivit om allt idag nu då??
Nja.. Middagen idag??
Tja kulinarisk måltid med stekt falukorv, makaroner och ketchup.. Här snackar vi söndagsmiddag haha..
Fast middag var det kanske inte eftersom jag käkade detta redan vid lunch..
Så lite senare på dagen blev jag ju lite hungrig igen så det blev en stekt macka med mer stekt falukorv haha.. Plus lite ketchup och senap.. Ännu mer kulinariska höjder haha..
Och eftersom jag har mer falukorv kvar så är det ju en stor chans att morgondagens kulinariska höjdarmåltid blir falukorv och bruna bönor.. hehe...
Fan vi snackar fem stjärnig resturang här hemma hehe... (Jag kan om jag vill men just nu vill jag inte hehe)

Just nu ligger jag också och tittar på Mästarnas Mästare och förutom Stenis är ju två av mina andra favoriter med och det är ju Pekka och Prytzen... Kul program hehe..

Blue thoughts? Jupp sedan jag vaknade imorse..
Eller nu underdriver jag nog lite.. För jag har faktiskt haft en hel del drömmar i natt med..
Men för att bespara er massa både romantiska och andra sorters detaljer (hehe) så berättar jag inte mycket mer om det hehe..
Tror er egen fantasi kan berätta en hel del för er haha..
Men jag är väl bara glad att jag fick drömma om just den personen och att jag hade tur att det inte var någon negativ dröm hehe..
Den drömmen har jag levt på hela dagen hehe..
Nä inte bara sådana tankar haha, vad tror ni ni om mig egentligen??
Jag är ju rena nallebjörnen eller hur haha vad tror ni om mig egentligen.. Hehe..
Eller så finns det mer om mig än vad som ni vet hehe...??

Nåja jag vet var mina tankar har varit idag och samtidigt som jag skrivit innan så även om jag tycker det är jobbigt att ha dessa tankar och känslor så är det å andra sidan helt underbart och upplyftande.. Haha..
Korkat och klurigt ja jag vet, men å andra sidan varför ska man vara normal och vad är normal egentligen??
Vem säger att det egentligen är som så att det är det onormala som är normalt och det normala som är onormalt??

Och som jag säger de flesta stunder så får mig tankarna och känslorna att må bra.. Även om jag är ganska säker på att det inte blir mycket mer än tankar och önskemål..
Men jag pratade med Mathias om att det lite omöjliga är det enda möjliga för en av Grabbarna Grus haha ..

Men visst hoppas jag, även om jag inte tror haha.. Låter det komplicerat?? Welcome to FrankieBoy hahaha.. Det är jättemycket känslor instängda som vill ut och ges till någon, men måste samtidigt tänka mig för så att det inte blir för mycket när de väl släpps ut..

Och om det nu inte blir den tjejen/kvinnan jag har i tankarna så blir det förhoppningsvis någon annan som får mig att känna just de här känslorna..
Och ja trög som jag är så är det väl som vanligt att jag inte fattar när det är dags haha.. 
Den tjej som finns i mina tankar just nu, även om jag är väldigt intresserad av henne så är jag så funtad att det inte ens är säkert att jag skulle fatta om hon känt samma för mig och visat det haha..
Ja jag vet jag är komplicerad.. 

Som du en gång sa till mig Angelica....
Man måste trö dig på halsen för att du ska fatta att man är intresserad av dig
även om du är intresserad haha...
Ja jag vet jag är korkad.. haha jag erkänner..
Men det är den rädslan jag har i mig att misstolka, känslan jag har att just den tjejen kan ju absolut inte vara intresserad i en sådan som mig...
Nåja sån är jag.. haha
(och alla er som inte är så belevade i skånskan.. Det är lynt, jag kan förklara att trö är ungefär trampa på)

Nä nu blev detta inlägget betydligt längre än vad jag trodde från början..
Trodde det skulle bli ett, Jag är vaken, det är söndag, jag har ätit och Malmö vann inlägg kanske med en liiiiten krydda av blue thoughts haha..
Men ibland när jag börjar skriva så bara flödar det på och så blev det ju i detta fallet..
Och jag är stolt över alla er som kommer in här och läser om ni verkligen har orkat från första ordet fram till det sista ordet i detta blogginlägg haha...
Och ett tack från min sida för att ni gör det..

Men nu ska jag göra pinan kort genom att bara helt plöstsligt avsluta inlägget med

Mot förmodan

Om det någon som mot förmodan skulle vara intresserade av slutresultatet mellan Trelleborg och Malmö Fotbollförening.. Ja det slutade med en bortahemmavinst för älskade Malmö FF med 2-4..

Skönt med en vinst i allsvenskans första match för säsongen.. Och att vi fick vinna derbyt..
Nästa match är mot Peps spanska Halmstad... Men PMSen har inte satt in där än...

Årets säkraste vårtecken.. Våren är här..

Allsvenskan har börjat... En ny gryning och ännu en period på året där min PMS kommer krypande med jämna mellanrum... Så ock idag när Malmö har bortamatch mot Trellehulla... En bortamatch som p g a Trelleborgs dåliga gräsmatta spelas på hemmaplan, alltså på Swedbank Stadion..

Som ni fattar så är jag inte där, men det står i alla fall för närvarande 0-2 till Malmö FF men i skrivande stund just nu gjorde TFF mål så det står 1-2... Nu börjar nervositeten sätta in totalt.. Så jag får nog sluta skriva just nu i alla fall...
Framåt Malmö..

I want to tell you


Do not worry
my dear ..
Every day I am thinking of you, I am looking for you..
you beautiful woman who will get light into my life, to be able to wipe away my tears ..
I know you are out there, the woman who will steal my heart away and sweep my feetaway ..
I think I know what your name is dear, but I do not know ..
You never know what karma has in store for you .. What karma has in store for me..
But in my mind,
it is your name that I carry in my heart and that is the perfect name,
and that name is my love, my life, my everything

Lördagskaos...

Nja riktigt så farligt är det kanske inte, men ibland så undrar man om man nått vägs ände i livet och om det inte blir mer eller blir bättre än så här.. Kommer man att träffa någon som verkligen är så där pang boom perfekt och får hela världen att snurra och få en tappa fotfästet.. Hittills har det hänt två gånger i mitt liv.. Alltså att det varit så där himlastormande.. Jag är nog redo att ta emot de känslorna igen...  Eftersom jag använde bilden som motiv för att ha kommit till vägs ände kan jag väl använda samma bild till att uttrycka att om jag träffar den rätta, hon som kan få mig att gå vidare, att gå på vatten..
Jag skulle kunna skriva ett namn som jag hoppas på, men kommer inte att göra det.. Det vet ni och ni vet varför..

Även om det inte är lika påtagligt och tryckande som det var igårkväll så känns det lite ensamt idag också.. Där man saknar någon att hålla om, någon att prata med någon att mysa med.. Och när jag var ute innan så saknade jag verkligen att få hålla henne i handen och promenera med henne på väg att handla dagens mat...

Nu fick jag ju fixa maten ensam och det blev idag Schnitzel och komedipotatis och lite bea.. 
Något litet kul hände... Jag var vid Swedbank Stadion för att hämta ut pengar, och vad ser man där... Jo två stycken Imperial Stormtroopers komma gående hehe... Och lite senare även Darth Maul. Var lite småkul ju... Kan ju också bero på att det var SciFi mässa kanske hehe... Och för er som inte vet så är Imperial Stormtroopers och Darth Maul karaktärer från Star Wars/Stjärnornas Krig.. Synd att man inte hade kameran med sig, kunde ju blivit en kul bild hehe.. 

Tydligen hade en av Stormtroopersen en röstförvrängare så att det skulle låta som i filmen när han pratade så det lät lite kul när han pratade med sin kompis som gick utan mask haha...

Nåja jag fick mig en liten upplevelse hehe och kunde fortsätta till COOP för att handla i det underbara vädret även om solen inte var så framträdande.. Väl hemma så blev det matlagning och sedan försöka hinna njuta av maten innan den landade i magen hehe...

När jag var ute innan så, som jag skrev, njöt jag av att känna våren verkligen är på väg och det skapar en känsla i min kropp, som inte bara är att jag längtar efter kärleken i mitt liv och någon att hålla handen med.. jag vill ju även dela med mig av något annat med henne.. Dela med av min meditationsplats.. Jag är lite sugen på att sticka ut där redan ikväll, men det är inte tillräckligt uppvärmt i huset än.. Men min längtan är jättestor att få sätta mig där ute och njuta av tystnaden... Vad jag pratar om? Jo mitt ärliga och härliga smultronställe.. Mossängen..
Men snart nog så kan jag njuta där ute.. Verkligen slappna av och gå in i mig själv och min själ.. Och tänk om man kunde få komplettera det med att sitta med henne där ute och prata sig förbi solnedgången och kanske göra som gruppen Boppers sjunger om... Kissing in the moonlight.. hehe
Nä nu hade jag nog inte mycket mer denna gång... Men jag återkommer så fort jag har minst två ord att förmedla..

Ibland så...

Vissa dagar är värre, eller rättare sagt vissa kvällar är värre än andra.. Ikväll är en sån kväll.. En kväll där ensamheten liksom står och knackar på dörren, eller ska jag vara ärlig? Det knackas inte det bultas så dörren håller på att slås in.. Det fattas någon bredvid mig..
Undrar om denna någon finns, om det är någon som jag vet nu, någon som jag nu vill sitta här med..
Undrar om det är att jag svamlar just nu..

Skulle bara vilja skrika ut.. Jag har så mycket tankar, så mycket känslor, så mycket värme inom mig som bara är till för någon speciell.. 
Men just nu, denna sekund är det bara ensamhet.. 
Hoppas att alla förstår när jag säger att jag inte är ensam i ensamheten, men pricken över i:et saknas.. Och det finns nog något, som jag hörde idag, som jag skulle vilja göra med denna person.. Och vad som än sägs tror jag inte hon skulle ångra sig..

Svammel? Ja antagligen, men bryr mig inte speciellt mycket om det just nu..

Skulle väl egentligen bara vilja låta fingrarna flöda fritt över tangenterna på laptopen, men jag kan inte göra det utan måste hela tiden tänka på vad jag skriver, hur jag skriver.. Okej jag har valt det själv, men det kan ju vara jobbigt i alla fall..
Ja jag kunde ha valt att inte alls skriva om det, men samtidigt så blir det en liiten ventil för mig.. Även om det jag skriver här inne är typ 5% av allt, högst.. Det finns så mycket mycket mer, sådant som jag håller för mig själv, sådant som jag inte kan eller vill dela med någon.. Inte just nu i alla fall..

Men längtar efter henne.. Längtar efter att få chansen att säga det jag har inom mig, chansen att få visa vad jag går för.. Visa att det är vi som hör ihop, oavsett vad andra säger och tycker..

Men just nu fortsätter ensamheten att banka på dörren... Just nu ligger jag här med mina tankar..
För ikväll är det en sådan kväll... Imorgon är en annan dag..


Fredagsmos

Inte så mycket att skriva idag.. 
Jobbat och det har varit en bra dag på jobbet får jag väl ändå erkänna..

Det är som sagt inte mycket att berätta idag så det blir ett megakort inlägg... Det jag dock vill säga är att jag var ute för en stund sedan och vädret var så skönt, och fåglarna (koltrastarna) sjöng så vackert, och det var så underbart faktiskt... Fick en sådan varm känsla i kroppen, nästan så att man blev lite kär på något sätt...

Längtar verkligen tills våren slår till ordentligt och sedan den underbara sommaren.. 
Önskar bara att jag hade någon att dela dessa känslor med.. Jag vet ju vem jag skulle vilja dela det med, men ja vad ska man göra..... 

Oro i magen...




Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0