I went to the valley of hell - survived and returned

Blir inte mycket till inlägg idag heller, men vill berätta att jag idag gjort mitt första spinningpass på många många år.

Jag överlevde, men märkte klart att jag var tillbaka igen på den rutan där jag började förra gången. Men jag ska kämpa så jag kommer minst till den rutan där jag avslutade sist. Och sen förhoppningsvis vidare.

Hade egentligen bokat ett medelpass på torsdag men strök det och tar ett baspass istället. Skynda långsamt. Men tyvärr fanns det bara ledigt på söndag, så jag får hålla mig tills dess.

Men nu är jag igång i alla fall *pompoms, jubel och hejarrop*

Saar såå


Mörker

Kvällen blev ett djupt mörker så därför inget blogginlägg av värde idag. Återkommer om en dag eller två

Saar såå


Valet mellan Pest(o) och kolera??

Vad jag menar med överskriften kommer jag till senare..

Idag är det alltså söndag och jag kom upp någon gång så där vid halv tio och kravlade mig upp till soffan där jag en bra stund satt och funderade på vad en söndag som denna... Mest känner jag väl att ja lite mer semester skulle ju inte vara så dumt..

Nåja jag höll mig vaken och satt i soffan och lyssnade när Mathias snoozade flitigt under någon timme..
Orkade inte lyssna på det så jag kastade mig in på toa för att klippa mig lite, nu när huvudhåret blivit minst 4-5 mm.. Och när jag höll på med det så ringde min moder och vi bestämde att jag skulle hämta henne vid 12-tiden..

Det blev nästan så, för 12.15 körde jag hemifrån och jag hämtade upp henne för att köra ut till Rusta, där hon handlade lagningstapet, vävlim och lite annat smått och gott.. Men de hade inte allt där så det fick bli en liten tur in på Bauhaus också där det inköptes lysrör och nya handtag till hennes toaletter.. Samt att hon bjöd på frukost på Pölsemannen... Inte alls dumt..
Därifrån blev det en körning för att tanka och sedan en tur in på Mobilia (jaaaaa det blev Mobilia även denna helg).. Där hämtade mamma ut pengar och jag gick in och köpte ett par jeans till och tre par boxers... Nu klarar man sig ett par månader till;).. När vi var klara där så körde vi hem mot mig där vi hämtade upp Mathias, för han skulle åka med hem till sin mamma för att hämta sina fotbollsskor för han skulle spela (korpen)match sedan..

Väl hemma hos min mamma så käkade Mathias lite och jag satte igång med att byta handtagen på toaletten, inkl vred och spegel.. För att sedan fixa till så hon fick ljus på toa igen.. Mathias stack iväg till matchen och jag tog mig en kopp kaffe och ett par pollys.. Och efter lite skitsnack med mamma och lite diskussioner om kamerabevakning så var det dags att köra hem, vilket jag då gjorde och denna gången så kom jag ihåg när jag kom hem att bära upp halvbalen med toapapper som legat i bagageluckan i bilen i typ en vecka nu (eller kanske är det två) Det är ju tur att jag inte behövt det akut i alla fall ;)

Mathias kom tillbaka efter matchen (de förlorade med 7-1 tror jag) och vi bestämde oss för att käka på Kvarterskrogen idag.. Så efter en stunds tjatande så fick jag in honom i duschen.. (Nja så mycket tjatande blev det inte, för jag var halvt fullt upptagen med EM-finalen i handboll mellan Serbien och Danmark.. En spännande match och för er som inte sett den eller läst tidningen så heter de nya Europamästarna DANMARK..)

Nåja till slut kom vi iväg till Kvarterskrogen och efter mycket besvär kom vi fram till att Mathias ville ha en pepparstek och jag ville ha en schnitzel.. Jag brukar alltid tjata på jobb om att jag ska ha en plankstek, två stora starka och en jägermeister.. Men hade jag tagit det hade jag ju inte kunnat tjata om det på jobb ju hehe..

Båda fick in sin mat och båda var jättenöjda med den goda maten, plus att sonen körde en svår friterad Camembert med hjortronsylt..

Var väl så där lagom halvfullt på stället och vi tittade på matchen mellan Liverpool och Manchester U.. Och på tal om andra gäster så fanns det en jättedryg person på stället.. Tyvärr kan jag inte återge allt som hände, men ska försöka ge er lite spridda delar i alla fall.. Men kan säga att jag la märke till honom direkt när jag kom in på stället och gillade inte känslan hans typ aura spred..
Nåja.. Han kallar till sig servitrisen och klagar på att peston på pizzan var så salt att det nästan inte gick att äta den.. Missförstå mig rätt, jag tycker man ska klaga när något inte är tillfredställande, MEN han kallade till sig henna och klagade när han hade ÄTIT typ 75-80% av pizzan...  Alltså ätit det mesta och då klagar han på att den är så salt att det knappt går att äta den.. Han klagar inte till henne i lugn och trevlig ton utan halvhög ton och allt annat än trevlig utan mer arrogant och översittarton.. Tjejen tar med sig pizzan ut till köket, eller ja det lilla som var kvar på pizzan.. Efter en liten stund kommer chefen dit och frågar vänligt om vad det var som var fel, och då klagar han, fortfarande lika arrogant, att det har han redan berättat för servitrisen och chefen erbjuder honom då om han vill ha en ny pizza eller något annat.. Jag hör inte allt här nu, men delar var att han tycker chefen var arrogant och servicen var dålig och han skulle inte ha någon mer mat..

Tur jag inte var chefen för då hade han fått en bitchslap... Som sagt jag har inte något emot att man berättar om man tycker något är fel på maten, men när stället försöker gottgöra det behöver man ju inte fortsätta att vara otrevlig.. Och om nu pizzan var i princip så salt så den var oätlig: VARFÖR ÅT DU SÅ MYCKET AV DEN DÅ??
Nä nu orkar jag inte vara vred längra haha... 

Imorgon är det alltså måndag, och på tisdag ska jag köra mitt första spinningpass på länge.. Så då kan ni ju tänka på mig c:a 18.30 för det är väl då den första dödslängtan kommer från min sida..
Har även bokat pass till torsdagen.. Hade först ev tänkt ett gympass på onsdagen, men då tänkte jag istället att jag skulle gå och titta när HK Malmö spelar handboll.. Se om jag kanske kan locka med mig Christofer dit.. Annars får jag sitta med Mathias och hans kompis, vilket inte är fyskam det heller.. Och kan vara en lagom avkoppling efter en lång planeringsdag på St Gertrud..

Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva om tror jag och då börjar jag väl avsluta detta inlägg innan det spårar ut allt för mycket.. Men alles in alles har det varit en helt okej söndag tycker jag.. Och det gillar jag..

Saar såå

Puss och Kramen

Mående och skeende


Kanske inte den mest välvalda bild av mig, för lite gladare än så är jag nog allt..
Men känner mig såå trött, så sliten och vissa dagar så lättirriterad...

Tydligen så märks det för en av de som är med i ombyggnadsentreprenaden frågade mig i fredags om jag inte mådde bra, för han och någon av de andra entreprenörerna tyckte jag inte var mitt vanliga jag.. Även en av mina arbetskamrater frågade det samma, men hon var orolig att det skulle vara depression..

Visst har de rätt, ja förutom det om depressionen, jag känner mig inte i toppform.. Jag känner mig väldigt trött, känns som om jag aldrig blir riktigt pigg och utvilad..

Delvis känns det ibland som om jag är på väg mot väggen.. 
Men vill än en gång påpeka att jag inte känner mig deprimerad.. Jag har varit där tidigare och vet hur det känns då och det är absolut inte så det känns nu.. Låångt ifrån, nä det är bara trötthet, slitenhet..

Men jag vet ju också att det inte finns något annat att göra än att kämpa vidare och ta sig vidare och hoppas att det hela blir bättre när det blir ljusare och varmare ute.. Och undertiden får jag passa på att ta varje tillfälle jag får att försöka vila och rekreera mig så gott det går... Kanske käka lite vitakaniner... (vitaminer)
Nu har jag i alla fall köpt mitt träningskort och nu är det bara till att boka första passet.. Vet inte om jag ska köra första med spinning eller med styrketräning?? Får väl se vad det blir..

Nåja det var allt gnällt för denna gång

Saar såå...

Lördagens lilla input...

Svårt att hitta på en kulig överskrift idag, så ni får hålla till godo med vad det blev..

Blev en liten sovmorgon, som jag tycker att jag förtjänar en lördag som denna men kom tillslut upp och det blev lite TV-skidor och lyssna på Mathias snarkande från hans rum..
Mathias ringde igår och undrade om han kunde komma hit, och det var ju självklart att han fick, så jag körde och hämtade honom igårkväll..

Nåja till slut efter en hel del kallande, stör-SMSande och lite wordfeudande och en halv slummer från min sida så vaknade Mathias till slut och vi bestämde oss för att ge oss ut lite och lufta oss.. Nä det blev inte Mobilia denna gången utan vi körde oss upp till Triangeln för att köra det köpcentrat denna lördag..
Lite problem när det gällde att hitta parkeringsplats, men tillsist så löste det sig.. Detta köpcenter är ju inte riktigt som Mobilia som har gratis parkering.. Men vi hittade i alla fall parkering efter en stund och promenerade bort dit..
Mitt första mål var Dressmann och det slutade med att jag kom ut därifrån med ett par nya jeans och glad i hågen promenerade vi vidare till H&M.. Nu är det förvisso inte en affär där det finns såå mycket för en person med min lilla rondör, men tänkte att Mathias skulle få lite att titta på också.. Så han kom ut därifrån med en T-shirt och en stickad tröja, och innan de stängde köpcentrat hann vi in på MQ men det fick bli en snabb runda, men Mathias hann ändå in där och köpte ett par jeans som var på REA... Och sedan var det ut från köpcentrat och vi funderade på om det inte var lika bra att när vi ändå var ute passa på att käka lite middag kanske, så vi tog och styrde våra steg mot Stippes och vi beställde vars en tallrik med bacon, ägg och stekt potatis och till det la vi till en ungersk korv och kall cola att dricka till det..

Mätta och belåtna var det nu dags att ta sig tillbaka till bilen och vi körde hemåt, eller ja en liten avstickare till Tea Livs blev det också så jag fick köpt månadsransonen av snus också (eller ja nästan en hel månad)

När vi kom hem så körde vi en glutt på en show med Ricky Gervais som var jätterolig (Out of England tror jag den hette) och döm av min/vår förvåning när vi tittat klart på den så var det The Invention of Lying på TV, också den med Ricky Gervais..


Han är faktiskt en av mina stora favoriter.. Och när jag slog över till TV4, döm av min förvåning var det en film där också där Ricky är med haha..

Nåja den filmen tittade jag stora delar på själv, då Mathias stack iväg för en fika på COOP med en kompis..
Nu är ju filmen slut och då tänkte jag att det kunde vara passande att skriva ett litet blogginlägg ju.. Och nu är det ju gjort så får jag kanske börja avsluta detta inlägg också... Imorgon är det söndag och snart är helgen slut igen..

Men till det är dags för jobb är det i alla fall just nu typ 33 timmar så ska ju försöka göra det bästa av situationen... Imorgon är jag tydligen uppbokad att valla runt min mamma när hon ska ut och handla..

Men nu avslutar jag detta inlägg och kanske skriver ett till inlägg vem vet..

Saar såå...
Puss och Kramen

Lite så där down and out och ensam i tankarna...



Making believe,
That you still love me.
It's leaving me
Alone and so blue.
I'll always dream, but I'll never own you.
Making believe,
That's all I can do.

I can't hold you close,
Darling when you're not with me.
You're somebody's love,
You'll never be mine.
Making believe,
I'll spend my lifetime
Loving you
And making believe.


Good boy I will be...

Får väl i alla fall försöka att få ihop ett inlägg idag, i alla fall ett inlägg som inte är ett kort sådant dagen efter inlägg..

Men å andra sidan så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, har ju inte skrivit på ett par dagar och har nog förträngt det mesta som hänt.
Idag har det periodvis känts som om jag på mitt kontor idag suttit mitt i en mekanisk verkstad eller liknande.. Bygget fortgår och ljudnivån ökar.. Just nu håller de på i utrymmena närmast mitt kontor.. Det är bara att hålla ut gissar jag, eller ja det är ju inte mycket mer att göra än att hålla ut..

Har nu i tre dagar i sträck (ja även idag) kommit hem, käkat och sedan stupat i soffan... Såå trött just nu.. Vet inte vad det är, men förhoppningsvis ska kanske träning kunna avhjälpa det, eller i alla fall få tröttheten komma på ett mer positivt sätt..

Men imorgon är det fredag och denna vecka är slut.. I alla fall jobbmässigt och det känns efterlängtat..

Hmm känns som om detta inte blir något längre inlägg.. Kan ju komma med det glädjande beskedet att Christofer och Emma har förlovat sig.. Jättekul och jätteglad för deras skull..
Grattis till er båda!!

Angelica kom med en kul kommentar när jag berättade det för henne.. What??!! Han är ju bara 12 år! Det är ju olagligt..
Haha Ja det är väl så man ser det.. Det är konstigt att ens barn blir äldre och äldre samtidigt som man själv inte blir ett år äldre haha..

Nä nu har jag nog inte så mycket mer tror jag.. Känns ganska tomt i skallen och funderar på om man skulle börja den långa krokiga resan mot sovrummet och försöka sova, fast klockan är ju bara nio så kanske vänta en liten stund till.. Vi får väl se...

Saar såå..

Oj då... Igen.. Skäms på mig

Det blev visst samma igår... Fast igår hade jag i alla fall intentionen att skriva något... Det borde väl räknas som lite i alla fall?? Kom hem... Käkade... Sedan Handboll (som jag inte ska gå in så mycket på hur jag tyckte) och sedan skulle jag bara vila liiite... Hmm det var dumt, blev lite mer än lite.. Så direkt i säng efter lite SMSande och WordFeudande och sedan somnade jag så gott.. Men belöningen blev en god natts sömn med mycket trevliga drömmar måste jag tillstå.. Men nog om det;) Får väl se om hur det blir ikväll.. Kanske har man tur och det blir ett inlägg eller så blir det ett fredagsinlägg där jag börjar med Oj då... Nä n u är det dags för lite jobb så nu får jag avsluta.. Saar såå...

Oj då...

Kom hem från jobb igår, käkade, käkade en helt underbart god gryta. Tittade kort på TV och sedan däckade jag i soffan.. Då var klockan runt 19-tiden.. Vaknade vid 23 tiden, gick på toa och in i bingen och somnade en stund därefter och vaknade nu imorse, så därför blev det inget skrivande igår.. Får se om jag kan hålla mig vaken ikväll så jag kan uppleva mer av kvällen och komma in och skriva lite här.. Saar Såå..

Avslutning. ......

Det blir inte mycket mer till inlägg än mitt irriterade innan och detta korta....

Men innan jag slutar så:

• Tack till alla besökare idag, hoppas vi ses imorgon igen

• Tack till mina söner för att ni valde mig till er pappa

• Tack till trevliga arbetskamrater som för det kul att gå på jobb

• Tack till min mamma som födde mig

• Tack VOLBEAT för allt tung gung

• Tack Edvin för att du är så bra med nålarna

Och till sist:

• Tack till John Blund för att du kommer snart


Puss och Kramen


Trött och irrisiterad...

Ja det var ett medvetet stavfel..

Faktiskt lite trött på folk på diverse sociala medier som beklagar sig över att Malmö stad har gjort en raid och plockat bort de felparkerade cyklarna runt omkring Citytunnelns station Triangeln..

Ett av argumenten var bl a att Malmö stad borde ta tag i (den grövre) brottsligheten i Malmö istället för att lägga pengar på att forsla bort cyklar. Med det resonemanget så borde man ju ställa in sophämtningen, stänga ner hemtjänst o s v tills brottsligheten är löst. Och att man skulle typ då "strunta" i mindre brott under tiden, som t ex felparkerade cyklar, var ska vi då dra gränsen? Har ni någon idé på det kan ni ju alltid kontakta polisen så att de vet. Ska vi skita i snatterier? Ska vi strunta i felparkerade bilar? Misshandelsfall som sker inom familjen, för det har ju inget med den gängrelaterade brottsligheter att göra..

Ett annat argument var att man borde istället bygga/sätta dit fler cykelställ.. Kollar man upp sina uppgifter så är det faktiskt på gång att bygga nya cykelparkeringar runt station Triangeln. Men kanske ska lägga ner det projektet nu i väntan på att brottsligheten bekämpas?

Sedan att Räddningstjänsten inkommit till Malmö stad att det måste rensas bort cyklar för att de ska ha fria framfartsvägar om det händer något och fria utrymningsvägar, det har väl antagligen inte något med saken att göra, för givetvis är det Malmö stads fel..

Cyklar ställs precis överallt i detta område och gärna så nära in och utgångarna som möjligt, för man orkar ju inte ställa sin cykel och sedan behöva GÅ X antal meter till ingången..

Om du skulle komma ut från din arbetsplats en dag och det skulle stå 50 cyklar runt hela ingången så att du knappt kommer fram och du inte tycker det är ett problem så får du väl fortsätta klaga (om det nu inte är så att du jobbar på en cykelfabriks lager).

Men det har blivit väldigt lätt att klaga på att Malmö stad inte gör något åt brottslighet o s v, men kanske då ska betänka att Polisområde Malmö har färre resurser än vad Stockholm har, och ändå sker det mer här nere, men det är väl absolut Malmö stads fel det också, för det kan ju absolut inte vara RiksPolisStyrelsens fel när de har fördelat resurserna.. Nä det vore väl för enkelt att gå till de som bestämmer, bättre att skylla på Malmö stad.

För givetvis är det stadens fel att det finns för lite poliser i Malmö och att de inte har varit så synliga på stan.. Och att ni samlas med plakat på gator och torg där ni skriver fy för vapen och organiserad brottslighet får ju säkert brottslingarna att tänka "hmm ja de har nog rätt, vi slutar nu". Eller det kanske var någon brottsling nu som inte hört talas om manifestationerna och råkade skjuta killen på Kroksbäck?

Som avslutning:

Malmö stad - En budget
Polisen - En annan budget
Jag har förvisso inget belägg för det men jag kan nästan garantera att det i Malmö stads budget inte finns någon post för polisiärt arbete, precis som det i polisens budget säkert inte finns någon post för bortforsling av felparkerade cyklar

Sö(m)ndagen

Ja det skulle kunnat bli ännu mer sömn egentligen.. Vaknade vid 9 tiden och steg upp vid 10 med en härligt dundrande huvudvärk och det blev till att börja dagen med en värktablett.. Käkade frulle och sedan blev det hur hemskt det än låter sömn igen (pga) huvudvärken och vaknade sedan igen typ tre timmar senare, men huvudvärken ville fortfarande inte släppa greppet så det blev en värktablett till..

Tänkte att jag kanske ska sticka ut lite, och varför då inte till Mobilia.. Mathias visste jag skulle hänga på och innan jag stack så ringde min mamma och hon ville också hänga på för hon skulle köpa blommor så sagt och gjort så blev det en tre generationers tripp till Mobilia..

Mamma försvann på sitt håll för att köpa lite sköljmedel bland annat och vi bestämde att vi skulle återförenas utanför Gyllene Måsen och Mathias och jag fortsatte till Dressmann där det var meningen jag skulle titta på jeans, men eftersom de rea-jeans som fanns kvar mer var i storlekar för Mathias och Christofer så köpte jag mig två T-shirts och en huvjacka.. Nåja alltid något i alla fall..

Vi gick bort mot Gyllene Måsen och tillslut kom mamma/farmor och hon bestämde sig för att bjuda oss på middag och vi fick välja mellan BK, Gyllene Måsen eller Kniv & Gaffel.. Efter en stunds funderande så blev det den sistnämnda där Mathias och jag käkade dagens pasta som var pasta med en sås av curry, ananas och fläskkött och mamma tog en fläskstek.. 
Efteråt satt vi mätta och belåtna och eftersom modern inte köpt blommor än så stack hon och gjorde det medan Mathias och jag satt kvar och tog en kopp kaffe och snackade lite skit..

Nåja tillslut var vi klara med allt och vi körde mamma/farmor hem och Mathias och jag tog en tur till COOP för jag skulle köpa snus och energidryck innan jag körde honom hem.

Väl hemma så blev det väl att hinna ifatt alla ord som lagts i wordfeud medans jag var borta, och annars har det väl bara varit TV, lite SMSande så inte så innehållsrikt precis..

Det är söndag och jag känner lite av söndagsångesten när det som vanligt varit en helg som rusat iväg och det imorgon är dags för jobbet igen.. Vet inte hur jag ska lyckas undvika denna ångest faktiskt.. Låter kanske som om jag inte vill tillbaka till jobbet och så är INTE fallet, utan det är bara att jag tycker ledigheterna går så förbenat fort och man önskar att det var några timmar, någon dag längre..

Jaha mycket mer var det väl inte att skriva om så jag avslutar bara med ett sedvanligt

Puss och Kramen

(S)LÖrdagen

Då var det lördag och snacka om att jag blev förvånad när jag slog upp ögonen för första gången denna dag och klockan var 06.45.. Hmm allvarligt fel..

Men gud ske lov så somnade jag om ganska snabbt igen och vaknade sedan vid 9-tiden och tänkte att ja nu kan det väl vara en bra tid att försöka ta sig upp, så det gjorde jag.. Morgonen/förmiddagen blev mest frukost, TV och WordFeudande..
Men vid 11.30 tog jag tag i livet lite och kastade in mig själv i duschen för lite tvagning..
Ut ur duschen och på med kläderna.. Byte av kläder för jag bestämde mig för att de jeansen var inte de jag ville ha på mig just denna dag..
Fick sedan på mig ytterkläderna och gav mig iväg till mitt beställda Bogdan-spa..

Det var lika avkopplande, njutbart och smärtsamt som vanligt, men givetvis blev jag nöjd och på vägen hem passade jag på att lyssna på handbollen (observera att det var första halvlek) och körde sedan in om och köpte en kycklingkebab och tänkte att det kan bli gott att mumsa på framför TV när man ser Sverige köra över Polen i handbollsmatchen..

Det var ju en jävla tur att kebaben var god för ack vad jag bedrog mig på det som gällde handbollsmatchen... Jag kan inte komma ihåg när jag såg ett Svenskt landslag i handboll (eller överhuvudtaget någon handbollsmatch) spelas så dåligt, utan gnista, utan glöd, med total frånvaro av något som jag skulle vilja kalla engagemang..

Jag skulle troligtvis kunna skriva många rader till om insatsen men jag blir bara sur och irriterad då igen och det vill jag inte bli.. Så jag håller där...

Nåja jag la mig sedan på soffan och tog en liten middagslur och vaknade något förvirrad någon timme senare.. Just det kära läsare, det var inte någon planerad slummer, men vad säger man? Ce La Vie??

Sedan efter det har det mest blivit WordFeud och tittandes på dokumentärer på TV tills jag kände mig lite småsugen så jag bredde mig ett par knäckemackor med köttbullar och BBQ-sås.. Hmmm låter kanske inte så gott, men va fan jag tycker det är gott så därför blev det så;) plus att jag inte kände för att göra något mer avancerat..

Ja det var väl den här dagen i korthet?? Imorgon är det söndag igen och helgens sista dag som alltid kommer för tidigt.. Imorgon har jag i alla fall planerat att sticka en runda på Mobilia (ovanligt va?) och vi får väl se om jag får med mig någon dit.. 

Jaha nu är det nyheter på TV4 och jag får väl gissa att Jurholt kommer att ta upp det mesta av nyheterna... Ärligt talat, som det är just nu så bryr jag mig inte speciellt mycket..

Något mer? Nja nä jag tror inte det utan det blir väl dags att wrap this up.. Tror det blir en tidig kväll precis som igår.. SKönt att sova ju, och eftersom jag inte har någon som jag behöver ta hänsyn till så kan jag ju göra det. Nu lät det kanske som om jag kanske skulle ha något emot att ha någon att ta hänsyn till.. WRONG;) men det gäller ju att hitta rätt, om man nu orkar leta;)

Hmm.. Precis en intervju med Malmö-Illmar, undrar var han var, det var mörkt ute och det snöade.. Här är det mörkt ute, men jag ser ingen snö..

Nä nu slutar jag detta inlägg..

Saar Såå..

Tack för en bra lördag..

With Love and Hell Fire
Puss och Kramen

Skandal! För jävligt! Urkasst! Avgå alla?


Så där ja...


Fredagen.

Trodde att idag skulle bli dagen jag orkade startade datorn och skrev ett lite längre inlägg, men ack vad jag bedrog mig.

Men jag försöker komma in och skriva i alla fall några rader i alla fall.
Idag är det alltså fredag och jag borde väl egentligen ha massor att skriva om, eftersom jag inte skrivit något så utförligt på ett par dagar. Men ja, det är väl som vanligt att det händer en massa saker men inte så mycket som jag vill skriva om. Maten de senaste dagarna har varit lite kamben, hamburgesas, thaimat och gryta och har varit nöjd vid varje måltid;)
Jobbet, eller om vi säger jobbveckan, har verkligen rusat iväg och gått jättefort... Det har varit jobb med kamera, statistik, detektivarbete med fakturor och lite "design" hur utformningen ska bli på väggen till pentryt i ombyggnadsområdet, och sen givetvis en massa av annat.
Det har varit en bra vecka, men måste nog säga att fredagen var den bästa arbetsdagen, och det berodde inte på att det var sista dagen på arbetsveckan. Tur man har en del bra arbetskamrater och allra helst att man har någon man kan prata med det mesta om och trivs med. Det är väldigt viktigt och något jag verkligen uppskattar.

Nåja efter jobb idag så körde jag ut till IKEA en liten runda och sedan in på foodcourt för thaimaten. Sedan hem i käka och sedan lägga sig på soffan en stund och titta på insidan av ögonlocken typ fem minuter på den lilla visaren.

Sedan har det varit lite kolla på TV och sedan givetvis Wordfeud matcherna, givetvis med blandade resultat. Men värst var väl ändå när en match mot Mathias skulle börja och han lägger första ordet och får 1336 poäng. Kändes som jag tror jag reseignar direkt. Jävla unge haha.

På tal om söner så har idag Christofer tagit sin examen som fastighetstekniker och jag är en stolt fader som nu hoppas på att han snart ska få ett jobb inom sin bransch. Han har verkligen lärt sig mycket och han verkar ha intresset och viljan att utvecklas vidare inom det gebitet.

Hmm nä nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om men imorgon blir det Bogdan-spa, med förhoppning om samma avslappning som vanligt. Looking Forward 2 it.

Hörs snart igen...

With Love and Hell Fire..

Puss och Kramen


Förresten en liten bild som är ett bidrag från en av mina trevliga arbetskamrater. Tack F..


Blev inget idag heller

Inget längre inlägg i alla fall. Fick ju till ett kortare innan men ja det lite längre får vi nog vänta på lite till. Kanske imorgon? Vem vet, den som får lever får se eller något åt det hållet i alla fall.

Och någon hade tydligen beställt något jävla snöblask blandat regn. Var inte jag i alla fall.

Imorgon är det fredag och jag tycker att veckan flugit i ög ovanligt fort.

Men nu ska jag försöka sova fem kvart i timmen.
Hörs och ses imorgon.

Puss och Kramen


Hur tänker ni??

Hur tänker ni, ni bolag som har till uppgift att ringa till folk på deras hemtelefon för att sälja diverse onödiga saker som kalsonger, byta elbolag etc etc.. Hur tänker ni när ni ringer kl 10.30 (och andra sådana tider mellan 8-17)???

JAG JOBBAR DÅ!

Nä det är inte så att jag vill prata med er i alla fall, men ändå.. Och ni som håller på med sådana samtal och liknande verksamheter.. Ringer ni med Skyddat nummer så svarar jag INTE... Så är det helt enkelt.. Då får ni fan skicka brev till mig istället. Eller lämna meddelande på min svarare, eftersom ni ringer 2-5 gånger per dag..

Och ni som är så duktiga och ringer så att ert nummer syns, det uppskattar jag, för då kan jag lägga er på min spärrlista på telefonen... Me like..

With Love and HELL FIRE

Stängt idag öppet imorgon

Pallar inte skriva något nu ikväll..
Men jag återkommer imorgon igen..
Hade inte så mycket att skriva om i alla fall..
Men torsdag är en annan dag..

Puss och Kramen

Även en tisdag passerade förbi...

Och som vanligt orkar jag inte starta datorn. Och som vanligt x2 så har jag inte så mycket att skriva om.

Tog en extra snoozemorgon imorse och var på jobb typ 0815.
Har väl varit en sådan dag där det varit lagom att göra men inget att skriva om typ.

Jobbade till kvart över fyra typ och tog en tur in på Coop innan jag körde hem. Passade på att köpa lite grillade kycklingvingar. Var egentligen inne på kamben men det fanns det inga så som sagt det blev kyckling.

Annars är väl kvällen (som vanligt) en ganska lugn (och halvtrist) kväll där det inte hänt så mycket precis utan det har varit TV och taxirörelse och försöka att undvika somna för tidigt. Men nu är klockan mer rätt och jag ska bara skriva klart här och lägga de sista på wordfeud, sedan är det att lägga locken över di blå och sova.

Men återkommer säkert imorgon igen

Puss och Kramen


Måndagen som kom. Måndagen som gick..

Orkar inte starta datorn idag så det får bli ett ajfån-inlägg.

Idag var alltså första arbetsdagen efter 10 dagars ledighet och jag började den med att snooza i typ en timme men det var skönt;)

Nåja kom till jobbet i alla fall och det kändes som fullt ös redan från början med bl a ett 80-tal mail att plöja igenom. Det var även byggmöte och lite andra tankar och funderingar kring ombyggnaden och lite fakturaarbete. Men idag kändes det i alla fall som om hjärnan var fit for fight och det bar en skön känsla

Tog ifatt min sena ankomst idag genom att jobba till 17.15 vilket gjorde +45 på flexen och att jag nu kommit över minussteget på saldot och tror att jag nu ligger på 00.16 vilket inte är så dumt.

På vägen hem stannade jag till på ICA Malmborgs på Limhamn och köpte lite potatis och lingon och käkade sedan det tillsammans med lite gryta. Inte alls dumt. Riktigt gott.

WordFeud har det också blivit och lite SMSande med bl a sönerna. Mathias har varit på gymet och Christofer har tränat Thai-boxning och har en svag känsla att han i morgon kan komma på att han har ont i muskelgrupper som han inte ens anade att han hade;)

Sedan givetvis den sedvanliga TV stunden och just nu tittar jag på The House of Sadam

Men ska väl koppla ner mitt inlägg för idag och hoppas och tror på ett Bogdan-spa på lördag. Ser verkligen fram emot det , precis som vanligt. Får väl se om jag får med någon av sönerna kanske. Om de orkar;)

Innan jag avslutar vill jag, utan att nämna förmycket, säga att mina varmaste tankar går till en arbetskamrat just nu. Mer säger eller skriver jag inte om det.

With Love and Hell Fire

Puss och Kramen


Söndagen

Idag alltså sista dagen på denna omgång av ledighet. Kommer sakna det.

Lär väl bli ett kort inlägg just nu för klockan är mycket och jag borde sova. Magen bråkar med mig igen.

Söndagen då? Tja jag hämtade Mathias där jag lämnade honom igår körde honom sedan så han fick hämtat lite fotbollskläder, för att sedan transportera oss till COOP för lite handling och pantning.

Väl hemma igen så gjorde Mathias sig redo för vintersäsongens första korpen-match i (inomhus)fotboll och stack snart i väg.
Tyvärr blev det en förlust men han verkade ändå vara vid gott mod.

Efter hans match så bjöd mamma/farmor oss på pizza och vi åt med god aptit tills maten stod oss upp i halsen. Stannade en liten stund till med lite TV tittande. Men när Mathias i soffan och jag i fåtöljen höll på att somna var det nog dags att bege sig hemåt där han kastade in sig i duschen (ja när han var klar med alla frysningar) och jag kastade mig på soffan och svor än en gång att jag aldrig mer skulle äta. I alla fall inte förrän nästa gång

Sedan var det ju lite handboll också. Var väl en hyffsat bra match men Sverige måste nog höja sig ett par snäpp om denna EM turnering ska sluta väl.

Mathias har nu varit hos mig sedan nyår, men idag började han packa ihop sina pinaler för att åka hem till sin mamma igen. Det har varit jättetrevligt att ha honom här och trevligt med sällskapet och pratet. Nu när han åkt hem känns det lite tomt i lägenheten. Tur han och Christofer vet de alltid är välkomna hit. Alltid lika trevligt ju.
Uppskattar deras närvaro lika mycket.

Nu får det vara färdigskrivet. Borde sovit för minst 8 minuter sedan. Imorgon är det back to work.

Saar såå!!

With Love and Hell Fire

Puss och Kramen


Remember...


Lördagen som blev en söndag

Men lördagen började idag med en dunkande huvudvärk och nacksmärtor, men jag steg upp i alla fall och letade efter värktabletter men hittade inga..
Käkade ett par rostade mackor med mjukost på och drog i mig vatten och ett stort glas cola, men huvudvärken ville ändå inte släppa.. Ett lätt illamående fanns så där lagom i bakgrunden också.. Ingen trevlig start på lördagen..

Mathias låg och snarkade och jag lät han sova idag, eftersom han idag var ledig..
På ett sätt så är både Mathias och Christofer nu mina Working Class Heros..

Nåja jag tittade i alla fall lite på TV och det var lite bandy och skidor, både på längden, tvären och utför.. Huvudvärken slog som en metronom i skallen så jag tänkte att jag lägger mig ner och försöker vila bort huvudvärken, och somnade gjorde jag och när jag vaknade så var inte huvudvärken, nacksmärtorna och illamåendet bättre.. Men tyckte i alla fall att det var dags att försöka få upp Mathias..

Får väl ändå säga att väckningen av Mathias gick förvånandsvärt bra..

Han informerade mig om att han skulle vilja åka hem om till sin mamma för att hämta lite saker, och jag såg min chans att då kanske få tag i en värktablett, så sagt och gjort vi körde iväg och kan väl säga att min ljuskänslighet när jag möttes av andra bilars lyktor inte var den bästa och den högsta, men vi tog oss fram och han gick in för att hämta sakerna han skulle ha och i handen bar han en värktablett.. Jag vill passa på att tacka både Mathias och hans mamma för den tabletten.. Den var välbehövlig:)

Vi körde sedan vidare till COOP där Mathias skulle köpa lite mat, för att han skulle iväg på chillkväll sedan, och jag kände då att jag inte kunde äta något för jag mådde illa.. Så han köpte någon färdigrätt, samtidigt som han köpte ett paket värktabletter till sin pappa.. God bless that little child...
Nåja hemma igen så åkte maten in i micron och han gjorde sig iordning och när mat och allt var klart så tog jag mig i kragen och körde honom till Gullvik så han slapp åka buss runt halva stan för att komma fram.. På vägen hem så kände jag att tabletten hade börjat verka och illamåendet hade försvunnit, men eftersom klockan hunnit bli lite så ville jag inte äta en hel middag så jag körde in om Gyllene Måsen på hemvägen och köpte en Baconcheese-burgare som jag sakta men säkert satte i mig när jag kom hem.. Jaa jag åt sakta, kan väl inte trycka i sig den väl ;))

Sedan har jag väl mest suttit och tittat på TV och inte gjort så mycket, mest börjat få ångest över att det imorgon är söndag (eller ja när detta publiceras så är det ju redan söndag) och den sista dagen av ledighet.. Som jag nämnt innan så har ångesten inte så mycket med jobbet att göra utan har nog mer med mig och mitt inre att göra.. Kan inte sätta fingret på det, så därför kan jag inte göra någon större utläggning om det, men jag lovar att klämma fram det i ord när jag rett ut det hela med mig själv så att säga..

Nä nu är det nog inte mer att skriva men jag återkommer säkert imorgon igen, eller ja idag om man nu ska vara petig..

Saar såå..

With Love and Hell Fire

Puss och Kramen

Ett tappert försök, eller att falla platt...

Det var ju någon dag sedan som jag skrev något som skulle på håret kallas ett riktigt inlägg och inte bara något kort..

Så jag hade då en förhoppning att jag skulle kunna skriva ett inlägg, men det finns ju också risken att jag faller platt med hela mitt försöka.. Det har ju inte hänt något speciellt så vad ska man då skriva om egentligen.. 
Jag får väl skylla mig själv eftersom jag bestämde mig för att ha en vecka som var jagskaintegöranågotalls-semester, för då brukar ju inte så mycket hända..

Lyckades i alla fall att bli frisk från magsjukan, även om magen och jag inte varit 100% kompisar dessa dagar, men inte så hemskt som det var när jag var riktigt sjuk.. Även Mathias har tillfrisknat och var på jobb som han hade förutsatt sig, dagen efter..

Själv tog jag en paus från livet och gav mig inte ut förrän på torsdagen, ja förutom att jag hämtade Mathias på jobbet för vädret inte var det bästa.. Men torsdagen gav jag mig ut och körde min kära moder till frissan och jag passade på att ta en fika medan jag väntade på att hon skulle bli klar (bildbevis i tidigare inlägg)..

Lite mat har vi väl hunnit med dessa dagar, men det är väl nätt och jämt att jag kommer ihåg vad det varit för mat.. Idag har vi käkat makaroner med falukorv och köttbullar, och igår käkade vi en jättegod gryta med ris.. Men onsdagen känns blank vad det gäller matvalet.. Men å andra sidan så tror jag inte att bloggen går under för att jag inte kommer ihåg det..

Mycket Wordfeud har det också blivit..

Ja, idag är det alltså fredag, och jag har alltså haft semester i fem dagar nu och varit ledig i sju.. Har förvisso ledigt i två dagar till, men känns ändå som om någon vecka till hade inte varit så dumt med lite mer ledighet.. Men det har väl egentligen inte något att göra med jobbet utan mer med mig själv.. 
Att jag känner som om att jag aldrig känner mig utvilad, inte ens nu efter denna veckan när det varit i princip fri sömn.. Jag har i alla fall lite förhoppningar att det ska bättras på när jag börjar träna, för man får ju då en trötthet som är byggd på ett annat fundament än vad min trötthet är byggd på idag när det bara är hjärnan som är trött....
Hade ju hoppats på ett Bogdan-spa under helgen, men på grund av diverse orsaker och skeden så blir det förskjutet till nästa lördag, och det är väl egentligen helt okej, men hade ju ändå sett fram emot det, men å andra sidan får jag ju nu en hel vecka på mig till att längta, och det är kanske inte så dumt det heller..

Fast nu har jag väl egentligen inte mycket mer att skriva om egentligen, Mathias är på träning (avundsjuk) och jag sitter och tittar på Skavlan, som precis har börjat.. Är sugen på något gott, typ glass eller liknande..
Men men jag får fortsätta sukta efter det men bjuder er på en dagens-Frankie istället.. Inte det bästa resultat, men det blir vad det blir.. Jag är ju den jag är när jag inte blev den jag skulle:-)>

Men vi hörs säkert snart igen..

Puss och Kramen..



With Love and Hell Fire

Torsdagen sista ord när fredagen anlänt

Har inte orkat starta datorn idag heller, men ni fick en kortis innan, och vi kanske kan hoppas (eller ej) på en snar lite längre comeback än dessa trettiotre ord....

Puss och Kramen


Torsdagsfika

Ute på lite turné...

Kan inte låta bli att dela med mig lite utav livets goda....


Onsdag

Ingen ork
Ingen lust
Inga ord

Återkommer imorgon

With Love and Hell Fire


En bedrövelsens dag, eller åt det hållet i alla fall

Inte så farligt som det låter men ändå..

Morgonen började ganska tidigt (ja tänk på att jag har semester) och jag steg upp vid 06.20 och gick in för att väcka Mathias.. Mathias kände sig konstig i magen och hade varit uppe ett par gånger under natten, men han ville ändå, vilket hedrar honom, testa om han kunde jobba.. 
Så sent om sidor så kom vi iväg och jag lämnade av honom för att sedan köra till UMAS (SUS) för att hämta upp min mamma som jobbat i natt..
Väl hemma så la jag mig på soffan och tittade på lite morgon-TV och kände hur min mage också började göra lite uppror.. (igen)

Efter en liten stund kom det ett SMS från Mathias och han bad mig komma och hämta honom, eftersom han inte klarade av att jobba så mycket mer utan hade fått springa på toa titt som tätt.. Jag lovade att komma och hämta honom direkt, men blev avbruten i de tankarna för mina egna WC-besök.. Men fick hämtat honom till slut i alla fall..

Eftersom min lägenhet bara utrustad med en toalett så måste jag få tacka gudarna för att vi synkade varandra, eller att vi var osynkade (beror på hur man ser på det) så vi inte behövde inte nyttja den delen av av lägenhetens faciliteter samtidigt..

Så egentligen finns det inte mycket mer att skriva om dagen, för det har för oss båda varit mycket sova och springa typ.. Men nu känns det som om vi är på rätt väg båda två och vi har båda fått i oss lite mat båda två..

SMS-ade med Christofer och berättade om mina och hans kära broders problem och fick då reda på av Christofer att skulle hålla sig så långt borta från denna lägenhet och han hade förhoppningar att Mathias inte gjorde något "dumt" i rummet... 

Nåja då blev det ett inlägg med massa insinuerande om skitsnack idag med ;)

Och inte mycket mer har jag väl att skriva om egentligen, förutom att Mathias tvingar mig att titta på en massa feel-good program och tycker att jag är bitter när jag kommenterar det som händer och sker, fast han skrattar ibland i alla fall (eller för det mesta, för han har egentligen världens roligaste, trevligaste och snällaste pappa)

Nja då var det väl färdigskrivit för idag då? Vill eller rättare sagt skulle vilja skriva mycket mer för det kliar lite i skrivfingrarna idag faktiskt, men ja jag har ju inget att skriva om och då blir det väldigt svårt, tycker i alla fall jag.

Skulle förvisso kunna skriva om Swedbank Stadion även idag, där jag nämner Swedbank Stadion jättemånga gånger men jag tror att jag skippar det, eftersom jag nämnde Swedbank Stadion så ofta igår när jag skrev om Mathias träning på Friskis och Svettis som har en av sina lokaler på Swedbank Stadion, även om Friskis och Svettis har lokaler på andra ställen också än på Swedbank Stadion, för förutom på Swedbank Stadion tror jag att de har på 4 andra ställen i Malmö..

Nä nu avslutar jag det här innan jag börjar nämna Swedbank Stadion igen..

Men vi hörs snart igen.. Nu har jag lite annat att göra

Puss och Kramen

Intet och skitsnack

Första dagen på semestern...

Och har absolut inte något alls att skriva om, för det har inte hänt något alls.. Eller rättaresagt jag har inte låtit det hända något.. Jag vaknade till liv i morse när Mathias skulle stiga upp och kollade så han hade kommit upp, och det hade han.. Med vetskapen om det så tänkte jag att då kan jag ju gå och lägga mig en liten stund till, och en liten stund till blev det och drog mig uppåt framåt lunchtid.. Född trött?? Ja jag tror det.. Men ska väl bli bättre när jag väl kommer igång att träna..

Suttit och funderat på något gott som jag blev bjuden på för ett tag sedan och hade nog gärna blivit bjuden på det igen.. Men ce la vie..

Nåja jag får väl vara glad att jag kom upp.. Ja jag menar att jag inte sov bort HEEEELA dagen utan bara halva..
Men å andra sidan när jag väl kommit upp så hände det inte mycket i detta hem.. Duschade lite, rakade mig lite (Nej det var inte det stora skägget som åkte, det får ni dras med ett tag till skulle jag tro)sedan så körde jag och hämta Mathias på dagis.. Var ju inte något speciellt trevligt väder så tänkte att det kunde jag ju göra, så kom jag ju ut lite också, och ska hela sanningen fram så var det Mathias som skickade SMS och frågade om jag ville hämta honom.. Men tyckte det lät bättre i bloggen om jag skrev att jag erbjöd mig.. Men ärligheten tog överhanden och jag erkänner.. :)

SMS lite med en Working Class Hero idag med.. Alltså Christofer som är ute på sin andra praktik.. Hoppas verkligen att han hittar något jobb som Fastighetstekniker när utbildning slutar nu i januari...

Nåja, i alla fall, när jag hämtat Mathias så körde vi till Food Court och körde en svår buffé vilket inte alls var dumt utan tvärtom väldigt gott och jag gick hårt åt chiliconcarnen och kycklinggrytan och testade även en svårt kryddad kycklingklubba..
Vi körde sedan vidare hem till grabbarnas mamma där sonen skulle hämta lite saker och det viktigaste sina träningskläder.. Körde sedan hem och Mathias stack i väg till lite gymträning på Swedbank Stadion, eller ja Friskis och Svettis på Swedbank Stadion.. Hmm det blev nog mycket Swedbank Stadion där, eller så är det bara som så att jag gillar att skriva Swedbank Stadion för att jag gillar Swedbank Stadion så mycket.. Men nu ska jag sluta skriva Swedbank Stadion för detta inlägg..

Hmm skitsnacket då?? Tja det ska jag inte skriva så mycket om här, men det handlar mest om att min mage inte mådde så bra efter maten på Food Court... Men den kopplingen mellan det och skitsnack, ja den får ni själv göra..

Nu sitter jag och Mathias i soffan och tittar på TV och ja jag har väl skrivit allt jag tänkte att jag skulle skriva om.. Finns kanske mer, men som sagt har skrivit allt jag ville skriva..

Så jag avslutar det hela nu med min sedvanliga

Puss och Kramen

Söndagen med ett slut... 5

Skulle väl kunnat skriva en jättekort sammanfattning av söndagen genom att skriva:

Slappa
Tour de Ski
Bruna Bönor

Fast det blir kanske lite trist och konstigt, så jag tror jag drar ut på det så det blir tristare och konstigare kanske..

Men det är i alla fall inte mycket som har hänt och skett idag, i alla fall inte för min del.. 
Får väl köra med lite standard att jag steg upp vid 10 tiden käkade frulle, väckte sedan Mathias..
Kollat på TV, slappat, vilade tungt medan Mathias var på Håkki, eftersom det var gratis inträde.. Passade även på att ringa och snacka med mamma lite..

Christofer kom hit en runda och hämtade lite arbetskläder för sin praktik..
En stund senare så dök Mathias upp och jag satte igång med maten, som ni kanske förstått av inledningen blev bruna bönor med stekt falukorv.. Inte alls så dumt faktiskt och mättheten kom krypande och både jag och Mathias kunde luta oss tillbaka i soffan..

Just nu sitter vi och tittar på Australia..

Som sagt en ganska innehållslös dag, men glad och nöjd i alla fall måste jag få erkänna.. Och då är det ju inte så dålig utdelning.. 

Imorgon är det måndag och dags för arbete för vissa, men för min del är det en inledning på en liten semester, en sådan där semester som jag gärna vill kalla: Jagskaintegöraettdugg-semester.. ska bli skönt.. problemet är väl bara att dagarna brukar gå så fort och snart är det söndag igen och jag sitter här och säger var tog dagarna vägen, men fram tills dess ska jag göra det bästa för att utnyttja dagarna så att de blir i alla fall näst intill så härliga som jag vill ha dem och bara göra det jag vill göra. Ja förutom att jag lovat köra mamma till jobbet imorgon.. Eller ja, jag gör det ju gärna, det kunde ju låta fel som jag skrev det..

Nu börjar jag trassla in mig i mina ord texter och tankar... Men jag brukar ju vara duktig på det..

Fast ibland kan jag sakna min gamla förmåga att ordbajsa ihop ett helt långt inlägg.. Får väl försöka få ihop de takterna igen kanske..

Sorry blev lite spännande med skenande kossor i Australia, tappade lite skrivandekoncentrationen där ju..

Fast jag har ju egentligen inte så mycket mer att skriva om så jag skulle avsluta det här inlägget istället, och kanske om vi har (o)tur så kanske jag har mer att skriva om imorgon??

Hoppas även på att den vecka som nu kommer ska innehålla lite Franke-spa, eller Bogdan-spa.. Får väl se vad som händer..

Men tills vi hörs igen

With Love and Hell Fire
Puss och Kramen..

En Lördag i förskingringen

Då var det alltså lördag och på sitt sätt en besynnerlig dag.. Eller ja den blev lite konstig i början i alla fall..
Gårdagen slutade med att jag låg och läste Ekwalls bok till 02.30 ungefär och steg sedan upp idag vid tiotiden.. Men kan väl inte påstå att jag kände speciellt pigg då, men jag käkade i alla fall frukost och efter det så slutade med att jag efter en stund somnade på soffan och sov ett par timmar till..

Vaknade gjorde jag när Mathias väckte mig när han var vaken.. Då käkade vi lite frukost (igen för min del) och sedan kollade vi lite på reprisen av The Voice..

Och ja det är väl allt som har hänt idag egentligen.. Huvudvärken har väl inte inte velat släppa taget om min skalle helt denna dag och jag känner mig fortfarande trött.. Hade kanske hjälpt om jag gått ut lite istället och fått lite frisk luft.. Men nu tycker jag det är lite sent för sådana eskapader, även om jag kanske får lite frisk luft när jag, när jag är klar med detta inlägg, ska ut på balkongen och ta mig ett bloss.. Faktiskt det första för dagen.

Jag har i alla fall hunnit med lite middag också.. Mathias skulle käka pizza med en kompis idag och sedan skulle han hem till Christofer och Emma, så det blev matlagning för en idag, och då valde jag att laga till något annat än vad som var planerat innan..
Det blev köttbullar med stekt potatis och gräddsås.. Ja lingon också givetvis. Och jag skulle väl aldrig slutföra den meningen idag utan att ge er ett litet bildbevis på det:

Gott var det i alla fall och mätt blev jag. Till denna utsökta måltid passade jag på att trycka in ett gigantiskt stort glas med iskall mjölk..

Som sagt har jag väl inte mycket mer att skriva om. Ska surfa runt lite på nätet och leta efter ett par "hemma"byxor. Har inte hittat något ställe på stan här i Malmö där jag skulle kunna hitta dem så då får jag väl beställa dem på nätet om jag vill ha dem.. Håll tummarna för mig..

Tänkte bjuda på lite musik idag också.. 
Även om han inte tillhör mina vanliga husgudar, så talar texten till mig, väldigt mycket..



Förresten, på tal om Ekwalls bok, svår svårare Ekwall, så har jag inte kommit så långt i den än, läst typ 25%, men måste ändå säga att jag känner igen mig en del vad det gäller hans uppväxt och min.. Och idag så fick jag ju även lärt mig i en av hans kröniker att vi har något gemensamt.. Vi har båda två tydligen varit handbollsmålvakter i Malmö HP.. Bara en sådan sak

Förresten, tror jag lyckades med det jag lovade Christofer..

Nä nu har jag nog inte mer utan jag avslutar med ett sedvanligt
Puss och Kramen


Bara tuppen var mer vaken än jag..

Ja det var väl det typ som jag tänkte ha som överskrift igår, men det blev ju inget skrivet igår.. 

Men i alla fall så steg jag upp typ 05.20 igår och körde Mathias till jobbet för han började 06.15 vilket gjorde att jag var på jobb typ 06.25.. Det passade ju rätt bra eftersom jag gick hem tidigare dagen innan med världens huvudvärk,,

Dagen gick rätt bra undan och fick en hel del gjort också och fick gjort lite problemlösning och något argt mail fick jag också iväg.. hehe

Slutade vid 15.30 och körde då hem för att köra med min mamma ut och handla.. Så fick jag passat på att handlat lite mat till helgen vilket ju inte är så dumt, och när jag sedan kom hem efter att ha hjälpt mamma med kassarna upp för hennes trappor, hittade jag Mathias sovandes i sängen, försökte väcka honom men lyckades väl inte så bra precis, så jag tänkte jag ger honom ett par minuter medan jag sträcker ut på soffan, vilket gjorde att jag somnade hehe.. Vaknade någon timme senare och då bestämde Mathias och jag att vi körde pizza till middag..

Kvällen avlöpte med TV tittande, lyssnande på musik och sedan var jag trött igen så jag gick in och la mig och somnade på stocken typ..

Då var det alltså Fredag och jag var ju ledig.. Skulle iväg och kolla en final i Skånecupen när Angelicas son skulle spela.. Hon hade även frågat mig om jag ville fotografera lite.. Klart jag ville, så jag drog upp Mathias och vi kom iväg och promenerade mot Baltiska Hallen, men ja där hände något som jag inte riktigt räknat med och det var att det idag kostade 50 kr i inträde, så tyvärr hade jag inte pengar så jag kunde inte komma in.. Det är vid sådana tillfällen man önskar man hade presskort hehe..

Nåja lätt besvikna promenerade Mathias och jag tillbaka mot hemmet och tog bilen och körde till Mobilia istället.. Skulle förvisso kunnat promenera från Baltiskan till Mobilia, men jag orkade inte konka på kameraväskan hela tiden så det blev som sagt tillbaka och hämta bilen och vi kom tillslut fram till Mobilia.. Vi promenerade litet varv runt och sonen handlade på Stadium och vi köpte lite dricka på Gyllene Måsen, ja Thias köpte en cheesburgare också hehe.. Därifrån körde vi ut till Jägersro Center och tog några varv där med haha.. Och ja Thias handlade där korv på Pölsemannen haha... Mask i magen?? hehe..
Han handlade lite på Jula också..

Sedan körde vi hem, och ja jag vet totalt meningslös text i ett inlägg haha.. Jag bara skriver på och helt plötsligt kändes det bara som Kära dagbok.... haha

Har väl inte något att skriva om , men Mathias har i alla fall beställt mat idag så det blir ärtsoppa haha

Nä nu får ni inte mycket mer av mig tror jag, i alla fall för denna gång...

Saar såå

Puss och Kramen

Onsdagens strumpor luktar i hörnan

Jaha den här dagen började med blåst och uppvaknande med världens huvudvärk och ont i nacken..
Men jag kom iväg till jobbet, men kände att jag var känslig mot både ljud och ljus.. 
Tyckte det var världens liv på jobb när jag kom dit på morgonen och det tog ganska lång tid innan jag tände några lampor inne på mitt kontor.
Men datorsystemet fungerade lite bättre idag så jag fick gjort några fakturor i alla fall.. Alltid något..
Men som sagt var nog lättretlig idag men höll det inom mig, men tur det finns arbetskamrater som är bra att prata med.. Blev ett längre samtal där.. Alltid lika trevligt..

Men efter min (korta) lunch kände jag att min skalle och min kropp inte klarade mycket mer, så kl 13 flexade jag ut och stack hem för att kurera mig.. Det tog inte många sekunder efter jag kommit hem som jag somnade och sov någon timme.. 

När jag vaknade hade huvudvärken försvunnit men hade fortfarande ont i nacken...
Men när Mathias kom hem från jobbet så började jag med maten och sakta men säkert så släppte nacksmärtorna..

Maten?? Tja idag käkade vi kålpudding med potatis och den gräddigaste gräddsås och lingon.. Inte alls dumt..
Vi körde efter en stund även lite efterrätt som blev ris ala malta och drottningsylt.. 

Och nu sitter jag här och tittar på The Voice Sverige.. Helt okej hittills... Och nu har jag väl inte mycket mer att skriva om hehe... Har blivit så mycket gjort idag ju tack vara min älskade huvudvärk..

Får väl återkomma i morgon och hoppas jag har mer att skriva om då hehe

Saar Såå

Puss och Kramen

Huvudvärk from Hell


Har det varit sedan jag vaknade imorse,
med smärtor och stelhet ner i nacken...
Vilket får mig att bli trött och må illa..
Se om jag kan avvika från jobbet
med lite flex tidigare idag


Då var jag här igen...

Ja det är tisdag och nu sitter jag här framför tangentbordet igen och ska försöka få ihop ett inlägg..

Hmm varför säger man att man sitter framför tangentbordet, men man sitter bakom skärmen??

Nåja, idag hade jag planerat allt jag skulle göra på jobbet idag och kändes som om jag hade planerat som Sickan, till punkt och pricka in i minsta detalj.. 
Började med att köra Mathias till dagis.. Ja han jobbar där alltså hehe.. Väl på jobbet så blev det morgonrutinen med lilla rundan och sedan första kaffekoppen.. Sedan blev det segt haha, för vårt gemensamma kommunsystem låg nere från och till hela dagen och givetvis allt som jag hade planerat idag var jobb som jag behövde göra på den datorn och kunde inte göra det på min "vanliga" dator..

Men jag lyckades att få dagen att gå i alla fall hehe och stack ifrån jobbet vid fyra tiden och då hade det börjat både regna och blåsa väldigt mycket så jag körde och hämtade Mathias från jobbet och vi körde hem.. Skulle hjälpa Christofer att transportera sin dator också, så vi hämtade upp en ganska blöt, eller ja dyngsur Christofer på Regementsgatan och vi körde hem till mig och hämtade datorn, men vi körde inte honom vidare sedan, för han skulle egentligen först hem till sin mamma och hämta en skärm, men de skulle ut och handla så de mötte upp Christofer hos mig och körde honom hem istället... Så Mathias och jag fortsatte till Mobilia (oväntat??) för han skulle hämta ut ett paket där. Men väl på plats så visade det sig att det inte var där han skulle hämta ut paketet, men vi passade på att käka middag på Mobilia när vi ändå var där..

Körde vidare där han nu skulle hämta paketen och fick hämtat den och körde sedan hem och lite senare var det dags för mig att ut i blåsten och regnet igen för jag lovat köra min mamma till jobbet..
Men nu är jag hemma igen och sitter och slappar i soffan, jag framför min dator och Mathias framför sin haha..

Har bestämt mig nu att jag ska "unna" mig träningskortet på Friskis.. Har egentligen inte 100% råd, men jag måste, jag vill... Men får vänta tills månadsskiftet eftersom man betalar tydligen första månaden på plats, plus att det ska betalas en medlemsavgift också... Men det måste få ske, det måste bli så..

Hmm ja nä det var väl det jag hade för dagen vad det gäller skrivande, men eftersom jag har åkt så mycket hiss idag så har jag ju varit sysslolös en stund där i hissen så jag passade på att ta ett foto som jag tänkte förära er med.. Som vanligt gör väl någon glad, någon ledsen, någon arg so what ever haha



Håll till godo hehe

Saar såå
Puss och Kramen

Ett försök??

Göra ett första "det är den första vardagen 2012" inlägg??

Ja man kan ju alltid hoppas, man kan ju alltid göra ett försök eller hur...
Har ju jobbat så hur mycket kan det vara att skriva om egentligen..

Jag var i alla fall på jobb redan 07.10 idag och började direkt (eller i alla fall nästan hehe) med att göra klar underlagen för faktureringen denna månad.. Och ja det arbetet (minus en frukostpaus) tog hela förmiddagen, lite delvis också för att vår skrivare/scanner bestämde sig för att man inte behövde scanna in alla papper som jag la i mataren.. Grrrr

Eftermiddagen gick åt för lite mer pappersarbete och samordningsmöte för ombyggnaden, och så fick vi ju igång vattenmaskinen också idag.. Alltid något ju hehe Plus ett längre trevligt samtal med Christofer och hans nya projekt hehe..

Efter jobb så var det en tur hem till min mamma för att fixa några ärenden och därifrån körde jag och hämtade upp Mathias på jobbet och vi körde till Lidl och handlade lite mat.. Idag blev det hemmalagad pizza som vi åt med stor aptit, även om jag fick kanterna lite väl knapriga haha..

SMSat lite med någon trevlig har jag också gjort och tittat på TV..
Just nu är Mathias iväg och fikar med en kompis.. Det roliga tycker jag är att de har ett så lite oväntat fikaställe hehe.. De sitter på det lilla caféet på COOP hehe.. De tycker om att titta på töserna där har jag förstått haha..

Har funderat på om jag ska ha råd med ett träningskort på Friskis & Svettis.. Kostar 320 kr i månaden och får väl leva lite snålt så jag kan ha råd med det.. Vill verkligen börja träna igen.. Nä det är inget nyårslöfte, utan ett sug som jag har känt länge att jag vill påbörja igen.. Gärna komma in i samma "flow" som jag var inne i för ett par år sedan, innan jag blev dålig, och träna 3-5 gånger i veckan.. Då mådde jag verkligen bra och kroppen var ju verkligen på väg åt rätt håll.. När någon uppmärksammade mig på att min överkropp började bli V-formad..
Och då när jag tränade som mest så började jag automatiskt att äta sundare eller ta bort det mest osunda..
Kanske få dammat av spinningdojjorna igen.. Kanske ta någon tur med Mathias till gymmet...

Ja jag får verkligen ta mig en funderare på det..

Vill Vill Vill..

Skulle förvisso vara kul med min gamla spinningpartner också, men det blir kanske svårt hehe..

Hmm något mer att skriva om?? Nja... Kort vecka denna veckan vilket är rätt skönt, mest med tanke på att jag har semester nästa vecka hehe... Ska bli riktigt skönt faktsikt...

Nu är det nog slutskrivit för denna gång...

With Love and Hell Fire
Puss och Kramen..

Nyårsdagen.. Bye Bye 2011.. Välkommen 2012

Jaha då har alltså året som kallar sig 2012 anlänt.. Hela året är ännu så länge ett oskrivet blad..
2011 var väl ett långt år med en hel del strul, en hel del tråkigheter, men även ett år med glädje och skratt och trevliga möten.. Även oväntade händelser som gjort livet värt att leva.. Saker man hoppas aldrig ska hända igen, men även saker man gärna vill ha upprepning på..

Men nu är det 2012 och får hoppas att det blir ett ännu bättre år än förra året.. Men inga nyårslöften att redovisa. Jag försöker undvika dessa..

Jag hade ca 1% av nyårsafton som inte var så bra för min egen del, men det är som det brukar vara, har i alla fall varit så de senaste åren.. Men inget jag tänker fördjupa mig i på denna blogg.. Trodde förvisso inte att det skulle dyka upp denna nyår men ja som ett brev på posten dök det upp ändå.. Men det är bara att "slap your face" och gå vidare..

Kom i alla fall i säng vid 03-tiden och som en följd av det blev det en lång sovmorgon.. Vaknade förvisso vid 9-tiden och sedan vid 10-tiden, men var väl inte mycket motivation ifrån min sida att komma upp då och somnade om båda gångerna men när jag vaknade nästa gång vid 12.30 tänkte jag att det nog var dags att stiga upp.. Och efter en liten stund så tog jag mig årets första frukost som bestod av limpmackor med mjukost och till det intog jag en svart dryck som inte är kaffe utan är kall och har kolsyra.. Ja jag vet inte en av de mest nyttiga frukostar som finns men jag tänkte att jag tar det jag har hemma haha... Var ju det eller dricka energidryck till frukost..

Dimmigt och grått ute och ligger och tittar på skidor på SVT.. Just nu backhoppning från Garmisch och det har väl varit en liten tradition i många år..

Stod på balkongen igår och tittade på fyrverkerierna och hmmm man ser att det är väldigt mycket mer fyrverkerier i vissa områden av Malmö än vad det är i andra områden.. Och Malmö stads fyrverkeri var en liten besvikelse.. Men men..

Hmm har nog inte mycket mer att skriva om just nu.. Har ju inte hänt så mycket än, plus att nu har Mathias kommit så jag lägger ner skrivandet för denna gång..

Gott Nytt År..

With Love and Hell Fire..



Unika Besökare

besöksräknare

Antal Sidvisningar

Hit Counters

RSS 2.0